Cărucior confortabil pentru un nou-născut

Ați introdus o adresă greșită sau pagina pe care ați solicitat-o ​​este depășită și a fost eliminată de pe server. Scrieți-ne la adresa [email protected]

Căutarea de produse

Catalog de produse pentru copii din magazinele din Europa

Suport 24/7

Puteți comanda o căutare pentru produsul de care aveți nevoie prin intermediul formularului de înscriere

restricţii

Importul de produse numai pentru uz personal.

Cum să cumpăr?

Cumpărați în magazine oficiale în Europa

Baby495.ru

Achiziționarea și livrarea de bunuri pentru copii din Europa.

informații
cumpărare

Acceptarea plăților în magazinele europene prin intermediul unui intermediar din Germania

Top 10 cele mai bune cărucioare pentru copii

Aspectul copilului înseamnă nevoia de a cumpăra un cărucior pentru un nou-născut. La prima vedere, această sarcină poate părea foarte simplă, dar, după cum arată practica, este destul de dificil să alegeți un model ieftin și convenabil. Nu uitați că căruciorul trebuie să fie confortabil nu numai pentru copil, ci și pentru părinte. În clasamentul nostru, am colectat 10 dintre cele mai bune opțiuni care au recenzii bune de la proprietari mulțumiți.

Top 10 cele mai bune cărucioare pentru copii 2018-2019 ani

Înainte de a compila această evaluare, am selectat cele mai populare modele de pe piețele, apoi am studiat cu atenție feedback-ul de la utilizatori și experți. Ce a ieșit din aceasta, vezi mai jos.

10 Naveton Caravel (carucior)

Prețul mediu: 22,730 ruble.

Evaluarea noastră este deschisă de un cărucior polonez, un leagăn pentru copii de până la 6 luni - Navington Caravel. O caracteristică a acestui model este un sistem special de roți față pivotante, care facilitează foarte mult controlul pe un drum plat. Dacă este necesar, roțile pot fi fixate. În mod separat, merită notat amortizarea cu arcuri moi și roțile gonflabile cu un diametru de 31 cm, astfel încât copilul să fie confortabil chiar și în timpul mersului pe nisip și pe sol.

Cadrul căruciorului este complet realizat din oțel, care pe de o parte este o construcție mare plus - durabilă, pe de altă parte minus - multă greutate. Mai jos este un coș de metal spațios, unde puteți adăuga achiziții din magazine. Vine cu un caz special care poate acoperi lucrurile și produsele din coș. Pentru confortul părinților este prevăzut un mâner telescopic, care este reglabil în înălțime, în funcție de înălțimea părintelui (73-112 cm).

Leagănul propriu-zis este fabricat din materiale de calitate și, datorită dimensiunilor mari (79x36 cm), copilul va fi spațios și confortabil în el. Pentru confort și protecție, producătorul a asigurat prezența unei ferestre pe suport pentru aer, plase de țânțari, parasolar, saltea detașabilă și așa mai departe. Leaganul în sine este destul de ușor și are un mecanism simplu de îndepărtare, datorită căruia este ușor să îl transportați separat.

Datorită leagănului spațios și a roților mari, dimensiunea caravelului Navington sa dovedit a fi destul de mare. În ciuda acestui fapt, lățimea șasiului păstrează parametrii standard (59 cm), astfel încât căruciorul se potrivește cu ușurință în orice ascensor.

Ritty.ru

Revista online a femeilor pentru doamne minunate

Care este cel mai bun cărucior pentru copii - rating național 2018-2019 ani

 • copii
- 04.05.2018 04.05.2018 6 40763


Odată cu apariția copilului în familie, este nevoie să se achiziționeze multe bunuri necesare, printre care și un cărucior pentru un nou-născut. La prima vedere, alegerea ei nu ar trebui să fie dificilă, dar în prezent o gamă foarte largă a acestui produs se află la vânzare, ceea ce face ca părinții noi să fie îndoiți.

Pentru a face o alegere corectă în favoarea unui anumit model, este necesar să se stabilească mai întâi criteriile necesare cu care trebuie să se înzestreze scaunul cu rotile pentru un nou-născut.

Principalele criterii prin care produsele acestui grup sunt împărțite includ:

 1. Siguranța și confortul copiilor. De exemplu, dacă copilul sa născut în sezonul rece, leagănul trebuie izolat cât mai mult posibil. În plus, căruciorul trebuie să aibă laturi rigide, o ventilație bine reglabilă, o amortizare moale (dacă este destinat să folosească căruciorul de cele mai multe ori de-a lungul unui drum rural sau alt drum neuniform), o glugă profundă care protejează de lumina directă a soarelui și a vântului.
 2. Confort pentru părinți. Acestea includ: manevrabilitatea, greutatea produsului, timpul necesar plierii căruciorului și transportul acestuia, capacitatea de rulare a roților (roțile gonflabile sunt mai durabile și mai acceptabile decât cele din plastic, dar mai greoaie, care pot împiedica transportul căruciorului în lift), coșul, mânerul reglabil Opțiuni suplimentare pentru a ajuta părinții să faciliteze utilizarea produsului.
 3. Tipul căruciorului:
 • Landou. Un model comun, dar îl poți folosi doar până la 6-8 luni, până când copilul învață să stea și să se târască pe cont propriu.
 • Transformer. Dana cu ușurință se transformă în blocul de mers pe jos. Utilizarea acestor scaune rulante pentru nou-născuți nu este recomandată.
 • Cărucior din cărucior. Acest model este potrivit pentru copiii mai mari care sunt liberi să stea singuri.
 • Cărucior 2 în 1. Setul de bază (cadru și roți) include 2 blocuri (leagăn pentru nou-născuți și un bloc de mers pe jos pentru copii mai mari). Este de la naștere la 3 ani.
 • Căruciorul 3 în 1. Pe lângă setul 2 în 1, există și un scaun pentru mașină, care poate fi montat și pe șasiu.
 1. Politica de prețuri. În ce gama de prețuri ar trebui să fie cărucior pentru un nou-născut depinde nu numai de suma de bani pe care părinții au. La urma urmei, este necesar să se acorde atenție nu numai prețului (aceasta nu înseamnă scump fără defecte), dar, de asemenea, la funcționalitate, cu un set suplimentar de opțiuni. De exemplu, printre producătorii chinezi, polonezi și ruși există modele foarte decente la prețuri accesibile, în timp ce printre mărfurile la prețuri ridicate ale mărcii italiene se numără modele sclipitoare, iar mulți producători germani produc cărucioare care nu sunt suficient de calde pentru ierni rusești.

Cel mai bun rating de cărucioare pentru nou-născuți

Această evaluare include modele de producători bine-cunoscuți și dovediți care fabrică produse numai din materiale de înaltă calitate și sigure. Rating-ul cărucioarelor pentru copii este aprobat nu numai de experți, ci și de părinți cu experiență.

Rating 2018 modele de scaune cu rotile 3 in 1

Cărucioarele de acest tip sunt cele mai versatile. În plus, acestea ajută la salvarea bugetului familiei, permițându-vă să utilizați produsul de la naștere la 3-4 ani.

Anex sport


Cel de-al treilea loc în clasamentul de tip 3 în 1 cărucior pentru copii aparține modelului polonez, care costă de la 43200 de ruble. În comparație cu produsele similare, căruciorul Anex Sport are cea mai ușoară greutate (12,3 kg). Acest criteriu este deosebit de important pentru mamele care trebuie să transporte un cărucior la ultimul etaj fără un ascensor. Datorită roților frontale gonflabile rotative, acest cărucior pentru un nou-născut este stabil și are o manevrabilitate bună. În ciuda costului umflat, căruciorul are un raport preț-calitate. Stofa exterioară a căruciorului respinge umezeala, iar în interiorul produsului este fabricată din bumbac ecologic. Dintre beneficiile suplimentare: prezența unui haină de ploaie și a plaselor de țânțari, pungi pentru mama, capacitatea de a regla spătarul, ușurința de a schimba blocurile individuale.

Părinții care folosesc acest model observă ușurința cărucioarelor pliabile și ușurința de utilizare. Din minus pot fi notate prețul umflat, materialele marzime și o unitate îngustă de mers pe jos.

Tutis zippy nou


Mulți părinți optează pentru Tutis zippy nou, datorită prețului său favorabil (de la 29900 ruble). Manevrabilitatea este creată nu numai datorită roților din cauciuc rotative, ci și datorită spatelui ridicat. Dar, datorită rigidității puternice a roților, pot apărea dificultăți la trecerea acestui cărucior pe un drum puternic sau nins. Rama este realizată din aluminiu, care facilitează greutatea căruciorului și ușurează plierea și transportul. Fiecare unitate poate fi instalată în două direcții, iar mânerul căruciorului este ușor reglabil. În plus, există un sac și un coș pentru achiziții sau jucării. Producătorii produc cărucior în diferite culori. O căruță pentru nou-născut este de asemenea potrivită pentru iarnă, deoarece lățimea ei este de 36 cm, care este mai mare decât cea a multor căruciori de analogi. Avantajele se disting: preț bun, ușurință și manevrabilitate. Dintre aceste deficiențe, mulți părinți evidențiază neplăcerile legate de utilizarea frânei de mână.

Cam Cortina Evolution X3 Tris

Poziția de lider în ratingul de tip 3 în 1 din 2018 este luată de un model din Italia, costând de la 45.890 de ruble. Căruciorul este echipat cu 3 roți, ceea ce o ajută în teren suplimentar. Roțile pneumatice sunt considerate un alt avantaj. Dar, în același timp, ele pot fi străpunse prin conducerea unui obiect ascuțit peste roată. Produsul este complet dezasamblat, ceea ce permite ștergerea fiecărei părți murdare. Materialul de material este acoperit cu o impregnare specială care împiedică trecerea umidității. Acesta este un avantaj incontestabil față de modelele din piele sau combinate, deoarece materialul permite aerului să funcționeze mai bine prin ventilarea căruciorului. Roțile la 30 cm ajută la operarea cu ușurință a căruciorului nu numai în oraș pe un drum plat, dar și în țară, în pădure, precum și pe trotuare acoperite de zăpadă. Dar datorită unei manevrabilități atât de bune, manevrabilitatea sa este în mod semnificativ pierdută. Prin urmare, dacă este nevoie de cele mai multe ori pentru a utiliza caruciorul pentru un nou-născut într-un mediu urban, centre comerciale și transport în portbagajul unei mașini, atunci acest model ar putea să nu fie convenabil. Printre avantajele suplimentare se numără: plafonul de ploaie, plasa de țânțari, picioarele pe leagăn pentru leagăn, cârligul pe suport pentru a putea agăța o geantă, un coș spațios, o pungă pentru mama echipată cu un covor schimbător. Greutatea căruciorului împreună cu suportul este mai mică de 14 kg.

Proprietarii fericiti ai Cam Cortina sarbatoresc durabilitatea, usurinta in utilizare, designul si materialele de calitate. Minusurile includ: cadă excesivă, greoaie, largă (62cm) și capotă zgomotoasă.

Evaluarea cărucioarelor pentru copii după tipul 2 în 1

Căruciorul universal furnizat cu bază la care se poate fixa atât suportul, cât și blocul de mers pe jos. Acest lucru creează confort suplimentar pentru copil, dacă comparați căruciorul 2 în 1 cu căruciorul transformatorului. Ratingul conține numai modele dovedite din materiale de calitate, dar semnificativ diferite în gama de prețuri și configurație.

Locul 13 - Hartan VIP XL

Cărucior german, în valoare de 75.500 de ruble, capabil să aibă grijă de mai mult de o generație, fără a-și pierde aspectul original. Roțile insuficient accesibile și încălzirea leagănului scăzut se vor potrivi ca o opțiune demi-sezon, dar nu ca opțiune pentru iernile rusești. Dintre avantajele deosebite: funcționalitate, confort, mecanisme ușor reglabile, materiale de înaltă calitate și durabilitate. Dezavantajele includ prețul, izolația insuficientă și permeabilitatea redusă.

Locul 12 - Silver Cross Surf


Părinții care au cumpărat acest model, datorită formei sale elegante și culorilor neobișnuite, o compară cu o căruță engleză funcțională. Puteți folosi căruciorul pentru un nou-născut de la naștere la 3 ani. Cadrul înalt, designul facilitat fără efort intră în orice ascensor. Un mecanism specific de pliere, dar, de îndată ce mama se va obișnui cu aceasta, va fi posibilă plierea căruciorului într-o singură mișcare. Căruciorul este atât de puternic încât nu va servi o generație. În plus, avantajele includ: greutate mică (11 kg), fețe transpirați, multe accesorii suplimentare (umbrelă, plasă de țânțari, sac, etc.). Printre neajunsuri se numără: costul ridicat (79.800 ruble), inconveniente în utilizarea mecanismului de blocare a roților (pentru a bloca roata, trebuie să rotiți manual pârghia peste fiecare roată), roți din față blânde (se pot lipi cu ușurință în zăpadă).

Locul 11 ​​- Lonex Cosmo

Producătorul polonez oferă produse destul de ușoare (greutate de 13 kg) de culori strălucitoare. Când folosiți căruciorul, părinții notează un dormitor spațios și o transformare rapidă a capotei într-o umbrelă în vreme rea. Roțile umflate și un resort ușor de amortizare ajută scaunul rulant să depășească obstacolele dificile la prima vedere. Unitatea de mers pe jos este echipată cu centuri de siguranță în 5 puncte. Costul acestui model începe de la 28.200 de ruble.

10 loc - Baby Zen YoYo


Având în vedere cel mai bun rating al scaunelor cu rotile pentru nou-născuți, este imposibil să nu mai menționăm cărucioarele pentru copii din Franța de către Baby Zen. Modelul YoYo iese în evidență pentru compactitatea și designul său. Greutatea bazei împreună cu șasiul este mai mică de 6 kg. Poziția din spate a blocului de mers pe jos poate fi schimbată până la 150 de grade, ceea ce va fi de preferința părinților care sunt obișnuiți să petreacă mult timp în aer liber. În plus, căruciorul este echipat cu centuri de siguranță cu 5 precizii și o capotă mare. Un alt avantaj este faptul că, dacă este necesar, scaunul rulant poate fi echipat cu un scaun de mașină, care poate fi ușor instalat pe șasiul de bază. Din minusuri se remarcă prețul ridicat și incapacitatea de a regla înălțimea mânerului.

Locul 9 - Cosatto Ooba

Această companie este recunoscută ca lider în Marea Britanie în 2018 în producția de bunuri pentru copii. Scaunele pentru copii Ooba se disting prin manevrabilitate, design elegant si reglaj bun (puteti schimba inclinatia spatarului, inaltimea manerului si a picioarelor). Șasiul se îndoaie ușor ca o carte și cântărește 7,5 kg. Pachetul include: un coș de cumpărături spațios, o pungă pentru mamă, o glugă fabricată dintr-un material special cu o reținere a razelor UV, o carcasă caldă și un ambreiaj pentru perioada de iarnă. Din minus este posibil să notăm doar o politică de prețuri ridicată (de la 60000 ruble).

Locul 8 - stilul de ren


Modelul compact din Germania cu roți gonflabile a apelat la mulți părinți ruși. Amortizarea sporită, cuplată cu un leagăn, va ajuta copilul să doarmă în orice moment. Leaganul este diferit de analogii de către un fund de lemn, încălzit de pereți și o zonă mare (80x38x25 cm). Locația blocurilor interschimbabile poate fi schimbată, atât față de mamă, cât și în afară de ea, iar înălțimea mânerului este reglabilă în înălțime. Părinții care au ales acest model, notează confortul și un raport decent preț-performanță. Costul produsului este de aproximativ 30.000 de ruble. Stroller Reindeer Style conduce merituos ratingul produselor pentru copii în 2019, în conformitate cu recenzii părinte.

Locul 7 - Mateo Alis

Căruciorul acestui brand ocupă pe bună dreptate poziția de cel mai bun cărucior de copil din opțiunea bugetară. În ciuda costului redus (de la 13.000 de ruble), căruciorul este echipat cu spătar reglabil al unității de mers pe jos, trepte și tetieră. În plus, căruciorul are centuri de siguranță și un mâner pentru transportul bassinetului. Unele roți gonflabile, împreună cu un resort ușor de absorbție a șocurilor, ajută la operarea unei cărucioare pe diferite pavimente fără lucrări speciale. În plus, există accesorii care sunt necesare în condiții meteorologice diferite (ploaie, soare și zăpadă). Singurul dezavantaj semnificativ este greutatea mare a căruciorului (15 kg complet încărcat).

Locul 6 - Noordline Olivia ALU


Aceste modele de scaune rulante se aflau în clasamentul celor mai bune produse pentru copii în 2018 și, judecând după recenzii, nu vor renunța la pozițiile lor. Atractiv într-un scaun cu rotile nu este doar un preț rezonabil (aproximativ 30.000 de ruble), ci și abilități funcționale largi. Leaganul este izolat și finisat cu materiale naturale, pe lângă faptul că are o capacitate bună. Unitatea de mers pe jos poate fi reglată de unghiul de înclinare, iar roțile gonflabile și absorbția șocurilor sunt echipate cu un sistem anti-șoc. Inclusiv cu căruciorul vine o mulțime de accesorii suplimentare (capota, haina de ploaie, plasa de țânțari, schimbarea mat și sac pentru mama). Dacă este necesar, puteți adăuga un carucior. Printre deficiențe se poate identifica abundența plasticului.

Locul 5 - Tutis Zippy Nou

Clasa 3 în 1 a inclus modelul Tutis Zippy pe lista sa, însă această evaluare a scaunelor cu rotile din 2018 nu a ocolit acest producător. În fiecare an, producătorul lituanian va îmbunătăți modelele scaunelor cu rotile, dar prețul rămâne acceptabil (de la 25.800 de ruble). Căruciorul pentru nou-născut a devenit chiar mai mare, iar deprecierea a ajuns la perfecțiunea sa. Pe un drum de țară, izvoarele de amortizare înmoaie toate golurile, iar pe o suprafață plană, asfaltată, arcurile își păstrează rigiditatea. Dacă primele modele de scaune rulante au conținut 2 puncte de fixare ale blocului, acestea din urmă sunt echipate cu un singur punct de fixare, ceea ce sporește ușurința de operare. În cele mai recente produse dezvoltate, fiecare detaliu este reglat (unghiul spătarului, mânerul, suportul pentru picioare și tetiera). Setul vine: haina de ploaie, plasa de țânțari, sac, coș, șorț, cap pentru picioare și vizier pentru fiecare bloc. În Rusia, cărucioarele Tutis Zippy sunt cele mai vândute. O varietate de culori diferite completează avantajele modelului. Printre aceste neajunsuri, părinții remarcă imposibilitatea unei analize complete a căruciorului, ceea ce face dificilă spălarea părților sale individuale.

Locul 4 - Maxima Elite XL Leather


Căruciorul german pentru un nou-născut a intrat meritat în lista cărucioarelor discutate și căutate. Adesea părinții menționează defectele produselor germane și menționează incapacitatea de a folosi căruciorul în condițiile iernilor ruși. Aceste defecte nu sunt legate de acest model și este convenabil să-l utilizați în toate condițiile meteorologice. Carcasa este învelită în exterior cu piele ecologică, iar centurile cu 5 puncte sunt responsabile de siguranța copiilor. Un plus neobișnuit la cărucior este un plic pentru o piele de oaie nou-născută. Dacă nu ar fi fost greutatea mare (16,5 kg), atunci aceste modele ar putea lua un loc onorabil în ratingul din 2019.

Locul 3 - Noordi Fjordi

Modelul Fjordi al producătorului norvegian Noordi clasifică bronzul în ratingul căruciorului pentru copii în 2 în 1. Căruciorul este potrivit pentru regiunile cu condiții climatice dificile. Ambele unități (leagănul și partea de mers) sunt puternic izolate. Dar acest lucru nu înseamnă că este destinat utilizării căruciorului numai în timpul iernii. Multe zone ventilate și înlăturarea accesoriilor suplimentare (capota, capul pentru picioare etc.) vă permit să utilizați căruciorul vara. Împreună cu analogii pentru scaune rulante, acest model a fost modernizat cu diferite regulatoare (puteți schimba înălțimea mânerului, picioarele, unghiul spătarului). În ciuda încălzirii, greutatea căruciorului în uniformă completă nu depășește 12 kg. Costul variază de la 40 la 45 de mii de ruble.

2 loc - Mima Xari


Medalia de argint în clasamentul celui mai bun cărucior pentru copii câștigă un model din Spania Mima Xari. Singurul dezavantaj semnificativ este prețul ridicat (de la 75 la 85 mii de ruble). Dar, dacă părinții sunt dispuși să plătească un astfel de cost pentru confort și confort, atunci căruciorul merită. Conform recenziilor părinților, există unanimitate completă că acest cărucior este necesar pentru cumpărare. Modelul aparține clasei premium, având o ergonomie îmbunătățită. Căruciorul are un design sofisticat și facilitatea mecanismelor de reglare. Funcționarea căruciorului este posibilă până la greutatea unui copil de 17 kg, ceea ce mărește timpul de utilizare. Kitul include 2 pungi (unul pentru cumpărături, iar cel de-al doilea sub formă de valiză pentru accesorii). Leaganul și blocul de mers pe jos pot fi modificate în înălțime în 2 poziții.

Locul 1 - Camarelo Sevilla


Marca poloneză Camarelo a câștigat pe bună dreptate un loc de frunte din cauza prețului său accesibil (22900 ruble) și a unei bune funcționalități. Greutatea căruciorului cu suportul nu depășește valoarea de 12 kg. Scaun rulant convenabil și transportat într-un lift datorită șasiului îngust. Rama ușoară, designul elegant, unghiul reglabil al spătarului și mânerul. Roțile de rotire față sunt făcute cu un diametru mai mic decât cele din spate, ceea ce duce la manevrabilitatea scaunului rulant. Datorită unei palete extinse de culori, fiecare mamă va găsi o opțiune potrivită. În plus față de cărucior vine o mulțime de accesorii (plasă de țânțari, acoperire de ploaie, sac și altele). Din minus se poate observa o frână strânsă.

Cel mai bun leagăn pentru cărucioare pentru copii

În primele luni după naștere, bebelușul petrece cea mai mare parte a timpului. Prin urmare, leagănul pentru cărucior este cea mai bună opțiune pentru un nou-născut. Astfel de cărucioare sunt echipate cu un loc de dormit confortabil, iar leagănul în sine are un fund moderat rigid. Dezavantajul acestor scaune rulante este faptul că funcționarea lor durează un timp scurt, și anume 5-6 luni. După aceasta, devine necesară fie achiziționarea unei unități suplimentare, fie achiziționarea unui cărucior.

Locul 6 - Little Trek Neo Alu


Transportul la un cost redus (de la 18.400 de ruble) se va potrivi cu părinții care nu încearcă să țină pasul cu branduri bine-cunoscute. Producătorul rus a conceput caruciorul clasic la cel mai mic detaliu. Un șasiu îngust (57 cm) va face posibilă transportul căruciorului în lift. Capacul este realizat din material de calitate ușor de îndepărtat și curățat. În plus, de pe laturile pozitive pot fi identificate: un leagăn profund, o bună permeabilitate, cum ar fi "la rezervor", o mulțime de soluții de culoare. Dezavantajele includ scârțâirea periodică a roților, incapacitatea de a pompa roțile cu o pompă de mașină și schema complicată de eliminare a roților.

Locul 5 - Reindeer Prestige Wiklina

Leaganul adânc și capabil din piele ecologică sa îndrăgostit de mulți părinți. În timpul verii, un astfel de material se răcește și în timpul iernii nu se mișcă în frig. Unii părinți evidențiază o gamă slabă de culoare în defecte (numai nuanțele luminoase sunt gri și albe), dar în cazurile de contaminare materialul este bine curățat. Plicul și sacul pentru mama intră într-un set. Fundul leagănului este țesut dintr-o tijă care arată extrem de neobișnuită și spectaculoasă. Costul căruciorului începe de la 30 500 de ruble. Dintre avantajele deosebite: mișcare ușoară, permeabilitate bună, design frumos, piele ecologică plăcută la atingere, leagăn spațios.

Locul 4 - Navington Caravel


Producătorul aderă la politica medie de stabilire a prețurilor (de la 28.000 de ruble), dar nu se îndreaptă spre omologi mai scumpi. Un leagăn spațios, un coș de cauciuc, o amortizare moale și un mâner confortabil de transport reprezintă avantaje bune ale acestui produs. Din minusuri, doar o greutate mare (17,5 kg) iese în evidență.

Locul 3 - Baby Sonata


Transportul efectuat în Coreea de Sud are cel mai rezonabil cost între căruțele de analogi (17600 ruble). Avantajele sunt deosebite: un leagan spațios, roți gonflabile, unghiul reglabil al spatelui, prezența buzunarelor pe suport, un coș spațios, o țesătură impermeabilă, o amortizare decentă. Greutatea căruciorului pentru nou-născut nu depășește 12 kg. Din minus pot fi identificate lipsa unei acoperitoare de ploaie și a unei pompe fără succes. Unii părinți atribuie dezavantajelor încălzirea insuficientă a leagănei, însă dimensiunile sale mari fac posibilă încălzirea încălzitorului pentru copii, care compensează designul său ușor.

Locul 2 - Inglesina Sofia

Căruciorul italian, la prețul de 31.300 de ruble, este prevăzut cu arcuri absorbante de șoc, ceea ce permite mișcarea netedă pe orice suprafață. Mânerul pliabil și dimensiunile mici vă permit să treceți căruciorul în deschiderile cele mai înguste. Materialul leagăn este realizat din materiale de calitate, care ajută la protejarea copilului de vânt, ploaie și zăpadă. Toate componentele țesăturilor se îndepărtează cu ușurință și se curăță. Suportul din plastic este ușor montat și scos din șasiu, are 3 mânere pentru transport, are o capacitate și are găuri ventilate. Comentariile părinților evidențiază spațiul cosului, frânele bune, un buzunar interior suplimentar și capota generală. Potrivit pentru orice perioadă, datorită unei saltele detașabile și a unei izolații, precum și orificii ventilate. Kitul include sedimente pentru roți. Dezavantajele includ: prețul ridicat pentru o perioadă scurtă de funcționare, un coș metalic incomod (nu protejează produsele și jucăria împotriva poluării), iar cadrul este predispus la scârțâit.

Locul 1 - Peg Perego Culla-auto (șasiu Velo)


Rating-ul cărucioarelor pentru copii din leagane este condus de un model italian, costând de la 34.200 de ruble. Căruciorul este recunoscut ca fiind cel mai funcțional din grupul său. Modelul este universal și potrivit pentru orice anotimp. În perioada rece și ploioasă, bebelușul va fi protejat de o acoperire rezistentă la apă a suportului, iar în sezonul cald, leagănul poate fi transformat cu ușurință prin îndepărtarea izolației și prin înlăturarea capotei. Cu ajutorul unei supape, este posibil să controlați aerul care intră în interiorul copilului (supapa albastră indică faptul că există un flux bun de aer din exterior, iar cel roșu indică faptul că alimentarea sa oprit). Șasiul este ușor de îndoit, ca o carte. Leaganul are o bază specifică care vă permite să o utilizați ca scaun balansoar. Tetiera este reglată fără a interfera cu somnul copiilor. Leaganul are accesorii suplimentare pentru mașină, iar coșul este echipat cu un strat de cauciuc.

Cel mai bun cărucior pentru bebeluși pentru iarnă

O atenție deosebită trebuie acordată căruciorului pentru un nou-născut născut în timpul iernii. La urma urmei, bebelușul are nevoie de aer proaspăt în timpul iernii, așa cum are nevoie de vară. Prin urmare, plimbările în nici un caz nu pot fi neglijate. Cu o atenție specială este necesar să alegeți un cărucior de calitate pentru iarnă. Ar trebui să aibă un leagăn capabil, o încălzire suplimentară, o acoperire ne-suflată și roți acceptabile care pot face față drumurilor cu zăpadă.

Locul 3 - Baby Suprim


Căruciorul din Coreea de Sud are prețul cel mai favorabil (de la 12500 de ruble). 4 roți din cauciuc gros, din care 2 roți din față se rotesc și au un diametru mai mic. În plus, blocarea roților din față adaugă manevrabilitate. Roțile gonflabile din spate permit călătoarea să treacă prin șosele și drumuri acoperite cu zăpadă. Proprietarii scaunelor cu rotile au apreciat toate avantajele modelului, dar au remarcat și dezavantajele care au inclus: un coș mic și roțile din față neterminate.

Locul 2 - Adamex Barletta "2 in 1"


Cadrul robust al căruciorului și roțile gonflabile mari ale mărcii poloneze au funcționat bine în timpul iernii. Blocurile spațioase detașabile sunt capabile să găzduiască un copil mare, înfășurat în tot felul de plicuri și salopetă. În plus, există o ambreiaj cald pentru mama. Costul căruciorului de la 26100 de ruble.

Locul 1 - Bebe-mobile Toscana "2 in 1"

Acest model are avantaje incontestabile față de analogi. Căruciorul este bine pasibil, datorită roților gonflabile mari. În plus, are un loc de dormit mare, care este important pentru confortul copiilor. La urma urmei, copilul, îmbrăcat într-un costum cald, nu va fi înghesuit. Capacul este realizat din material rezistent la apă și nu este suflat. Căruciorul are multe avantaje - asamblare ușoară, design frumos și disponibilitatea accesoriilor suplimentare. Dezavantajele includ numai greutatea greoaie.

Transformatoare copil cărucior de rating

Transformatoarele constau dintr-o singură unitate care va schimba cu ușurință unghiul de înclinare al unității de agrement, deplasându-l în poziție predispusă. Puteți folosi acest cărucior de la naștere la 3 ani. Comparând transformatorul cu alte tipuri de scaune rulante, un avantaj incontestabil poate fi acela că, pe măsură ce copilul crește, nu este necesar să cumpărați un cărucior, așa cum este necesar atunci când se utilizează un cărucior de leagăn, și nu este nevoie să ne gândim unde să scoatem unitatea din " 1 "sau" 3 în 1 ".

Locul 3 - Indigo Maximo


Căruciorul a fost produs în Polonia, iar pe piața rusă poate fi achiziționat la un cost de 10.200 de ruble. Mânerul care schimbă poziția spatelui este realizat din plastic durabil, ceea ce simplifică procesul. Unghiul de înclinare variază în mai multe poziții. O capotă universală care va salva un copil nu numai de la soare, ci și de vreme rea poate fi pliată și desfăcută în 4 poziții. La toate acestea, se adaugă o cruce bună pe orice drum. Dintre minusuri se remarcă: roți ciudate, o mulțime de greutate și dimensiunea căruciorului.

2 loc - Kacper A

Model polonez popular, în valoare de 8900 de ruble. Mânerul care controlează spatele are o caracteristică de fixare, atât în ​​față, cât și în spate. Setul include o plasă de țânțari, o pungă pentru mama și purtătorul de copii, care este convenabil de utilizat atunci când mergi la clinică sau la magazin. Coșul are dimensiuni impresionante și este proiectat pentru o greutate de până la 2 kg. Există frâne de înaltă calitate pe roți, iar scaunul rulant în sine este bine izolat, ceea ce este important atunci când mergeți în sezonul rece. Dezavantajele includ dimensiunile mari ale căruciorului și greutatea sa mare.

Locul 1 - Chicco Urban


Căruciorul italian, costând de la 24.500 de ruble, la prima vedere va atrage atenția datorită designului și culorilor interesante. Greutatea căruciorului nu depășește 10 kg, dar acest lucru nu îl împiedică să aibă o gamă completă de funcții utile. Arcurile de amortizare de înaltă calitate absoarbe toate neregularitățile drumului și ajută în locuri dificile. Roțile rotative adaugă manevrabilitate. Dintre dezavantaje se remarcă fundul moale și izolarea insuficientă.

Rating 2018-2019 cărucioare populare pentru mersul pe jos

Locul 4 - Peg Perego Pliko Mini


Transport foarte compact și convenabil o trestie de zahăr, costă de la 9100 de ruble. Părinții laudă acest model pentru scaunul său spațios, fereastra mare de vizionare și spătarul. Căruciorul este pliat cu o mână, iar roțile sunt pliate într-o parte.

Locul 3 - Peg Perego Si

Modelul îmbunătățit, care costă de la 17.400 de ruble, va face apel la acei părinți care efectuează plimbări frecvente și călătorii. Căruciorul este echipat cu centuri de siguranță cu 5 puncte, ușor reglabile. Țesătura este fabricată din material rezistent la pată. Este posibil să se instaleze pe șasiul scaunului auto. Dar, pe baza recenziilor părinților, rezultă că căruciorul este echipat cu amortizoare necorespunzătoare. Prin urmare, plimbările pe acesta sunt furnizate numai pe o suprafață plană.

Locul 2 - Babe Care GT4


Cărucior bugetat, nu mult diferit de omologii mai scumpi. Costul produsului începe de la 5300 de ruble. Căruciorul a încorporat principalele caracteristici pozitive - o glugă mare, culori strălucitoare, design la modă, amortizoare de înaltă calitate, un scaun confortabil. O atitudine lungă și largă va permite copilului să doarmă în aerul proaspăt.

Locul 1 - Chicco Light Way


Cea mai populară cărucior de buget pentru vară. Căruciorul cu cărucior este foarte manevrabil, are o capotă largă și detașabilă care, dacă este necesar, permite copilului să nu piardă contactul cu mama. Când este îndoit, este nevoie de un spațiu minim și va fi eliminat în portbagajul oricărei mărci de mașini. Radește atât de ușor încât mama o poate controla cu o mână. Kitul include un sac de dormit care va ajuta la încălzirea copilului în condiții nefavorabile. Din minus se poate observa abraziunea rapidă a roților.

15 cele mai bune cărucioare pentru copii

Criterii pentru alegerea celui mai bun cărucior pentru un nou-născut

Alegerea unui cărucior pentru un mic bărbat nou-născut este foarte dificilă din cauza varietății de tipuri, caracteristici de design și opțiuni suplimentare oferite părinților de către producătorii acestui transport pentru copii. Pentru a alege cele mai bune, Expert Prices a atras atenția asupra următoarelor criterii cheie pentru cumpărarea unui cărucior:

Confort și siguranță pentru copil. Aceasta ar trebui să includă un pat mare și izolat, cu laturi tari și ventilație reglabilă, o glugă adâncă și o căpățână de protecție împotriva vântului, cu o limbă plată, o amortizare moale.

Confort pentru părinți. Acestea sunt manevrabilitate, capacitate de producție, ușurință de pliere și transport, ajustarea poziției mânerului, dimensiunea coșului, fereastra de vizualizare și opțiuni suplimentare care facilitează utilizarea căruciorului.

Tipul de cărucior: cărucior sau cărucior universal. Cârligele sunt ideale pentru copiii mici datorită spațiului lor dur și de dormit, laturilor înalte și capotei adânci. Ele se disting prin manevrabilitate, funcționare ușoară și construcție simplă și fiabilă. Cu toate acestea, ele sunt grele, nu se manevrează și durata lor de viață este scurtă: de îndată ce copilul începe să stea, va avea nevoie de transport cu alte caracteristici. Avantajele unui transport 2 în 1: universalitate, profitabilitate (prețul mediu al unui set este aproximativ egal cu prețul leagănului), manevrabilitate, o varietate de soluții tehnice. Dezavantaje: reducerea capacității și necesitatea de a stoca undeva o unitate neutilizată. În plus, blocul de mers pe jos cumpărat pentru viitor nu poate fi plăcut nici de mamă, nici de copil. Acest tip de scaun cu rotile universale, ca și transformatoarele, nu este în mod tradițional recomandat pentru nou-născuți, dar chiar și printre ei, Expertul Prețului a găsit modele care merită atenția noastră.

Care producător de cărucioare pentru copii să aleagă?

Liderii de piață în cărucioarele pentru copii sunt companiile din Italia (Peg Perego, Chicco, Inglesina), Germania (Hartan), Anglia (Silvercross), Portugalia (Bebecar). Acestea oferă cea mai bună calitate în categoriile de preț mediu și ridicat. În același timp, desenele italiene sunt bune pentru vară și în afara sezonului, cele englezești sunt în special practice, cele germane se pot lauda cu cea mai bună calitate, iar cele portugheze - funcționalitate.

În ultimii ani, producătorii polonezi au tras în mod evident liderii europeni: TAKO, Lonex, Caramelo, Roan, Baby Design și alții, producând nu numai modele universale de înaltă calitate, dar mult mai accesibile. Principalul lor avantaj și diferența față de scaunele rulante europene (cu excepția prețului) este adaptarea lor la condițiile de ierni ruși dure. Modelele bugetare de calitate acceptabilă includ chinezii (Baby Care, Geoby) și rușii (Little Trek, Sagetator), care nu sunt costisitori de cumpărat și "nu este un lucru rău pentru a arunca".

Ce fel de cărucior este mai bine să cumperi - scump sau nu?

Răspunsul la această întrebare depinde nu numai de suma de bani din portofel, ci și de calculul sobru al părinților. Ce plătim pentru cumpărarea unui cărucior scump? Desigur, pentru calitatea și forța materialelor și a mecanismelor, aspectul elegant și recunoscut, elaborarea celor mai mici nuanțe. Stimați călători de mărci lumii dovedite sunt durabile și pot servi cu credincioșie pentru mai mulți copii și chiar pentru mai multe generații. În același timp, este necesar să înțelegem că plătim nu numai calitatea, ci și numele. Unii părinți au nevoie de un cărucior de tip "brand", alții sunt indiferenți față de nume mari, iar copilul, poate, nu-i pasă.

Cu toate acestea, merită să considerăm că cărucioarele scumpe nu sunt ideale. De exemplu, scârba italiană, englezii sunt grei, iar germanii nu sunt izolați suficient pentru ierni ruși. Este posibil ca căruciorul să nu-i placă copilul sau să-i enerveze pe părinți. Prin urmare, nu ar trebui să vă concentrați pe mărcile scumpe, bazându-vă pe "indestructibilitatea" lor. Gama de scaune cu rotile ieftine este incomparabil mai largă și, deși tehnic este inferioară modelelor scumpe, versiunile poloneze, rusești și chinezești arată foarte bine și sunt destul de capabile să roșească confortabil 1-2 copii pentru a se putea retrage în condiții de siguranță. În acest sens, "Expert prices" recomandă atunci când alegeți un cărucior să fie ghidat nu de preț și de brand, ci de confortul și funcționalitatea unui anumit model.

Top 15 cele mai bune cărucioare pentru copii

Price Expert a selectat 15 de cea mai înaltă calitate și cele mai populare în 2017-2018. cărucioare pentru nou-născuți.

Alege cele mai bune!

Revista utila pentru parintii moderni

Ce cărucior pentru un nou-născut de ales? TOP-10

Alegerea scaunelor cu rotile pentru mamele sovietice a devenit evidentă atunci când copilul era deja născut, din cauza prejudecăților, timpul a fost întârziat și nu a fost posibil să se aleagă cele mai bune pentru copil. Acum, vremurile s-au schimbat, mulțumesc lui Dumnezeu, mamele gândesc în prealabil cu privire la întrebarea "care transport este mai bine să cumperi pentru un nou-născut". Mai ales pentru dvs., am compilat ratingul cărucioarelor din 2017, deoarece alegerea celui mai bun cărucior pentru copil este o chestiune responsabilă!

Fiecare model are avantajele și dezavantajele sale, iar ratingul căruciorului nostru este cel mai bun din 2017 nu face excepție. Vă recomandăm să evaluați posibilitățile și alte cerințe pentru transportul copiilor înainte de a alege. Puneți căruciorul în magazie - ridicați-l, deblocați încuietorile, încercați roțile de amortizare și rotirea.

Evaluați cele mai bune cărucioare pentru copii 2016-2017 ani

Toate cărucioarele sunt împărțite în mai multe tipuri: leagăne, transformatoare, universal 2 în 1 (leagănul + blocul de mers pe jos), 3 v1, cărucioare separate (bastoane, cărți). Întrucât vorbim astăzi despre cele mai bune cărucioare pentru nou-născuți 2016-2017, alegerea a căzut pe tot, cu excepția celor de plăcere.

Ce cărucioare sunt mai bune pentru nou-născuți și care sunt dezavantajele leagănilor?

Un cărucior de înaltă calitate de acest tip are o spate rigidă, o amortizare netedă, roți mari și este protejată maxim de vânt și de soare. Singurul cărucior minus este că atunci când copilul începe să stea, devine inutil. Concluzia este că căruciorul din leagăn nu este o achiziție foarte profitabilă. Dar dacă bugetul permite, este mai bine să-l cumperi.

Producătorii moderni încearcă să echipeze cărucioarele universale cu un suport și un bloc de mers pe jos, și chiar un scaun de mașină. Din anumite motive, este acceptat să chemați 2 din 1 cărucioare transformatoare de scaun cu rotile, dar acest lucru este greșit. Transformatorul este capabil să transforme dintr-un leagăn într-o plimbare cu o singură mișcare a mâinii și nu este necesar să rearanjăm blocurile aici. Ele sunt mai funcționale și nu necesită mult spațiu.

Vom lua în considerare cărucioarele din punct de vedere al confortului pentru nou-născuți, cea mai bună evaluare care se va baza pe calitatea materialelor, popularitatea mărcii și revizuirile mamei. Alege cele mai bune cu noi!

10 locuri - cele mai bune cărucioare 3 în 1 pentru nou-născuții Anex Sport

Prețul mediu: 13 000 UAH

Set complet: un leagăn, blocul de mers pe jos și un suport pentru bebeluși + adaptoare pentru fixare, o căpățâna pe picioare, o haină de ploaie, o țarc de țânțari

Cumpărați un cărucior Anex Sport - înseamnă a obține confortul copilului și a completa imaginea elegantă a mamei. În plus, este ușor de manevrat, este ușor ca o pene, are un suport adânc și o amortizare bună. Alegerea culorilor este, de asemenea, imensă și, potrivit mamei, acesta este un preț bun pentru un cărucior, dotat cu un scaun de mașină.

Principalele caracteristici de calitate:

 • Greutatea căruciorului cu un suport - 12 kg;
 • Mânerul puternic pentru transportul unui leagăn și a autoliticii;
 • Reglarea spătarului;
 • Dimensiunile patului - 35 × 77 cm;
 • Dezvoltă cu ușurință - mecanismul "carte";
 • Roți gonflabile;
 • Axă diferită pe șasiu;
 • Blocarea roții din față;
 • Deprecierea de primăvară.

Dintre avantajele acestui cărucior mama a numit o vizor mare pe leagăn, dar, din păcate - un capac mic pentru picioarele de pe leagăn. O anumită lipsă de cărucior este o capotă cu deschidere puternică. Punga pentru mama, deși spațioasă și convenabil montată pe cărucior, poate să se întoarcă în momentul greșit dacă este purtată pe umăr. Unii se plâng de scaunul cu rotile pe care îl scarpină, dar astfel de probleme se rezolvă de obicei cu lubrifianți.

Coșul de cumpărături nu este foarte spațios, dar se închide cu un fermoar. Luând în considerare toate aceste deficiențe minore, cărucioarele bune pentru nou-născuți, ale căror recenzii sunt pozitive, au obținut locul 10 în clasamentul nostru.

Pe locul 9 - GEOBY C800-R379

Set complet: un leagăn și blocul de mers pe jos, o plasă de țânțari, o haină de ploaie, 2 capace pe picioare, o pungă pentru mamă, o plasă de țânțari, două saltele.

Cum să alegeți căruciorul potrivit pentru un nou-născut, dacă bugetul nu permite cheltuieli prea mari? Doar acordați atenție acestui model. Este potrivit dacă doriți să vă răsuciți copilul într-un suport spațios pentru o lungă perioadă de timp, și apoi, de asemenea, într-un bloc confortabil de mers pe jos pentru o lungă perioadă de timp. Căruciorul este cu adevărat universal, se poate spune pentru toate ocaziile, și cu astfel de roți gonflabile, chiar și un gropiță și un zăpadă neliniștit pentru el. Apropo, prețul este destul de acceptabil, cu excepția cazului în care, desigur, nu este nevoie de un transportator de mașini.

Scaunul cu rotile are o bună absorbție a șocurilor și sistem de frânare. Roțile rotative (în față) și fixarea acestora vă permit să purtați copilul în mod confortabil pe drum. Ce altceva iese în evidență acest cărucior - design frumos și calitate a țesăturii cu o impregnare specială anti-noroi, iar în plimbare spatele este pliat în 4 poziții.

Specificațiile căruciorului:

 • Vârsta recomandată a copilului este de la naștere;
 • Greutatea căruciorului (cu un suport) - aproximativ 14,5 kg;
 • Roți gonflabile de aceeași mărime;
 • Șasiu - 58,5 cm;
 • Mânerul este reglabil;
 • Blocul este rearanjat în cursul mișcării și împotriva;
 • Dimensiunea suportului este de 40 × 82 cm;
 • Depistarea de primăvară;
 • Hota de tesatura mare.

Dacă vă îndoiți de calitatea producătorilor chinezi, dar doriți să cumpărați o versiune bugetară a căruciorului - GEOBY este cel mai bun dintre ei! Nu trebuie să vă îndoiți de calitatea materialelor, toate sunt în siguranță pentru copil.

Plus aceste cărucioare - într-un leagăn inteligent, astfel încât să puteți spune despre transport - acesta este cel mai bun cărucior pentru nou-născuți pentru iarnă și vară. Aterizarea înaltă asigură protecția maximă a copilului, deprecierea excelentă va permite adormirea mai rapidă. Și roțile gonflabile trec liber prin zăpadă și gropi. Cu aceasta, copilul va fi confortabil.

Căruciorul arată spectaculos, în același timp, în mod solid și elegant, mama va fi în cerul al șaptelea, iar celelalte mame o vor invidia. Dezavantajul acestui model este numit coș de cumpărături foarte puțin convenabil. Dar cel mai important lucru este faptul că clienții au confirmat că acest model este de necrezut, că este perfect curățat de murdărie, compactat și toți părinții sunt mulțumiți.

Locul 8 a fost câștigat de către Chicco Urban Plus

Set complet: inserție moale într-un suport, haină de ploaie

Continuăm să considerăm cărucioare pentru copii - evaluarea celor mai bune, fotografiile, prețurile și recenziile clienților. Iar pasul următor este un cărucior italian. Dacă vă gândiți la ce cărucior să alegeți pentru un nou-născut în vară, dacă nu vă decideți să cumpărați un model scump cu toate clopotele și fluierele, atunci acesta va înlocui complet toate celelalte.

Compania renumită din lume continuă să câștige inimile părinților. Totul este furnizat în acest cărucior - este ușor și manevrabil, poate fi transformat într-un leagăn foarte repede. Nu vom vorbi prea mult despre asta, să vă vedeți ce ne oferă producătorul italian:

 • Greutatea transportului - numai 10,5 kg;
 • Greutate maximă - 15 kg;
 • Roți poliuretanice de o calitate excelentă;
 • Amortizarea arcurilor pe toate roțile;
 • Înălțimea mânerului este reglabilă;
 • 3 poziții de reglare a spătarului;
 • Blocarea roților;
 • Lojă și scaun mobil;
 • Ușor transformat într-un leagăn (trebuie să trageți cureaua și să apăsați câteva butoane);
 • Scaun reglabil - reglabil;
 • Frână de pedală convenabilă;
 • Dimensiunile leagănului în lățime - 30 cm, lungime - 78 cm.


Dezavantajul și demnitatea sunt greutate redusă, așa că pe drum sunt pline de greutăți, ca și în zăpadă. Dacă nu știți care cărucior este mai bine să cumpere pentru un nou-născut în vara, vă recomandăm acest lucru. Acest fapt este confirmat de leagăn, care, în funcție de creșterea copilului, nu mai găzduiește salopete (doar 30 cm). Și, bineînțeles, va trebui să achiziționați produse textile suplimentare (orice culoare de ales) pentru un cost suplimentar.

Locul 7 - Inglesina Classica

Prețul mediu: 17 000 UAH

Set complet: sac și saltea

Fanii de toate stilul clasic si retro vor aprecia cu siguranta leaganul cu suportul original. Mai presus de toate, te indragostesti de posibilitatile de depreciere ale transportului pentru frize, iar frumusetea aspectului este eleganta transportului. Să spunem de la noi - cei mai buni căruciori ai leagănului pentru nou-născuți sunt mai potriviți pentru fete.

Nu există coș de cumpărături în carucior. Dar există o plasă metalică spațioasă situată în partea de jos a leagănului. Căruciorul este conceput de la naștere la 6 luni, dacă planurile dvs. includ achiziționarea unui cărucior separat sau a unei unități separate de mers pe jos, puteți cumpăra în siguranță. Gândindu-te la ce firmă să alegi un cărucior, apoi la confortul și confortul pentru copil, Inglesina Classica este cea mai bună alegere!

Specificațiile căruciorului:

 • Greutatea transportului - 18 kg;
 • Roți cu un diametru de aproximativ 40 cm;
 • Capacitate ridicată pe drum și pe zăpadă;
 • Extensie de primăvară;
 • Rearanjați leagănul de la și la el însuși;
 • Cadru dur și spate - bun pentru coloanei vertebrale;
 • Protecție bună împotriva vântului;
 • Materiale hipoalergenice (detașabile pentru spălare).

Căruciorul se pliază ușor și compact, iar roțile sunt îndepărtate. Dezavantajul nu este funcționalitatea și utilizarea pe termen scurt, dar avantajul este o calitate și o fiabilitate excelente. Dintre aceste deficiențe, remarcăm absența traverselor pentru transportul leagănului, precum și a mânerului, care nu este reglementat în funcție de înălțimea dvs.

Locul 6 Surf de Cruce Argintie (2 in 1)

Prețul mediu: 23 000 UAH


Set complet: plic cald, plasă de țânțari, umbrelă (în unele modele), strat de ploaie, cap pe picioare

La prima vedere, căruciorul este elegant și fragil, dar producătorul sa gândit prin toate detaliile. Reamintim că considerăm cele mai bune cărucioare de companie pentru nou-născuți, deci totul este gândit în avans.

Ce fel de cărucior pentru a alege un nou-născut în vara și iarna? Acest model este potrivit atât pentru iarnă, cât și pentru vară. În timpul iernii, există posibilitatea de a instala o roată de cauciuc mare în loc de față două mici... Și, de asemenea, pentru a izola cu un capac de picior în unitatea de mers pe jos.

Cum răspund clienții despre aceasta, căruciorul este manevrabil, stabil, are o bună amortizare, care este mai bună decât sistemele de primăvară.

 • Lățimea șasiului - doar 58 cm - va trece în orice pasaj îngust și ascensor;
 • Greutatea transportului - 11 kg;
 • Discuri pneumatice din cauciuc;
 • Șasiu reversibil (unitatea cu care se confruntă mama poate fi instalată);
 • Înălțimea mânerului este reglabilă;
 • Leaganul se rotește în 3 poziții și pe scaun;
 • Spatele în "plimbare" este reglementat;
 • Bara transversală servește ca o bara de protecție și mânerul de transport pentru leagăn;
 • Hota de tesatura mare.

Dezavantajul este costul căruciorului, nu toți părinții pot cumpăra cel mai bun cărucior. De asemenea, cumpărătorii nu au apreciat coșul de cumpărături / jucăriile mici.

Carucioarele 2 în 1 clasament cele mai bune continuă modelul BABYZEN ZEN - locul 5

Prețul mediu: 26 500 UAH

Set complet: consultați vânzătorul

Dacă doriți să fiți diferit de ceilalți, aveți un accesoriu elegant și un leagăn confortabil pentru copil - permiteți-vă să alegeți BABYZEN! Leaganul se desfăsoară ușor și simplu, precum și blocul de mers pe jos. Se dezvoltă automat, când este pliată, este compactă și nu ocupă mult spațiu.

Aici, totul este gândit în prealabil, inclusiv originalitatea cadrului și densitatea coșului de cumpărături, care în niciun caz nu se va rupe. Farul, parinte reglabil, ilumineaza traseul seara si atrage atentia copilului. Este atât de interesant - copilul, care crește, se va simți ca un șofer de mașină.

Scaunul cu rotile atrage, de asemenea, trecerea prin roți, chiar dacă există 3, dar ele sunt proiectate pentru orice drum. Cel puțin, astfel încât cumpărătorii să răspundă la un transport. Singurul lucru care confundă este o mică glugă, și dacă există un vânt puternic, este mai bine să așteptați vremea rea.

Această mașină mică are următoarele caracteristici:

 • Greutatea transportului - 10 kg (aceasta este cea mai mică greutate a cărucioarelor din clasament);
 • 3 roți cu diametru mare;
 • Stofă pentru haină;
 • Depistarea de primăvară;
 • Înălțimea mânerului este reglabilă;
 • În "plimbare", spatele este reglabil;
 • Lățimi diferite ale axelor;
 • Curele din cinci puncte cu tampoane moi.

Leaganul pentru copil este confortabil și spațios, nu suflat, dar capota, așa cum am observat în plimbare, este destul de mică. De asemenea, confundat de lipsa unei bare de protecție. Ca un leagăn, căruța este foarte lăudată. Ei spun că este capabilă să-și ia orice poziție și cum arată este doar o vedere frumoasă, creează impresia unui lucru bun și solid, a cărui fiabilitate a fost dovedită de timp. Acestea sunt cele mai scumpe cărucioare ale clasamentului nostru de top, dar alegerea este a ta.

Locul 4 în topul celor mai bune cărucioare pentru bebeluși a luat Bebetto Holland

Prețul mediu - 8 485 UAH

Set complet: blocul de mers pe jos cu reglarea spatelui, o bara transversala, un leagan, un strat de ploaie, o pelerina pe picioare, o punga pentru mama.

Bebetto frumos, elegant și compact a câștigat inima femeilor care apreciază confortul și sănătatea copilului. Acest transport minunat este disponibil în versiuni în două culori, de diverse nuanțe. Pentru nou-născuți - acesta este un pat mare, deoarece capacul interior al leagănului este din bumbac organic, spațiul este spațios și toate țesăturile sunt respirabile. Ea vine cu un impermeabil, dar cum spun cumpărătorii despre cărucior, nu este necesar, pentru că țesătura nu se udă, pe lângă faptul că nu se înmoaie la soare.

Caracteristicile unui transport 2 în 1:

 • Greutatea admisibilă a bebelușului - 15 kg, în suport - 9 kg;
 • Căruciorul cântărește 14 kg;
 • Mecanism de pliere - carte;
 • Roți gonflabile mari - 30 cm, față - 24 cm;
 • Depistarea de primăvară;
 • Leagăn spațios - 36 * 79 cm;
 • Abilitatea de a instala un scaun auto;
 • Mâner reglabil pe suport;
 • Fabricat din materiale solare;
 • Abilitatea de a instala "plimbare" împotriva scaunului cu rotile;
 • Șasiul cu cadru din aluminiu, lățimea axului este diferită.

Aceste cele mai bune cărucioare din clasamentul 2 în 1 2016 - 2017 pot fi numite "Easy", pentru că este o plăcere să le folosiți. Mai mult decât atât, mama este ușoară, convenabilă, iar copilul este confortabil într-un leagăn spațios. Leaganul are o fereastră de ventilație vizibilă, o glugă mare.

Mama poate scoate liber suportul și se poate transfera la masă sau pe podea acolo și leagă copilul chiar în leagăn fără cărucior (are un fund arcuit special). Este foarte convenabil atunci când mergeți la spital pentru a cântări sau doar pentru a vizita. Întreaga cărucior nu trebuie să fie complet încărcată.

Ce alte facilități există pentru mama? Roțile pot fi îndepărtate cu ușurință, iar sacul este dezarhivat cu o mișcare de încheietură a mâinii, iar la partea inferioară a căruciorului există o plasă de cumpărături confortabilă și spațioasă. Ascensorul trece, de asemenea, fără interferențe, este convenabil să se utilizeze transport în supermarket.

Iar roțile mari asigură o călătorie fără probleme în orice condiții și chiar pe un drum stâncos, este suficient să blocheze rotirea roților din față. După ce veniți acasă - pliați căruciorul și puneți-l într-un loc frumos, apropo, transportul pliat nu ia prea mult.

Ce altceva se poate spune despre această frumusețe - aceasta este o achiziție profitabilă pentru copil și părinții săi, cu un astfel de set de caracteristici de calitate, scaunul rulant va dura mai mult și este destul de potrivit dacă planificarea reaprovizionării este planificată în familie.

Locul 3 - Adamex Avila (2 in 1)

Prețul mediu în Ucraina - 7000 UAH

Set complet: leagănul, blocul de mers pe jos, grila de țânțari, haina de ploaie, capacul pentru picioare

Vă întrebați ce cărucior 2 în 1 este mai bun, în curând veți stabili prioritățile pentru dvs. Producătorul polonez știe cum să vă îmbunătățească produsul și să îl facă mai convenabil pentru mama și confortabil pentru copil.

Acest cărucior arată elegant și complet, capacitatea de a alege culoarea potrivită atrage chiar mai mult părinții să cumpere, un mâner convenabil reglabil completează imaginea. La prima vedere, căruciorul Adamex pare fragil, dar când îl folosiți pentru prima oară, veți simți că căruciorul este stabil și manevrabil.

Caracteristicile unui transport 2 în 1:

 • Se oferă de la 0 la 3 ani;
 • Greutate transport (șasiu) - 8,7 kg;
 • Lățimea șasiului - 59 cm;
 • Dimensiunea suportului este de 35 × 84 cm;
 • Greutatea suportului este de aproximativ 5 kg;
 • 4 roți gonflabile - detașabile;
 • Spatele este reglementat atât în ​​"plimbare", cât și într-un leagăn
 • Îmbunătățirea amortizării pe arcuri.

Mamele sunt ca un vizor mare care îi protejează copilul de zăpadă, ploaie și lumina soarelui prea "agilă". De asemenea, mânerul din piele este plăcut la atingere, iar picioarele (în blocul de mers pe jos) protejează împotriva poluării excesive. De asemenea, este important ca căruciorul să poată intra în cel mai îngust ascensor (60 cm), mânerul reglabil se va ajusta la orice înălțime.

Leaganul foarte adânc și spațios vă permite să răsuciți copilul în vârstă de până la 3 ani, există o vizoră deblocată și un loc pentru mână (pentru a ușura purtarea leagănei). Din feedback-ul negativ se poate observa că roțile pivotante în timpul funcționării pot să se blocheze. Prin urmare, trebuie să le blocați numai în poziție dreaptă. Nu este posibil ca rulota să se rotească pe loc în direcții diferite.

Acest lucru poate fi interpretat ca o căsătorie de producție a unui anumit lot de scaune cu rotile, sperăm că acest lucru a fost stabilit de mult timp, iar fiabilitatea căruciorului a rămas la cel mai înalt nivel.

2 loc - Cosatto Woop (2 in 1)

Prețul mediu: 14 000 UAH

Set complet: leagăn de blocare, bara de protecție, cap pe picioare, haina de ploaie, sac pentru mama

Continuăm să studiem cărucioarele pentru bebeluși 2 în 1 dintre cele mai bune, iar acest model este o noutate absolută. Dar, judecând după folosirea și iubirea mumiilor acestui producător, acesta va deveni popular. Această frumusețe pe trei roți, la prima vedere, se îndrăgostește de sine, dacă acest model pare instabil pentru dvs. - vă înșelați, roata dublă din față asigură siguranța, precum și fixările fiabile.

Cel mai bun transformator 2 în 1 se transformă cu ușurință într-un leagăn și invers, este suficient să întindeți benzile sau să fixați și să închideți toate încuietorile. Este posibil să se pună copilul în față și în direcția călătoriei. Căruciorul este foarte manevrabil și este mai bine să fixați roata dublă față dacă conduceți pe cele neuniforme.

Fereastra de ventilație a magneților și carcasa universală cu patru fețe vor atrage mai mult atenția mamei. Poate fi montat pe ambele părți ale dispoziției. Blocul însuși este reglabil și se înclină și, din păcate, pasul nu este reglabil.

Caracteristicile principale ale căruciorului:

 • Potrivit de la naștere la 15 kg de greutate pentru copii;
 • Ușor convertit într-un leagăn confortabil și invers;
 • Rearanjat la fața mamei;
 • Mânerul este reglabil pe înălțime;
 • Greutate - aproximativ 11 kg;
 • Ușor de îndoit;
 • În interiorul căruciorului este prevăzută cu o tetieră moale;
 • Curele de siguranță în cinci puncte pentru mersul pe jos.

Mamele de genul ăsta căruciorul arată perfect - nu este nimic de plâns, dar înăuntru este făcut din materiale plăcute care sunt confortabile pentru copil. Adevărat pentru preț Aș dori să am mai multe accesorii și un suport pentru pahare, inclusiv...

Locul 1 - cel mai bun cărucior 2 în 1 Zippy Lux pe un cadru clasic

Prețul mediu: 9 500 UAH

Set complet: tetiere; sac pentru mama, cap pe picioare

Căruciorul cu fermoar este într-adevăr un model de lux, acest transport are totul pentru confortul mamei și copilului. Roțile puternice vor trece pe drum, deprecierea - ajutor excelent în caz de boală de mișcare. Și leagănul adânc și spațios este cel mai important lucru pentru copilul tău. În fabricarea cărucioarelor luați în considerare toate criteriile de calitate, plus suportul pentru bumbac. Spatele este reglabil, deci nu trebuie să puneți o grămadă de pături.

Căruciorul este manevrabil, ușor de întreținut și de utilizat. Este ușor să ștergeți cele mai murdare părți cu o cârpă umedă și totul este curat. Ești gata pentru o plimbare din nou. Ia-ți căruciorul și tu însuți îi vei vedea versatilitatea.

Caracteristici Zippi Stroller:

 • Greutatea căruciorului - aproximativ 15 kg;
 • Cadru încrucișat clasic, retro stilizat;
 • Leaganul este îndepărtat și "poate" să se rotească pe o suprafață dură;
 • Există o fereastră mare pentru ventilație;
 • Bara de protecție detașabilă și curele de siguranță cu tampoane;
 • Discuri gonflabile cu diametrul de 28 cm;
 • Blocarea roților;
 • Depistarea de primăvară;
 • Capota mare este fără zgomot;
 • Pe un vârf de plimbare și un leagăn o inserție siliconică;
 • Spatele și pasul pe "plimbare" sunt reglementate.

Este dificil să se numească deficiențe în acest scaun cu rotile, prețul este acceptabil, convenabil din toate părțile, nu ușor de marcat. Adevărat, de la deciziile stilului modern, cu excepția culorilor. Dar dacă doriți să obțineți o căruță de încredere în stil retro - este alegerea dvs.! Și a obținut 100% recenzii pozitive, acesta este cel mai bun cărucior pentru orice anotimp.

Acum poți cumpăra un cărucior bun pentru un nou-născut fără probleme inutile.