Categorie Naștere

Ce trebuie sa faci cu constipatia la o sarcina?

Viitoarele mame foarte adesea se plâng de problemele digestive care apar sub influența negativă a factorilor de mediu. În timpul sarcinii, întreruperea hormonală apare în corpul unei femei gravide, modificările dietei, stomacul se schimbă printr-o creștere a uterului, ceea ce duce, în cele din urmă, la întreruperea procesului normal de defecare.

Tipuri de băi pentru scăldatul de nou-născuți

Îngrijirea copilului nou născut nu este un proces ușor. Această perioadă este atât de bucuroasă, cât și de interesantă. La urma urmei, cu privire la modul în care îngrijirea adecvată pentru copil, depinde de sănătatea sa generală.

Cusături după naștere: tipuri, procesare, cum să se facă față complicațiilor

Nașterea - un proces, deși natural, dar dureros și traumatizant pentru o femeie. În timpul trecerii prin canalul de naștere, copilul se întinde pe țesuturile materne, ceea ce duce la răni mici și rupturi grave.

Ce înseamnă diagnosticul "Canalul de col uterin mărit" în timpul sarcinii și în absența acesteia?

Determinarea stării cervicale - un element obligatoriu al examenului pelvian. O astfel de examinare poate dezvălui nu numai o varietate de modificări patologice în membrana mucoasă, ci și o extindere a canalului cervical.

Toxicoza nu trece

Cel mai adesea, toxicoza nu trece la femeile cu boli cronice ale glandei tiroide și ale tractului gastro-intestinal, la cei care sunt subnutriți, fumează și suferă de tulpină nervoasă.

Hipoxia fetală în timpul sarcinii

Ce este hipoxia fetală în timpul sarcinii?Hipoxia fetală în timpul sarcinii este o lipsă de oxigen, care apare datorită diferitelor procese patologice.Hipoxia la făt în timpul sarcinii apare ca urmare a lipsei prelungite de oxigen.

Yodomarin în timpul sarcinii și planificării

Recent, tot mai multe femei în timpul sarcinii sunt prescrise iodomarină. Numele vorbește de la sine - medicamentul conține iod, care este atât de necesar pentru formarea viitorului copil.

Microblare și sarcină: este posibil sau nu? Cum sa faci sprancenele tatuaje insarcinate, daca trebuie sa folosesti tehnica in stadiile incipiente sau inainte de nastere

Dorința de a arăta bine îngrijită rar lasă o femeie în timpul sarcinii și, prin urmare, mama insarcinată se străduiește să-și mențină frumusețea chiar și într-o poziție interesantă.

Fitolizina în timpul sarcinii - recenzii ale medicamentului

Fitolizina în timpul sarcinii este adesea folosită pentru a trata pielonefrită. Boala poate complica sarcina în aproximativ 30% din cazuri.Fitolizina este utilizată ca un mijloc independent sau pentru tratamentul în terapia complexă a unor astfel de boli:

Ce simte o fata atunci cand este excitata?

Aroza sexuală ar trebui să renunțe, să se scufunde în ea și să se bucure de ea și să nu analizeze și să controleze fenomenele individuale ale acestei stări. Un astfel de "proces" rațional "strică" energic "excitarea sexuală: - ((

Cât timp poate contractul uterului după operația cezariană și cum poate fi stimulat acest proces

După o operație cezariană, uterul femeii care suferă de travaliu se recuperează oarecum mai lent decât după livrarea normală.

Perioada postpartum târzie;

Această perioadă durează între 6 și 8 săptămâni. În prima săptămână, puerperalul se află într-un spital de maternitate, unde apar modificări semnificative la nivelul organelor genitale.

Terginan în timpul sarcinii

Uneori, momentele pline de bucurie ale sarcinii sunt afectate de călătoriile în spital. Și mama viitoare nu este întristată atât de mult de călătoria la instituția medicală, ca de motivul care a cauzat-o.

Insuficiența cervicală (ICN) în timpul sarcinii

Istoricocervicala insuficienta (ICI) este o afectiune patologica caracterizata prin insuficienta de isthmus si de col uterin, care conduc la avort spontan in al doilea si al treilea trimestru de sarcina.

Știrile mamei

Lumea mamei și a copilului: sănătate, nutriție și dezvoltare. Informații și servicii pentru părințiOxigen unguent în timpul sarciniiMinunat timp de așteptare pentru apariția de filmele de pe lume - acestea sunt cele mai tremuloase luni din viața viitorului mama.

Peg Perego sau Inglesina?

Lista de posturi subiect "Peg Perego sau Inglesina?" Forum Întâlnire părinte> Discuții despre produse pentru copii
În timpul iernii, este mai bine să fie Peg-perego Young sau Inglesina Sofia.

Ce să hrănești bebelușul în 5 luni

În această etapă de dezvoltare, mâncarea principală a micului om este încă lapte. Organismul se dezvoltă rapid, astfel încât nu primește suficientă cantitate de nutrienți din lapte.

Copii liniștitori Persen

Copiii sunt mult mai emoționați decât adulții și orice succes sau eșec este întâmpinat cu o mulțime de emoții. Uneori, reacția la anumite evenimente este atît de strălucitoare încât pare imposibil să-i liniștiți copilul și să-l dați în pat, apoi cei liniștiți pentru copii, inclusiv Persen, vin la salvare.