Amestecul Nestle NAN 1 pentru copii de la 0 la 6 luni 800 g

Descrierea mărfurilor (avantaje, recomandări pentru utilizare):
NAN® 1 Optipro® este o formulă care vă oferă copilului toate substanțele nutritive necesare dezvoltării fizice și psihice armonioase.
OPTIPRO® este un complex optimizat în ceea ce privește cantitatea și calitatea, care este conținut numai în amestecuri NAN®. Datorită lui, copilul primește exact aceeași cantitate de proteine ​​care este necesară pentru creșterea și dezvoltarea optimă, fără a supraîncărca organele imature. Live Bifidobacteria BL ajuta la intarirea sistemului imunitar al bebelusului. DHA și ARA - doi acizi grași speciali prezenți în laptele matern, joacă un rol important în dezvoltarea sistemului imunitar al copilului și contribuie la dezvoltarea creierului și a viziunii. Produsul trebuie preparat imediat înainte de fiecare hrană.
Mâncarea ideală pentru un copil este laptele matern. Amestecul NAN® 1 Optipro® este destinat hrănirii copiilor sănătoși de la naștere în cazurile în care alăptarea nu este posibilă. Produsul este fabricat din materii prime produse de furnizori specializați, fără utilizarea de ingrediente modificate genetic, conservanți, coloranți și arome.

Ingrediente: zer demineralizat, lapte degresat, uleiuri (ulei de palmier, ulei de rapiță cu conținut scăzut de ulei, ulei de nucă de cocos)
ulei de floarea soarelui, ulei de Mortiyerella Alpina), lactoză, citrat de calciu, maltodextrină, ulei de pește, regulatori de aciditate (hidroxid de potasiu, acid citric, hidroxid de calciu), clorură de magneziu, clorură de potasiu, lecitină de soia, citrat de potasiu, vitamine, fosfat de sodiu, clorură de sodiu, taurină, sulfat feric, L-histidină, inozitol, sulfat de zinc, cultură de bifidobacterii (cel puțin 106 CFU / g)
L-carnitină, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, seleniat de sodiu. Fabricat cu ajutorul zerului uscat. Fără OMG. Ambalat într-un mediu de protecție.

Mod de preparare:
1. Spălați-vă pe mâini înainte de prepararea formulării pentru sugari.
2. Spălați cu grijă sticla, suzeta și capacul, astfel încât să nu rămână urme de lapte.
3. Fierbeți-le timp de 5 minute. Acoperiți până la utilizare.
4. Se fierbe apa de alimentare timp de 5 minute și apoi se răcește la 37 ° C.
5. Ghidat de masa de alimentare, se toarnă cantitatea exactă de apă măsurată în flaconul fiert.
6. Referindu-se la schema de hrănire, adăugați cantitatea exactă de linguri de pulbere în funcție de vârsta bebelușului. Utilizați numai o lingură de măsurare, amplasată în bancă, umplută fără diapozitiv.
7. Agitați flaconul până când pulberea este complet dizolvată.
8. După utilizare, așezați lingura de măsurare pe clema din cutie, așa cum se arată în instrucțiuni.
9. După prepararea amestecului, borcanul cu pulberea trebuie închis etanș și depozitat într-un loc uscat.
Înainte și după deschidere, produsul trebuie păstrat la o temperatură ce nu depășește 25 ° C și o umiditate relativă de cel mult 75%. Conținutul vasului trebuie utilizat în decurs de 3 săptămâni după deschidere, nu se recomandă păstrarea în frigider.

Nestle. Un amestec de Nestle NAN Supreme 2 cu oligozaharide, 6 luni + 800 g (943742)

Cod produs: 3742

descriere

NAN Supreme 2 - este o formulă de lapte destinate pentru hrănirea sugarilor sănătoși de la 6 luni, ca o componentă de lactate din dieta, în plus față de alte produse, atunci când alăptarea nu este posibilă. Nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru laptele matern în primele 6 luni de viață a copilului. Amestecul NAN Supreme 2 ofera copilului toate substantele nutritive necesare pentru dezvoltarea fizică și psihică armonioasă.

NAN Supreme 2 conține:

 • Complexul HM-O constând din două oligozaharide - 2'-fucosilactoză (2'FL) și lacto-N-neotetrază (LNnT), identice din punct de vedere structural cu cele găsite în laptele matern.
 • Oligosaharidele protejează împotriva infecțiilor și întăresc imunitatea.
 • Complex optimizat de proteine ​​parțial hidrolizate, obținut printr-o tehnologie specială, datorită căruia a fost posibilă reducerea semnificativă a potențialului său alergenic.
 • Este ușor de absorbit în intestine și contribuie la formarea imunității copilului.
 • Lactobacilli L. reuteri - culturi probiotice vii ale bacteriilor care contribuie la formarea microflorei intestinale sănătoase.
 • DHA și ARA sunt doi acizi grași specifici care sunt prezenți în laptele matern și contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a vederii.

Laptele de mama este mâncarea ideală pentru un copil. Continuați să alăptați cât mai mult posibil. Înainte de a vă decide să hrăniți copilul cu utilizarea unui înlocuitor de lapte matern, adresați-vă medicului dumneavoastră.

Amestecul trebuie preparat imediat înainte de fiecare hrană. Urmați instrucțiunile cu atenție. Amestecul finit rămas după hrănire nu ar trebui să fie stocat și utilizat în viitor. În timpul hrănirii, este necesar ca copilul să fie susținut astfel încât să nu se suzească. Când bebelușul este mai în vârstă, mergeți la hrană din ceașcă.

Compoziție: lactoză, uleiuri vegetale (de floarea-soarelui visokooleinovogo, nuca de cocos, de rapiță, de acid erucic scăzut, ulei de floarea-soarelui Mortierely Alpina), maltodextrină, parțial hidrolizat de proteină din zer, un fosfat de calciu, clorura de magneziu, oligozaharide (2'-fukozillaktoza și lacto-N -neotetraoza), L-arginină, clorură de potasiu, ulei de ficat de cod, clorură de sodiu, vitamine (C, acid pantotenic, PP, E, B2, A, B1, B6, acid folic, K, biotina, D, B12), L- histidină, L-tirozina, cultura lactobacili (cel puțin 8,5 * 105 UFC / g), sulfat de fier, zinc Ulfat, sulfatul de cupru, mangan Ulfat, iodura de potasiu, selenat de sodiu. Ambalat într-un mediu de protecție.

Condiții de depozitare: înainte și după deschidere, produsul trebuie păstrat la o temperatură care să nu depășească 25 ° C și o umiditate relativă a aerului nu trebuie să depășească 75%. După deschiderea utilizării în decurs de 3 săptămâni. Nu depozitați în frigider.

Formula uscată de lapte pentru copii NAN 1, 800 g

 • Întoarcere în termen de 14 zile

Formula uscată pentru sugari NAN (Nan) 1 - formulă pentru sugari, care vă oferă copilului toate substanțele nutritive necesare dezvoltării fizice și psihice armonioase. Acest amestec este destinat hrănirii copiilor sănătoși de la naștere în cazurile în care alăptarea nu este posibilă.

 • Produsul este fabricat din materii prime produse de furnizori specializați, fără utilizarea de ingrediente modificate genetic, conservanți, coloranți și arome.
 • conține OPTIPRO® - un complex de proteine ​​optimizat în ceea ce privește cantitatea și calitatea, care este conținut numai în amestecuri NAN®. Datorită lui, copilul primește exact aceeași cantitate de proteine ​​care este necesară pentru creșterea și dezvoltarea optimă, fără a supraîncărca organele imature. Live Bifidobacteria BL ajuta la intarirea sistemului imunitar al bebelusului
 • DHA și ARA - doi acizi grași speciali prezenți în laptele matern, joacă un rol important în dezvoltarea sistemului imunitar al bebelușului și contribuie la dezvoltarea creierului și viziunii

Ingrediente: zerul demineralizat, lactoza, uleiurile vegetale (oleina de palmier, uleiul de semințe de rapiță, uleiul de cocos, uleiul de floarea-soarelui, uleiul de la Mortiierella alpina), laptele degresat, proteina zerului, citratul de calciu, L-arginină, vitamine, clorură de magneziu, fosfat de sodiu, taurină, L-histidină, inozitol, clorură de sodiu, nucleotide, sulfat feros, sulfat de zinc, fosfat de calciu, L-cartitină. sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat pe Tria. Făcute cu ajutorul zerului uscat

Mod de preparare:

 • spălați-vă mâinile înainte de a prepara formula pentru sugari
 • spălați bine sticla, suzeta și capacul, astfel încât să nu rămână urme de lapte
 • fierbeți-le timp de 5 minute
 • acoperire pentru utilizare
 • fierbeți apă de băut timp de 5 minute și apoi răciți la 37 ° C
 • Ghidat de masa de alimentare, se toarnă cantitatea exactă de apă măsurată în sticla fiartă.
 • Referindu-se la schema de alimentare, se adaugă cantitatea exactă de linguri de pulbere în funcție de vârsta bebelușului.
 • utilizați numai o lingură de măsurare, situată în bancă, umplută fără un deal
 • agitați sticla până când pulberea este complet dizolvată
 • după utilizare, puneți lingura de măsurare pe proeminența în borcan, așa cum se arată în instrucțiuni
 • După pregătirea amestecului, borcanul cu pulberea trebuie închis etanș și depozitat într-un loc uscat.
 • înainte și după deschiderea produsului trebuie păstrate la o temperatură care să nu depășească 25 ° C și o umiditate relativă a aerului nu trebuie să depășească 75%
 • conținutul vasului trebuie utilizat în decurs de 3 săptămâni după deschidere, nu se recomandă păstrarea în frigider

Notă:

 • produsul trebuie preparat imediat înainte de fiecare hrană.
 • laptele matern este mâncarea ideală pentru un copil
 • Înainte de a vă decide cu privire la hrana artificială folosind formula pentru sugari, solicitați sfatul medicului de la un medic.
 • limitele de vârstă sunt indicate pe ambalajul mărfurilor în conformitate cu legislația Ucrainei

NSA hipoalergenic: compoziție și instrucțiuni de utilizare

Dacă copilul este predispus la alergii, alegeți un amestec pentru el este o problemă reală. Trebuie să fie în siguranță, să contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a copilului și, în același timp, să fie gustoasă.

Toate aceste cerințe corespund puterii NAN. A fost produs de Nestle din 1962. În linia respectivă există diferite amestecuri pentru copiii cu unele probleme de sănătate. NSA hipoalergenic este un aliment specializat, al cărui scop este prevenirea alergiilor alimentare.

Alimentația NAN Hipoalergenic Optipro reduce riscul de alergii, inclusiv dermatita atopică. Este dovedit clinic.

Produsul este un complex proteic optimizat cu hidroliză parțială. Nivelul de scindare a proteinei din acesta este mai mare decât în ​​cazul altor amestecuri ale Nestle. Este prescris atunci când copilul este predispus la alergii și ca hrană intermediară atunci când treceți de la un amestec medical la unul normal. Acest aliment este utilizat în cazul în care nou-născutul este alergic la proteine ​​din lapte de vacă.

Acesta conține componente importante, cum ar fi:

 • Acizii grași polinesaturați - ARA și DHA, joacă un rol crucial în dezvoltarea sistemului imunitar, a creierului și a viziunii copilului. Același element este în laptele matern.
 • Bifidobacteria Bl - contribuie la dezvoltarea și consolidarea imunității copilului. Culturile vii dintr-un amestec de NAN 1, 2, 3, 4 hipoalergenice contribuie la dezvoltarea sistemului digestiv al copilului.
 • Proteina este o componentă esențială pentru formarea întregului organism. El este implicat în dezvoltarea creierului, a țesutului muscular și a altor organe.

Copii de diferite vârste au nevoie de o cantitate proprie de nutrienți. De aceea, pentru fiecare grup de vârstă, NAS și-a lansat produsul:

 1. 1. NAN 1 - lapte pentru copii de la naștere (0-6 luni). Conține vitamine și minerale necesare pentru formarea imunității.
 2. 2. NAN 2 - un produs pentru bebeluși 6-12 luni. Are componente aproape identice cu amestecul 1, dar ia în considerare necesitatea crescândă a nutrienților.
 3. 3. NAN 3 - hrană pentru un copil de la 1 an la un an și jumătate. Acesta conține lipide și bifidobacterii vii, care sunt utile pentru sistemul digestiv și servesc ca prevenirea cariilor.
 4. 4. NAN 4 - un amestec pentru copii de la 18 luni. Proteinele, grăsimile și carbohidrații din SNC 4 sunt ajustate în funcție de cerințele de vârstă ale miezurilor.

În nutriția 1-4, aceasta diferă în prezența și concentrarea următoarelor elemente:

 • Oasele omega-3 și omega-6. Ele contribuie la dezvoltarea sistemului nervos, a mușchilor, a digestiei.
 • Proteina Optipro într-o formă optimizată. Permite copilului să crească pe deplin.
 • Bacterie de lapte BL. Ele întăresc microflora din intestine.

Arome și coloranți din amestecuri nu sunt. Acest lucru ajută la eliminarea posibilității de alergii și formează obiceiurile alimentare corecte.

NAS 1, 2 - aceasta este formula de lapte, și Nan 3, 4 - băuturi cu lapte pentru gătit și băuturi într-o formă uscată. Deoarece proteina din laptele de vacă este un alergen puternic, cazeina și proteina din zer sunt folosite în schimb.

Proporția de proteine ​​din zer de cazeină:

 • În NAS 1 - 30 până la 70 (aproape de laptele matern, în care raportul este de 20 până la 80);
 • în NAS 2-4 - 40-60.

Proteina găsită în compuși se numește Optipro. Prezența sa în alimentele pentru copii reduce încărcătura metabolică a organismului și, ca rezultat, reduce riscul obezității.

Deoarece se utilizează grăsimi, ulei de pește și uleiuri vegetale, și anume:

Uleiul de palmier a fost folosit anterior, dar datorita unei reactii negative la aceasta, Nestle a refuzat sa o foloseasca.

Și există și acizi grași polinesaturați:

 • linoleic;
 • docosaheenova (DHA);
 • arahidonic (ARA);

Cele mai valoroase dintre ele sunt ARA și DHA, ele sunt responsabile pentru dezvoltarea organelor de viziune, creier, imunitate.

Lactoza și maltodexterina sunt prezente în amestec sub formă de carbohidrați. Împreună dau un gust dulce pe care îl iubesc copiii.

Aceste componente îndeplinesc mai multe funcții importante:

 • asigurați copilului energia necesară;
 • dă un sentiment lung de sațietate;
 • face laptele mai gros.

O diferență importantă față de alimentația altor mărci - NAS nu conține zahăr din trestie de zahăr - sucroză. Această substanță poate reduce imunitatea, utilizarea acesteia duce la tulburări metabolice și excitabilitate nervoasă crescută.

O altă componentă importantă în amestecurile NAS este bifidobacteria BL hipoalergenică - viu. Acestea sunt probiotice care sunt responsabile pentru formarea normală a microflorei intestinale și, ca o consecință, pentru întărirea sistemului imunitar.

În amestecul de NAS 2, bacteriile denta pro sunt introduse în compoziție, acestea sunt responsabile pentru prevenirea cariilor și distrugerea smalțului dinților. În plus, nutriția este bogată în vitaminele A, E, D, K, C, acidul pantotenic, taurina.

Printre componente se numără mineralele:

Amestecurile de NAS au o compoziție echilibrată. Raportul ideal între grăsimi și carbohidrați, complexul de vitamine și bacteriile vii de acid lactic contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a copilului.

Pentru copiii de vârste diferite au doza proprie de produs uscat și apă. Pentru conservarea bifidobacteriilor vii, înainte de prepararea apei pentru amestec trebuie să fie fiert și răcit la o temperatură de 37 ° C și apoi să se adauge pulbere.

Instrucțiunile indică numărul de linguri complete ale amestecului fără un diapozitiv. Încălcarea proporțiilor în prepararea amestecului poate duce la deshidratarea corpului nou-născutului.

Pe ambalajul amestecului există o instrucțiune pentru prepararea unui amestec pentru copii de diferite vârste. Pentru claritate, este prezentat ca un tabel.

Vârsta copilului

Cantitate pe hrănire

(apă fiartă, ml + praf (linguri măsurate)

Fluxuri pe zi

(amestec + alte produse alimentare)

Nan 1 lapte amestec hipoalergenic (Nan 1 lapte amestec hipoalergenic)

MIXTURĂ DE LAPTE "NAN 1 HYPOALLERGEN"

staniu poate 400 g, de la naștere

Data adăugării: 31.05.2018

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest material. Fii primul care comenteaza

Adăugați-vă Anulați răspunsul

Trebuie să fiți conectat (ă) pentru a posta un comentariu.

Prețurile pentru lap 1 amestec hipoalergenic lapte în orașele din Ucraina

Vinnitsa UAH 265.81 / ambalaj.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 251.12 UAH / sus.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Vinnița, st. Pirogov, 6, tel.: +380432672687

Nipru 271,11 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 233.71 UAH / sus.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Dnepropetrovsk, w / m Topol-3, 10, tel.: +380567222568

Jytomyr 269.09 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 256 UAH / pachet
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Zhytomyr, st. Heavenly Stules, 14, tel: +380412226655

Zaporozhye 265.02 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 244.2 UAH / sus.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Zaporozhye, st. Zvenigorodskaya, 1, tel.: +380617010177

Ivano-Frankivsk 266.62 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. UAH 262.17 / ambalaj.
"FARMACIA 03" Ivano-Frankivsk, st. Mazepa Hetman, 177, tel.: +380342591403

Kiev 268.59 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 229.28 UAH / sus.
"FENCII DE FARMACIE" Kiev, st. Kirillovskaya, 166, tel.: +380442298088

Kropyvnytskyi 259.33 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 240.5 UAH / zi.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Kirovograd, st. Transfigurare, 16P, tel.: +380522321307

Lutsk 277.76 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 240.04 UAH / pachet.
"FABRICA DE FABRICA" Lutsk, st. Lesya Ukrainka, 30, tel.: +380332771037

lei 281.06 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 253,94 UAH / sus.
"FABRICA DE FABRICA" Lviv, st. Ogienko Ivan, 20, tel.: +380322553455

Nycolaev 272.37 UAH / zi.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 227.1 UAH / sus.
"FENCII DE FARMACIE" Nikolaev, st. Constructori, 5, tel.: +380512583959

Odesa 280.37 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 241.04 UAH / pachet.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Odesa, prosp. Glushko Academic, 22, tel.: +380487376644

Poltava 265,82 UAH / pachet.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 252 UAH / sus.
"FABRICA DE FABRICA" Poltava, st. European 21, tel.: +380532697036

exact 278.51 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. UAH 262.17 / ambalaj.
"PHARMACY PRETURI DE VANZARE" Exact, st. Sobornaya, 336, tel.: +380503097681

Sumy 270.21 UAH / zi.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 251 UAH / pachet.
"FABRICA DE FABRICA" Sumy, st. Kharitonenko Ivan, 6/1, tel.: +380542791092

Ternopol 270.07 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. UAH 262.17 / ambalaj.
"PHARMACY PRETURI DE VANZARE" Ternopil, st. Zhivova, 23

Uzhgorod 277,7 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 245.04 UAH / pachet.
"FABRICA DE FABRICA" Uzhgorod, st. Kapushanskaya, 19, tel.: +380312615844

Harkov 263,13 UAH / pachet.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 241.92 UAH / up.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Kharkov, st. Freedom, 8, tel.: +380577004584

Herson 270.49 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 247.5 UAH / sus.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Kherson, st. Shengelia, 11A, tel.: +380552390294

Khmelnitsky 282,7 UAH / zi.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 255.94 UAH / zi.
"FABRICA DE FABRICA" Khmelnitsky, st. Proskurovsky Underground, 16, tel.: +380382656845

Cherkassy 267,49 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 252 UAH / sus.
"FABRICA DE FABRICA" Cherkasy, st. Onoprienko, 2, tel.: +380949850402

Cernigov 262.52 UAH / sus.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 233.74 UAH / sus.
"PREȚURI FARA LUCRĂRI" Cernigov Ave. Mira, 194, tel.: +380462611445

Cernauti 290.5 UAH / zi.

Amestec de lapte uscat "NAN 1 HYPOALLERGENNY" canistre 400 g № 1, Nestle Ucraina. 268 UAH / sus.
"VILLA FARM" Cernăuți, st. Mykolaychuk Ivan, 9, tel.: +380500177997

Nestle Nan Nestle Nan 1 Amestec de lapte OptiPro, 800gr 7613032405700

Formula uscată pentru sugari NAN (Nan) 1 - formulă pentru sugari, care vă oferă copilului toate substanțele nutritive necesare dezvoltării fizice și psihice armonioase. Acest amestec este destinat hrănirii copiilor sănătoși de la naștere în cazurile în care alăptarea nu este posibilă.

Beneficii cheie:

 • Produsul este fabricat din materii prime produse de furnizori specializați, fără utilizarea de ingrediente modificate genetic, conservanți, coloranți și arome.
 • conține OPTIPRO® - un complex de proteine ​​optimizat în ceea ce privește cantitatea și calitatea, care este conținut numai în amestecuri NAN®. Datorită lui, copilul primește exact aceeași cantitate de proteine ​​care este necesară pentru creșterea și dezvoltarea optimă, fără a supraîncărca organele imature. Live Bifidobacteria BL ajuta la intarirea sistemului imunitar al bebelusului
 • DHA și ARA - doi acizi grași speciali prezenți în laptele matern, joacă un rol important în dezvoltarea sistemului imunitar al bebelușului și contribuie la dezvoltarea creierului și viziunii

caracteristicile

Ingrediente: zerul demineralizat, lactoza, uleiurile vegetale (oleina de palmier, uleiul de semințe de rapiță, uleiul de cocos, uleiul de floarea-soarelui, uleiul de la Mortiierella alpina), laptele degresat, proteina zerului, citratul de calciu, L-arginină, vitamine, clorură de magneziu, fosfat de sodiu, taurină, L-histidină, inozitol, clorură de sodiu, nucleotide, sulfat feros, sulfat de zinc, fosfat de calciu, L-cartitină. sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat pe Tria. Făcute cu ajutorul zerului uscat

Mod de preparare:

1. Spălați-vă pe mâini înainte de prepararea formulării pentru sugari.
2. Spălați cu grijă sticla, suzeta și capacul, astfel încât să nu rămână urme de lapte.
3. Fierbeți-le timp de 5 minute. Acoperiți până la utilizare.
4. Se fierbe apa de alimentare timp de 5 minute și apoi se răcește la 37 ° C.
5. Ghidat de masa de alimentare, se toarnă cantitatea exactă de apă măsurată în flaconul fiert.
6. Referindu-se la schema de hrănire, adăugați cantitatea exactă de linguri de pulbere în funcție de vârsta bebelușului. Utilizați numai o lingură de măsurare, amplasată în bancă, umplută fără diapozitiv.
7. Agitați flaconul până când pulberea este complet dizolvată.
8. După utilizare, așezați lingura de măsurare pe clema din cutie, așa cum se arată în instrucțiuni.
9. După prepararea amestecului, borcanul cu pulberea trebuie închis etanș și depozitat într-un loc uscat.
Înainte și după deschidere, produsul trebuie păstrat la o temperatură ce nu depășește 25 ° C și o umiditate relativă de cel mult 75%. Conținutul vasului trebuie utilizat în decurs de 3 săptămâni după deschidere, nu se recomandă păstrarea în frigider.

Notă:

 • produsul trebuie preparat imediat înainte de fiecare hrană.
 • laptele matern este mâncarea ideală pentru un copil
 • Înainte de a vă decide cu privire la hrana artificială folosind formula pentru sugari, solicitați sfatul medicului de la un medic.
 • limitele de vârstă sunt indicate pe ambalajul mărfurilor în conformitate cu legislația Ucrainei

Ambalaj: cutie (800 g)

Producător: Nestle, Olanda.

Recomandat pentru copii de la 0 la 6 luni.

NANLE formula pentru copii de la Nestle. Cea mai completă gamă. Prețuri scăzute.

Evaluare: 1.71 (100%)

Caracteristicile produsului:

Formula populară pentru sugari de la NAS Nestle (NAN Nestle) are cea mai mare gamă de formulă pentru sugari. Potrivit pentru copii de diferite vârste, există un amestec special pentru copiii prematuri, copiii care suferă de alergii, constipație, colică, regurgitare. Întreaga gamă de formulă pentru sugari NAS, precum și descrierea și compoziția sunt disponibile pe site-ul web la


NAS 1, 2, 3, 4 (400 gr) - 167 UAH
NAS 1, 2, 3 (800 gr) - 286 UAH

NAS lapte Acar 1, 2 (400 gr) - 186 UAH
NAS Hipoalergenic 1, 2, 3 (400 gr) - 228 UAH
Academia Națională de Științe (400 gr) - 192 UAH
NAS Triple confort (400 gr) - 222 UAH
NAS lactoză gratuit (400 gr) - 192 UAH
Lapte de lapte îmbogățit Pre NAN FM 85 (Pre NAN FM 85) (1 gr) - 11 UAH
NAS PRE (400 gr) - 261 UAH
NAN PRE Aur (90 ml) - 45 UAH


În Ucraina am trimite după plată integrală sau parțială (cel puțin 50 UAH). La Kiev, curierii livrează comanda la ușă.
Puneți întrebări, clarificați informații despre produs, puteți obține sfaturi de la experții noștri prin telefon:
068-150-28-78
063-151-05-95
sau puneți întrebări prin e-mail: [email protected]

NANLE formula pentru copii de la Nestle. Cea mai completă gamă. Prețuri scăzute. nan nestle alimente pentru copii nan nestle lapte fermentat hipoalergenic confort pre ga pre

Nan hipoalergenic

Nan hipoalergenic

Ei bine, NAS din Ha este, de asemenea, hipoalergenic, care elimină diverse roșeață, erupții cutanate și așa mai departe. Am mâncat un astfel de amestec timp de mai multe luni, când fiica noastră a stropit cu nutrilat. Apoi au trecut la NAS Opto. Erupția a trecut și acest lucru nu sa mai întâmplat.

De asemenea, am trecut de la obișnuința la cea hipoalergenică, obrajii noștri au dispărut în această săptămână, dar diateza a rămas sub genunchi

Eli NAS pre (pentru prematur), apoi a trecut la normal, înflorire a început, a trecut la HA, totul a mers.

A dat cineva copiii Nan Hypoallergenic?

Ea a dat, dar nu toți copiii o mănâncă, pentru că este absolut insipidă. poate refuza copilul

Alergist a mers la 3 luni, ea a spus că definiția de alergie nu mai devreme de un an

și de această dată am depășit deja erupțiile pe bază de proteine, prin urmare, nu am trecut nici o analiză.

La începutul introducerii de prikorma sa evitat terciul de gluten. legumele mergeau cu un bang!

Mai degrabă, pentru a înlocui amestecul de kakahi verde. Și aici, în detrimentul alergiilor, nici măcar nu știu ce să sfătuiesc.

Am mers la un gastroenterolog într-o clinică nouă, un doctor bun, într-o zi cum o conduce, și lucrează undeva în clinică

La un moment dat, au încercat și amestecurile de naprena... nutril (constipație), nestozhen (conservarea cacao verde + constipatie), nan, lapte fermentat (constipație), nenni (vomă și refuzând să mănânce) Copilul... si totul... problemele s-au incheiat... si au fost normale si au mancat cu placere... totul a fost bine... nu eruptii, nimic... este un amestec ieftin))) si sa dovedit mai bine pentru multi dintre noi))

NAS hipoalergenic

NAS Hipoalergenic

Laptele pur nu este necesar, nanoparticulele hipoalergenice nu previne alergiile. Puteți încerca sau un amestec de lapte de capră sau un hidrolizat, cum ar fi alergia peptit de nucrilon, multe dintre ele. Sau ca noi, beți și trăiți cu o erupție cutanată. Am căzut pentru un amestec de luni până la 7-8, schimbat de mai multe ori, chiar și capra nu se potrivea. Apoi a trecut. Dar nu avem erupții foarte puternice.

Cel mai probabil, proteine ​​de vacă, am avut, de asemenea, 2 luni pentru a mânca în mod normal nutrilon, apoi erupțiile au început, acesta este un efect cumulat al laptelui, au trecut fără lapte fără lapte formula fără lapte, a fost doar după 3 luni de aport. Ei bine, plus tot felul de creme, unguente și antihistamine (

Probabil că trebuie să mergeți la hidroliza completă odată ce NASA nu ajută. Dar este mai bine să vă consultați cu alergologul pentru a începe. Pentru că în acest caz, amestecul obișnuit nu poate face decât să se înrăutățească.

Este posibil un amestec de NAN hipoalergenic 1 în 7 luni?

Pot să o iau numai.

Scaun verde mlaștos din Nan hipoalergenic

Acest lucru se datorează acestui amestec, un astfel de scaun (îl puteți rezolva cu un polisorb, desigur, dacă este complet lichid, dar culoarea rămâne

De la NAS, majoritatea copiilor au un astfel de scaun din cauza conținutului ridicat de fier.
Frisso are un amestec bun, suntem pe aurul obișnuit de friso

Deci, ar trebui să fie, cumpărați un confort triplă nan, nu mergeți la Friso, mai ales că aveți o atracție, totul se va rezolva

Nan hipoalergenic la nanoptic pro

În ceea ce privește vaccinările, nu vă faceți griji, trecerea la un alt amestec nu va afecta răspunsul organismului la vaccinare.

Ca o regulă, dacă un amestec de un conducător, atunci puteți muta imediat nu treptat)

NAS Hipoalergenic. Sfătuiască.

Recenzile privind SNC hipoalergenice

Am fost imediat avertizat de un medic pediatru că toate hiperalergenicele, amestecurile fără lactoză gust amar... dar nu ne-au potrivit, am trecut la un amestec pe bază de lapte de capră și erupția a trecut

am avut o erupție pe ea.

NAS hipoalergenic

imediat după nana presărat după nutrilak, acum doar nutrilak

Nan hipoalergenic sau friso

Mai eficient în ce?
Am frisso mâncat hipoalergenic, se potrivesc foarte bine, acum a trecut la amestecul obișnuit

Un amestec diferit este potrivit pentru fiecare copil. Dar eu sunt pentru NAS, nu este ulei de palmier

Noi am mâncat hipoalergenic. Ne-a plăcut)

Ce este mai bine hipoalergenic

Nan hipoalergenic gust. Avem vărsăturile Nutrilon cauzate atât de urât. Și Nan hipoalergenic a dat, imediat perceput în mod normal. În general, încercați să stabiliți ce este mai bine pentru dvs., pentru că totul este individual

Nutrilon a venit la mine. NAS a suflat

Nan este hipoalergenic și corect

Amestecurile hipoalergenice conțin niveluri scăzute de proteine ​​din laptele de vacă. Restul este același.

Producătorul este același și compoziția este diferită.

)))) nu chiar... Compoziția... Gustul este diferit...

Nan Hypoallergenic

NAS hipoalergenic... doar un nume.

Voi da NAS hipoalergenic 1. Peter

Urgent care mănâncă un NAS hipoalergenic.

De la 5 luni, NAS 1 GA, transferat apoi la NAS 2 simplu. Până la 9 luni, avem deja o erupție cutanată sub formă de plasturi uscați pe picioare, înainte ca pur și simplu să existe uscăciune pe picioare și burtă. Am transferat 2 GA la NAS, o răceală în câteva zile (nu știu de ce), și apoi au cumpărat nan2 HA în NEW PACKING în magazin - după un timp obrajii s-au înroșurat, acest lucru nu sa întâmplat niciodată, fecalele sunt negre și verzi și nasul curgător este deja al 10-lea zi! M-am gandit la orice, am scos toate vitaminele, medicamentele, suplimentele, am numit linia fierbinte - se pare ca compozitia a fost schimbata cu ambalajul si pe ambalaj nu exista nici un cuvant despre asta. Se pare că săptămâna a introdus 30 ml de HA (în pachetul vechi), și apoi doar un nou amestec (la fel teoretic, așa cum am crezut, dar în noul pachet) volum brusc plin. Sunt foarte supărat, nu știu ce să fac deja... Ce să mă duc, ce să mănânc..

Nu știu ce să fac, au mâncat NAS din luna HippoAllergenică și totul a fost bine, iar scaunul în fiecare zi și colicul a trecut, dar după aceea a început, au cumpărat NASH cu autocolantul îmbunătățit, iar fetița și-a oprit propriul cocoș, gemând în fiecare zi, plângând cu greutate, fart și plâns. Am sunat la linia telefonică Nestlé, spun că gama nu sa schimbat. Dar de ce este totul atât de rău cu noi? Poate este o coincidență? De ce nu inteleg inca este normal pentru o luna intreaga, vreau sa schimb mixul, dar nu stiu pentru ce, am cautat intregul Internet, dar pentru toti copii este totul individual, pentru cineva care nu este, nu stiu ce sa cumpar, nu sunt disperat Pot să văd cum copilul se înrăutățește în fiecare zi până la roșeață: (((((

HB și NAS hipoalergenice

De asemenea, sunt de acord cu mamele care spun că elimină orice suplimente și sticle. sa întâmplat așa cu cel mai mare că am fost în stare să-i alăptez numai pentru până la 2 luni, de atunci mulți se ghemuiau pe urechi de lapte puțin, apoi lichid, apa ar trebui să fie udată... este vorba de toate prostii. dar cel mijlociu alăptează și acum cel mai tânăr alăptează și atunci când bebelușii sunt bolnavi, atunci ea poate salva atât ca un sedativ, cât și ca mâncare și băutură... Dar aceasta este doar o introducere.

cel mai important lucru este sa te calmezi si sa crezi in cele mai bune (gandul citit dintr-un articol ma ajutat ca femeile care nu au lapte sau putine din ele sunt putine.) Continutul gras al laptelui este, de asemenea, normal pentru toate femeile, dupa cum este necesar. La început va fi greu, ea a strigat ea, plângând. În primul rând, lasă-mă (îmi cer scuze pentru "voi") piept pentru fiecare cerință, dați-vă pieptul pentru copilul plâns (cel puțin la fiecare 15 minute) - se va liniști, se hrănește și se hrănește.

Unul din piept a sus copilul, puțin - dă-i celui de-al doilea. Nu mai este nevoie sa toarna nici o vodichku, amestecul este indepartat (indiferent cat de mult se intinde mana la ei), am incercat de asemenea sa furam amestecul de cateva ori, dar acest lucru a dus doar la constipatie, deoarece folosirea amestecului este necesara pentru a adauga apa copilului, stimulate.

bea ceai pentru lactație (am băut lapola mama evolarovsky) și trebuie să mănânci hrană normală, carne și alte produse sănătoase, adică să crească conținutul de grăsime al laptelui în acest fel și nu cu lapte condensat sau halvah (bineînțeles este greu cea mai satisfăcătoare mâncare, dar apoi totul va reveni la normal). Am fost, de asemenea, liniștit de ideea că principalul lucru este de a rezista până la 4-5 luni acolo mâncarea va merge. ))) Vă doresc noroc și răbdare. lucrul principal este răbdarea.

Bea ceva pentru a crește laptele matern.

De asemenea, am avut-o, dar categoric nu am dat amestecul. Cred că dacă intri în amestec, este sfârșitul lui GW. Trei pentru că am plâns, am băut laktamil (Mi-a plăcut cu adevărat, până acum, dacă cred că laptele este prea mic, îl beau). Și laptele a început să iasă în valoare. Acum suntem șapte luni și jumătate și suntem pe GW. Amestecurile nu au fost nici măcar. Și cu tummiile nu am suferit prea mult, dacă am mâncat ceva greșit.

Și se aplică în mod constant la piept cât mai des posibil. Toți aceștia erau mereu în piept și dormeam noaptea pe piept.

Hrăniți copilul cât mai mult posibil. Succese în hrănire.

NAN 1 Optipro 800gr

Descriere articol

Ideal pentru laptele pentru copii care alăptează. Înainte de a lua o decizie despre un echipament de la victorii unui copil, feriți-vă de bucuria în fața unui prieten. Vіkovі obkomezhennya vkazan_ pe packings_ goods_v v_dpov_dno la legislatia din Ucraina.

Zvernit înainte de fakhіvtsya:
tel.: 0 800 500 604 (telefoane de telefonie staționară Dzinki în Ucraina);
e-mail: [email protected];

Perevali că recomandările pentru zasosuvannі

NAN® 1 Optipro® este o sumsha lăptoasă, un yak vă va proteja ditina cu substanțe nutritive necesare dezvoltării fizice și roz-armonioase.
OPTIPRO® - prețuri optimizate pentru kaklkusty și complexul yakystyu bılkovy, ca rezultat al amestecului în sumele NAN®. Zavdyaki youmu ditina otrimu є іvno stіlki bіlka, skіlki pribіbno pentru creșterea optimă și dezvoltare, nu perekantayuyuchi nezrіlі organ. Informații suplimentare BL BL ajutor suplimentar імінітет Copilul tau. DHA și ARA sunt doi acizi grași speciali, prezenți în laptele matern, aceștia joacă un rol important în dezvoltarea sistemului imunitar al copilului și dezvoltă dezvoltarea creierului. Produsul a fost govuvti fără o față a anului pielii.
Ideal pentru laptele necurat. SumNish NAN® 1 Optipro® este destinat unui an de copii sănătoși de la tineri, dacă este imposibil pentru o persoană tânără. Produsul de sigrovini, virobleno specializat cu posachalnikami, fără a copia modificări modificate genetic, conservanți, barvnikіv care aromatizator.

depozit

Demіneralіzovana lapte sirovatka znezhirene, uleiuri (palmier oleїn ulei nizkoerukove Nasinnya de rapiță, ulei de cocos, sonyashnikova olіya, ulei Mortіerelli Alpіni), lactoză, kaltsіyu citrat, maltodextrină, grăsime rib'yachy, REGULATOR kislotnostі (kalіyu gіdroksid, acid citric, kaltsіyu gіdroksid ) clorură de magnіyu clorură de kalіyu, lecitină soєvy, kalіyu citrat, L-fenіlalanіn, vіtamіni, natrіyu clorură de fosfat natrіyu, taurina, sulfat zalіza, L-gіstidin, іnozitol, sulfat de zinc, bіfіdobakterіy cultură (nu mai puțin de 106 TEM / g), nucleotide
L-carnitină, sulfat de midi, sulfat de mangan, iodură de potasiu, seleniu de sodiu. Este șters de la vicereni ai sirovatki uscate. Fără OMG. Ambalat într-un mediu super.

Prigotuvannya

1. Începeți înainte de pregătirea copiilor, mutați-vă mâinile.
2. Retușarea mingii, a suzetă și a picioarelor, a ciupercilor pe ele nu este o palmă de lapte.
3. Fierbeți-le cu 5 ardei iute. Mănâncă până la vicar.
4. Se fierbe apa cu 5 hiline și apoi se răcește la 37 ° C.
5. Rulați masa mesei anuale, turnați mingea în dansul prokip'yachen exact așa cum doriți.
6. Masă Cheryuuchis a anului, dau exactitatea exactă a lingurilor mele de vidpovddno pulbere la imaginea de acasă. Vicorizați lingura lingurii, doar du-te la borcan, fără girka.
7. Bateți mingea până la pulbere.
8. În Vicerous, puneți lingura pe borcan în borcan, așa cum se arată în instrucțiuni.
9. Când pregătiți o sumă de borcane de pulbere, doar aproape și uscat într-un spațiu uscat, rece.
Înainte de a găsi un produs în condiții de siguranță, la temperaturi care nu depășesc 25 ° C și nu mai mult de 75%. În bănci este vinovat, dar un victorist cu o întindere de 3 cutii, atunci când este dezamăgit nu este recomandat zberіgati în frigider.

Formula laptelui uscat de lapte Nan de la 0 la 6 luni: recenzii de experți, reguli de hrană și tipuri de produse pentru bebeluși de la Nestlé

Laptele matern este produsul cel mai valoros și util pentru un nou-născut. Dar uneori nu este suficient sau este imposibil să alăptezi un copil. De aceea, s-au dezvoltat formule de lapte adaptate nevoilor fiziologice ale sugarului.

Una dintre cele mai cunoscute branduri de amestecuri este NAS. Acestea au fost fabricate începând cu anul 1962 de către Nestlé. În fiecare an, produsele NAS s-au îmbunătățit, au apărut noi tipuri de amestecuri pentru anumite grupuri de copii, luând în considerare nevoile acestora. Scopul amestecurilor de nutriție - de a normaliza activitatea tractului gastro-intestinal, întări sistemul imunitar al sugarului, asigură organismului toate substanțele necesare creșterii.

Criterii de selecție a formulării pentru sugari

Atunci când alegeți un amestec, trebuie să luați în considerare unele dintre nuanțele:

 • Vârsta copilului. Amestecurile aceluiași producător pot fi utilizate pentru diferite categorii de vârstă. De obicei, ele sunt împărțite în mai multe grupe: copii de la 0 la 6 luni, de la 6 luni la un an și mai vechi de 1 an.
 • Data expirării. De obicei, producătorul scrie data fabricării amestecului în partea inferioară a vasului sau pe capac și indică perioada și condițiile de depozitare. Dacă produsele au fost stocate cu încălcări ale instrucțiunilor, este mai bine să refuzați achizițiile.
 • Compoziție. În majoritatea amestecurilor, este foarte asemănător. Diferențele pot fi sub formă de proteine ​​folosite în grăsimi.

Tipuri de alimente de la Nestle

Primele amestecuri de NAS au fost dezvoltate pentru copii sănătoși, care aveau nevoie de hrană artificială. Acestea conțin toate substanțele necesare creșterii și dezvoltării mentale a copilului (vitamine, minerale, taurină, ulei de pește, fier).

Aflați despre beneficiile și regulile de utilizare a ergukukaka pentru nou-născuți.

Cum se diluează soluția Berodual pentru inhalare la copii? Răspunsul este în acest articol.

Principalele linii ale SNC sunt utilizate pe scară largă:

 • NAN 1 Premium (de la 0 la 6 luni);
 • NAN 2 (de la șase luni la un an);
 • NAN 3 (1-1,5 ani);
 • NAN 4 (de la 1,5 ani).

Luați în considerare amestecul, care este recomandat copiilor de la naștere la șase luni.

NAN 1 Premium

Amestec uscat, care este recomandat pentru hrănirea copiilor sănătoși până la 6 luni. Oferă organismului substanțe minerale vitaminice, care activează funcțiile sale de protecție și mențin microflora intestinală în condiții normale. Compoziția amestecului de NAS de acest tip este mult mai bogată decât de obicei. Se bazează pe proteine ​​din zer. De asemenea, are lapte degresat, lecitină, ulei vegetal.

hipoalergenice

Produs pentru două grupe de vârstă NAS 1 (până la 6 luni) și NAS 2 (de la 6 luni). De asemenea, se bazează pe proteine ​​din zer. În compoziția sa există aminoacizi care reduc riscul reacțiilor alergice la copil. Asta înseamnă că alergenii sunt eliminați din proteine ​​cu ajutorul tehnologiilor speciale și devine alergeni scăzut. Este recomandat copiilor cu semne de alergie alimentară, precum și pentru prevenirea constipației și a colicii intestinale. Acest amestec este deosebit de potrivit pentru cei care sunt hipersensibili la proteinele bovine.

Compoziția hipoalergenicului NAS include vitamine, minerale, lactoză, proteine, taurină, carnitină. Amestecul este potrivit pentru hrănirea copiilor sănătoși fără alergii.

Pre-nan

Mix special pentru copiii care s-au născut prematur și subponderali. Pre-NAS conține acizi grași care sunt ușor absorbiți de corpul slab al bebelușului și sunt necesari pentru dezvoltarea completă a acestuia. 70% din compoziție este proteina din zer, necesară pentru formarea normală a țesutului muscular.

Lactoză liberă

Potrivit pentru copiii cu intoleranță la lactoză. Este, de asemenea, recomandat pentru diaree de severitate variabilă. Datorită osmolarității scăzute a carbohidraților din amestec, ușurează severitatea diareei, contribuie la funcționarea normală a intestinului. Nucleotidele ajută la întărirea sistemului imunitar, restabilirea țesuturilor.

Lapte acru

Amestecul de lapte fermentat Nan este recomandat pentru a oferi copiilor mici cu disfuncție gastrointestinală, precum și în timpul terapiei cu antibiotice, ceea ce duce la o încălcare a microflorei intestinale. Pentru a digera cu ușurință proteina, în compoziție există bacterii bune. Ele facilitează starea copilului cu boli infecțioase ale intestinului, disbacterioză. Pediatrii sunt sfătuiți să dea amestecul copiilor cu colică severă și constipație.

Sfaturi utile

Pentru ca copiii să beneficieze de pe urma hrănirii cu formula NAN la maxim, trebuie folosiți corect:

 • Puteți da doar un amestec adecvat pentru copil. Pentru copiii mai în vârstă, fracțiunile sunt făcute mai mari, iar digestia particulelor mari ale amestecului de către bebeluși până la 6 luni va fi dificilă.
 • Înainte de hrănire, trebuie să vă spălați mâinile astfel încât microflora patogenă să nu intre în amestec.
 • Sticla înainte de fiecare hrănire trebuie sterilizată (se fierbe timp de 5 minute în apă). Tatuajul trebuie doar să fie înmuiat în apă fierbinte de câteva ori.
 • Apa pentru prepararea amestecului trebuie să fie fiartă, 35-40 o C. A doua oară nu este supusă la fierbere.
 • Se toarnă amestecul cu o linguriță de măsurare specială în funcție de doza indicată pe ambalaj.
 • Puneți suzeta și capacul pe sticlă, agitați-o astfel încât să nu mai rămână bulgări.
 • Ambalarea cu un amestec uscat trebuie sigilată etanș, astfel încât umiditatea excesivă să nu fie absorbită.
 • Amestecul rămas rămas după alimentare trebuie să fie turnat, nu reutilizat.

Cum de a crește imunitatea unui copil bolnav? Aflați modalități eficiente.

Instrucțiunile de utilizare a siropului de tuse pentru copii Lasolvan sunt descrise în această pagină.

Du-te la http://razvitie-malysha.com/zdorovie/zuby/bol.html și citiți cum să eliminați rapid și eficient o durere de dinți la un copil.

Cum să introduceți amestecul în dieta copilului

Este mai bine să alegeți un amestec pentru copii, doar un pediatru care are cunoștință despre starea sănătății și starea lui poate determina. Nu puteți experimenta și înlocui regulat un amestec cu altul.

Înainte de introducerea unui amestec de NAS în dietă, trebuie să respectați următoarele recomandări ale pediatrilor:

 • Respectați cu atenție instrucțiunile de utilizare, diluând produsul cu apă.
 • Prima doză a amestecului introdus în dietă nu trebuie să depășească 90 ml.
 • În același timp, nu este necesar să îi dai copilului alte produse noi care ar putea provoca o reacție alergică.
 • Cu o dietă mixtă (formula și laptele matern), mama trebuie să limiteze strict dieta.
 • În primele 3 zile după introducerea în regimul alimentar al formulării pentru sugari, trebuie să monitorizați starea copilului (dacă există o încălcare a scaunului, erupții cutanate, colică).

Dacă în timpul utilizării amestecului se manifestă alergia, ar trebui să fie schimbată în alta (așa cum recomandă pediatrul).

Costul produsului

Prețul unui amestec de NAS este determinat în funcție de tipul de produs și de componentele din compoziția sa. Acesta poate varia de la 400-700 ruble. Amestecul obișnuit pentru copii sănătoși NAS 1 va costa părinții 400-500 de ruble. Amestecuri terapeutice (lapte hipoalergenic, fermentat) - 600-700 ruble.

Revizuirile părinților și pediatrii

Fiecare copil este diferit. Prin urmare, reacția la aceleași amestecuri de lapte poate fi diferită. Opiniile părinților despre amestecurile de SNC pentru nou-născuți sunt destul de contradictorii. Mulți observă că produsele NAS sunt de înaltă calitate, diverse. Acest lucru elimină nevoia de a căuta amestecuri adecvate de alte mărci. Este bine dizolvat în apă, nu lasă bucăți.

Unii au raportat că, după utilizarea SNC, copilul a dezvoltat o alergie. Dar aceasta este o problemă controversată. Poate că, în timpul perioadei de hrănire, alți factori ar putea declanșa o reacție alergică. Uneori există o încălcare a scaunului. Acest lucru se poate datora dozării necorespunzătoare a produsului atunci când este diluat cu apă, utilizarea de sticle nesterilizate. Mulți sunt înspăimântați de costul ridicat al producției și preferă amestecurile interne ieftine.

Pediatrii recomandă deseori hrana pentru copii pentru nou-născuți ca principală pentru hrănirea artificială. În același timp, subliniem faptul că trebuie preferată alăptarea. Dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci ei sfătuiesc să rămână într-un singur tip de amestec al unui producător și să nu experimenteze cu alimentația pentru sugari.

Video - recenzie despre formula pentru sugari Nan Premium: