Categorie Alimente

Ce este Curantil prescris pentru: 3 motive pentru utilizare

Curantil este un medicament care este prescris pentru combaterea bolilor sistemului cardiovascular. În plus, se utilizează pentru a dilua sângele și a normaliza tensiunea arterială.

Scaun pentru hrănirea copilului

Dacă bebelușul trebuie să fie hrănit artificial, este necesar să se ia în considerare faptul că funcționează intestinul. În consecință, tot ceea ce este legat de un astfel de proces prosaic și important ca kakaniye se schimbă.

Ce îngrijire are nevoie un copil prematur în spital și acasă după descărcarea de gestiune?

Astăzi se consideră dovedit că în timpul unui sejur în spital, un copil prematur trebuie să comunice cu mama. Este posibilă trecerea la această metodă de îngrijire, atunci când, într-o stare relativ satisfăcătoare, bebelușul are încă nevoie de termoreglare artificială.

Cât de mult ar trebui un nou-născut să mănânce amestecuri pe zi și pentru hrănire

Vezi și:Meniu de 8 luni pentru copii pe hrană artificială: ce poate și nu poateAmestecurile hipoalergenice pentru nou-născuți - cum să alegi și care sunt cele mai buneScaun verde pentru copii pe hrană artificialăBună ziua, dragi părinți!

Conjunctivita și tratamentul acesteia la sugari

Puțini oameni din copilărie ocolește o asemenea boală ca conjunctivita. Chiar și copiii, de la care părinții care-i îngrijesc nu-și reduc ochii, nu sunt asigurați împotriva frecării ochilor cu mâini murdare și din praf în vremea vântului și nu ascund deloc.

Test de sarcină online

Întrebarea nr. 15 din 20.Ai greata dimineata?Materiale pe tema:Articole populareÎn epoca progresului tehnologic mondial, este dificil să vă refuzați plăcerea de a consuma produsele sale.

12 zile după concepție

Întrebări și răspunsuri pentru: a 12-a zi după concepțieArticole populare pe această temă: a 12-a zi după concepțieÎn structura căsătoriei infertile, infertilitatea feminină endocrină cauzată de maturarea și ovulația afectată a ovocitelor, durează aproximativ 30-40% și se caracterizează prin polimorfismul manifestărilor clinice și de laborator [16,17,18].

Pot bea gravidă kvass

În căldura verii, este foarte bine să stingeți quass sete - o băutură naturală care a fost cunoscută în vremurile de la Antica Rusă și este rezultatul procesului de fermentație. Conține substanțe care sunt foarte necesare pentru femeile însărcinate, dar unele sunt stânjenite de faptul că acestea conțin o mică parte din alcool.

Testul ovulației

Testul de ovulație este un lucru foarte util și poate fi util pentru fiecare femeie. Prin aceasta, puteți determina cu exactitate acele zile în care probabilitatea de a concepe un copil este maximă.

Tricotate rochii de maternitate

Adesea, odată cu debutul sarcinii, fetele au o problemă în alegerea hainelor. Multe lucruri nu se încadrează în stil, făcând cifra prea plină și disproporționată. Și în timpul iernii pentru a alege cel mai bun lucru în general devine o problemă.

Scaun electronic pentru scaune pentru nou-născuți

Boala de mișcare este cea mai eficientă modalitate de a calma și de a dormi un copil. Prin urmare, leagănul - locurile de dormit pentru sugari care pot să lege, a fost mult timp considerat cea mai bună opțiune pentru patul micului om.

Scaun balansoar pentru nou-născuți, nevoie de sfatul dumneavoastră

A început să aibă grijă de balansoar pentru copil, vreau să cumpăr una de la naștere la șase luni sau până la 10 kg, în funcție de model.

Miscarea fetala in timpul sarcinii: invatati sa intelegeti copilul

Mamele viitoare sunt foarte îngrijorate și temându-se să rateze prima mișcare a fătului în timpul sarcinii. Cu toate acestea, împingerea drăguță nu este doar un sentiment plăcut de unitate cu micul lor miracol, ci și un indicator precis al dezvoltării și al bunăstării copilului.

Testul ovulației

Testul de ovulație este un dispozitiv special care ajută la determinarea timpului de eliberare a unui ou copt din folicul. Acestea au apărut pe piața farmaceutică nu cu mult timp în urmă, prin urmare, mulți nu știu despre ele.

Cade din frig pentru mamele care alăptează

Stadiul boliiOrice nas curbat are trei etape:

    Etapa de descărcare și mâncărime în nas - primele două zile. Stadiu secretor, caracterizat prin secreții lichide abundente, congestie nazală. Etapa finală, caracterizată printr-o descărcare groasă. Muzica are o culoare galbenă sau verde, sunt vâscoase, nasul nu este înfundat.
<

Ulei de cătină de mare în timpul sarcinii

Articolul discută despre uleiul de cătină în timpul sarcinii. Veți învăța beneficiile uleiului de cătină și ce boli pot fi tratate. De asemenea, veți afla cum sunt tratate hemoroizii, gastrită, vergeturi și răcelile la femeile gravide.

Cât de multe în 9 luni de zile

9 luni de sarcină - câte săptămâni?După cum se știe, se consideră că o sarcină normală durează exact 9 luni. Cu toate acestea, având în vedere faptul că moașele resping din prima zi a ultimei menstruații la calcularea perioadei și pentru a simplifica calculele, o lună este luată timp de 4 săptămâni, durata perioadei de gestație crește în acest caz la 10 luni.