Motorola MBP854 Connect Reviews

Dispozitivul este mai degrabă dezamăgit și surprins de o calitate atât de slabă de la scuterele cu motor, când chiar cel mai ieftin telefon arată și transmite o imagine mult mai bună.

Au vrut să se întoarcă, dar până acum au decis să plece, pentru că Transmisia video face viața mult mai ușoară și nu vreau să-mi petrec timpul în căutarea unor monitoare de copil mai bune (dacă sunteți destul de norocos să deveniți proprietarul unui dispozitiv mai bun, să împărțiți))). Am comandat acest lucru prin Internet, dacă aș fi văzut-o înainte, n-aș fi cumpărat-o.

PERIPHERY

Motorola MBP853 Conectați monitoarele pentru copii

Motorola MBP853 Connect Review introducere

Video-ul Motorola MBP853 Connect video se descurcă perfect cu două roluri simultan: este un monitor video de mână excelent, care, grație streaming video prin Wi-Fi, poate fi de asemenea folosit ca o cameră de securitate, cum ar fi Nest Cam. Și, deși prețul Motorola MBP853 Connect este ridicat pentru această clasă de dispozitive, merită.

Motorola MBP853 Connect Review Descrierea și caracteristicile

Cu dimensiuni externe de înălțime și lățime de 11 cm, camera de supraveghere a copiilor are forme standard pentru acest tip de dispozitiv. Pe partea din spate se află o antenă Wi-Fi și un senzor de temperatură. De asemenea, în cazul respectiv, există un comutator, care dintr-un anumit motiv lipsește de la mulți concurenți. Există, de asemenea, un indicator albastru de lucru intermitent, care poate fi văzut doar de la distanță.

O altă diferență importantă a conectorului Motorola MBP853 Connect de la alte monitoare pentru bebeluși este că lumina sa infraroșie nu intră în spectrul vizibil, care nu interferează cu copilul și nu-l deranjează. Difuzorul este amplasat în mod prudent în față, respectiv copilul plâns va auzi vocea clară, nu înfundată.

Monitorul portabil Motorola MBP853 Connect seamănă de la distanță cu un smartphone vechi T-Mobile Sidekick, care avea o formă dreptunghiulară cu marginile netede și trei butoane pe fiecare parte și un ecran de 3,5 inch în centru. Butoanele sunt utilizate pentru a naviga în meniu și personaliza sunete, alerte și multe altele. Dar folosirea lor nu este foarte convenabilă, deoarece în loc de un aranjament cruciform sunt pliate pe o linie verticală.

Monitorul cântărește 180 de grame și se simte foarte alunecos. Standul din spate este foarte mic și monitorul se va înclina pe suprafețe înclinate sau moi.

Motorola MBP853 Connect Specifications

 • Unghiul de rotire a camerei: 300 ° orizontal
 • Monitor separat: da (13 x 8 x 2 cm, 180 gr.)
 • Aplicație mobilă: Android, iOS
 • Termometru: da
 • Gigrometru: da
 • Video: da

Motorola MBP853 Connect Review Setarea setărilor

Motorola MBP853 Connect are multe caracteristici pe care le așteptați să le găsiți în dispozitive scumpe de acest tip. Dispune de un termometru, conectivitate Wi-Fi, streaming video HD, voce bidirecțională și un sistem de alertă ușor de configurabil. Desigur, ați dori să aveți acces la toate acestea printr-o aplicație mobilă și există o astfel de oportunitate.

Cu toate acestea, pentru a ține evidența copilului dvs. de pe un smartphone, va trebui să instalați o aplicație terță parte numită Hubble, disponibilă pentru iOS și Android. Acesta va conecta camera video Motorola la rețeaua Wi-Fi de acasă pentru streaming video, ceea ce reprezintă un avantaj spre deosebire de utilizarea unui monitor mobil.

Crearea unui cont în aplicație este simplă și durează doar câteva minute. După aceea, toate funcțiile de gestionare și alertele vor fi disponibile pe telefonul dvs. smartphone.

Site-ul Hubble oferă acces în flux la Motorola MBP853 Connect. Interfața web face mai convenabilă configurarea acelorași alerte, lansarea de cântece, setarea alertelor despre schimbările de temperatură și alte lucruri în comparație cu o aplicație sau monitor mobil. Majoritatea setărilor de aici sunt ascunse în spatele iconițelor din meniul orizontal.

Aplicația Hubble vă poate salva fotografiile și videoclipurile care sunt lansate în momentul detectării mișcării sau sunetului, dar numai cu un abonament plătit. Videoclipul este transferat în spațiul de stocare în cloud pentru vizualizare ulterioară, iar accesul la acesta este guvernat de trei planuri tarifare. Pentru 3 USD pe lună, accesul la înregistrările efectuate în ultimele 24 de ore. Pentru înregistrările de 10 dolari vor fi stocate timp de șapte zile și pentru 30-30 de zile.

Motorola MBP853 Connect Review Lucrați cu dispozitivul

Unghiul de rotație al camerei în Motorola MBP853 Connect nu este la fel de mare ca cel al iBaby Monitor M6T rotativ de 360 ​​de grade. Pentru a roti camera, trebuie doar să deplasați cu degetul pe ecran în timpul aplicației sau să utilizați butoanele săgeată de pe monitor.

Calitatea imaginii de la camera foto Motorola MBP853 Connect este destul de adecvată. În modul de noapte, există o ușoară încețoșare, dar nu interferează cu vizionarea copilului. Afișarea temperaturii, a nivelului semnalului wireless și a încărcării bateriei în acest mod nu se estompează datorită fontului albastru proprietate. În general, calitatea imaginii de pe monitor este foarte bună.

Unii utilizatori scriu în reviste pe site-urile magazinelor despre problemele legate de stabilitatea comunicațiilor fără fir, dar în timpul săptămânii de utilizare activă nu am observat nimic asemănător.

Aplicație mobilă - aceasta este cea care determină cel mai mare interes pentru acest dispozitiv. Privind la fluxul video live de la aparatul de fotografiat de pe telefonul smartphone, am observat câteodată o calitate foarte bună a imaginii și o netedă, dar, mai des, videoclipul a fost jignit și vizibil. Problema a fost agravată când vizionați un videoclip de pe site-ul Hubble. Calitatea imaginii a scăzut, iar întârzierile periodice ale redării pot dura până la cinci secunde sau mai mult.

Monitorul Motorola a venit mai repede decât orice alt dispozitiv. A luat mai puțin de o secundă din momentul apăsării butonului și până când imaginea a apărut pe ecran. El are de asemenea o oprire automată după cinci minute (poate fi ajustată). În permanență, a lucrat cu noi pentru mai mult de șapte ore pe o singură încărcare a bateriei.

Motorola MBP853 Connect Review concluzie

Motorola a făcut un produs minunat care lovește locul. Toată lumea va fi fericită aici: cei care au dorit să aibă o conexiune de la smartphone-ul lor și cei care doreau să aibă un monitor portabil separat. Este adevărat că calitatea imaginii pe smartphone-uri este inferioară celei a monitorului pentru bebeluși iBaby Monitor M6T, care funcționează prin aplicația proprie. Prețul monitoarelor pentru copii este ridicat, dar în general merită.

avantaje:

 • capacitatea de a vizualiza imagini de pe aparatul foto pe un smartphone și pe un monitor separat
 • dimensiune compactă
 • vizionarea clipurilor video de la camera foto printr-un browser

dezavantaje:

 • calitate mediocră a videoclipului atunci când este vizualizată pe smartphone-uri
 • carcasă monitoră alunecoasă

Motorola MBP854 Connect Reviews

 • Cu orice evaluare
 • Opinii evaluate 5
 • Evaluări evaluate 4
 • Opinii evaluate 3
 • Evaluări evaluate 2
 • Evaluări evaluate 1

Da, acesta încetinește puțin, dar acesta este, în general, un pic, de la 1-2 secunde de plânsul unui copil, nimic nu se va întâmpla. Din aplicația mobilă încetinește puțin, poate chiar 3-4 secunde, dar din nou, nu contează deloc.

- Este puțin incomod cu montarea pe camera însăși, fie să o punem pe suprafață, fie să o fixăm pe perete, dar dacă brațele sunt dintr-un loc direct, atunci aceasta nu va fi o problemă. Este posibil să instalați o bandă dublă și să veniți cu ceva. Nu pot spune că acesta este un minus tangibil.

Când m-am ales, m-am speriat de recenzii despre model, cineva scrie lent, cineva scrie că este buggy, deconectează, alte reproșuri.
Pot să spun că folosim săptămâna, doar că nu se poate ajunge destul. Eu conduc in masina, pun telefonul si ma uit online cu copilul cu bunicul (cu sunet). Pe LTE se trage perfect, pe 3G este destul de slab, este adesea încărcat, dar beneficiul în lumea noastră este aproape peste tot acolo este wifi.
Ei nu au regretat deloc că au luat-o cu acces de la distanță, sufletul este calm când copilul este cu asistenta. Puteți să cumpărați încă 4 camere, dar acestea sunt în zona de 7k fiecare, nu plătiți prea mult.
Modul de noapte funcționează bine, totul este vizibil. Semnalul sonor semnalează cu becuri, chiar dacă vă aflați în bucătăria unde funcționează televizorul și curge apa.
Aplicația nu este buggy, totul funcționează fără probleme. În dreptul telefonului puteți răsuci camera în jurul camerei, chiar dacă bona, de exemplu, schimba scutecul.
Există cântece încastrate, dar acest lucru este, pentru o bifă, greu de lucru necesar.

În general, nu înțeleg de ce asemenea recenzii medii, un lucru minunat. Da, destul de scump, dar alegerea modelelor 6-8k, am crezut, acest lucru este încă de 1-2 ani, astfel încât să puteți cheltui bani.

Motorola MBP854 Conectați recenzii

Motorola MBP854 Connect Reviews

Comentarii vii ale proprietarilor Motorola MBP854 Connect, pe portalul Sony Sony pentru mobil. Aici nu numai că puteți citi recenziile clienților, dar vă puteți lăsa și feedbackul fără să vă înregistrați.

Îmi place: + Calitate ridicată a imaginii
+ Mega convenabil pentru a putea viziona de la distanță prin intermediul aplicației
+ Camera PTZ cu unghi de vizionare bun
+ Senzor de temperatură
+ Bloc mic de gen, baterie bună
+ Comunicare pe două căi
+ Senzorul de mișcare, dacă se întâmplă ceva (bunicul a luat, copilul se rotește), apoi se face o fotografie a evenimentului. Pe casetă puteți vedea istoricul evenimentelor. Nu-mi place: Da, incetineste putin, dar acest lucru este, in general, putin, de la 1-2 secunde de plangerea unui copil, nimic nu se va intampla. Din aplicația mobilă încetinește puțin, poate chiar 3-4 secunde, dar din nou, nu contează deloc.

- Este puțin incomod cu montarea pe camera însăși, fie să o punem pe suprafață, fie să o fixăm pe perete, dar dacă brațele sunt dintr-un loc direct, atunci aceasta nu va fi o problemă. Este posibil să instalați o bandă dublă și să veniți cu ceva. Nu pot spune că acesta este un minus tangibil. Mărturie: Când aleg, am fost speriat de recenzii despre model, cineva scrie lent, cineva scrie că este buggy, deconectează, alte reproșuri.
Pot să spun că folosim săptămâna, doar că nu se poate ajunge destul. Eu conduc in masina, pun telefonul si ma uit online cu copilul cu bunicul (cu sunet). Pe LTE se trage perfect, pe 3G este destul de slab, este adesea încărcat, dar beneficiul în lumea noastră este aproape peste tot acolo este wifi.
Ei nu au regretat deloc că au luat-o cu acces de la distanță, sufletul este calm când copilul este cu asistenta. Puteți să cumpărați încă 4 camere, dar acestea sunt în zona de 7k fiecare, nu plătiți prea mult.
Modul de noapte funcționează bine, totul este vizibil. Semnalul sonor semnalează cu becuri, chiar dacă vă aflați în bucătăria unde funcționează televizorul și curge apa.
Aplicația nu este buggy, totul funcționează fără probleme. În dreptul telefonului puteți răsuci camera în jurul camerei, chiar dacă bona, de exemplu, schimba scutecul.
Există cântece încastrate, dar acest lucru este, pentru o bifă, greu de lucru necesar.

În general, nu înțeleg de ce asemenea recenzii medii, un lucru minunat. Da, destul de scump, dar alegerea modelelor 6-8k, am crezut, acest lucru este încă de 1-2 ani, astfel încât să puteți cheltui bani.

P.S. În mod surprinzător, nu am găsit mai multe recenzii bune despre orice asistent video, oriunde sunt medii, nu este asta sau asta.

Îmi place: Două intervale Nu îmi place: Nimic Revizuire: Caracteristica principală a acestui monitor pentru copii, din cauza căruia i-am cumpărat-o, este că funcționează în două intervale în felul său propriu și în wifi. Când stați acasă, este mai ușor să urmăriți copilul prin ecran. Ecranul este destul de mare de 4.3 ", cu un picior special pentru care poate fi înnorat, pe partea laterală sunt butoanele de atingere, iar din partea de sus a luminii LED-urilor se afișează volumul sonor al copilului în dormitor. la celălalt capăt al casei! Babysitter mare Sunt foarte multumit!

Îmi place: camera PTZ;
Abilitatea de a vizualiza videoclipul prin telefon / tabletă. Nu-mi place: - un difuzor foarte liniștit pe fundalul unor sunete ale butoanelor puternice care nu sunt necesare (sunetul este mai bun de la un smartphone) - când în camera următoare sunetul provenit de la grădiniță este chiar mai puternic decât cel care emană de la unitatea părinte - acest lucru se întâmplă: Am auzit copilul și după 1-2 secunde sunetul este simplu duplicat pe monitor - monitorul nu pornește dacă era oprit;
- Unitatea pentru copii lucrează numai în rețea;
- senzor de mișcare Declarat nu funcționează pe unitatea de bază, dar numai c / o smartphone / tabletă, dar în realitate, și apoi pentru un motiv oarecare nu funcționează, unele notificări vin în retrospectivă, cele mai multe nu vin deloc;
- Blocul gros de părinte, în timp ce complet gol în interior;
- Imaginea intârzie când camera este rotită; când treceți de la un mod la altul în meniu, acesta încetinește destul de puternic;
- Nu există nicio posibilitate de a atașa aparatul foto la pătuț sau de ao închide. Totul este destul de staționar - fie pe masă, fie pe peretele șuruburilor. Revizuire: Dispozitivul este destul de dezamăgit și surprins de o astfel de calitate slabă de la motorola, când și cel mai ieftin telefon arată și transmite imaginea mult mai bine.

Au vrut să se întoarcă, dar până acum au decis să plece, pentru că Transmisia video face viața mult mai ușoară și nu vreau să-mi petrec timpul în căutarea unor monitoare de copil mai bune (dacă sunteți destul de norocos să deveniți proprietarul unui dispozitiv mai bun, să împărțiți))). Am comandat acest lucru prin Internet, dacă aș fi văzut-o înainte, n-aș fi cumpărat-o.

TOP cele mai bune preturi:

O selecție a celor mai bune preturi pentru Motorola MBP854 Connect:

Motorola MBP854 Connect

Instrucțiuni și fișiere

Pentru a citi instrucțiunile, selectați fișierul din lista pe care doriți să o descărcați, faceți clic pe butonul "Descărcare" și veți fi direcționat către pagina unde va trebui să introduceți codul din imagine. Dacă răspunsul este corect, în locul imaginii va apărea un buton pentru a primi fișierul.

Dacă există un buton "Afișați" în câmpul cu fișierul, înseamnă că puteți vizualiza instrucțiunile online, fără a fi necesar să le descărcați pe computer.

Dacă materialul de pe dvs. nu este complet sau aveți nevoie de informații suplimentare despre acest dispozitiv, de exemplu un driver, fișiere suplimentare, cum ar fi firmware-ul sau firmware-ul, atunci puteți adresa o întrebare moderatorilor și membrilor comunității noastre care vor încerca să răspundă repede la întrebarea dvs.

De asemenea, puteți vedea instrucțiunile de pe dispozitivul Android.

Monitor Wi-Fi pentru copii Motorola MBP854 Connect

Suntem încântați să vă prezentăm o noutate de înaltă tehnologie de la un producător de monitoare pentru copii - Motorola - Motorola wireless MBP854 Connect, care vă permite să utilizați unitatea obișnuită de părinți cu un ecran color de 4.3 inch și să accesați simultan monitoarele pentru copii de la distanță prin Internet. Când utilizați accesul la distanță, aveți posibilitatea de a vizualiza video streaming video HD 720p, salvați fotografii și videoclipuri, primiți notificări și fotografii când sunetul și senzorii de mișcare sunt declanșați și mult mai mult cu ajutorul portalului Hubble Connected online, precum și aplicații gratuite pentru iOS. Android sau portalul Hubble Connected online din orice browser.

În plus, copilul monitorizează Motorola MBP854 Connect are o gamă completă de caracteristici tipice ale monitoarelor moderne pentru copii: gama largă - până la 300 de metri, în infraroșu de noapte-lumină care vă permite să se obțină o imagine la o distanță de până la 5 metri în întuneric complet, capacitatea de a controla de la distanță unghiul de înclinare și rotiți camera video de la unitatea de bază sau prin Internet, spiritele polifonice, feedback-ul audio, etc. Monitorul Motorola MBP854 Connect cu un ecran de 4.3 inci poate functiona fie dintr-o sursa de alimentare permanenta de 220V, fie t încorporate baterii Ni-MH, cu o capacitate de 1880mAH. În plus, monitorul pentru copii Motorola MBP854 Connect este primul monitor Motorola, care are un slot pentru card SD, care vă permite să salvați fișiere video AVI și să le vizualizați ulterior pe PC sau pe alte dispozitive.

Monitoarele pentru copii video revizuiește Motorola MBP854 Connect

Sursă de alimentare portabilă: prizele nu mai sunt necesare!

 • Exclusiv! Doar în Video-Nanny.RU!
 • Cablu special pentru alimentare și încărcare Motorola MBP854 baby monitors included!
 • Funcționarea autonomă a monitorilor camerei video - până la câteva zile!
 • Încărcarea dispozitivelor electronice (monitoare pentru bebeluși, telefoane mobile etc.)
Să cumpere

Fotografii monitoare pentru copii Motorola MBP854 Connect

Monitoarele pentru copii video revizuiește Motorola MBP854 Connect

Specificații tehnice

 • Baby Monitoare Camera video
 • 1. Frecvența de transmisie: 2.4GHz

2,48GGts

 • 2. Senzor de imagine: CMOS color
 • 3. Obiectiv: f 2,5 mm, f 2.8
 • 4. LED-uri infraroșii: 8 bucăți
 • 5. Alimentare: Intrare: 100-240 V, 50/60 Hz, 300 mA. Ieșire: 5 V, 1500 mA
 • 6. Unghiurile camerei: orizontală - 270 °, verticală - 170 °
 • 7. Unghiul de vizare a obiectivului: 54 °
 • Receptor pentru monitoare pentru bebeluși
 • 1. Frecvența de transmisie: 2.4GHz

  2,48GGts

 • 2. Număr de canale: 4
 • 3. Afișaj: 4,3 țoli, pe baza tehnologiei TFT, 16,7 milioane de culori
 • 4. Nivele de luminozitate: 8 nivele
 • 5. Niveluri de volum: 8 nivele
 • 6. Alimentare: Intrare: 100-240 V, 50/60 Hz, 300 mA. Ieșire: 5 V, 1500 mA
 • 7. Baterie: 3.7 V, 1880 mAh, baterii cu nichel metal hidrură
 • Set complet

  • 1. Receptor cu ecran de 4,3 țoli.
  • 2. Cameră video wireless.
  • 3. Adaptoare de alimentare pentru camera video și dispozitiv de transmisie din rețeaua de 220V.
  • 4. Manual de utilizare în limba rusă.

  Hubble Motorola Interfață Monitoare pentru copii Motorola MBP854 Connect

  Instrucțiuni de utilizare monitoare pentru copii Motorola MBP854 Connect

  Ce este?

  Motorola MBP854 Conectați receptorul pentru monitoare pentru bebeluși cu ecran de 4,3 inch

  • 1. Afișaj
  • 2. Buton "On / Off" video. Faceți clic pentru a opri afișajul. Apăsați din nou pentru a activa afișajul.
  • 3. Butonul "Convorbire". Apăsați și țineți apăsat pentru a vorbi cu copilul dumneavoastră. Eliberați pentru a termina conversația.
  • 4. Butonul Sus. În modul normal: apăsați pentru a muta camera în sus. În modul meniu: apăsați pentru a vă deplasa în sus.
  • 5. Butonul Jos. În modul normal: faceți clic pentru a muta camera în jos. În modul "meniu": apăsați pentru a vă deplasa în jos.
  • 6. Microfonul.
  • 7. Butonul "Meniu". Faceți clic pentru a intra în meniu.
  • 8. Butonul "Ok".
  • 9. Butonul "Stânga". În modul normal: apăsați pentru a muta camera în stânga. În modul "meniu": apăsați pentru a vă deplasa spre stânga în meniu.
  • 10. Butonul "Drept". În modul normal: apăsați pentru a muta camera spre dreapta. În modul "meniu": apăsați pentru a vă deplasa prin meniu spre dreapta.
  • 11. Indicatorul de încărcare a acumulatorului LED. LED-ul este albastru, dacă adaptorul de alimentare este conectat, este roșu atunci când bateria este scăzută.
  • 12. Indicator pornit / oprit (verde).
  • 13. Indicatorul nivelului sunetului LED. Culori posibile: verde, portocaliu, roșu.
  • 14. Butonul Pornit / Oprit. Țineți apăsat pentru a activa / dezactiva dispozitivul.
  • 15. Butoane pentru controlul volumului.
  • 16. Butonul "Resetare".
  • 17. Slot pentru carduri de memorie SD.
  • 18. Conector pentru încărcător MicroUSB.
  • 19. Stand.
  • 20. Vorbitor.
  • 21. Antena. Extindeți antena pentru o recepție mai bună a semnalului.

  Cameră video monitoare pentru copii Motorola MBP854 Conectați-vă cu un ecran de 4,3 inch

  • 1. Senzor foto. Porniți automat lumina de noapte a monitorului pentru copii în cazul în care nivelul luminii este insuficient.
  • 2. Obiectivul camerei.
  • 3. LED-uri infraroșii.
  • 4. LED-ul de putere. Se aprinde când unitatea pentru copii este pornită. Oprit dacă unitatea pentru copii este oprită.
  • 5. Microfon.
  • 6. Buton de asociere. Folosit pentru a asocia camera video cu unitatea părinte.
  • 7. Vorbitor.
  • 8. Antena.
  • 9. Conectorul adaptorului de rețea.
  • 10. Camera video comutator.
  • 11. Senzor de temperatură.

  Ce fel de asistență video să-i dai sora mea?

  Parintii mei si cu mine am decis sa primim un cadou pentru a cumpara, dar unul bun este un copil video.

  Ce poate fi în intervalul de 20 mii. Cumpărați bine?

  Cine a avut Angelcare AC1100

  sau Angelcare AC1200?

  20 de mii. Cu o nebunie. Ia motorola.

  Vezi că ecranul are dimensiuni normale. Primul ecran ca un telefon nu este convenabil

  WIRELESS VIDEO-STRATEGIE WI-FI MOTOROLA MBP854 CONECTARE CU SCREEN 4.3

  mulți au vizionat și a studiat... cred că cel mai bine... și funcționează prin Internet și fără... + mai multe din zona de acoperire Motorola este mai puternică și mai mare decât orice alte monitoare pentru copii.. (acest lucru este consultantul meu a spus..)

  Opinii ale Motorola Video Monitor MBP854 Connect

  • Video Baby Motorola MBP854 Conectați 12 499
  • Cum să obțineți un împrumut la pickup sau în magazin - mai mult

  Perioada de valabilitate a serviciului "Service DNS" începe din ziua următoare ultimei zile a garanției producătorului și poate fi de 1 an la discreția cumpărătorului.

  Pe întreaga perioadă de valabilitate a serviciului CSN de serviciu, în cazul producerii defecțiunilor produsului care nu sunt legate de încălcarea condițiilor de operare, de transport, de depozitare a mărfurilor, de acțiuni ale terților sau de forță majoră, mărfurile vor fi reparate gratuit. Dacă un produs defect este găsit nereparabil datorită: depășirii perioadei maxime de reparație de 45 de zile, costurilor disproporționate pentru depanare, produsul defect va fi înlocuit. Decizia de a înlocui mărfurile defecte este luată de către vânzător. Înlocuirea se face pe orice produs din gama vânzătorului cu același sau preț mai mare, iar diferența dintre costul bunurilor este plătită de cumpărător. La schimbul unui produs, obligațiile Serviciului "Serviciul CSN" sunt considerate îndeplinite și valabilitatea acestuia este reziliată.

  Bunurile nu pot fi reparate și schimbate în cadrul acestui serviciu "Serviciul CSN" în următoarele cazuri: bunurile nu au fost utilizate pentru nevoi personale, familiale, de acasă și alte nevoi care nu au legătură cu afacerea; produsul a suferit pagube mecanice; proprietarul mărfurilor nu a respectat condițiile de operare, transport și depozitare recomandate de instrucțiunile producătorului; Defecțiunea rezultată din forța majoră: impactul unui dezastru natural sau al altor influențe asupra mediului (lichide, nisip, ingerarea insectelor, animalelor etc.), incendii, inundații etc., o modificare a aspectului produsului, inclusiv o modificare sau eliminarea numărului de serie, a numărului de produse alimentare, a datelor privind modelul produsului pe autocolante sau pe autocolant, reparații și upgrade-uri independente sau necalificate.

  Serviciul "Service CSN" nu se aplică: componentelor, componentelor produsului, consumabilelor și accesoriilor (telecomenzi, căști, microfoane, baterii înlocuibile, lămpi electrice, lămpi pentru televizoare și videoproiectoare, medii de stocare etc. ).

  Pentru a primi serviciul de servicii CSN, mărfurile trebuie livrate independent de către cumpărător către centrul de servicii CSN. În cazul în care repararea unui produs defect sau a unei părți a acestuia nu poate fi efectuată fără demontare la locul instalării, cumpărătorul nu are dreptul să solicite CSN să efectueze această dezmembrare. Cumpărătorul, pe propria cheltuială și pe cheltuiala proprie, dezmembrează echipamentul și îl furnizează centrului de service CSN pentru reparații ulterioare. "

  Motorola Video Baby Monitor Opinii Motorola MBP854 CONNECT

  bine

  Caracteristici scurte:

  • monitor pentru copii
  • digital
  • raza de acțiune în spații deschise 300 m
  • vocea activată
  • comunicare bidirecțională
  • viziune de noapte
  • termometru
  • melodii de ascultare

  Folosit Motorola Video Baby Motorola MBP854 CONNECT?
  Distribuiți experiența dvs. și ajutați-i pe alții să facă alegerea potrivită.

  Video monitor pentru copii Motorola Connect MBP854

  de la 12749 la 12990

  Model: MBP854

  Produs Tip: Babysitteri de radio și video

  descriere

  Recenzii video (3)

  Revizuiți monitoarele pentru bebeluși Motorola MBP854 Connect

  Motorola MBP854 Baby Monitor Review

  Recenzie video pentru copii monitor Motorola MBP 854 MBP85 MBP853

  Specificații (36)

  Prețurile pe Yandex.Market

  Compară prețurile (2)

  Cum să cumpărați sau unde suntem +

  "DiscountGID" este un serviciu de comparare a prețurilor în magazine, un serviciu de recuperare de numerar și asistență în alegerea bunurilor, printr-o selecție de recenzii video, recenzii și compararea produselor. Majoritatea magazinelor reprezentate pe site livrează în Rusia, deci este benefic să utilizați comanda online pe site-ul acestui magazin (dacă trimiteți comenzi către regiunea dvs., puteți afla pe site-ul magazinului selectat). Pentru a cumpăra produsul selectat, trebuie să faceți clic pe butonul "cumpărați" în fața magazinului selectat și să continuați cumpărarea pe site-ul web al acestui magazin. Pentru a obține un cashback, urmați pașii de mai jos pentru a vă înregistra.

  Preț de la 12749 de ruble la 12990 de ruble în 2 magazine

  Reducere de 5% pentru plata online

  Serviciu cashback Reducere HYD

  Cumpărați în orașe învecinate

  Servicii pentru locuitorii Moscovei

  "Utkonos" - lider în domeniul comerțului online cu alimente și produse conexe.

  General Food este o companie de prelucrare a alimentelor care se ocupă de producerea și livrarea de alimente sănătoase pe întreaga zi (sau rație timp de 6 zile) la Moscova.

  Vă pregătim și vă aduceți acasă o dietă zilnică de nutriție sănătoasă, prevăzută în cutii, la un preț accesibil.

  Cumpărați pe credit

  Fără dobândă până la 300 000 ₽ până la 12 luni pentru orice produs. KIWI Bank (SA), licență a Băncii Rusiei nr. 2241.

  Perioadă fără dobândă - până la 100 de zile. Eliberarea cărții de credit - gratuită

  Suma împrumutului este de până la 300.000 de ruble. Perioadă fără dobândă - până la 55 de zile!

  Opinii (18)

  Bredikhin Ivan

  A cumpărat săptămâna trecută.

  avantaje:

  1. Camera se rotește. Și este magic. Dacă copilul este un colț - tocmai ați răsturnat camera și el este "la vedere" =)
  2. Unghiurile de vizualizare sunt bune.
  3. Atingeți butoanele

  dezavantaje:

  1. Modul de noapte este potrivit doar pentru un pat stând aproape. Dacă copilul se află la 2 metri distanță (ca mine) - iluminarea IR luminează doar un cerc mic în centru. Se pare că trebuie să cumperi în plus. IR iluminare.
  2. Rezoluția este bună, dar în modul "asociat cu Internetul" rata de reîmprospătare a cadrului (pe unitatea parentală) este de aproximativ 1-3 pe secundă. Dacă părăsiți numai pe rețeaua dvs. - frecvența este mai mare și mai mult sau mai puțin acceptabilă. Cu toate acestea, țineți cont de cei care au multe rețele în casă - pot exista reduceri de viteză.
  3. Comunicarea prin Wifi pe telefonul smartphone nu funcționează din nou, din cauza conexiunii instabile cu aparatul foto (nu s-ar putea vedea decât imagini simple).

  Perioada de utilizare:

  [email protected]

  Eliminat și a pus webcam-ul obișnuit wifi.

  avantaje:

  dezavantaje:

  Dispozitivul de frânare extrem de puternic, rotirea camerei este declanșată după ce apăsați butonul de pe telecomandă după câteva secunde, astfel încât nu va fi ușor să setați exact unde va arăta. Lucrul printr-un dispozitiv mobil scade doar creierul. Mesajul evenimentului are întârzieri serioase. Vezi evenimentul nu este, de asemenea, ușor, frâne teribile. Cu condiția ca aparatul foto să stea pe un canal GPONe foarte luminos, este imposibil să lucrați cu acesta.

  Perioada de utilizare:

  Anna Anna

  Ne-au dat această asistentă video, au conectat un telefon mobil prin intermediul fișierelor - poți să faci fotografii și să înregistrezi videoclipuri de la el - este grozav în general.
  Suntem foarte mulțumiți de darul! Acest obiect gadget merită să rămâi în fiecare pătuț :)

  avantaje:

  Tunete încorporate, controlul unghiului camerei de la telecomandă, termometru, conexiune smartphone prin cablu, ceas, senzor de mișcare, puteți vorbi cu bebelușul dvs. prin intermediul panoului de control.

  dezavantaje:

  Aș dori o baterie mai puternică pentru telecomandă.

  Perioada de utilizare:

  anonim

  Înainte de aceasta, a existat 36 de Motorola, mult mai bine și mai ieftin, nu are rost să plătim prea mult. Vă sfătuiesc cu tărie!

  avantaje:

  dezavantaje:

  Funcționează cu o întârziere (decalajul dintre acțiune și imagine este de 5 secunde între sunetul 2, serverul nu este întotdeauna disponibil), controlul camerei este foarte lent, reacția dintre rotire și apăsarea butonului este de 3 secunde, recepția într-un apartament cu trei camere aflat la marginea faultului are loc

  Perioada de utilizare:

  Kanevsky Vladislav

  Sunt încântat, desigur că modelul este încă umed cu frâne, dar nu critic. Gama foarte bună (nu este nimic de comparat). Nu încet deloc la un smartphone de pe smartphone-ul meu. Este foarte convenabil ca puteți viziona simultan de la unitatea parentală și printr-un smartphone. A lăsat un copil cu o dădacă (umană))) a părăsit unitatea părinte, a plecat în afaceri și oricând, în orice loc, putem vedea ce este și cum.

  avantaje:

  Camera PTZ, raza de acțiune, vizualizarea simultană a unității părinte și prin intermediul telefonului oriunde în lume.

  dezavantaje:

  Uneori se încetinește, dar trece, lumina IR este slabă, dar este încă vizibilă. Nu mi-am dat seama cum să schimb sensibilitatea răspunsului și să dezactivez declanșarea mișcării.

  Perioada de utilizare:

  Vengerova tatiana

  Dispozitivul este mai degrabă dezamăgit și surprins de o calitate atât de slabă de la scuterele cu motor, când chiar cel mai ieftin telefon arată și transmite o imagine mult mai bună.

  Au vrut să se întoarcă, dar până acum au decis să plece, pentru că Transmisia video face viața mult mai ușoară și nu vreau să-mi petrec timpul în căutarea unor monitoare de copil mai bune (dacă sunteți destul de norocos să deveniți proprietarul unui dispozitiv mai bun, să împărțiți))). Am comandat acest lucru prin Internet, dacă aș fi văzut-o înainte, n-aș fi cumpărat-o.

  avantaje:

  Camera PTZ;
  Abilitatea de a vizualiza videoclipul prin telefon / tabletă.

  dezavantaje:

  - Un difuzor foarte silențios în fundalul unor sunete ale butoanelor zgomotoase care nu sunt necesare (sunetul este mai bun de la un smartphone) - când în camera următoare sunetul provenit din grădiniță este chiar mai puternic decât sunetul unității părinte - acest lucru se întâmplă: mai întâi aud copilul și după 1-2 secunde, sunetul este dublat pe monitor - monitorul nu se aprinde dacă este oprit;
  - Unitatea pentru copii lucrează numai în rețea;
  - senzor de mișcare Declarat nu funcționează pe unitatea de bază, dar numai c / o smartphone / tabletă, dar în realitate, și apoi pentru un motiv oarecare nu funcționează, unele notificări vin în retrospectivă, cele mai multe nu vin deloc;
  - Blocul gros de părinte, în timp ce complet gol în interior;
  - Imaginea intârzie când camera este rotită; când treceți de la un mod la altul în meniu, acesta încetinește destul de puternic;
  - Nu există nicio posibilitate de a atașa aparatul foto la pătuț sau de ao închide. Totul este destul de staționar - fie pe masă, fie pe peretele șuruburilor.

  Perioada de utilizare:

  Asociația directorilor

  Îi recomand pe cei care sunt obosiți să alerge și să asculte sunetele din apartament pe timp de noapte. Ei bine, cine are cele 14-15 mii de ruble suplimentare. ;)

  avantaje:

  Imagine clară. Ușor de configurat.

  dezavantaje:

  Un procesor video lent, care este probabil motivul pentru care videoclipul văzut pe Internet încetinește cu o medie de 1-1,5 secunde. Nu se dezactivează apăsarea tastelor. Preț ridicat, deoarece practic nu există analogi în ceea ce privește calitatea și capacitățile.

  Perioada de utilizare:

  anonim

  În hoteluri cu Wi-Fi deschis nu vrea să se conecteze - o instalare sălbatică! Dacă vom rezolva problema securității, atunci Motorola ar putea, singură, și nu de forțele routerului. În general, achiziția este destul de supărată, aceasta este deja cea de-a treia asistență video și nu a găsit încă cea ideală în intervalul de 12-20k.

  avantaje:

  calitatea imaginii este foarte mare.

  dezavantaje:

  Este foarte lent faptul că pe WiFi, că prin unitatea nativă - întârzierea nu este mai mică de o secundă. De obicei, am auzit copilul mai devreme pentru câteva secunde decât camera ne spune despre asta. De obicei, videoclipul dispare și, în afară de repornirea aparatului foto, nimic nu ajută ((vom încerca să-l predăm sub garanție - dacă pot adăuga ajutor.

  Perioada de utilizare:

  Bogdankevich Stanislav

  Când m-am ales, m-am speriat de recenzii despre model, cineva scrie lent, cineva scrie că este buggy, deconectează, alte reproșuri.
  Pot să spun că folosim săptămâna, doar că nu se poate ajunge destul. Eu conduc in masina, pun telefonul si ma uit online cu copilul cu bunicul (cu sunet). Pe LTE se trage perfect, pe 3G este destul de slab, este adesea încărcat, dar beneficiul în lumea noastră este aproape peste tot acolo este wifi.
  Ei nu au regretat deloc că au luat-o cu acces de la distanță, sufletul este calm când copilul este cu asistenta. Puteți să cumpărați încă 4 camere, dar acestea sunt în zona de 7k fiecare, nu plătiți prea mult.
  Modul de noapte funcționează bine, totul este vizibil. Semnalul sonor semnalează cu becuri, chiar dacă vă aflați în bucătăria unde funcționează televizorul și curge apa.
  Aplicația nu este buggy, totul funcționează fără probleme. În dreptul telefonului puteți răsuci camera în jurul camerei, chiar dacă bona, de exemplu, schimba scutecul.
  Există cântece încastrate, dar acest lucru este, pentru o bifă, greu de lucru necesar.

  În general, nu înțeleg de ce asemenea recenzii medii, un lucru minunat. Da, destul de scump, dar alegerea modelelor 6-8k, am crezut, acest lucru este încă de 1-2 ani, astfel încât să puteți cheltui bani.

  P.S. În mod surprinzător, nu am găsit mai multe recenzii bune despre orice asistent video, oriunde sunt medii, nu este asta sau asta.

  avantaje:

  + Calitate ridicată a imaginii
  + Mega convenabil pentru a putea viziona de la distanță prin intermediul aplicației
  + Camera PTZ cu unghi de vizionare bun
  + Senzor de temperatură
  + Bloc mic de gen, baterie bună
  + Comunicare pe două căi
  + Senzorul de mișcare, dacă se întâmplă ceva (bunicul a luat, copilul se rotește), apoi se face o fotografie a evenimentului. Pe casetă puteți vedea istoricul evenimentelor.

  dezavantaje:

  Da, acesta încetinește puțin, dar acesta este, în general, un pic, de la 1-2 secunde de plânsul unui copil, nimic nu se va întâmpla. Din aplicația mobilă încetinește puțin, poate chiar 3-4 secunde, dar din nou, nu contează deloc.

  - Este puțin incomod cu montarea pe camera însăși, fie să o punem pe suprafață, fie să o fixăm pe perete, dar dacă brațele sunt dintr-un loc direct, atunci aceasta nu va fi o problemă. Este posibil să instalați o bandă dublă și să veniți cu ceva. Nu pot spune că acesta este un minus tangibil.