Rochie pentru pictura fără sărbătoare de nuntă

În unele situații de viață, fetele ar putea avea nevoie să se îmbrace pentru a picta fără o nuntă. Există multe motive pentru aceasta: o lipsă banală de fonduri pentru organizarea unei sărbători magnifice, o plecare rapidă pentru tineri și luna de miere, eșecul de a adopta tradiții stabilite. Dar imaginea mirelui trebuie să rămână festivă și armonioasă.

Recomandări generale ale stilistului

Gama de saloane de nuntă este plină cu o varietate de opțiuni care sunt potrivite pentru orice ceremonie de nuntă. Pentru ca imaginea să fie relevantă și solemnă, încercați să respectați reguli simple.

 1. Mireasa este regina la nunta ei. Dar pictura se desfășoară într-un corp de stat, deci nu merită să șocăm și să-i șocăm pe oaspeți.
 2. O alternativă la o rochie de lux este un costum elegant, un costum elegant, o rochie scurtă. Principala cerință pentru rochie este respectarea figurii fetei.
 3. În cazul în care pictura și sărbătoare în zile diferite - ridica 2 tinute diferite.
 4. Opțiunea preferată pentru pictura fără nunta - seara sau rochia de cocktail de nuante pastelate usoare.

Imagini clasice și extravagante

Să examinăm câteva opțiuni pe care le puteți alege pentru acest eveniment.

Sheath Dress

O opțiune foarte versatilă, deoarece poate fi purtată de mai multe ori. Într-o astfel de rochie, este confortabil să se plimbe și să apară într-un restaurant. Poate fi atât strictă și rezervată, cât și dantela fermecătoare.

Fusta asimetrica

O tăietură specială a fustei va evidenția și va accentua natura imprevizibilă și misterioasă a mirelui. Silueta loose, accentul pe talie și țesăturile care curg sunt componentele esențiale ale unui costum fabulos și romantic.

Stilul montat și țesăturile sofisticate vor adăuga eleganță fetei. Lace trim și culori delicate adaugă puritate. Indiferent de tipul de rochie, fusta asimetrica va adauga sexualitatea si originalitatea.

costum

Mai ales populare în acest sezon au costume cu pantaloni sau o fusta. Aceasta este o opțiune pentru mai multe vârste (ideală pentru miresele care se recăsătorește).

Stilul versatil - jachetă semi-confortabilă, pantaloni scurți sau o fustă de creion, talie accentuată.

Bluza trebuie făcută din țesătură lucioasă netedă. Forma pantalonilor este, de preferință, direcționată sau arsă de la șolduri.

Scară optimă de culoare: lapte, umbra bej.

Imagine "Puppet"

Corespunde stilului rochiei "păpușă pentru copii" (literalmente - păpușă). Cu această îmbrăcăminte, imaginea mirelui începe să se joace cu un indiciu de infantilism, jucăuș și ușurință. Stilul nu își pierde relevanța încă din anii 60 ai secolului trecut. Acest lucru este ideal pentru pictura fara nunta.

 • talie mare;
 • fusta scurta (lungime strict peste genunchi);
 • prezența decorului adecvat (panglici drăguțe și panglici, dantele și bibelouri);
 • materiale de croitorie fără greutăți (atlas);
 • o varietate de stiluri (montate sau pierdute).

Element clasic: rochie lungă

Chiar dacă nu planificați o sărbătoare magnifică, puteți alege o versiune bugetară a unei rochii lungi. Să fie o tăietură simplă, fără crinolină și excese, dar apoi vă puteți simți ca o adevărată mireasă.

Și dacă costumul este în nuanțe de smântână, atunci poate fi purtat mai târziu pentru alte evenimente.

Stilul Empire sau stilul grecesc cu o talie înaltă și o fustă scurtă de lumină vor ascunde defectele de figura sau burta, în cazul în care mireasa este în poziție.

Imaginea cea mai la modă

Dacă vrei ceva original, ridică un costum cu un tiv. Acest costum pare neobișnuit, elegant și spectaculos.

Ce altceva poți purta la o pictură fără nuntă

 1. Rochie tradițională. O alegere perfectă pentru o ceremonie de vară. Puteți completa imaginea cu flori sălbatice proaspete. Ca urmare, mireasa va străluci cu tandrețe și prospețime.
 2. Elemente ale costumului național. Acest lucru nu este neapărat kokoshnik și fusta mai multe straturi luminoase. Este suficient ca tinuta de nunta sa contina elemente de motive populare (broderii, culori, printuri).
 3. Pentru cele mai originale și riscante perechi se potrivesc tricouri cu inscripții. Puteți adăuga o imagine îndrăzneață cu blugi și un văl pentru mireasă.

Păr și accesorii

Părul și bijuteriile trebuie să se ridice, luând în considerare caracteristicile aspectului fetei, stilul de îmbrăcăminte și tema ceremoniei.

 • Atunci când alegeți o rochie cu spatele deschis, este mai bine să aveți o coadă mare sau bucle mari (acestea vor schimba accentul pe spate).
 • Se recomandă completarea rochiilor lungi cu un design elegant, bucle neglijente, bucle de diverse dimensiuni (alegerea finală depinde de material și stil).
 • Particulele romantice cu un efect de neglijență ușoară se vor potrivi cu îmbrăcămintea dantelă.

Rochia pentru pictura fără nuntă trebuie să rămână elegantă și elegantă. Când selectați opțiunile, nu renunțați: există multe idei pentru ca orice ceremonie să fie colorată și memorabilă pentru fiecare oaspete.

Cum de a alege o rochie pentru pictura în biroul de registru fără o sărbătoare - o revizuire a modelelor non-nunta pentru mirese

Nunta nu este întotdeauna însoțită de o parte solemnă magnifică, mulți dintre noii soți decid să-și legalizeze căsătoria, limitându-se doar prin vizitarea registrului. Dar această alegere nu înseamnă deloc că mireasa și mirele trebuie să fie pictate în haine de zi cu zi (deși se găsesc astfel de cupluri). O nuntă este o sărbătoare semnificativă și nu este absolut important cum intenționați să o celebrați. Această zi ar trebui să fie amintit pentru o viață, astfel încât aspectul are nevoie adecvate și adecvate pentru vacanță.

Rochia în registratură pentru a semna, fetița trebuie să aleagă cu aceeași mișcare și dorință, așa cum o va alege pentru partea oficială. Mireasa trebuie să fie incredibil de frumoasă și drăgălașă în această zi semnificativă; Chiar dacă nu vă plac opțiunile luxuriante, puteți găsi o alternativă la modele mai elegante care nu sunt inferioare în frumusețe și nu mențin o atmosferă festivă.

Care ar trebui să fie rochia mirelui care urmează să fie pictat fără o nuntă - regulile de bază

Mirele moderne sunt incredibil de norocoase cu o selecție de rochii de mireasă. Chiar și cea mai fastidioasă fată va putea găsi pentru ea însăși versiunea rochiei pe care o va dori să o semneze.

Saloanele de nuntă oferă o gamă largă de modele diferite, care sunt potrivite nu numai pentru o nuntă solemnă și magnifică, ci și pentru pictura oficială din oficiu.

Când alegeți o rochie pentru pictura, trebuie să respectați regulile care nu sunt complicate, dar foarte importante, care vor permite unei fete să devină irezistibilă în ochii iubitului ei.

 • dați preferință nuanțelor luminoase ale rochiei - aceasta va păstra simbolismul evenimentului. În plus, imaginea dvs. va fi plină de sensibilitate, romantism și rafinament, iar acestea sunt exact calitățile pe care mireasa trebuie să le aibă în mod necesar;
 • alegeți numai modelul care se potrivește perfect figurii. Nimic nu strică aspectul ca dimensiunea greșită, lungimea, etc;
 • Dacă nu doriți să purtați o rochie lungă în mod tradițional pe podea, puteți alege o rochie scurtă sau chiar un costum elegant la pastel colorat. Această opțiune vă va accentua stilul;
 • Nu ar trebui să alegeți costume, care, în sensul literal al cuvântului șoc atât oaspeții, cât și angajații birourilor de registru. Chiar dacă sunteți o persoană extraordinară și nu acceptați ceva obișnuit și tradițional, alegeți în continuare opțiunile pentru echipamente mai modeste. Totuși, aceasta este o nuntă, nu o emisiune de teatru, să ia în serios un astfel de eveniment important în viață.

Rochii elegant pentru mirese pe o nunta fara celebrare - revizuirea celor mai bune modele

În ciuda faptului că alegerea rochiei de mireasă este largă, tot trebuie să alegeți un costum bazat pe caracteristicile și tipul figurii dvs. Prin urmare, înainte de a vă decide să cumpărați, decideți modelul, lungimea și culoarea.

caz

Imbracaminte de imbracaminte este cea mai de succes optiune pentru pictura in registratura. Este universal, pentru că în viitor o veți putea purta în altă parte.

Lungimea poate fi mai mare decât genunchii, sau ușor mai mică. Acest model va accentua o siluetă subțire datorită tăierii adiacente. Versiunea clasică presupune absența mânecilor și a unui gât rotunjit.

Rochia de mantie va face ca aspectul dvs. sa fie cu adevarat feminin, fermecat si gratios. Puteți alege absolut orice material pentru coaserea acestui model, dar aspectul cel mai festiv și solemn va fi dantelă.

Modelele de rochii moderne diferă de cele clasice în diferite variante cu gâtul: forma V, barca, curele.

costum

Din ce în ce mai mult, miresele preferă costume pentru pictura în registratură. În acest caz, aceleași opțiuni populare ca și pantalonii și fuste cu bluze și jachete.

Această imagine permite unei fete sau unei femei să se simtă cât mai confortabilă în timp ce rămâne elegantă. În plus, este demn de remarcat faptul că costumul este potrivit pentru orice vârstă: atât o tânără poate alege opțiunea perfectă pentru ea însăși, cât și o femeie care se căsătorește la o vârstă mai tânără.

Alegerea unui costum, subliniază în primul rând pe talie. Pantalonii mai bine să aleagă o tăiere liberă, dreaptă sau arsă din șold. În ceea ce privește fusta, fusta de creion va fi cea mai optimă în acest caz.

Bluza poate fi din material textil ușor, jacheta are o formă ușor montabilă.

Îmbrăcăminte lungă

Rochia pe podea arată întotdeauna elegantă și romantică. Pentru a arăta fermecător și în același timp luxos, trebuie să alegeți stilul perfect pentru figura dvs. Dacă proporțiile corpului tău sunt perfecte sau au o formă clar definită ca "clepsidră", în acest caz poți purta în siguranță o rochie de sirenă fără nici o ezitare.

De asemenea, în lipsa unor defecte evidente în figura, fata va putea purta orice altă rochie care va sublinia toate virtuțile ei. În cazul în care trebuie să ascundeți câteva defecte vizibile, puteți încerca silueta A. Această rochie este potrivită pentru orice tip de figura.

Fetele care sunt prea rotunjite numai în corpul inferior ar trebui să acorde o atenție deosebită modelului în stil grecesc.

Cocktail rochie

Rochii de cocktail sunt cel mai adesea alese de mirele tinere cu feminitate și naivitate.

Cu această rochie puteți evidenția frumoasele curbe ale corpului și puteți demonstra frumusețea picioarelor. Mânecile și gulerul sunt complet absente în acest model, făcând rochia destul de deschisă. Această opțiune este ideală pentru pictura în registratură în timpul verii.

Aveți grijă la țesătura care este utilizată pentru rochii de cusut - ar trebui să arate bogat și să nu rămână la corp.

Hem asimetric

Partea asimetrică a rochiei în orice stil arată elegantă. Prin urmare, punând pe acest model, puteți merge în siguranță la registrator - această rochie va fi potrivită și în același timp originală.

Este de remarcat faptul că o astfel de tăiere combină în sine atât tandrețea și romantismul, cât și sexualitatea atrăgătoare. Pentru pictura în registratură este mai bine să alegeți nuanțe de lumină.

Ce accesorii se potrivesc rochiei non-nunta a mirelui pentru pictura - sfaturi

În sine, rochia pare deja festivă, dar fără accesorii suplimentare imaginea va părea neterminată. Valoarea este și pantofi, bijuterii și coafura.

Nu uita de buchetul de nunta - ar trebui sa se incadreze armonios in imaginea mirelui. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți flori, a căror nuanță este doar o pereche de tonuri diferite de culoarea rochiei sau este compatibilă cu ea. Prea decorați-vă cu bijuterii diferite nu merită, totul ar trebui să fie moderat.

În plus față de imagine, puteți adăuga o geantă de mână frumoasă sau ambreiaj, care se potrivește de exemplu rujului.

Aici veți vedea tendințele modei de îmbrăcăminte pentru pictura în 2017:

Mireasa ar trebui să arate perfect în orice caz, chiar dacă partea solemnă a sărbătorii nu este planificată. Pictura dvs. în registratură va fi capturată în fotografie și, prin urmare, trebuie să aveți aspectul corespunzător al evenimentului. Amintiți-vă că căsătoria este un eveniment semnificativ, aceasta este ziua dvs. și, prin urmare, trebuie să "strălucești" și să vă rog soțul / soția cu aspectul dumneavoastră. Rochia ta să nu fie așa de luxoasă și de pompată, ca cele mai multe mirese, dar este posibil să ai fericire în numărul de inele de pe rochie? Bineînțeles că nu!

Rochii pentru pictura in registratura

Unele mirese durează câteva luni pentru a găsi o rochie pentru pictura. Cineva merge în jurul tuturor magazinelor mărcilor de pe piața de masă, dă pe cineva o rochie exclusivă de designer, în timp ce alții comandă un costum de croitorie dintr-o schiță. În primul rând, trebuie să te uiți prin revistele de modă și să te gândești la ce îmbrăcăminte îți place - modest, elegant și simplu sau bogat decorat. Fiecare nou-născut are propriul său caracter și idei despre îmbrăcămintea perfectă pentru registrator. Descoperiți modele populare de rochii de mireasă.

Ce rochie este mai bine să poarte pentru pictura în registratura

În multe saloane veți primi o mulțime de haine potrivite pentru ceremonia de căsătorie. Pentru a arăta potrivit, urmați aceste reguli:

 • În această zi, mireasa ar trebui să arate ca regină. Dar pictura se desfășoară într-o instituție publică oficială, așa că nu șocați publicul cu haine prea revelatoare.
 • Pe pictură în registratură poți purta fustă de seară, pantaloni, salopetă. Îmbrăcămintea nu trebuie să fie prea deschisă, făcută într-o gamă luminată.
 • Opțiunea cea mai acceptabilă - rochia seara foarte modestă și modestă. Poate fi făcută în orice culoare, dar tonurile prea întunecate și negrul sunt cel mai bine evitate. Unele mirese doresc să meargă la registrator într-o rochie albă, cu aspect mai modest decât rochia de mireasă. De exemplu, într-un stil de caz, rochie de cocktail, rochie copil-dolar.
 • Dacă pictura în registratură, nunta și sesiunea foto va avea loc în zile diferite, este recomandabil să apară în fața oaspeților într-un nou echipament de fiecare dată.

Pat pentru copii Doll

Stilul de îmbrăcăminte "păpușă pentru copii" îi justifică numele, deoarece în traducere acest cuvânt înseamnă "păpușă". Această rochie creează o imagine veselă, infantilă și jucăușă. Stilul Doll Baby a devenit relevant în anii '60 ai secolului trecut. Asemenea aparate sunt ideale pentru pictura în registratură și o sărbătoare de nuntă. Acestea se caracterizează prin:

 • talie mare;
 • lungimea scurta deasupra genunchiului;
 • utilizarea decorului drăguț - arcuri, șorțuri, fluturi, panglici, dantele, bibelouri;
 • materiale ușoare precum satin, mătase, bumbac, sifon;
 • semi-montat, montat, silueta libera.

Rochie de seară la podea

Rochii de seară pentru pictura creează o imagine misterioasă a unei nimfe, o seducătoare nemaipomenită, o femeie misterioasă. Stilul acestor haine poate fi diferit: drept, "sirenă", siluetă A. Stilul grecesc este potrivit pentru fetele cu rotunjime pronunțată sub talie. În ea, nou-născutul se va simți liber și ușor. O rochie de sirenă accentuează figura, arată foarte elegantă și romantică. A-silueta se situează ideal pe orice formă și este considerată cel mai popular stil printre mirese.

Sheath Dress

O rochie strâmtată puțin mai sus sau dedesubtul genunchiului este soluția perfectă pentru pictura la sediul registrului dacă doriți să creați un aspect seducător, seducător. Silueta poate fi semi-adiacentă, adiacentă, care este ideală pentru o figură subțire. Este puțin probabil ca o tinuă îngustă să ascundă defectele figurinei, preferând să se concentreze pe curbele feminine ale siluetei. În cazul clasic nu există mâneci, gâtul este rotunjit, talia este subliniată de picioare. Modelele moderne pot avea diferite tăieturi: pe curele, cu o adâncime în formă de "V", o linie netedă, o barcă.

Cocktail rochie

Feminitatea și eleganța sunt regulile obligatorii pentru rochii de cocktail pentru pictura în registratură. Aici este important nu atât conceptul de tendințe de modă, finisaje, lungime, accesorii, cât și potrivirea perfectă a rochiei pe figură. Țesăturile sunt alese cele mai frumoase, favorabile îndoielile femeilor: catifea, mătasea, satinul, taffeta. Echipamentele de cocktail nu au mâneci și un guler în structura lor, dar cu cât mai deschisă este din partea inferioară, cu atât mai mult ar trebui închis topul. Modelele de vară sunt mai bine alese din sifon sau mătase, nuanțe pastelate delicate, care vor scoate în evidență tânărul, sensibilitatea.

Cu o fustă asimetrică

Modele pentru pictura in registratura cu o fusta asimetrica - o solutie excelenta, originala. Datorită unei tăieturi speciale, se creează o imagine misterioasă și imprevizibilă a mirelui. Alegerea unui costum de silueta gratuit, cu o talie subliniata din tesaturi care curg, nou-nascutul va arata fabulos, blând, foarte romantic. Stil mai stricte, țesături complexe adaugă eleganță. Culorile pastel, dantelă dau imaginea de sensibilitate nou-veniți. Indiferent de tipul de rochie pe care o alegeți, un tiv asimetric va aduce întotdeauna o atingere de sexualitate moderată.

Ce coafura este potrivita pentru pictura in registratura

Coafura ar trebui sa fie nu numai frumoasa, dar si corecta aleasa pentru rochie, accesorii, caracteristici faciale, timpul picturii. Pentru a alege corect, urmați aceste instrucțiuni:

 • Sub rochia cu o spate deschisă se potrivesc aceste coafuri: pentru părul lung - coada înaltă, cu o lungime medie înfășurând părul în bucle mari. Acest stil se va concentra pe spate.
 • Sub rochia lungă, coafura trebuie aleasă nu numai în funcție de stil, ci și de țesătură. Pentru mătase și satin, alegeți un stil stralucitor, neted, șifon - coafuri neglijente, de lumină, aer, guipure și dantelă - bucle de diferite diametre.
 • Mirele cu o rochie lunga deschisa este mai bine pentru a construi o coafura voluminoasa si pufos. Nu contează dacă este cuplat, coada, părul pierdut, principalul lucru este că stilul ar trebui să "respire".
 • Coafuri romantice cu fire ușor răsucite, puțin strălucire sunt potrivite ideal pentru dantelă alături.

Fotografii de rochii potrivite pentru pictura in registratura

La prima vedere poate părea că, cu o abundență de saloane de nunți, alegerea unui costum pentru pictura este o sarcină simplă. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul, atunci când cumpărați, trebuie să țineți cont de multe nuanțe, începând cu caracteristicile figurii și încheind cu condițiile meteorologice. Cei nou-veniți ar trebui să pară uimitori, eleganți. O rochie care se potrivește perfect figurii, confortul este cheia pentru o stare bună și aspectul impecabil al mirelui. Vedeți fotografia de mai jos și alegeți cea mai bună îmbrăcăminte pentru dvs.

Rochie pentru pictura fara nunta - cele mai potrivite modele

Căsătoria - procesul este interesant, dar se întâmplă că nu este absolut necesară o tinuta luxuriantă, de exemplu, când lipsesc perioadele solemne sau pur și simplu se transferă la un alt număr. Apar în registrul de evidență a nou-născuților sunt necesare pentru căsătoria oficială. Biroul de documente, desigur, un punct important, dar ce rochie să poarte fără o rochie de mireasă?

Este mai ușor pentru bărbați, este suficient să îmbrăcați o cămașă ușoară, o cravată frumoasă și puteți merge la pictura. Femeile sunt mai scrupule în această privință, din cauza sutelor de opțiuni, trebuie să alegeți singura tinuta care va accentua cifra și va prezenta mireasa într-o lumină favorabilă.

Ce rochie este mai bine să poarte pentru pictura în registratura

Alegeți o rochie, pornind de la convingerile personale despre eleganță și cum să creați haine. Ceremonia în sine are loc într-o instituție publică și necesită îmbrăcăminte de format adecvat. A răni psihicul angajaților din registru și al publicului înconjurător nu merită lucruri extravagante.

În plus față de noii soții, care vor semna un autograf, există oaspeți, părinți și rude în registratură. Ele pot fi departe de tendințele modei și pot fi școală veche, credincioși. Este cel mai potrivit să cumpărați stilul unei tăieri conservatoare cu un număr minim de părți deschise.

Un costum de nuanțe luminoase care vorbește despre un eveniment important în viața ta arată fermecător. Este necesar să alegeți produse care să corespundă rangului evenimentului: rochie de manta, păpușă pentru copii sau stil de cocktail, care va fi o opțiune bună pentru pictura.

Stil de dolar pentru copii

O caracteristică a modelului este o fustă cu mai multe straturi, cu o tăietură arsă ca majoritatea produselor de nuntă. Fata, crepe de chine, organza și sifon sunt binevenite. Zona de decolteu este închisă, dar în stilurile decolteu de modă nouă rotunjite. Silueta arată flirtantă și romantică. În ea puteți merge la o sărbătoare, aniversare, evenimente sociale. Este minunat pentru înregistrarea căsătoriei.

Acest stil a luat numele datorită filmului "The Doll", care a fost lansat în 1956. Personalul principal era purtând o rochie fără vulgaritate și ispită fatală. Modașii chiar au observat o tăietură neobișnuită și au început să caute opțiuni similare.

Versatilitatea performanței impresionează cu formele sale universale. În perioada rece, puteți găsi un produs adaptat versiunii de iarnă, cu mâneci din țesătură groasă. În vara, toate modelele arată aerisită și sunt fabricate din textile ușoare, care zboară.

Rochie de seară la podea

La nunta mirelui sau pentru pictura in registrator poate purta o rochie lunga. Costumul nu trebuie să fie pufos, brodat cu pietre cu o fustă voluminoasă. Stilul modest, dar elegant, de seară într-o podea poate fascina și execuția.

Pentru partea oficială și înregistrarea produsului perfect de căsătorie în stil grecesc. Elementele caracteristice ale acestui costum reflectă sofisticarea naturii, predispusă la luxul zeitelor grecești. Dar lucrurile în acest stil sunt destul de ciudate, fără elemente care expun o parte a corpului.

O caracteristică distinctivă a acestei rochii este partea de sus a topului. Se uită la modelul elegant cu brațul deasupra umărului. Elementul decorativ este un fragment brodat cu pietre, care apare pe linia de bust. Colierul poate avea o gât V, foarte feminin și elegant. Manșonul este format dintr-o țesătură care curge de pe un umăr.

În categoria rochiei de seară există o mulțime de opțiuni vulgare și deschise. În rochiile pentru pictura, zona de decolteu ar trebui să fie închisă, indiferent de stil. Dacă există o oportunitate de a achiziționa un costum de marcă de la o casă de modă, merită să luați în considerare colecția propusă de designeri pentru publicare.

Arata perfect produsele siluetei montate cu un fund strans. Manșonul din acest model are o lungime de trei sferturi, ceea ce face ca o siluetă să fie foarte feminină. Materialul este mai bine să utilizați un blând, cu reflecții ușoare, cum ar fi satin și mătase.

O opțiune excelentă ar fi o rochie de catifea cu fundul îngustat. Nuantele calde de roz sau bej vor crea o imagine încântătoare cu o scală regală. Ca finisaj, puteți alege produse cu un top spart, creat din pietre și fire de mătase.

Cutie pentru veste

Rochia de maneca este o optiune de lux, mai ales daca este brodata cu adaos de aplicatii si fragmente de tesatura. Lungimea produsului poate varia de la mijlocul coapsei până la genunchi și mai jos. Pentru fetele gravide, a căror poziție nu este atât de vizibilă, un caz cu o ansamblu mic în abdomen ar fi o opțiune ideală.

Pentru a sărbători un eveniment într-o companie mică, este mai bine să folosiți o tinuță cu un corset de o decolte V, așezată pe curelele rafinate. El este capabil să sublinieze curbele corpului feminin și să se concentreze asupra șoldurilor și picioarelor. Linii netede vor demonstra figura perfectă, fac imaginea fermecătoare și destul de solemnă.

O îmbrăcăminte puțin strictă, feminină, poate scoate în evidență mireasa și oferă eleganța siluetă. Stilistii recomanda sa acorde atentie cazurilor de culoare alba cu un fragment frumos in neckline. Versiunea clasică implică un gât rotund, dar această decupare nu este singura.

Versatilitatea designului bustului cu o varietate de performanțe pleacă de la sexul echitabil. Gâtul sub formă de miros cu un gât oval, care deschide un gol între sân și un gât imens dreptunghiular, va fi potrivit pentru sărbătoare.

Cocktail rochie

Rochii de nunta ar trebui decorate cu evenimente la scara larga, atunci cand, dupa pictura, ar trebui sa fie un banchet cu un numar mare de oameni. O imagine festivă, potrivită pentru înregistrarea căsătoriei, poate fi creată cu ajutorul unei rochii de cocktail, deoarece designerii folosesc adesea dantele și dantele pentru coaserea produsului. Acest material se potrivește perfect în designul aspectului exterior al mirelui, făcând-o siluetă fluturală și drăguță.

Modelul poate avea un vârf brodat, cu o tranziție lină către umeri și spate. Materialul translucid înconjoară formele rafinate ale mirelui, silueta arată elegantă și luxoasă. Partea de jos a rochiei este adesea făcută cu un creion sau o fustă de formă trapezoidală. Fusta soarele in rochii de cocktail este mai putin obisnuita, dar arata uimitor. Mireasa intr-o astfel de rochie pentru pictura fara o nunta arata sofisticata si feminina.

Versiunea Cocktail cu o deschidere spate este acceptabilă dacă produsul este decorat folosind organza sau plasă translucidă. Arata perfect modele cu modele pe spate si maneci. Dantelă guipure poate completa rochia și nu este principalul tip de materie.

Deschiderea în rochie pentru înregistrarea căsătoriei trebuie să fie moderată, fără elemente erotice și sexuale. Formele feminine subliniază atributul cu o formă triunghiulară deschisă. Liniile decorative pe modele constând din panglici, cravate de șifon și dungi brodate sunt binevenite.

Cu o fustă asimetrică

Asimetria în produse a fost folosită de mult timp pentru evenimentele ceremoniale. Fetele care doresc să arate spectaculoase ar trebui să poarte o tinuță cu o margine alungită pe spatele picturii în Biroul de înregistrare. Tranzițiile clare cu linii de cămașă clare nu ar trebui să fie, deoarece aspectul este de dorit pentru a face un blând și romantic, fără linii de demarcație.

Fusta este foarte elegantă, cu tăiere asimetrică complexă. Evidențiați silueta și accentuați talia cu un stil asemănător cu valul, cu mai multe straturi de rufe. Una dintre componentele imaginii romantice este un lucru cu elemente care curg sub forma de decor sau gradare ușoară a lungimii, cu un tren mic în spate.

Rochiile cu un tren sau o tăietură asimetrică au un farmec aparte, subliniind caracterul imprevizibil și misterios al mirelui. O siluetă liberă, cu accent pe talie și șolduri, se va potrivi oricărei fete, indiferent de înălțime. Pentru a completa setul, puteți utiliza elementele de dantelă, creând note în culori delicate.

O rochie potrivită cu o tăietură sofisticată va adăuga eleganță mirelui. Trecerea treptată poate varia de la lungimea de deasupra genunchilor, ajungând la midi, maxi. Arată o asimetrie angulară excelentă, unde marginea unei părți este sub cealaltă. În acest caz, un picior devine deschis, celălalt este acoperit cu un colț lung al fustei. Aspectul pare neobișnuit și original.

Ce coafura este potrivita pentru pictura

Părul și machiajul ar trebui alese pe baza stilului stilistic al lucrurilor. Un aspect elegant va da o coafura cu parul adunat intr-o panglica si eliberat de pe fata cu mai multe fire. Florile mici, ornamentele de piatră și părul de păr vor adăuga un aspect complet la coafura.

Dacă tinuta este aleasă ca un caz și nu vor fi oaspeți la ceremonie, puteți folosi firele de rană împrăștiate peste umeri. Un val luminos de păr va face silueta relaxată, flirty și jucăușă. Puteți să vă finalizați părul cu o jantă cu pietre, flori sau alte elemente decorative.

Pentru rochia greacă este mai bine să folosiți o versiune deschisă a părului cu părul adunat în spatele capului. Arată coafura interesantă, împodobită cu guma de bandă, care strânge capul întreg. Pentru părul scurt, stilistii recomandă să cumpere fire de păr frumoase, adăugând imaginea de prerădăcinare și cochetărie.

Fotografii de rochii potrivite pentru pictura in registratura

Rochia aleasă pentru un astfel de eveniment important pentru pictura în biroul de înregistrare fără celebrare ar trebui să fie umplut cu detalii, texturi frumoase, aplicații și decorațiuni. Partea solemnă va fi amintită de fotografiile de pe album și este mai bine să alegi echipamente care se potrivesc cu formatul evenimentului. Există o mulțime de stiluri potrivite pentru înregistrarea căsătoriei, este important să găsiți o rochie care se potrivește tipului și aspectului mirelui. Fotografia prezintă o colecție de rochii recomandate pentru pictura în registratură.

Îmbrăcăminte pentru înregistrarea căsătoriei fără celebrare. Ce rochie de purtat pe pictura

Adesea, mireasa se întreabă cum să facă alegerea corectă a rochiei pentru pictura în biroul de înregistrare? Acest lucru este deosebit de interesant pentru fetele care au doar o ceremonie de pictură planificată fără un banchet solemn. În orice caz, costumul trebuie să corespundă momentului. Este demn de remarcat faptul că rochia pentru pictura în registratură ar trebui să fie în continuare armonioasă și solemnă. Mai jos vom vorbi despre rochii de nunta si nunta pentru pictura in registratura.

Nunta plaja

Recent, a devenit la modă, înregistrarea căsătoriei este împărțită în două etape. Căsătoria în registratură și celebrarea ulterioară în țările calde de pe plajă. Selectați rochia de mireasă dorită, care corespunde ambelor cazuri, nu este o sarcină ușoară. În acest caz, este mai bine să opriți alegerea pe o rochie în stil Empire din țesătură ușoară de șifon. Umbra populară a patului va arăta solemnă și adecvată pe perete și pe plajă. Luați în considerare principalele avantaje ale acestei opțiuni:

 • Culoarea luminii va da solemnitatea de-a lungul timpului
 • Modelul ușor al rochiei nu împiedică mișcarea miresei
 • Potrivit pentru condițiile meteorologice tropice
 • Se potrivește perfect conceptului de bază al unei nunți.

Cutie pentru veste

Această opțiune este perfectă ca o rochie pentru pictura fără nuntă. Versiunea solemnă a rochiei de siluetă va arăta spectaculos atât în ​​lungimea "mini" cât și în "midi". Imaginea elegantă a lui Chanel, albă, va adăuga feminității și seducției mirelui. Rochia închisă - "barca", va crea un fel de mister, iar lungimea rochiei vă va permite să vă demonstrați picioarele subțiri. Un costum moderat modest, dar ideal pentru ca o femeie să se simtă ca o adevărată mireasă într-un moment important din viața ei. Versiunea scurtă a rochiei este mai potrivită pentru o fată care are o figură destul de fragilă.

 • Rochia unui astfel de model se va potrivi figurii, subliniind demnitatea sa.
 • Este ușor de rezolvat problema cu aplicarea ulterioară a rochiei
 • Stilul va fi întotdeauna la modă.

Rochie din dantelă

Rochiile cu dantelă sunt foarte populare printre mirese. Rochia "oficial" a mirelui clasic sugerează: dantele, flounces, crinolines. Într-o rochie pentru pictura este mai bine să folosiți un stil mai blând de îmbrăcăminte. Stilul de sirenă va arăta cel mai bine în dantelă. Creșterea înaltă a mirelui va respecta armonios toate proporțiile acestui model. O fată scurtă va fi superbă într-un costum de dantelă de tip A. În sezonul rece, partea superioară a corsetului poate fi acoperită cu un strat elegant de blană de nuntă. Ca o opțiune de îmbrăcăminte în registrar - model de dantelă - una dintre cele mai bune.

 • Îmbrăcămintea din dantelă arată întotdeauna elegantă și solemnă, ideală pentru ceremonia picturii.
 • La momentul potrivit, puteți arunca o blană sau o boa. O combinație armonioasă de dantelă și blană.
 • Se potrivește perfect cu orice temă a nunții, de exemplu: "Vintage", "Chebbi Chic", "Retro", "Chicago 20 de ani" etc.

Pantaloni pentru mireasa

Creștinii nou-veniți pot șoca pe alții purtând un chilot negru în registratura. Cu toate acestea, observăm că, mergând la salonul de mireasă, putem întâlni un costum frumos de pantaloni pentru miresele de culoare nunta tradițională. În care mireasa poate vizita biroul de stare civilă pentru pictura fără a șoca publicul. Moda este foarte schimbătoare, nu numai că se potrivește cu o fustă, dar și modelele de pantaloni au devenit populare printre mirese. Industria de nunta moderna ofera o varietate de costume de pantaloni pentru mirele preferate stil extravagant. Mirele care au purtat o rochie de mireasa pot alege un costum de pantaloni pentru pictura. Alegerea practică, puteți opri la pantaloni, apoi aveți ocazia de a pune tricoul data viitoare la alte evenimente speciale. O fată ar putea dori să iasă în evidență în raport cu alte mirese.

Cocktail rochie

Versiunea Cocktail a rochiei pentru ceremonia de pictură în registratură va fi mai confortabilă pentru miresele care nu doresc o nuntă magnifică sau în absența oaspeților, unde numai mirele și mirele sunt prezente pe listă. Nu este destul de potrivit rochie cu crinoline sau tren. Cocktail rochie sugerează un top deschis, deschis al corsetului, o potrivire perfectă pe figură. Materialul folosit pentru rochie trebuie să fie scump. Pentru versiunea de vară a unei rochii de cocktail, mătase naturală sau sifon este cel mai bun, în catifea de iarnă sau taffeta strălucitoare.

Rochie de seară

Rochia de seară este foarte aproape de tema rochiei de mireasă, deci este perfectă pentru înregistrarea în registratura. Mirele moderne au folosit îndelung rochiile de seară în alb și cremă în nunțile lor. Foarte îndrăgit de rochia de seară "greacă" de mireasă cu o talie înaltă. Diferite de rochia de mireasa clasica, o fusta curgatoare si un fund minunat. Fermecătorul va privi în ziua nunții în seara îmbrăcămintei mireasa în poziție.

Datorită situației financiare dificile, tot mai multe cupluri tinere refuză să aibă o nuntă magnifică sau să nu o sărbătoresc deloc. Cu toate acestea, pentru a merge la registrul de birou încă mai trebuie să poarte ceva elegant și elegant. Următoarele opțiuni pot fi potrivite în acest caz:

1. Rochie albă strictă. O opțiune excelentă pentru registrator și pentru o fotografie de nuntă. Fotografii au observat că rochiile stricte din fotografii nu arata mai puțin profitabile decât rochii de mireasă tradiționale. Ele subliniază favorabil figura, creează o siluetă clară și clară. În plus, în cazul în care se dorește, se pot purta rochii albe stricte în viața de zi cu zi (petrecute într-o petrecere corporatistă, într-un concert sau într-o zi de naștere a unui prieten).

2. Costum pentru pantaloni. Acest costum este potrivit pentru mirese mai mari. Costumele arată lăptoase și bej cu o talie accentuată. Pantalonii pot fi drepți sau arși din șold, bluza este mai bine să alegi dintr-o țesătură lucioasă netedă.

Dacă vrei ceva original, ridică un costum cu un tiv. Arată destul de exotic, dar impresionant.

3. Rochie. O opțiune bună pentru o sărbătoare de vară. Rochia poate fi completată cu o coroană și un buchet de flori sălbatice. Apoi, imaginea va fi blândă și proaspătă în timpul verii. Din accesorii, este mai bine să alegeți bijuterii cu pietre naturale sau perle.

4. Adidași. Ești vesel, activ și nu te gândești la stereotipuri? Apoi îmbrăcați adidașii dvs. preferați cu o rochie de mireasă și mergeți la biroul de înregistrare. După pictura, puteți aranja o sesiune foto pe trambuline sau fugi de toată lumea, săriți într-un avion și zburați în altă țară.

5. Rochia de cocktail. Alegeți culoarea și stilul în funcție de preferințele dvs. Aceasta poate fi o rochie sexy provocatoare în roșu, precum și un model delicat de culoare pulbere colorat. Alegeți accesoriul și pantofii în funcție de stilul rochiei.

6. Tricou cu inscripție. Această opțiune este potrivită pentru cei care sunt dispuși să-și asume riscuri și îi place să șocheze publicul. Pe un tricou poate fi o inscripție tematică amuzantă în tema actualei sărbători, sau o imagine specială, care acționează ca un simbol al relației soților.

9. Jeans + voal. Dacă hainele pentru tine sunt o parte minoră a unei sărbători pe care nici măcar nu vreți să o petreceți, purtați ceea ce purtați în fiecare zi. Rândurile blugi, un vârf luminos și o atingere izbitoare pentru a completa aspectul sunt voaluri scurte. O astfel de atitudine "comică" față de nuntă va stabili un ritm viguros al vieții de familie și cu siguranță nu vă veți plictisi împreună.

10. Costum național. Nu este vorba despre kokoshnik și fuste stratificate. Este suficient să alegeți un costum în care vor fi prezente motive populare (broderii, printuri, combinații speciale de culori). Deci, în Ucraina, multe fete au pus pe o broderie frumoasă la nuntă, iar în Rusia - o rochie roșie sau un șal imprimat. Arată foarte impresionant!

În cele din urmă, vreau să ofer câteva recomandări cu privire la pantofi și coafuri. Asigurați-vă că (!) În plus față de pantofi, ridica pantofi confortabili sau apartamente de balet. Pantofii confortabili te vor salva în timpul unui film obositor sau o plimbare lungă prin oraș, așa că ar trebui să fie întotdeauna gata.

În ceea ce privește coafurile, ar trebui să fie natural. Nu este nevoie să turnați cu atenție întregul lac și să creați în jurul capului unui halo de bucle. Deoarece nu există rochie de mireasă, stilul ar trebui să fie mai casual. Doar faceți un stil elegant sau împletiți o panglică frumoasă.

Cel mai interesant eveniment din viața unei femei nu coincide întotdeauna cu o sărbătoare magnifică. Uneori, soții doresc să se semneze pur și simplu cu agenția guvernamentală relevantă și să sărbătorească modest într-un cerc restrâns de șapte sau să zboare pentru o călătorie de miere după miere imediat după pictura. În ultimul timp, se întâlnesc deseori situații, călugărițele se vad la registrator în blugi obișnuiți și tricouri răcoritoare "soț-soție" sau pur și simplu în pantaloni și cămăși. Dar, potrivit unui sondaj social, alegerea hainelor pentru o cămașă de dans denim nu pare întotdeauna potrivită într-o astfel de zi, mireasa într-o rochie arăta mai bine, deși nu întotdeauna o rochie de mireasă.

Alegerea unei rochii de mireasa si pictura


Problema îmbrăcăminții pentru pictura apare în acele momente în care partea oficială a nunții nu coincide cu cea oficială, uneori soții semnează într-o zi de lucru și se căsătoresc într-o zi liberă.

Pentru a nu se repeta și a arăta prost, mireasa trebuie să aibă grijă ca rochia să nu se potrivească. În cazul în care nunta are loc a doua zi, apoi pus pe o rochie de mireasa este încă adecvată. Chiar dacă este foarte sinceră, poate fi suplimentată cu un bolero sau o blană, în funcție de vremea exterioară.

În cazul în care cuplul a decis că nu doresc o nuntă magnifică sau o sărbătoare puternică și doresc să se căsătorească în pace și liniște, atunci este mai bine să opteze pentru haine elegante. Acum situația în care, în loc de o sărbătoare de nuntă, femeile nou-născute cumpără un bilet pentru odihnă într-o țară a lumii, apar adesea. De aceea, în multe saloane în același rând cu rochii de mireasă sunt rochii obișnuite pentru pictura.

Reguli importante atunci când alegeți o rochie


Atunci când alegeți o rochie pentru pictura este necesar să respectați anumite reguli. Luați în considerare separat.

1. Rochia pe pictură trebuie să fie modestă. Această regulă se aplică rochiei de mireasă obișnuite, deoarece este destul de necorespunzător să șocăm lucrătorii structurii de stat cu hainele lor franc. Dacă sunteți o persoană fără complexe, aceasta nu înseamnă că partea solemnă ar trebui să-i facă pe oameni în jurul vostru. Prin urmare, rochia nu trebuie să fie prea deschisă, nu prea scurtă și prea vulgară. Cel mai bun caz, un caz, o versiune de cocktail, o rochie cu inserții de dantelă în gât sau în spate, cu un mâneci mic sau umeri închis, se va potrivi picturii.

2. Rochia pe pictură ar trebui să urle culori deschise. În mod ideal, cumpărați o rochie albă sau roz deschisă. Desigur, există o altă opțiune pentru a alege culoarea rochiei, dar asigurați-vă că pentru a evita negru și albastru închis, precum și alte nuante întunecate. Echipamentul neagră la nuntă va arăta mai mult decât nepotrivit, chiar și de neînțeles pentru alții.

În plus față de alegerea unei rochii pentru un costum adecvat pentru pictura, puteți alege un costum de pantaloni, un costum de fustă și bluză, salopetă și alte combinații de articole de îmbrăcăminte, pe lângă opțiunea de denim. Atunci când alegeți un costum, trebuie să respectați aceleași reguli ca și atunci când alegeți o rochie: modestie și alegerea culorilor luminoase.

Ei bine, și în cele din urmă - câteva fotografii.


Destul de des, fetele și femeile ne adresează astfel de întrebări:
"Vom avea doar partea oficială în registratură fără o nuntă, pur și simplu pentru că am decis așa. Există variante de cocktail pentru rochii în culori pastelate? "

"Trăim împreună mult timp. Vom putea ridica un costum de îmbrăcăminte pentru al pune în pictura?

"Avem nevoie de o rochie formală pentru partea oficială a nunții. Mireasa în poziție "

Ce rochie de purtat pe tablou?
Ce ar putea fi?
În saloanele de nunta specializate vi se va oferi o gamă largă de rochii pentru pictura în biroul de înregistrare. Costul unei astfel de rochii este de la 7-15 mii de ruble.
Dar merită să cumperi o rochie pentru pictura să o folosești pentru o oră sau două?
Desigur, depinde de tine să decizi.
Puteți închiria o rochie, plătind suma de 2-3 mii de ruble. în 3 zile. Va fi necesar să depună un depozit de 2-7 mii de ruble, dar el se va întoarce atunci când rochia este închiriată înapoi la salonul specializat în închirierea de rochii.
Rochia nu se va prafunde în dulap, nu trebuie să ai grijă de curățarea chimică și vei arăta imaculat la ceremonie. Doar pune-l și du-te.

Sărbătoarea oficială a aceluia și a oficialului, implică o tinuta restrânsă și solemnă. Desigur, este mai bine să fie o rochie. Veți arăta nu numai potrivit, ci și armonios, dacă folosiți recomandările noastre:

1. Rochia nu ar trebui să fie prea sinceră.
2. Rochia nu trebuie să fie prea modestă.
3. Rochia trebuie să fie moderat solemnă și elegantă.
4. Rochia trebuie să fie frumoasă.
5. Rochia trebuie să vă ajute, să vă simțiți confortabil.
6. Alegeți nuanțele pastel de rochie: ayvor, cremă, piersică, lavandă, argint, alb, albastru pal, menta.
Iată doar câteva opțiuni pentru rochii pentru pictura în registratură din catalogul nostru. Colajele sunt un exemplu de rochie lungă și scurtă.

Vom ajuta la alegerea unei rochii pentru momentul solemn din viața ta.
Serviciul de închiriere Dressrent funcționează pentru dvs.!

Unele mirese durează câteva luni pentru a găsi o rochie pentru pictura. Cineva merge în jurul tuturor magazinelor mărcilor de pe piața de masă, dă pe cineva o rochie exclusivă de designer, în timp ce alții comandă un costum de croitorie dintr-o schiță. În primul rând, trebuie să te uiți prin revistele de modă și să te gândești la ce îmbrăcăminte îți place - modest, elegant și simplu sau bogat decorat. Fiecare nou-născut are propriul său caracter și idei despre îmbrăcămintea perfectă pentru registrator. Descoperiți modele populare de rochii de mireasă.

Ce rochie este mai bine să poarte pentru pictura în registratura

În multe saloane veți primi o mulțime de haine potrivite pentru ceremonia de căsătorie. Pentru a arăta potrivit, urmați aceste reguli:

 • În această zi, mireasa ar trebui să arate ca regină. Dar pictura se desfășoară într-o instituție publică oficială, așa că nu șocați publicul cu haine prea revelatoare.
 • Pe pictură în registratură poți purta fustă de seară, pantaloni, salopetă. Îmbrăcămintea nu trebuie să fie prea deschisă, făcută într-o gamă luminată.
 • Opțiunea cea mai acceptabilă - rochia seara foarte modestă și modestă. Poate fi făcută în orice culoare, dar tonurile prea întunecate și negrul sunt cel mai bine evitate. Unele mirese doresc să meargă la registrator într-o rochie albă, cu aspect mai modest decât rochia de mireasă. De exemplu, într-un stil de caz, rochie de cocktail, rochie copil-dolar.
 • Dacă pictura în registratură, nunta și sesiunea foto va avea loc în zile diferite, este recomandabil să apară în fața oaspeților într-un nou echipament de fiecare dată.

Pat pentru copii Doll

Stilul de îmbrăcăminte "păpușă pentru copii" îi justifică numele, deoarece în traducere acest cuvânt înseamnă "păpușă". Această rochie creează o imagine veselă, infantilă și jucăușă. Stilul Doll Baby a devenit relevant în anii '60 ai secolului trecut. Asemenea aparate sunt ideale pentru pictura în registratură și o sărbătoare de nuntă. Acestea se caracterizează prin:

 • talie mare;
 • lungimea scurta deasupra genunchiului;
 • utilizarea decorului drăguț - arcuri, șorțuri, fluturi, panglici, dantele, bibelouri;
 • materiale ușoare precum satin, mătase, bumbac, sifon;
 • semi-montat, montat, silueta libera.

Rochie de seară la podea

Rochii de seară pentru pictura creează o imagine misterioasă a unei nimfe, o seducătoare nemaipomenită, o femeie misterioasă. Stilul acestor haine poate fi diferit: drept, "sirenă", siluetă A. Stilul grecesc este potrivit pentru fetele cu rotunjime pronunțată sub talie. În ea, nou-născutul se va simți liber și ușor. O rochie de sirenă accentuează figura, arată foarte elegantă și romantică. A-silueta se situează ideal pe orice formă și este considerată cel mai popular stil printre mirese.

Sheath Dress

O rochie strâmtată puțin mai sus sau dedesubtul genunchiului este soluția perfectă pentru pictura la sediul registrului dacă doriți să creați un aspect seducător, seducător. Silueta poate fi semi-adiacentă, adiacentă, care este ideală pentru o figură subțire. Este puțin probabil ca o tinuă îngustă să ascundă defectele figurinei, preferând să se concentreze pe curbele feminine ale siluetei. În cazul clasic nu există mâneci, gâtul este rotunjit, talia este subliniată de picioare. Modelele moderne pot avea diferite tăieturi: pe curele, cu o adâncime în formă de "V", o linie netedă, o barcă.

Cocktail rochie

Feminitatea și eleganța sunt regulile obligatorii pentru rochii de cocktail pentru pictura în registratură. Aici este important nu atât conceptul de tendințe de modă, finisaje, lungime, accesorii, cât și potrivirea perfectă a rochiei pe figură. Țesăturile sunt alese cele mai frumoase, favorabile îndoielile femeilor: catifea, mătasea, satinul, taffeta. Echipamentele de cocktail nu au mâneci și un guler în structura lor, dar cu cât mai deschisă este din partea inferioară, cu atât mai mult ar trebui închis topul. Modelele de vară sunt mai bine alese din sifon sau mătase, nuanțe pastelate delicate, care vor scoate în evidență tânărul, sensibilitatea.

Cu o fustă asimetrică

Modele pentru pictura in registratura cu o fusta asimetrica - o solutie excelenta, originala. Datorită unei tăieturi speciale, se creează o imagine misterioasă și imprevizibilă a mirelui. Alegerea unui costum de silueta gratuit, cu o talie subliniata din tesaturi care curg, nou-nascutul va arata fabulos, blând, foarte romantic. Stil mai stricte, țesături complexe adaugă eleganță. Culorile pastel, dantelă dau imaginea de sensibilitate nou-veniți. Indiferent de tipul de rochie pe care o alegeți, un tiv asimetric va aduce întotdeauna o atingere de sexualitate moderată.

Ce coafura este potrivita pentru pictura in registratura

Coafura ar trebui sa fie nu numai frumoasa, dar si corecta aleasa pentru rochie, accesorii, caracteristici faciale, timpul picturii. Pentru a alege corect, urmați aceste instrucțiuni:

 • Sub rochia cu o spate deschisă se potrivesc aceste coafuri: pentru părul lung - coada înaltă, cu o lungime medie înfășurând părul în bucle mari. Acest stil se va concentra pe spate.
 • Sub rochia lungă, coafura trebuie aleasă nu numai în funcție de stil, ci și de țesătură. Pentru mătase și satin, alegeți un stil stralucitor, neted, șifon - coafuri neglijente, de lumină, aer, guipure și dantelă - bucle de diferite diametre.
 • Mirele cu o rochie lunga deschisa este mai bine pentru a construi o coafura voluminoasa si pufos. Nu contează dacă este cuplat, coada, părul pierdut, principalul lucru este că stilul ar trebui să "respire".
 • Coafuri romantice cu fire ușor răsucite, puțin strălucire sunt potrivite ideal pentru dantelă alături.

Fotografii de rochii potrivite pentru pictura in registratura

La prima vedere poate părea că, cu o abundență de saloane de nunți, alegerea unui costum pentru pictura este o sarcină simplă. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul, atunci când cumpărați, trebuie să țineți cont de multe nuanțe, începând cu caracteristicile figurii și încheind cu condițiile meteorologice. Cei nou-veniți ar trebui să pară uimitori, eleganți. O rochie care se potrivește perfect figurii, confortul este cheia pentru o stare bună și aspectul impecabil al mirelui. Vedeți fotografia de mai jos și alegeți cea mai bună îmbrăcăminte pentru dvs.

Care este rochia potrivită pentru pictura fără nuntă, sfaturi pentru mirese

Nu toate cuplurile organizează o ceremonie de nuntă solemnă magnifică. În acest caz, nu este necesar să cumpărați o rochie de mireasă clasică. Dar cum să alegi o rochie pentru pictura fără nuntă, pentru că trebuie încă să subliniezi frumusețea și să ascunzi defectele. Modelul, culoarea, lungimea pot fi diferite.

Variante de imagini

Pictura fără nunta poate fi făcută elegant și elegant. Piața oferă numeroase opțiuni pentru îmbrăcăminte, dintre care mireasa este sigură să găsească ceva potrivit. Diferitele stiluri vor ajuta la evidențierea figurii, ascunderea defectelor și evidențierea evidențierii imaginii nunții:

 • Imbracaminte de imbracaminte - modelul este universal. Potrivit pentru femei cu forme diferite. Este ușor să alegeți opțiunea potrivită pentru registrator și pentru alte cazuri. Puteți schimba gâtul, lungimea, mânecile, culoarea - și veți arăta întotdeauna la modă. Perfect în acest caz va arăta ca o rochie de mantie din dantelă.
 • Rochii asimetrice astăzi în trend. Adesea oferită ca rochie de mireasă. Această rochie va da imaginea de sexy și eleganță în același timp. Dacă doriți să atrageți atenția celorlalți, arătați blând, feminin, neobișnuit, apoi alegeți o tăietură asimetrică.
 • Imaginea "Puppet" - imaginea unei păpuși drăguțe va fi perfectă pentru miresele tinere miniatură. Acest stil este foarte popular printre tineri. Culori pastelate blânde, fuste scurte cu pânze scurte, partea superioară este deschisă sau închisă cu țesături transparente. Nu există mâneci sau sunt reprezentate de o lanternă puflică scurtă, aripi. O curea larga, legata cu un arc in spate, si diverse manecute dau imaginii un farmec de marioneta. Este interesant să vezi modele cu o tăietură de trapez sau cu o talie înaltă. Cirrus, pui, coroane, flori - toate atributele pupa.
 • Rochie lungă - astfel de modele sunt necesare pentru imaginea unei doamne elegante. Rochii lungi vor fi făcute de la orice fată cu un gust deosebit, delicat și, în același timp, senzual. Pentru ca o rochie să fie vopsită fără o nuntă, culori moi, țesături luminoase care vor curge. Dacă aveți picioare frumoase, puteți alege o fustă cu tăieturi de diferite înălțimi. Rochia de sus poate fi prezentată în diferite variante: deschisă, pe curele, cu inserții transparente, dantelă. Totul depinde de tipul și dorința corpului.

Culori, elemente de decor

Moda moderna de nunta foloseste curajos o varietate de culori pentru nunta. Culoarea poate accentua individualitatea dvs., vă exprima caracterul. Culorile pastel ocupă locul principal:

 • Toate nuanțele de roz (coral moale, roz-praf, sakură). Rochia roz va crea o imagine de naivitate girlish și reverie. Flounces, volane, arcuri, diverse decoratiuni cu tema florala sunt potrivite pentru decorare. Veți arăta bine în roz dacă nunta ta va avea loc în primăvară. Femeile gravide vor putea ascunde în mod profitabil burta crescândă cu o rochie cu talie înaltă. Evitați țesăturile sclipitoare - este vulgar. Pantalonii prea scurți de culoare roz sunt foarte frivoli;
 • Bej rochie (lapte, vanilie, bronz pal) - lux, eleganță, reținere. Culoarea favorizează frumusețea feței. Decorul este foarte potrivit pentru dantele, broderii. Mai bine în această culoare rochie se potrivesc cu o talie accentuată. Amintiți-vă că această culoare este plină, de aceea nu trebuie să vă duceți cu fuste pufoase, stratificate;
 • Albastru și albastru (albastru, albastru, azur) - la modă, proaspătă. Culoarea oferă ușurință, ușurință și fuste atât de umflate, pliate, niveluri adecvate. Deschideți brațele fără brațe fără brațe - o opțiune excelentă. O rochie de satin albastru sau de mătase va face figura mai înaltă și mai rafinată. Rochiile albastre sunt bine decorate cu o roză de flori albe, broderii de argint scumpe pe partea de sus și o centură de argint frumoasă. Rochii din țesături albastre de dantelă arată foarte impresionant;
 • Culoare verde deschis (turcoaz, menta, fistic). Îmbrăcămintea luxuriantă din țesături grele și ușoare va arăta bine. Pentru unul scurt, alegeți o culoare verde mai închisă. Argintiu, negru, verde strălucitor broderie arată frumos pe verde. Inserțiile cu inserții în verde sau negru vor adăuga un mister și farmec.

Rochii de culori strălucitoare arată foarte la modă. Deci, veți sublinia extravaganța dvs., atrageți atenția:

 • Culoare roșie strălucitoare - pasiune, sexualitate, intrigi. În unele țări din est, această culoare simbolizează bogăția, sănătatea bună. Rochia tăiată poate fi foarte diversă: luxuriantă, asimetrică, în stil grecesc. Pentru decorațiuni puteți folosi draperii, trenuri, broderii de aur;
 • Galbenul este opțiunea perfectă pentru pielea tăbăcită. Fetele cu o personalitate puternica aleg modele de galben. Această rochie poate fi făcută luxoasă, regală și, dimpotrivă, puteți fi simplă și modestă. Decor - broderii de argint, auriu, argint și dantele de aceleași culori, cusături de aur, flori albe, galbene pe rochie, curea și ornamente de pe marginea frunzei cu satin galben sau mătase;
 • Rochia albastră este orbitor, misterioasă, simbolizează gravitatea, inaccesibilitatea, stralucirea. Culoarea albastră este subțire. Dar ține minte, poate adăuga paloare pe piele. Decoreaza tinuta cu broderii de argint, dantele albastre si argintii.

Păr și accesorii

Popularitatea câștigă coafuri cu flori vii sau artificiale. Ei vor da imaginea de tinerețe, prospețime. Mugurii mici pot fi țesute în panglica. Florile vor arata foarte frumoase pe bucle mari. Dacă rochia este flori, atunci coafura, completată de muguri, va completa frumos tinuta.

Florile pot fi decorate cu jante, păr, colectate într-un bun. Excelenta decorare cu flori va arata parul scurt.

Diferitele panglici și panglici nu își pierd relevanța. Spit în jurul fasciculului de la partea de sus, 2 scuipa pe lateral, inclus în fasciculul din spatele capului, scuipat francez, decorat cu panglici din satin și perle. Dacă aveți părul lung, opriți-vă pe o scuipă fără țesături mari.

Pentru parul lung vor arăta foarte multe opțiuni diferite pentru coafuri pe partea laterală. Acestea pot fi diferite panglici cu panglici transparente țesute în ele, cozile curbate în valuri mari sau bucle. Aveți posibilitatea să adăugați o tunsoare cu firepurele, fire cu perle.

Tiara este un accesoriu de nunta popular. Acesta va decora perfect hairstyles piepteni bine, cu un coafura bun sau curbate cu bucle. O tunsoare scurta pieptanata cu capete curbate si o tiara mica sunt imaginea unei printese obraznice. Amintiți-vă că coafurile complexe, pufoase și înalte trebuie să fie decorate cu accesorii modeste.

Variante de imagini pentru femei după 40 de ani

Mamele de vârstă mijlocie au un farmec deosebit, încrederea în sine. Imaginea ar trebui să fie elegantă, elegantă, dar, în acel moment, să fie imobilizată.

Rochii de nunta pot fi orice culoare, pana la negru. Este necesar să alegeți un stil, în funcție de caracteristicile figurii. Rochii de seară de culoare cireș, albastru, verde vor arăta perfect. Nu cumpărați rochii cu fuste pufoase. Mult mai bine va arata stiluri potrivite, care curg. Proprietarii de sani frumoși își pot permite tăieturi profunde, dar este mai bine să se abțină de la rochiile fără bretele, cu o spate foarte goală. Acesta va arata bine de top de panza dantela sau tesaturi transparente.

Nu renunțați la bijuterii, dar nu ar trebui să fie voluminoase, țipând. Dacă aveți un păr mare, gât lung, apoi alegeți cercei lungi. Cu cât coafura este mai grea, cu atât mai modest ar trebui să fie cerceii. Bijuterii pe gât trebuie selectate în funcție de gât și de partea de sus a rochiei. Dacă rochia este decorată cu broderie de argint, atunci nu trebuie să purtați aur și invers. Aveți o formă frumoasă de mână și nu o mânecă lungă? Puneți o brățară de lățime medie. În orice caz, nu supraîncărcați rochia de mireasă cu bijuterie, refuzați strălucirea suplimentară.

Parul scurt ar trebui să fie frumos tăiat și elegant stil. Dacă aveți păr lung, este mai bine să faceți diferite tipuri de ciorchini de la ei. Puteți decora părul cu fire de păr frumoase, margele. Nu folosiți diademe, tiaruri, flori frivole și panglici. Și, bineînțeles, nu purtați un văl.