Cum să coase o rochie pentru femeile gravide cu mâinile lor?

Bărbații cresc în timp ce așteaptă copilul și dulapul scade cu aceeași viteză? Mamele care se așteaptă au nevoie de actualizări constante ale dulapurilor. Cum de a adăuga o rochie nouă la tine?

Într-un moment în care o femeie așteaptă un copil, cifra sa suferă modificări semnificative. Din acest motiv, multe elemente ale dulapului obișnuit pot să stea prost, să nu se potrivească sau pur și simplu să nu mai placă. Dar, în același timp, doriți să vă răsfățați cu rochii frumoase, indiferent de sezon, starea de spirit sau poziția. Ce variante de rochii sunt ideale pentru perioada de sarcină? Ce modele sunt cele mai simple și mai spectaculoase pentru coaserea cu mâinile tale?

Procesul de tăiere și cusut de îmbrăcăminte pentru gravide

Luați în considerare modul de a coase o rochie de tricou pentru o femeie în poziție. Va fi nevoie de o cârpă (este de dorit să fie vâscoză, deoarece este foarte plăcută corpului și, de asemenea, puțin încrețită), 150 centimetri latime și 150 centimetri lungime, o bandă îngustă de un metru lungime. Lungimea rochiei planificată este chiar deasupra genunchiului.

Să începem tăierea:

 1. Așezați țesătura într-un strat pe podea cu partea din față în sus. Luați un colț și îndoiți-l. Acest lucru este necesar pentru a măsura pătratul materialului. Dacă clapeta de țesut este deja 150x150, acest pas poate fi sărit în siguranță. Dacă țesătura nu este exact pătrată, apoi decupați ceea ce rămâne în spatele triunghiului pliat.
 2. În "plicul" rezultat al țesăturii din partea de sus a acestui triunghi, păstrăm un înălțime de centimetru. Noi o măsurăm. Apoi, din această înălțime, măsuram înălțimea rezultată cu un șurub, folosind o busolă, cu o cretă în cerc. Ar trebui să se dovedească un triunghi "rotunjit".
 3. După aceea, laturile triunghiului "rotunjit" tras în triunghiul țesăturii trebuie înjunghiate. Vor exista aproximativ 20 cm de țesut liber (diferența dintre partea triunghiului țesăturii și triunghiul tras).
 4. Răsturnați marginea, dar trageți arcul.
 5. Cusim o margine înțepată pe o mașină de cusut, plecând cu 15 centimetri deasupra vârfului triunghiului "rotunjit". Îmbrăcați cusătura cu zig-zag subțire.
 6. Desfășurăm produsul, triunghiurile rezultate pe partea de sus - aceasta este partea de sus a rochiei. Liniile lor trebuie să se îndoaie și să cusute. Acest lucru se face cu toate celelalte margini libere ale produsului.
 7. Marginile desprinse sunt cusute în spate, iar curelele sunt cusute în cruce.

Trapezul siluetă

Pentru ca rochia stilului trapez să fie potrivită pentru o femeie însărcinată, "trapezul" pe model trebuie extins astfel încât să fie liberă. Poți să aduci o poftă de mâncare imaginii cu ajutorul unei soluții interesante - un caz de șifon purtat peste rochie. Acesta va ascunde forma rotunjită și va da lumina rochiei.

Varianta de vară

Ca o varianta de vara, rochii kimono, precum si produse cu un miros drapat si design diferit de draperii vor arata minunat. Modelele acestor rochii sunt simple, uneori nu sunt folosite deloc. O rochie de acest stil, realizata din tesatura usoara - perfecta pentru vara.

De la sifon

Chiffonul este un material aerodinamic, translucid. Rochii din ea sunt foarte feminine și ușoare. Țesăturile formează pliuri moi frumoase și fără draperii intenționate, astfel încât tăierea liberă este cea mai bună opțiune pentru șifon.

Acest model este considerat cel mai practic și ușor de realizat. Această rochie nu necesită nici un model, trebuie doar să calculați decupajul și marcarea corectă. Și cel mai important - nu uitați să lăsați neascărcați pe laturile mânecilor.

Talie mare

Pentru modelul cu talie mare, va dura un timp minim pentru model, dar costurile materialelor sunt ușor mai mari, deoarece partea inferioară a rochiei va necesita o țesătură puțin mai mare decât de obicei. Cum de a coase o astfel de rochie? Este foarte simplu. Pentru măsurători, aveți nevoie de volumul pieptului, adâncimea crestăturii, adâncimea brațului. Pentru a coase o astfel de rochie, ai nevoie doar de cel mai simplu model din partea de sus. Pentru fusta veți avea nevoie doar de informații despre lungimea sa. De asemenea, pompa poate fi ajustată de numărul de curbe și de mâneci.

Fiecare femeie merită cea mai frumoasă și confortabilă rochie în orice perioadă a vieții ei - inclusiv în timpul sarcinii. În lucrurile cusute manual de către hostess, nu numai că va fi confortabil, dar și femeia va simți cea mai frumoasă din lume. În plus, coaserea este un mare hobby pentru perioada de sarcină.

Lecție de modelare: Îmbrăcăminte de maternitate

Evgenia Rodina

Designer de moda

Adăugat: 11/15/2016
Vizualizări: 101032

Vei avea un copil! Acesta este un eveniment minunat în viața unei femei, aceasta este însăși viața. Astăzi vom coase haine pentru noul dvs. statut. Vom avea nevoie de:

- tesatura frumoasă și confortabilă, mai naturală,

- foarfece, fire, accesorii, mașină de cusut, cretă și.

- Model!

Avem nevoie de modelul - simplu, gata, bine, sau care necesită schimbări mici, pentru a nu pierde timpul cu înțelepciunea. Îndeplinirea acestor condiții va permite eliberarea timpului și bucurarea de creativitate la maxim. Acest lucru va ajuta site-ul nostru.

În primul rând, site-ul are deja modele care pot fi folosite pentru femeile însărcinate. De exemplu,

Pat rochie cu broderie (Pp 40-60)

CĂMASI PATTERN ÎN O CELULĂ

Aici nu numai că este modelul finit pentru dimensiunile de 42-52, cu o descriere detaliată a coaserii, dar și o lecție de modelare. Acest model este interesant deoarece linia taliei este procesată cu o bandă de cauciuc. Instrucțiuni pentru cusut. Soluție foarte reușită! Ce nu este o rochie pentru femeile însărcinate?

LECȚIA PRIVIND MODELAREA: PROIECTAREA CĂRȚII PENTRU FEMEILE PREGNANTĂ

Aici veți găsi răspunsuri la întrebarea cum să coaseți o asemenea rochie minunată, care va deveni indispensabilă pentru dumneavoastră la locul de muncă în birou. Nu menține mișcările, este foarte confortabil și potrivit în orice situație de lucru. Acest model poate fi realizat în culori monofonice, de bază și purtat cu o varietate de accesorii care vor face să arate diferit în fiecare zi.

Iată o altă rochie de pe site-ul nostru.

Model COCKTAIL DRESS (РР 40-60)

Cred că acest model este pur și simplu indispensabil în orice situație. Rochia poate fi atât de seară cât și de zi cu zi. Coaseți-l, de exemplu, din tricot din lână, vâscoză sau bumbac.

Și va fi un costum pentru fiecare zi, care vă va servi aproape înainte de naștere și după sarcină.

Dacă vă îndoiți de mărimea ta la sfârșitul sarcinii - modelul acestui model poate fi ajustat prin adăugarea unei crease.

Modelarea modelelor de rochie pentru femeile însărcinate

Modelarea, după cum puteți vedea, nu este deloc complicată. Opțiunile de tip I și II vor face un model în formă trapezoidală, iar opțiunea III - o formă asemănătoare unui butoi. Experiment!

2 în 1: model de sarafan și de sus în stil de lenjerie de corp (PP 40-60)

Folosirea modelului acestui model pentru femeile gravide permite o tăiere și o alegere bună de țesături.

Iată câteva idei care pot fi adoptate, inclusiv pentru femeile însărcinate. Acesta este un model de sarafan (RR 40-60), rochie de argint cu piele (40-52 rr).

Modelele sunt vrednice de atenție și sunt destul de simple în execuție, trebuie doar să alegeți o țesătură decentă.

Costum elegant pentru femeile însărcinate

LECȚIA PRIVIND MODELAREA: PROIECTAREA CĂRȚII ROSE KIM KARDASHYAN va spune despre crearea unei rochii elegante care este potrivită pentru femeile însărcinate deoarece are o talie înaltă.

2 ÎN 1: ROCHIE ȘI TOP CU CUT-SWING

Este recomandat uneori în trimestrele 1 și 2 și la începutul primului trimestru al sarcinii, când burta nu este foarte mare. Un model interesant și relevant! Și după ce sarcina vă va servi, pe lângă faptul că este cusută foarte ușor.

Moda DRESS WITH ODOR (RR 40-60)

Rochie cu zapAHOM din țesătură tricotată - o descoperire reală. Pe site-ul nostru există un model de o astfel de rochie, dar pentru un volum mai mare în abdomen, este necesar să-l schimba puțin.

Principalul și cel mai important lucru este talia mare. Dupa tiparirea modelelor rochiei cu mirosul se fac schimbari.

Desenați o linie paralelă cu talpa raftului de pe partea superioară până la o distanță de 5-6 cm, fără a reduce lungimea taliei. Detaliul părții inferioare a raftului este prelungit prin tăierea și alunecarea părții care rezultă din model. Cusătura laterală a spătarului trebuie reînnoită, ținând seama de creșterea taliei. Pentru confort, utilizați o țesătură sau o țesătură tricotată cu elastan. Instrucțiuni detaliate pentru realizarea de rochii aici.

Uită-te la ce modele minunate pentru femeile gravide, puteți coase pe baza modelului unei rochii cu un miros care modifică puțin modelul.

Corsetul este tăiat fără modificări, iar fusta este solidă, fără miros.

Modelarea modelelor de rochie pentru femeile însărcinate

Ridicați linia taliei, ca în cazul anterior. Partea din spate a corsetului este taiata din partea de jos a rochiei. Partea inferioară a raftului va trebui să se construiască din nou. Acest lucru este ușor de făcut. Linia taliei fustei este egala cu dimensiunea luata din lateralul raftului de la cusatura laterala pana la linia de mijloc. Lungimea este egală cu lungimea spatelui inferior. În plus, trebuie să ridicați ușor fusta la talie, dar numai în abdomen, în jurul cotului, a se vedea figura. Extindeți fusta pentru ansambluri suplimentare, tăiați și glisați piesele din model. Extindeți fusta de pe model.

ÎMBRĂCĂMINTE DE BĂRBAȚ

Rochie taie rochie de la site-ul nostru este interesant, deoarece are falduri în fața modelului. Care, dacă nu este scrisă, va da volumul necesar în zona abdominală, iar fixarea poate fi salvată prin legarea centurii.

Adaptați modelul de rochie la modelul pentru femeile însărcinate. Este necesar să faceți o tăietură dintr-o singură bucată de-a lungul taliei rochiei. Pentru a face acest lucru, măsurați lățimea curelei interioare și extindeți acest detaliu la corsetul. Apoi, combinați-le cu detaliile fustei. Tăierea pe spate va trebui eliminată.

Dacă doriți să păstrați spatele picant sub forma unei mici decupaje - acest lucru se poate face, de asemenea! Un spate - vom ridica puțin o talie, vom aluneca îndoiri de cocoși, o centură de vtachnoy rămâne. Rafturile cu modelele detaliate se schimbă. Ca și în primul caz, extindem partea superioară a raftului și suntem compatibili cu fundul. Noi ignorăm faldurile și introduceți detaliile centurii de cravată în cusăturile laterale. Ei bine, desigur, aceste modele sunt mai bine să coaseți tricotaje dintr-o țesătură tricotată.

Fusta model pentru femeile gravide

Având în vedere experiența mea, voi spune - rochii sunt rochii, iar fusta din dulapul unei femei însărcinate nu va interveni. Este fusta, pantalonii și bluzele care fac femeia să arate elegantă și lucrează diferit. Să ne uităm la modelarea fusta pe baza modelului de bază al fustei.

Opțiunea propusă prevede prezența unei inserții tricotate pe panoul frontal, care oferă cel mai mare confort comparativ cu materialul. Inserția poate fi făcută dublu, cu o pliantă de-a lungul tăieturii de sus.

Sper că lecția a fost interesantă și utilă pentru dvs. Fii frumos și sănătos! Purtați-l cu plăcere!

Rochii pentru femei gravide în 2019

Tendințe de modă

Sarcina este cel mai frumos moment din viața oricărei femei. Orice femeie vrea să arate frumos, mai ales o femeie însărcinată.

Dacă vă puteți purta haine obișnuite în primul trimestru de sarcină, atunci în al doilea trimestru trebuie să vă gândiți la o schimbare completă a dulapului. Primul lucru pe care ar trebui să-l acordați atenție atunci când alegeți un nou haine este confortul și confortul. Dar asta nu înseamnă că trebuie să poarte rochii fără formă. Dimpotrivă, trebuie să vă subliniați poziția interesantă, dar ar trebui făcută cu gust.

Îmbrăcămintea pentru femeile însărcinate este rareori prezentată la spectacolele de modă, dar acest lucru nu înseamnă că nu există modă pentru femeile însărcinate. Designerii care creează haine pentru femeile însărcinate iau în considerare toate subtilitățile și creează adevărate capodopere pentru mamele viitoare.

Aceasta este ceea ce va fi la moda în acest an rochii:

 1. Cu o talie mare.
 2. Cu silueta A.
 3. Rochii, tunici.
 4. Cu buzunare și pliuri.
 5. Polka Dot și Striped

caracteristici

 1. Confort și comoditate din nou. Rasetele de rochie pentru mamele viitoare sunt realizate astfel încât să nu se strângă în abdomen, piept, brațe și coapse.
 2. Rochiile sunt realizate exclusiv din țesături naturale. Țesutul artificial poate provoca o reacție alergică. Cele mai obișnuite materiale sunt bumbacul, lâna și inul.
 3. Rochiile pentru femeile gravide pot fi folosite după naștere, până când cifra este restaurată. Unele dintre ele au "găuri" speciale pe piept, astfel încât să puteți hrăni copilul.

Stiluri reale

trapez

Rochia-trapezoid a apărut la mijlocul secolului trecut, totuși, datorită reducerii libere, multe femei sunt încă în căutare. Această rochie se potrivește perfect oricărei figuri. Trapeza este potrivită pentru femeile care se află în primul și al doilea trimestru, când stomacul nu este foarte vizibil.

caz

Rochia de manta pare a fi restransa si stricta, astfel incat poate fi usor transportata la birou. Acest model are o tăietură potrivită, deci cel mai bine este să purtați în primele luni de sarcină.

Lărgit și gratuit

Opțiunea cea mai ideală este rochii largi și largi. În astfel de rochii nu împiedică mișcarea. În această rochie va fi confortabil pe tot parcursul sarcinii. Această rochie poate fi purtată după naștere, până când cifra revine la normal.

Se potrivește perfect

Multe femei preferă rochii strânse. Pentru ca rochia să nu pară prea sfidătoare, alege modele cu tonuri de genunchi și calm. Alegeți rochii din țesături naturale, cum ar fi tricotaje. Rochia tare poate fi purtata in orice moment in timpul sarcinii.

creion

Rochie cu creion clasic. Această rochie este perfectă pentru întâlniri de lucru sau de afaceri. Imbracaminte rosie este mai bine sa poarte la inceputul sarcinii.

direct

Această rochie dreaptă este perfectă pentru un aspect casual. Rochia are o tăietură liberă, datorită a ceea ce este confortabil. Rochia dreaptă poate fi tăiată pe lateral sau în spate, datorită căreia este ușor să vă mișcați. Rochia acestui model poate fi scurtă și lungă. O femeie însărcinată, pentru a evita disconfortul, trebuie să alegeți un model de lungă sau medie lungime.

Talie mare

Acest model se potrivește perfect unei femei însărcinate. În această rochie, accentul se pune pe creșterea abdomenului și accentuarea pieptului. Există diferite versiuni ale rochiilor acestui model: unele sunt potrivite pentru aspectul obișnuit, altele pentru solemn.

O femeie într-o astfel de rochie arată foarte drăguță și frumoasă. Acest model poate fi purtat în timpul sarcinii. Pentru mai mult confort, alegeți rochii din materiale naturale.

Transformarea rochiei

Sarcina aduce femeii nu numai emoții pozitive, ci și cheltuieli mari, inclusiv pe haine. Cu toate acestea, designerul din Columbia, Marisol Rodriguez, a dat seama cum să ajute mamele viitoare să le salveze pe haine. A proiectat o rochie transformatoare. Rochia are o căptușeală și tăieturi orizontale. Cu o burtă în creștere, tăieturile se deschid și seamănă cu o inserție din altă țesătură. Din acest motiv, nu este nevoie să cumpărați o rochie nouă, deoarece rochia de transformator vă va dura până la sfârșitul sarcinii.

rochii

CUM SA SI CUMPARATI CUSTII CU 90%

Cum de a alege o rochie de calitate?

După cum arată practica, alegeți o rochie bună, subliniez binele, nu atât de ușor cum pare la prima vedere. Pentru că este o rochie bună care satisface pe deplin toate întrebările dvs. și cele ale altora, pur și simplu pentru că se înnebunește cu dvs. și se potrivește perfect stilului dvs., precum și locului, timpului și împrejurărilor.

De exemplu, o rochie de cocktail nu ar fi potrivită în birou și o rochie de plajă într-un restaurant sau cazino. Într-o rochie transparentă în ploaie, riscați să intri într-o poveste neplăcută. În plus, o rochie bună ar trebui să fie confortabilă, nu constrânge mișcările, altfel chiar și un costum frumos, cu riscul de a pierde.

Deci, prima și cea mai importantă sarcină, de a decide în ce scop, de fapt, o rochie este cumpărată, indiferent dacă va fi o rochie casuală, de birou sau o rochie de seară extravagantă. În această etapă, apariția problemelor este puțin probabilă, deci dacă este nevoie de o rochie bună, atunci cu siguranță nu de la zero.

Mai mult, stilul, categoric, nu trebuie să urmezi orbește moda, astfel încât rochia să nu joace o glumă crudă cu tine. Mai degrabă, lăsați-o "să nu mai fie purtată acum, dar arăți ca un milion de dolari în ea decât o miniatură foarte elegantă la modă și arăți ca un cârnați în ea. Dar nu uitați că dacă purtați o rochie cu o fustă arsă de bumbac, atunci, de exemplu, aceeași rochie, dar din tricotaje va arăta foarte diferită.

Fabricul joacă un rol important în alegerea unei rochii bune, este important să nu se gândească atât la frumusețe, cât și la practicitate. Este preferabil ca țesătura fabricată din materiale naturale, care nu este în mod practic încrețită (lână, mătase), nu este supusă la înghițire, nu se deformează după spălare, nu marchează sau, cel puțin, se spală bine (sintetice).

Înainte de a lua rochia pe care o doriți în camera de amenajare, atașați-o la dvs., aruncați o privire în oglindă și vedeți dacă această culoare este potrivită pentru dvs. sau nu chiar încercați. În același timp, nu vă deranjează să vă gândiți la ce încălțăminte și geantă vreți să o purtați. Atunci când alegeți o rochie este foarte importantă și hainele pe care le purtați, atunci când mergeți la cumpărături, gândiți-vă și la acest moment.

Manechinele din vitrina și zona de vânzare, demonstrează cele mai spectaculoase echipamente, atrăgând atenția unui potențial cumpărător. Cât de des cumpărăm această momeală și începem să ne lingușim în loc să evaluăm în mod realist particularitățile figurii noastre. Sub acest magazin, reușim să cumpărăm rochii de două dimensiuni mai mici, iubindu-ne cu speranța că acesta este motivul pentru a renunța la rolurile și ciocolata foarte gustoase. Și apoi, recuperând de la cumpărături, ne întrebăm unde ne priveau ochii când îmbrăcămintea a crăpat la cusătură?

În această privință, după ce v-ați ales, nu este deloc inutil să aveți un aspect sobru din afară, cu condiția ca ea să nu fie prietena invidioasă și tipul gelos care va evalua, ci o persoană apropiată care este în regulă cu gustul și opinia căreia îi puteți avea încredere. Este chiar mai bine dacă există mai mulți astfel de oameni, deoarece, după cum știm, adevărul se naște într-o dispută!

Cum sa cumperi rochii cu o reducere de pana la 90%?

Și acum trei sfaturi simple care vă vor ajuta să cumpărați rochii de calitate, la prețuri mici:

1. Urmăriți stocurile și vânzările.
2. Cumpara haine pe site-uri straine
3. Utilizați serviciile Cashback și returnați până la 90% din achiziția dvs.

Rochiile de vară pentru femeile gravide - cele mai frumoase și confortabile echipamente pentru mamele în așteptare

Așteptarea unui copil este un moment minunat, cu un ocean de emoții plăcute. Există momente când o femeie trebuie să schimbe ceva în viața ei obișnuită. Acest lucru se aplică și dulapului. În sezonul fierbinte, rochii de vară pentru femeile gravide pot fi considerate o adevărată mântuire.

Rochii pentru femei gravide - vara 2017

Conducerea unui copil sub inima nu este un motiv pentru a renunța la imagini la modă, la pungi voluminoase. Designerii sprijină pe deplin dorința viitoarelor mame de a rămâne luminoase și interesante în cadrul tendințelor actuale. Cu o mână ușoară de trendsetteri, au fost create o varietate de rochii de vară pentru femei însărcinate, care pot fi purtate în mod confortabil în birou, acasă, în zilele lucrătoare sau în plimbări.

În general, rochii la modă pentru femeile însărcinate vara 2017 reflectă majoritatea tendințelor actuale din sezonul curent. Dar principalul lucru este că toate sunt lumină, curgătoare, moi, făcute astfel încât mama viitoare este cât se poate de confortabilă. Dacă vorbim despre tendințele modei în detaliu, este demn de remarcat faptul că rochii de vară anului 2017 pentru femeile însărcinate sunt supuse următoarelor domenii:

 1. Tricotajele sunt foarte răspândite ca materialul cel mai moale și mai confortabil pentru uzul zilnic.
 2. În acest an, printurile conduc drumul într-un curcubeu de culori.
 3. Draperii, pliurile, pliurile - o altă tendință în acest an. Aceste elemente decorative ale taieturii vă permit să potriviți tinuta sub figura pentru a vă ajuta la maxim.

Rochii pentru femei gravide pentru vara anului 2017

Rochii de rochii de vara pentru femei gravide

Momentul în care femeile au încercat cu siguranță să-și ascundă poziția "interesantă" au intrat în uitare. Astăzi, mama viitoare provoacă emoție și bucurie altora, prin urmare, stilurile moderne de rochii pentru femeile însărcinate pentru vară sunt, în cea mai mare parte, lipsite de o tăiere fără formă. Dimpotrivă, ele ar trebui alese astfel încât să fie avantajoasă și gustoasă să sublinieze tranziția celor mai sensibili pori din viața unei femei. Dacă vorbim despre tendințe, există o mulțime de ele, astfel încât, în timpul sărbătorilor, dulapul nostru poate și ar trebui să fie completat cu următoarele modele:

 • cu silueta A;
 • cu talie mare;
 • supradimensionat / hoodie;
 • manta;
 • Tricou rochie.

Rochii de rochii de vara pentru femei gravide

Maternity Dress

O tăietură interesantă care a apărut la mijlocul secolului trecut este încă populară cu modașii pentru posibilitatea de a ascunde defectele figurinei și a distrage atenția de la o talie proastă. O astfel de rochie pentru femeile însărcinate pentru vară nu împiedică mișcările viitoarei mame și are o bună rezervă cu creșterea inevitabilă a burții. A-silueta se potrivește perfect cu un strat similar.

Pentru stilul de birou, este mai bine să preferați rochii de vară pentru femei însărcinate. Doamnelor care așteaptă un copil trebuie să meargă, astfel încât pe promenada de-a lungul digului sau parcului, puteți alege un produs democratic cu o imprimare și o decorare luminată. Modelul dublu are un farmec deosebit, în care se pune un tricou scurtat pe rochie. Ultimul detaliu distrage atenția de la o burtă și scoate o siluetă.

Maternity Dress

Rochie de vară supradimensionată pentru femeile însărcinate

Trendul curent de peste mări poate corespunde cu dulapul unei fete care așteaptă o reaprovizionare timpurie în familie. În plus, majoritatea producătorilor de haine elegante au inclus rochii de vară la modă pentru femeile însărcinate cu o tăietură liberă în colecțiile lor. Tricotajele delicate sunt plăcute corpului și se întind perfect, astfel încât până în trimestrul al treilea puteți să vă lăudați într-un costum elegant. Overseas sugerează concis, astfel încât, pentru a nu arăta ridicol, alegeți un îmbrăcăminte cu un finisaj minimalist. Elementul principal poate fi, de exemplu, o tăiere asimetrică a corsetului sau a tunicii.

Rochie de vară supradimensionată pentru femeile însărcinate

Rochie de maternitate cu talie mare

Aceasta este cea mai feminină opțiune a tuturor stilurilor care sunt oferite pentru un astfel de pori frumos. Talia mare, care nu exercită presiune asupra stomacului, conturează ușor și fără probleme conturul figurii. Un corset scurt, cu decolteu, accentuează pieptul luxuriant, iar dacă această parte a corpului nu poate fi numită în mod excepțional, modelul cu maneci și draperie va ajuta la creșterea volumului. Până la sfârșitul primăverii este ușor să găsești o rochie frumoasă de vară pentru femeile însărcinate:

 • o singură culoare;
 • cu imprimare;
 • două tonuri atunci când corsajul și tivul sunt tăiate din țesături diferite;
 • cu dublu tiv.
 • cu o curea;
 • cu pliuri pe curea pentru stoc suplimentar în vrac.

Rochie de maternitate cu talie mare

Rochie elegantă cu talie înaltă pentru femeile însărcinate

Rochie de maternitate de vară

Condițiile moderne de muncă și normele sociale permit mamelor insarcinate să lucreze activ și fructuos până în ultimele luni de sarcină. Și deși acest moment în viața unei femei este special, codul de îmbrăcăminte, chiar și pentru cei care se află într-o poziție interesantă, nu a fost anulat. Stilul cel mai potrivit este o rochie care se potrivește perfect cu gravitatea muncii de birou.

Culorile reduse, amprentele mici, bucățile elegante și materialele naturale confortabile fac rochii de vară pentru femeile însărcinate o opțiune ideală. Adevărat, diferențele față de silueta obișnuită sunt:

 1. Pentru mamele însărcinate, talia este deplasată oarecum mai ridicată decât de obicei.
 2. Pentru confort și posibilitatea corecției lățimii, multe rochii de vară elegante pentru femei gravide sunt cusute într-un stil de înfășurare.
 3. Draperii, pliurile și inserțiile elastice în abdomen sunt utilizate în mod activ.
 4. În vara nu ar trebui să utilizați culori întunecate - purpuriu, albastru, albastru sau mentă sunt la fel de bune în birou.

Rochie de maternitate de vară

Maternity Hoodie Dress

Și, deși rochia de hoodie provoacă invariabil o asociere cu o pungă imensă, designerii cer să parieze pe acest stil ca fiind una dintre cele mai strălucite tendințe ale anului curent. Adevărat, numai fetele care, cu excepția abdomenului, toate celelalte părți ale corpului au rămas neschimbate, se pot simți ele însele atractive și elegante. Pentru a vă simți elegant și la modă, preferați una dintre următoarele opțiuni:

 1. Pentru plajă, puteți să ridicați un model de țesătură ușoară translucidă cu umeri și mâneci deschise - razdetaykami.
 2. Rochiile bune sunt similare cu tunicile, cu lungimea asimetrică a tivului.
 3. Pe valul de moda este acum o rochie lunga de vara pentru femeile insarcinate. Dacă îi tragi cu o centură, primești o nouă siluetă interesantă.

Maternity Hoodie Dress

Maternitate rochie de tricou

Apărând relativ recent, cămașa a devenit rapid elementul de bază al dulapului. Se potrivește perfect într-un stil casual ușor casual. Din punct de vedere vizual, acest costum se aseamănă cu un tricou obișnuit, numai alungit. Cu un design concis, prin utilizarea de accesorii expresive, acest model este transformat. Lungimea poate fi minime, midi sau maxi, în funcție de preferințele dvs.

Partea superioară a rochiei, tricourile realizate subțiri, ca niște curele de umăr de sus, sau îngroșate. Fabricate din rochii de tricot pentru tineri pentru vara, cu amprente la modă, imagini interesante sau simple, sunt bune pentru fiecare zi. Creat din țesături strălucitoare, decorate cu paiete sau pietre, aceste modele sunt folosite în imagini festive.

Rochii de vară de vară pentru femei gravide

Așteptarea pentru apariția copilului nu este un motiv pentru a refuza participarea la evenimente ceremoniale. Crearea unei imagini șic nu este atât de dificilă, deoarece multe branduri au participat la aceasta oferind mamele viitoare întregi colecții de costume originale pentru publicare:

 1. Modele de rochii de vară pentru femeile însărcinate în stil Empire - una dintre cele mai spectaculoase variante pentru acest scop. Undele curgatoare ale unei fuste largi, liniile care curg dintr-un corset frumos si talie mare fac o femeie intr-o pozitie irezistibila.
 2. Femeile la modă cu o linie frumoasă de umăr pot avea o șansă, aleg o rochie îndrăzneață și o fustă plină.
 3. Reducerea trapezoidală a rochiei, decorată cu inserții de guipure sau dantelă sau o risipă de pietre - o opțiune spectaculoasă pentru orice vacanță.

Rochii de vară de vară pentru femei gravide

Rochii de vară pentru femei gravide

Lungimea podelei de astăzi - un hit de modă care este armonios în dulapul unei femei în poziție. Poate fi atât o rochie de seară, cât și un model pentru fiecare zi. Rochii lungi pentru femei gravide pentru vară, feminine și delicate, vă vor ajuta să ascundeți ușor părțile dezavantajoase ale figurii și să vă simțiți mai încrezători. Designerii sugerează să noteze următoarele stiluri de lungime la podea:

 • cămașa de îmbrăcăminte cu fante pe laturi;
 • rochii de vară ușoare pentru femei gravide din sifon, ideale pentru căldură;
 • modele scurte în față și lungi în spate - cu un tren;
 • cu mâneci coborâți și umeri deschise;
 • tăieturi pe mâneci.

Rochii frumoase de vară pentru femeile însărcinate

Elegant rochii de vară pentru femeile însărcinate

Lecție de modelare: Îmbrăcăminte de maternitate

Evgenia Rodina

Designer de moda

Adăugat: 11/15/2016
Vizualizări: 101033

Vei avea un copil! Acesta este un eveniment minunat în viața unei femei, aceasta este însăși viața. Astăzi vom coase haine pentru noul dvs. statut. Vom avea nevoie de:

- tesatura frumoasă și confortabilă, mai naturală,

- foarfece, fire, accesorii, mașină de cusut, cretă și.

- Model!

Avem nevoie de modelul - simplu, gata, bine, sau care necesită schimbări mici, pentru a nu pierde timpul cu înțelepciunea. Îndeplinirea acestor condiții va permite eliberarea timpului și bucurarea de creativitate la maxim. Acest lucru va ajuta site-ul nostru.

În primul rând, site-ul are deja modele care pot fi folosite pentru femeile însărcinate. De exemplu,

Pat rochie cu broderie (Pp 40-60)

CĂMASI PATTERN ÎN O CELULĂ

Aici nu numai că este modelul finit pentru dimensiunile de 42-52, cu o descriere detaliată a coaserii, dar și o lecție de modelare. Acest model este interesant deoarece linia taliei este procesată cu o bandă de cauciuc. Instrucțiuni pentru cusut. Soluție foarte reușită! Ce nu este o rochie pentru femeile însărcinate?

LECȚIA PRIVIND MODELAREA: PROIECTAREA CĂRȚII PENTRU FEMEILE PREGNANTĂ

Aici veți găsi răspunsuri la întrebarea cum să coaseți o asemenea rochie minunată, care va deveni indispensabilă pentru dumneavoastră la locul de muncă în birou. Nu menține mișcările, este foarte confortabil și potrivit în orice situație de lucru. Acest model poate fi realizat în culori monofonice, de bază și purtat cu o varietate de accesorii care vor face să arate diferit în fiecare zi.

Iată o altă rochie de pe site-ul nostru.

Model COCKTAIL DRESS (РР 40-60)

Cred că acest model este pur și simplu indispensabil în orice situație. Rochia poate fi atât de seară cât și de zi cu zi. Coaseți-l, de exemplu, din tricot din lână, vâscoză sau bumbac.

Și va fi un costum pentru fiecare zi, care vă va servi aproape înainte de naștere și după sarcină.

Dacă vă îndoiți de mărimea ta la sfârșitul sarcinii - modelul acestui model poate fi ajustat prin adăugarea unei crease.

Modelarea modelelor de rochie pentru femeile însărcinate

Modelarea, după cum puteți vedea, nu este deloc complicată. Opțiunile de tip I și II vor face un model în formă trapezoidală, iar opțiunea III - o formă asemănătoare unui butoi. Experiment!

2 în 1: model de sarafan și de sus în stil de lenjerie de corp (PP 40-60)

Folosirea modelului acestui model pentru femeile gravide permite o tăiere și o alegere bună de țesături.

Iată câteva idei care pot fi adoptate, inclusiv pentru femeile însărcinate. Acesta este un model de sarafan (RR 40-60), rochie de argint cu piele (40-52 rr).

Modelele sunt vrednice de atenție și sunt destul de simple în execuție, trebuie doar să alegeți o țesătură decentă.

Costum elegant pentru femeile însărcinate

LECȚIA PRIVIND MODELAREA: PROIECTAREA CĂRȚII ROSE KIM KARDASHYAN va spune despre crearea unei rochii elegante care este potrivită pentru femeile însărcinate deoarece are o talie înaltă.

2 ÎN 1: ROCHIE ȘI TOP CU CUT-SWING

Este recomandat uneori în trimestrele 1 și 2 și la începutul primului trimestru al sarcinii, când burta nu este foarte mare. Un model interesant și relevant! Și după ce sarcina vă va servi, pe lângă faptul că este cusută foarte ușor.

Moda DRESS WITH ODOR (RR 40-60)

Rochie cu zapAHOM din țesătură tricotată - o descoperire reală. Pe site-ul nostru există un model de o astfel de rochie, dar pentru un volum mai mare în abdomen, este necesar să-l schimba puțin.

Principalul și cel mai important lucru este talia mare. Dupa tiparirea modelelor rochiei cu mirosul se fac schimbari.

Desenați o linie paralelă cu talpa raftului de pe partea superioară până la o distanță de 5-6 cm, fără a reduce lungimea taliei. Detaliul părții inferioare a raftului este prelungit prin tăierea și alunecarea părții care rezultă din model. Cusătura laterală a spătarului trebuie reînnoită, ținând seama de creșterea taliei. Pentru confort, utilizați o țesătură sau o țesătură tricotată cu elastan. Instrucțiuni detaliate pentru realizarea de rochii aici.

Uită-te la ce modele minunate pentru femeile gravide, puteți coase pe baza modelului unei rochii cu un miros care modifică puțin modelul.

Corsetul este tăiat fără modificări, iar fusta este solidă, fără miros.

Modelarea modelelor de rochie pentru femeile însărcinate

Ridicați linia taliei, ca în cazul anterior. Partea din spate a corsetului este taiata din partea de jos a rochiei. Partea inferioară a raftului va trebui să se construiască din nou. Acest lucru este ușor de făcut. Linia taliei fustei este egala cu dimensiunea luata din lateralul raftului de la cusatura laterala pana la linia de mijloc. Lungimea este egală cu lungimea spatelui inferior. În plus, trebuie să ridicați ușor fusta la talie, dar numai în abdomen, în jurul cotului, a se vedea figura. Extindeți fusta pentru ansambluri suplimentare, tăiați și glisați piesele din model. Extindeți fusta de pe model.

ÎMBRĂCĂMINTE DE BĂRBAȚ

Rochie taie rochie de la site-ul nostru este interesant, deoarece are falduri în fața modelului. Care, dacă nu este scrisă, va da volumul necesar în zona abdominală, iar fixarea poate fi salvată prin legarea centurii.

Adaptați modelul de rochie la modelul pentru femeile însărcinate. Este necesar să faceți o tăietură dintr-o singură bucată de-a lungul taliei rochiei. Pentru a face acest lucru, măsurați lățimea curelei interioare și extindeți acest detaliu la corsetul. Apoi, combinați-le cu detaliile fustei. Tăierea pe spate va trebui eliminată.

Dacă doriți să păstrați spatele picant sub forma unei mici decupaje - acest lucru se poate face, de asemenea! Un spate - vom ridica puțin o talie, vom aluneca îndoiri de cocoși, o centură de vtachnoy rămâne. Rafturile cu modelele detaliate se schimbă. Ca și în primul caz, extindem partea superioară a raftului și suntem compatibili cu fundul. Noi ignorăm faldurile și introduceți detaliile centurii de cravată în cusăturile laterale. Ei bine, desigur, aceste modele sunt mai bine să coaseți tricotaje dintr-o țesătură tricotată.

Fusta model pentru femeile gravide

Având în vedere experiența mea, voi spune - rochii sunt rochii, iar fusta din dulapul unei femei însărcinate nu va interveni. Este fusta, pantalonii și bluzele care fac femeia să arate elegantă și lucrează diferit. Să ne uităm la modelarea fusta pe baza modelului de bază al fustei.

Opțiunea propusă prevede prezența unei inserții tricotate pe panoul frontal, care oferă cel mai mare confort comparativ cu materialul. Inserția poate fi făcută dublu, cu o pliantă de-a lungul tăieturii de sus.

Sper că lecția a fost interesantă și utilă pentru dvs. Fii frumos și sănătos! Purtați-l cu plăcere!

Rochii și fuste de maternitate - subliniază feminitatea

Mamele viitoare cu o figură rotunjită sunt foarte atente la alegerea hainelor. Pentru a nu-i face pe copii, rochiile și fustele pentru femeile gravide sunt alese din țesături igienice, stilurile de haine nu comprimă corpul, care pe tot parcursul femeilor reflectă femeile elegante, elegante, frumoase. Stelele participă la evenimente și atrag atenția fotografilor la curbele lor netede, cu rochii de seară feminine, care pot fi văzute în fotografie.

Diferitele țesături, siluete și culori fac să fie superbe în toate perioadele de sarcină.

Lucruri de zi cu zi

În această perioadă, femeile constituie o garderobă confortabilă și practică. Alegerea modelului unei rochii pentru o femeie însărcinată se face luând în considerare particularitățile figurii femeii și stilul preferat de îmbrăcăminte.

Modele de rochii

Stilul cu o talie mare și o fustă largă - ars, plisat, plisat, se potrivește bine cu figurile cu o burtă mică și în fazele târzii ale sarcinii. Pentru astfel de modele, țesăturile tricotate sunt potrivite, produsele obținute din acestea sunt obținute cu o potrivire plăcută a corpului, materialul este bine drapat și lucrurile se potrivesc perfect figurii.

Modelele calde sunt fabricate din tricotaje cu adaos de fibre de lână, cele de vară sunt fabricate din material de bumbac. Pentru a păstra proporțiile armonioase ale corpului, rochiile de zi cu zi pentru femeile gravide nu sunt prea scurte pentru a coase până la genunchi sau midi.

Stilul obișnuit este popular pentru mulți datorită aspectului său elegant și confortului. O astfel de rochie este purtată nu numai de femeile însărcinate, ci și de mamele tinere, modelul fiind confortabil atunci când se hrănește.

Rochia de denim mare va deveni o îmbrăcăminte versatilă în care puteți merge la locul de muncă sau pentru a vedea un medic. Completând imaginea unui geantă elegantă și a pantofilor frumosi, puteți merge la o petrecere mică. În modelele de țesături naturale confortabile, puteți merge în ea toată ziua, purtați toată vara. Pentru femeile cu caracteristici diferite ale unei figuri, designerii de moda au dezvoltat modele din denim cu maneci de tip tricou, prize, fara maneci. Da, iar culoarea denimului este atât de diversă încât o rochie de denim pentru femeile însărcinate poate evidenția frumusețea femeilor de orice tip de culoare.

Concentrându-se pe diferite imagini, selectate în fotografie, fiecare femeie aflată în poziție poate decide cu privire la modelul pe care îi place și îi adaugă garderoba.

Pentru ca fustele să poată fi purtate pe întreaga perioadă de gestație, acestea sunt cusute cu o talie joasă, în loc de o centură, sunt cusute în benzi elastice moi și inconspicuoase. Fuste pentru femei în poziție pot fi ajustate cu cleme speciale sau o centură elastică largă la talie.
În fotografie puteți vedea diferite modele și imagini în diferite stiluri, ceea ce confirmă o gamă largă de fuste pentru femei în poziție.

Mănuși de mireasă

Fiecare mireasă arată elegant și elegant la nuntă. Într-o rochie elegantă pentru o mireasă gravidă la o sărbătoare va fi cea mai fermecătoare. Pentru a face imaginea specială, utilizați materiale și țesături de diferite texturi, stiluri cu elemente originale de decor.
În timpul sarcinii, apariția unei femei devine mai moale, mai grațioasă, chiar și mișcările ei încetinesc. Ascunderea farmecul dumneavoastră sub o rochie de mireasă închisă, greu drapat pentru o femeie însărcinată nu merită. Este mai bine să dai preferință modelelor de zbor deschise.

În fazele incipiente ale sarcinii, miresele iau în considerare hainele de nunta de diferite lungimi, modelele scurte nu afectează percepția figurii lor.
În cazul în care plenitudinea a devenit aparentă, modelele de lungă durată ajută la echilibrarea proporțiilor corpului. În mod tradițional, hainele miresei sunt albe. Acesta va arata bine rochie pe femeile gravide orbitor alb sau tonuri aproape de alb - lapte, sampanie. O alternativă poate fi nuanțele delicate de roz, albastru, menta.

Rochiile pe femei gravide din țesături subțiri moi arata frumos. Bustul în creștere ridică hainele din față, iar stilurile rochiei de mireasă trebuie să țină seama de asta. O rochie pentru femeile gravide este cusută cu o cusătură superioară și o fustă largă sau cu straturi multiple, de formă trapezoidală sau cu o lățime inferioară din coșetă. Chiar și modelele gratuite drepte de croitori simpli tăiați și designeri de modă se pot transforma într-o rochie elegantă pentru femeile gravide, folosind mătase, satin, dantelă, organza, decorarea seturilor de nunți cu panglici, broderii, pietre.

Pentru o nuntă, cravate detașabile reglabile sunt cusute pe rochii de domnisoare de onoare. Corpul femeilor care așteaptă nașterea unui copil se schimbă atât de repede încât chiar și modele largi de haine, stilul căruia se potrivește frumos cu o burtă mare, trebuie cumpărate înainte de nuntă în avans. Pentru ca îmbrăcămintea miresei să nu fie mică, este mai bine să faceți o cumpărare înainte de triumf, cu 1-2 săptămâni înainte de ziua numită de înregistrare a căsătoriei.
Fotografia prezintă rochii de mireasă spectaculoase în podea și lungime de cocktail.

Rochie de mireasa

Stilul imperiului

Cel mai de succes model de rochie pentru mirele gravide este în stil grecesc. Femeile sunt decorate cu o asemenea tinuta, sanii lor fiind accentuati frumos de un corset, o panglica larga, o centura si broderie.

O rochie lungă în podea în stil grecesc face ca mireasa să arate ca o zeiță. Și faptul că este însărcinată vă permite să o comparați cu zeița fertilității. Rochii pe femei gravide cu un corset adunat în pliuri sau o bandă cu umeri deschise, cu asimetrie într-o tăietură, arata frumos. Rochii elegante pe femei gravide cu picioare extinse la nivelul taliei, silueta subtire. Mireasa, îmbrăcată în stil grecesc, la nuntă este confortabilă pe tot parcursul zilei, stilul o face atractivă, lucrurile nu împiedică mișcarea și nu provoacă neplăceri copilului.

Rochia în stil grecesc poate fi făcută din panza de dantelă, satin imprimată, mătase. Rochiile pe femeile gravide sunt spectaculoase, cu o fusta cu doua straturi, realizata din tesatura transparenta, cu un model delicat al fetei si un strat de satin si mătase de jos.

Stilistii sugerează să coase o fusta pufoasă de rochie de mireasă pentru femeile însărcinate din șireturile care se încadrează în șir. Datorită modelului complicat al țesăturii și amestecului original al unei cascade de dantelă, tinuta devine un sunet elegant.

Seturi frumoase de nunta stilul imperiului sunt capturate în fotografie, siluetele fiind adesea folosite în timpul spectacolelor de podium.

Modele trapezoidale și linii A

Stilul trapezoidal al siluetei descendente este elegant, o rochie larga pentru miresele gravide este decorata cu un jug, decorat cu pliuri de tesatura care curge. Manșonul coborât pe umăr sau colectat de o mică lampă ajută la crearea unei imagini blânde.

Îmbrăcăminte elegantă, îmbrăcate frumos, pentru linia gravidă A. Asemenea modele din partea de sus se potrivesc cu cifra, iar spre partea de jos se extind, creând pliuri și valuri, care, atunci când se mișcă, se îndrepte afară și fac imaginea ușor, zboară. Se pare o mare rochie pentru gravide și c-gât, care trage vizual silueta, accentuează piept, deschide gâtul pentru bijuterii.

Rochii de mireasa deschise pentru femeile gravide pot fi completate cu capse, invelind mireasa cu panza de dantelă, cel mai ușor tul sau blana furate, creând condiții confortabile calde. Outfit câștigă numai din acest plus, dobândește un nou accent. Fotografii recurg adesea la accentul de blană și frumusețea capeselor, capturarea triumfului.

Imaginile de nunta elegante ale femeilor gravide pot fi vazute in fotografie.

Costum scurt

În timpul verii, este convenabil să mergeți în haine scurte pentru a lăsa aerul prin corp. Rochiile de mireasa scurte de vara sunt concepute pentru cei care prefera sa imbrace gravida cu un produs cu lungime de pardoseala cel putin elegant, dar mai confortabil in caldura. Se subliniază frumusețea picioarelor, curbele blânde și proporțiile corpului. Produsul elegant, care se potrivește, este bun pentru primul trimestru de sarcină, în timp ce stilurile largi se vor potrivi tuturor perioadelor de sarcină. Scurt poate fi un model cu mai multe straturi, o rochie albă elegantă pentru o femeie însărcinată, realizată din țesătură plată cu curele subțiri, produse în stil grecesc, cu o tăietură extinsă în jos.

Atunci când alegeți o rochie scurtă, o mireasă gravidă trebuie să aibă în vedere că, din cauza buzei în creștere, produsul va fi ridicat în fața produsului. Prin urmare, pentru a alege haine pentru nunta ai nevoie de astfel de în care panza frontală este mai lungă decât partea din spate.

Sarcina nu interferează cu îmbrăcarea la modă

În moda nunții există modele elegante cu spate goale, tăieturi mari. O mireasă poate veni la nuntă într-o rochie de stil boho-chic și arata cum vrea și, în același timp, se simte confortabil. Rochia de nunta pe podea poate fi cu un tren.

Modelele populare în stil retro, cu o combinație de simplitate și eleganță, un minim de decor evidențiază doar frumusețea și sensibilitatea imaginii de nuntă.

Rochii de mireasa de lux potrivite pentru a accentua bijuterii scumpe La nunta, mireasa poate alege o tinuta cu ornamente contrastante, este la moda sa combine costumul alb si accesoriile rosii.

Îmbrăcăminte pentru domnișoara de onoare

La nuntă, centrul de atenție nu este doar un cuplu tânăr de soți, ci și o domnișoară de onoare, un oaspete. Ei aleg rochii pentru prietenele însărcinate nu numai pentru o nuntă, ci și pentru lucruri festive. Dacă miresele poartă rochii de mireasă numai pentru o sărbătoare de nuntă, prietena poate folosi produsul elegant de multe ori, purtând-o din mai multe motive. La nuntă, prietena miresei poate veni într-o rochie de orice culoare - albastru, roșu, portocaliu, culori pastelate. Principalul lucru este că culoarea hainelor evidențiază atractivitatea acesteia.

Un prieten alege un astfel de stil de îmbrăcăminte pentru evenimentul de nuntă, astfel încât hainele să sublinieze demnitatea figurii și este confortabil la nuntă. Rochia pentru femei gravide pentru celebrarea este selectată în funcție de durata sarcinii și rochia de mireasă a mirelui. Multe fotografii și videoclipuri sunt luate la nuntă. Pentru a arăta în armonie cu noii soți, prietena poate alege o tinuă în podea, în conformitate cu hainele lungi ale mirelui sau cu o lungime mai practică a genunchiului sau a midi.

Pentru o sărbătoare de nuntă, o rochie de empire se va potrivi prietenului ei. Stiluri cu pliuri și valuri de țesătură provenind din talie înaltă, subliniază feminitatea imaginii. Imbracamintea pentru nunta va fi originala din cauza corsetului, umeri deschise (acest costum poate fi purtat in sezonul primavara-vara). O prietena gravidă se va simți în largul și cu încredere, dacă produsul elegant este gratuit, în acest scop, stilurile descrise în jos și modelele drepte vor face. Rochii de mireasa pe prietenele gravide pot fi fabricate din tesaturi plisate, din matase, din lenjerie eleganta, din bumbac.

Lucruri calde festive

Pentru femeile însărcinate, designerii de modă oferă seturi calde de încălțăminte. Ei nu se lasă înapoi și nici o scindare adâncă. Datorită stilului discret, lucrurile elegante calde de lungime medie pot fi purtate zilnic. Dar pentru cazuri excepționale, ca și Anul Nou, rochiile lungi elegante sunt cusute femeilor însărcinate.

Alegerea hainelor se face în funcție de mărimea burții. Un produs elegant pentru Anul Nou poate fi slăbit sau ușor de montat, în primele etape ale sarcinii, îmbrăcămintea din tricotaje moi poate chiar să se potrivească figurii. Un set de haine pentru Anul Nou poate fi alcătuit dintr-o fustă pe podea, o bluză elegantă și un ansamblu de pantofi și decorațiuni elegante. Anul Nou este un motiv pentru femei pentru a obține o nouă decor elegant și pentru a face un set special. Atunci când alegeți culoarea țesăturii astfel încât anul să aibă succes, este luat în considerare semnul zodiacal. A devenit deja o tradiție pentru a sărbători noul an în îmbrăcămintea culorii iconice de anul viitor. Femeile aleg modele confortabile, elegante și confortabile, astfel încât bebelușul să fie confortabil. Și în timpul iernii este, de asemenea, cald.

Fotografia a selectat tinutele scurte și podeaua potrivită pentru Anul Nou.

Memo pentru femeile însărcinate

Pentru a ascunde burta, puteți folosi accesorii luminoase, geantă de mână, bandaj de păr, eșarfă, accente de plasare. Modelele cu un gât adânc și cele mai variate finisaje, talpa asimetrică, țesături cu modele strălucitoare, pălării, ponchii, jachete, stoles vor ajuta, de asemenea.

În perioadele ulterioare, se pune accentul pe "poziția interesantă" a modelelor tip tricou cu talie mare, caracterizată prin simplitatea tăierii și decorului minim, cusută din lumină sau saturată cu țesături de culoare.