Categorie Planificare

De ce este de a conduce picioarele și vițeii în timpul sarcinii - cum să se ocupe de ea

Conducerea unui copil pentru organismul matern este o chestiune dificilă și serioasă. Spatele durează constant, pieptul suferă, iar degetele se umflă.

Pot purta lenjerie de compresie în timpul sarcinii și cum să aleg ciorapii potriviți

În plus față de fericire, sarcina aduce surprize neplăcute - corpul se schimbă rapid și aceste schimbări nu sunt întotdeauna pozitive.

Incontinența urinară după naștere

Incontinența urinară după naștere este o afecțiune patologică la femei, în care apare urinare involuntară. Urinarea involuntară postpartum este adesea menționată ca incontinență urinară de stres, atunci când apare descărcarea în timpul exercițiilor fizice, râsului, strănutului, tusei, contactului sexual (în cazul unei creșteri puternice a presiunii intra-abdominale).

Prețurile sunt doar astăzi

Pentru organizarea protecției împotriva trăsnetului a clădirilor cu acoperiș moale, vă sugerăm să folosiți un instrument practic dezvoltat de specialiștii Elmashprom LLC (fișiere PDF, DWG):

Cum să înțelegeți că cusătura de pe coadă a fost vândută?

Cum să înțelegem vizual sau în funcție de senzațiile pe care le-a răspândit cusătura externă? M-am uitat în oglindă și nu înțeleg, pentru că nu am văzut exact ce dimensiune era.

Alegerea lenjeriei de pat în pat pentru un nou-născut

Lenjeria de pat pentru nou-născut este o componentă obligatorie a listei de cumpărături, care alcătuiesc viitorii părinți. De fapt, alegerea unui astfel de produs nu ar trebui să fie dificilă, dar, în practică, mama însărcinată se confruntă cu o astfel de varietate de așternuturi și așternuturi, încât este foarte dificil să se facă alegerea corectă.

Vacuum mini avort. Datele avortului

Cel mai adesea, femeile consideră reluarea menstruației după un avort - semnul principal al recuperării după un avort. În parte, vor avea dreptate. La urma urmei, ciclul restabilit înseamnă că sănătatea reproducerii este normală.

De ce este calciu atât de important pentru femeile însărcinate?

Sarcina nu este numai nașterea și dezvoltarea unei vieți noi, ci și construcția ei, ceea ce înseamnă că mama viitoare nu poate face fără "materialele de construcție".

A doua ecografie planificată în timpul sarcinii

Există o opinie ambiguă despre prejudiciul sau beneficiile ecografiei. Dar care ar fi atitudinea viitoarelor părinți la o astfel de examinare, este necesar să înțelegem că este benefică mai mult decât rău și trebuie să faceți cel puțin două ultrasunete în timpul sarcinii pentru a vă păstra propria pace a vieții și sănătății copilului nenăscut.

Chesnachki.ru

Salutări pentru dvs., dragi cititori! Toți părinții doresc ca copiii săi să crească sănătoși și să se dezvolte normal. Dar cum să determinăm că bebelușul este în regulă? Medicii recomandă să se concentreze pe indicatori importanți cum ar fi greutatea și înălțimea copilului cu luni.

Cărucioare pentru copii

Magazinul de cărucioare pentru nou-născuți - cei mici!De la naștere, bebelușul are nevoie de o ședere lungă și regulată în aerul proaspăt. Lumina soarelui face ca țesutul osos să fie mai puternic, iar aerul curat contribuie la dezvoltarea completă a corpului copilului.

Cum de a alege un pat pentru un nou-născut - care sunt patuturile

La început, un nou-născut își petrece mult mai mult timp în somn decât să se trezească (cât durează un copil nou-născut). În această perioadă, analiza și asimilarea tuturor informațiilor noi pe care copilul le-a primit.

Pat rotund pentru transformarea copiilor

un pat care crește cu copilul tău; protecția mediului și fiabilitatea; proiectare mobilă; înălțime reglabilă; adaptarea la nevoile copilului; mecanismul pendulului; percepția lumii.<

Baby Premium 1 formula de lapte uscat de la naștere 350g

* Pretul este valabil numai la comanda prin site. Prețurile de pe site pot diferi de prețurile din farmaciile lanțului, reduceri, reduceri și alte promoții nu le sunt aplicabile.

La ce oră și de câte ori face ultrasunetele în timpul sarcinii

Ecografia în timpul sarcinii - un studiu sigur al organelor interne, care este desemnat pentru a monitoriza starea fătului și a mamei. În timpul întregii sarcini, o femeie suferă o ultrasunete de cel puțin trei ori ca parte a screening-ului - o dată la fiecare trimestru.

Schema de hrănire în 3 luni cu hrană artificială

Dacă copilul se hrănește artificial, hrănirea în timp de 3 luni pentru el este uneori mai necesară decât pentru sugari. Indiferent cât de bun și scump este formula de lapte adaptată, ea nu poate înlocui complet laptele matern pentru copil.

Sângerări după naștere: luați în considerare pericolele perioadei precoce și timpurii

Nașterea este întotdeauna însoțită de pierderi de sânge. Acesta este un proces natural care de obicei nu depășește norma fiziologică.

Calciul în timpul sarcinii este un oligoelement al cărui rol este greu de supraestimat.

Sarcina este perioada în care o femeie trebuie să acorde o atenție specială sănătății sale, deoarece dezvoltarea copilului ei depinde de ea.