Categorie Conceperea

Ce este o întârziere de 11 zile, dar testul este negativ: 6 motive

O întârziere de 11 zile este un test negativ - acesta este un motiv serios de îngrijorare, în special pentru femeile care nu intenționează să obțină descendenți încă.

Calculator (convertor) al săptămânii: câte săptămâni într - o zi | luna | an | secol

Câte săptămâni într-o zi1 săptămână este de 7 zile sau 7 zile. Astăzi este evidențiată în roșu.Câte săptămâni într-o lunăConvertorul în jos funcționează în ambele direcții.

Miscarea fetala in timpul sarcinii: invatati sa intelegeti copilul

Mamele viitoare sunt foarte îngrijorate și temându-se să rateze prima mișcare a fătului în timpul sarcinii. Cu toate acestea, împingerea drăguță nu este doar un sentiment plăcut de unitate cu micul lor miracol, ci și un indicator precis al dezvoltării și al bunăstării copilului.

Cum sa alegi un leagan pentru un nou-nascut pentru iarna: sfaturi si top 5 cele mai bune modele de iarna

Aproape toți părinții sunt de acord că nașterea unui copil este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane.

Masajul ochilor pentru dacryocistita: cum se face

Dacryocystita este o patologie oftalmologică dureroasă, exprimată prin ruperea intensivă, apariția puroiului, umflarea sacului lacrimal, îngustarea fisurii palpebrale.

Alaptarea Valerian: fie că este sau nu

După nașterea copilului, corpul mamei este epuizat, lipsit de energie și vitamine. Aproape tot timpul și efortul petrecut pe copil. Acest lucru cauzează anxietatea, iritabilitatea și stresul, cu care trebuie să facă față mama care alăptează.

Tatuaj în timpul sarcinii. Ce trebuie să știți?

Sarcina este un moment special și memorabil în viața fiecărei femei. De aceea, multe mame viitoare vor să sărbătorească această perioadă importantă de tatuaj nou.

Pepene verde cu lapte, lapte de pepene verde

De fiecare dată când m-am făcut lapte cu un mango, pe care m-am așezat bine, m-am gândit mental că este interesant, dar ce se întâmplă dacă combinați laptele cu pepene verde?

Cât de mult lapte matern sau formulă ar trebui să mănânce un nou-născut la un hrănire: un tabel cu normele de luni de zile

Odată cu apariția copilului, cu bucurie, o serie de necazuri însoțitoare vin la casă.

Atunci când utrozhestanul în timpul sarcinii este cu adevărat necesar

Cu vestea bucuroasă, cantitatea colosală de informații cade pe mama viitoare. Și astfel, fiind sub influența hormonilor, mamele devin nervoase și ascultă toate senzațiile lor, iar apoi există atât de multe feluri de povesti de groază, prejudecăți și mituri.

Ce este prescris în timpul sarcinii: indicații pentru utilizare, regim și contraindicații

Terapia hormonală ajută o femeie să rămână gravidă dacă există un exces sau lipsa unui anumit hormon. Atunci când Metipred este prescris femeilor la planificare și când așteaptă un rezultat pozitiv - mai târziu în articol.

Poate sau nu poate mânca înghețată însărcinată, de ce este permisă și când - nu?

O delicatesă delicată, care poate da o ușurare în căldura verii și gândurile calde despre vară în timpul înghețului de iarnă.

Ce lipsește în organism dacă doriți cartofi brute?

Cartofii brute sunt foarte utili, consumă suc de gastrită, normalizează aciditatea stomacului, ameliorează arsurile la stomac. Deci nu este nimic în neregulă cu asta.

Primele mișcări la a treia sarcină: senzații ale mamei experimentate

Chiar dacă o femeie a trebuit de două ori să treacă printr-o perioadă de maternitate și să experimenteze bucuriile și experiențele asociate cu ea, așteptarea unui copil pentru a treia oară nu este mai puțin interesantă.

Ce amestecuri antireflux sunt mai bune pentru nou-născuți din regurgitare

Aproape fiecare copil de vârsta copilului după naștere a fost regurgit. Părinții ar trebui să-și facă griji în legătură cu situația când copilul începe să facă acest lucru abundent și prea des, deoarece acest lucru va deranja procesul de creștere și dezvoltare.

Tabelul cel mai precis pentru determinarea sexului copilului

Moduri populare de a determina sexul copilului nenăscutTehnologiile moderne permit părinților tineri să afle sexul viitorului copil în al doilea trimestru de sarcină.

Este necesar să beți copilul (Komarovsky)

Aplicația mobilă "Happy Mama" 4.7 Comunicarea în aplicație este mult mai convenabilă!Copiii trebuie să bea în căldură? Există dispute privind dacă bebelușii trebuie să fie băut în căldură (la urma urmei, adulții vor să bea!) Nu scăpați.

Cum să distingi munca falsă de cea adevărată (generică) în timpul sarcinii

O femeie care așteaptă un copil trăiește o viață nouă. Totul se schimbă: gust, stil de viață. La momente diferite, există schimbări cu corpul ei: la început se creează o dorință brutală pentru un produs care se trezește, apoi o toxicoză, o tumultă greoaie începe să interfereze cu mișcarea și mai târziu apar contracții false.