DISTINCȚIA DINTRE LUNI, GOON ȘI MERRIES

Pe paginile proiectului Mail.ru Copiilor nu li se permite să comenteze comentarii care încalcă legislația Federației Ruse, precum și declarații de propagandă și anti-științifică, publicitate, insulte autorii publicațiilor, alți comentatori și moderatori. Toate mesajele cu hyperlink-uri sunt, de asemenea, șterse.

Conturile de utilizator care încalcă sistematic regulile vor fi blocate și toate mesajele rămase vor fi șterse.

Dacă observați un mesaj care încalcă aceste reguli, faceți clic pe butonul "Raportați". Moderatorii, la prima ocazie, îi vor acorda atenție.

Contactați administrația proiectului prin formularul de feedback.

Informații complete despre scutecele japoneze (chilotei) în comparație.

* Notă în prealabil - această informație detaliată despre scutece japoneze. Luate într-un singur site. De la mine - sunt pe deplin de acord cu autorul.

Prin urmare,

Care este diferența dintre scutecele Merries, GooN și Moony?

Pentru început, merită menționat că scutecele și pantalonii Merries (Meries), GooN (Gong) și Moony (Mooney) sunt scutece japoneze.

Să trăim pe fiecare brand separat pe scurt. Astfel,


Merries (Meries)

Aceste scutece sunt fabricate de compania japoneză Kao Corporation (Kao Corporation), fondată în 1887. Începând cu anii 1980, corporația a stabilit producția de produse - hituri de vânzare, cum ar fi scutecele pentru copii Merries (Meries). În prezent, sub numele Merries (Meries), au fost produse scutece pentru copii (inclusiv nou-născuți), chilotei, scutece, precum și servetele umede. Toate produsele sub marca Merries (Meries) sunt produse premium și sunt foarte populare nu numai în Japonia și în țările din Asia de Sud-Est, ci în întreaga lume. Scutece, chiloți și șervețele Merries distinge calitatea impecabilă, deoarece sunt fabricate numai din materiale naturale și tehnologii care nu au analogi în lume. Scutecele, chiloți de scutece și șervețelele Merries sunt absolut sigure pentru copii.

La Kao Corporation (Kao Corporation), satisfacția fiecărui client este evaluată mai presus de toate, prin urmare asigură aproape 100% control asupra tuturor produselor.


GooN (Gong)

Scutece GooN (Gong) este un brand al companiei japoneze Daio Paper (Daio Paper), infiintata in 1943. Este una dintre cele mai mari companii de hârtie din Japonia, de la carton la igiena și imprimare. Daio Paper Corporation are multe întreprinderi și își exportă produsele în întreaga lume.

Producția de scutece pentru copii GooN (Gong) - este o nișă întreagă în activitățile lui Daio Paper (Daio Paper). Produsele sub numele de marcă GooN (Gong) sunt produse de înaltă calitate și se aplică și produselor premium. În japoneză, cuvântul "GooN (Gong)" înseamnă "crește". GooN (gong) - aceste scutece, chiloți, scutece pentru băieți și fete, șervețele umede pentru copii. În Japonia, aceste scutece sunt considerate ca fiind unul dintre cele mai blânde și mai blânde pentru pielea unui copil.


Moony (Mooney)

Mooney scutece (Mooney) sunt fabricate de japonez Unicharm Corporation (Unisharm Company). A fost înființată în 1961, iar dezvoltarea sa a parcurs un drum lung de la producătorul de produse de igienă feminină la cea mai mare corporație pentru producția și vânzarea de produse pentru îngrijirea copiilor, scutece pentru copii, scutece pentru pantaloni, produse igienice pentru femei, diverse produse cosmetice, și alte lucruri.

De mult timp, Unicharm Corporation (Unisharm) a lucrat numai pe piața japoneză. În același timp, oferă produsele și serviciile sale la nivel mondial.

În Rusia, Unicharm Corporation a câștigat faima datorită mărcii Moony (Mooney). Moony (Mooney) este o gamă largă de produse: de la scutece pentru nou-născuți până la chiloți subțiri.

Pentru a crea scutecul perfect, Unicharm Corporation (Unisharm) a echipat un laborator special cu un manechin în mișcare. În acest laborator s-au investigat completitudinea umplerii și absorbției scutecului, precum și absența disconfortului și gradul de crawliness al scutecelor și chiloților, în plus, au fost efectuate testele de fixare a benzii și așa mai departe.

Acum, haideți să ne ocupăm de principalele diferențe ale gamei, care este cea mai mare parte a pieței noastre.

Merries sunt scutece în următoarele mărimi:

- NB (nou-născut), adică pentru nou-născuții cântărind până la 5 kg;

chiloți pentru băieți și fete:

- pantaloni de noapte (12-22 kg);

serviete sanitare umede:

- bloc de culoare roz (54 bucăți),

- blocul înlocuibil din carcasa din plastic de culoare roz (54 bucăți);

- bloc de culoare verde (64 bucăți),

- blocul înlocuibil din carcasa din plastic de culoare verde (64 bucăți).


GooN (Gong) este scutecele de dimensiunile următoare:

- pentru nou-născuții cu greutatea de până la 5 kg;

- Super BIG (15-35 kg);

- chiloți pentru băieți și fete:

- dimensiuni foarte mari (15-35 kg);

- chiloți pentru băieți:

- chiloți pentru fete:


- servetele igienice umede:

- bloc de înlocuire (70 bucăți);

- blocul înlocuibil din carcasa din plastic (70 bucăți);

- ambalaj triplu bloc interschimbabil (3 * 70 bucati).


Moony (Mooney) - aceste scutece în următoarele dimensiuni:


- NB (nou-născut), adică pentru nou-născuții cântărind până la 5 kg;

- chiloți pentru băieți și fete:

- M (6-10 kg) pentru accesarea cu crawlere;

- M (6-10 kg) pentru a sta în picioare;

- chiloți pentru băieți:

- chiloți pentru fete:

Rezumând informații despre gama de mărime și gama, rezumă diferențele - chiloți GooN (Gong) și Moony (Mooney), începând cu mărimea L (9-14 kg), sunt disponibile separat pentru băieți și pentru fete, având în vedere trăsăturile anatomice ale diferitelor sexe. Pentru fete, zona absorbantă este mai mică, iar pentru băieți este mai mare. Shorts Merries (Meries) și se potrivesc băieților și fetelor. În plus, mărimea Moony (Mooney) M (6-10 kg) are posibilitatea de a alege: pentru bebelușul care încă se târută sau pentru copilul care este deja în picioare.


Șervețele umede, deosebit de populare în Rusia, sunt produse sub marca Merries (Meries) și GooN (Gong).

Șervețele de Merry (Meries) în ambalaj roz au caneluri speciale care păstrează impuritățile și fecalele, prin urmare, ștergeți un loc pe pielea bebelușului dvs. de mai multe ori și, cel mai probabil, veți reuși cu o ștergere. Adică nu va exista roșeață, iritare, care provine de la frecare excesivă. Servetele Merries (Meries) în ambalajul verde sunt diferite în sensul că se dizolvă în apă și pot fi aruncate în toaletă.

Șervețele umede GooN (Gong) înmuiate în această compoziție terapeutică, care este foarte asemănătoare cu apa obișnuită. Au un miros subtil subtil. Scoateți cu ușurință cea mai mică contaminare.

Ambele servetele Meries și servetelele Gong au un compartiment de plastic reutilizabil în sortimentul lor, ele vor fi o bucată interesantă de interior pentru grădinița ta. Este suficient să introduceți o unitate nouă înlocuibilă în carcasa din plastic când sa încheiat cu cea anterioară.

Toate cele de mai sus se referă la aspectul obiectiv al diferenței. Mai jos vă voi da judecățile mele subiective despre scutece, chiloți și șervețele japoneze. Judecările se bazează pe experiența personală a copilului meu și a copilului meu, precum și pe experiența prietenilor, cunoștințelor și copiilor mei.


Deci, printre aceste trei mărci, scutecele GooN (Gong) sunt mai puțin costisitoare, scutecele Merries (Meries) merg mai departe, iar Moony (Mooney) au cel mai mare preț. Toate mărcile descrise aparțin segmentului premium, astfel încât diferența de preț se datorează politicii de preț a producătorilor.

scutece:

Cel mai subtire dintre toate sunt scutecele Merries (Meries). Moony (Mooney) și GooN (Gong) sunt ușor mai densi, iar între ei Moony (Mooney) și GooN (Gong) sunt aproximativ aceeași în densitate. De aceea, Muni și Gong absoarbe mai mult decât merii. De asemenea, scutecele Mooney absoarbe cel mai rapid. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că cu cât scutecul absorb mai mult, cu atât este mai lung pe copil și cu cât mai mult vine în contact cu pielea și dacă pielea bebelușului este susceptibilă la reacții alergice, erupții cutanate, căldură toracică, roșeață, este mai bine să schimbați scutecul mai des. Aceasta este alegerea ta, în funcție de ceea ce vrei să faci: dacă pielea este bine tolerată pentru un contact mai lung cu un scutec complet, poți alege Moony (Mooney) și GooN (Gong), profesioniștii fiind mai puțin susceptibili să deranjeze copilul cu o schimbare a scutecului, economii de numerar. Dacă există deja o reacție proastă a pielii la orice scutece sau produse cosmetice, este mai bine să alegeți mai ușor Merries, deoarece sănătatea copilului dvs. este mai scumpă decât orice câștig monetar. Vreau imediat să văd că copilul meu a stat toată noaptea atât în ​​Meries, cât și în Muni și Gong (Desigur, în ciuda faptului că nu am băut în timpul nopții).

În general, vă sfătuiesc mereu să încercați scutece Merries (Meries) pentru un nou-născut, deoarece acestea sunt cel mai puțin probabil să fie nemulțumite de ele și apoi cumpărați Muni și Gong pentru a opri pe unii sau pentru a le folosi pe toate alternativ. Toate scutecele descrise au adâncituri pe suprafața interioară astfel încât acestea să absoarbă scaunul, iar măgarul vine în contact cu un material uscat și curat care se ridică deasupra adânciturilor.

Scutece Merries (Meries) Dimensiuni NB (până la 5 kg) și S (4-8 kg) nu au guma în jurul burții, în legătură cu această scurgere poate apărea, adesea auzite comentarii pe partea din spate. Și sa întâmplat cu fiica mea. Deoarece mărimea lui M (6-11 kg) și mai mult, guma de la Meries este prezentă.

Scutecele moon (Mooney) cu dimensiuni NB (până la 5 kg) și S (4-8 kg) au caneluri speciale în buric, astfel încât să nu se rănească inelul ombilical neecoperit sau să nu se deterioreze ciocanul ombilical.

Acum în dimensiune: Meries sunt subdimensionate, Mooney și Gong de aceeași mărime vor fi mai mari. Prin urmare, dacă utilizați scutece Merries (Meries) și acestea sunt deja prea mici pentru tine, atunci puteți folosi Moony (Mooney) sau GooN (Gong) de ceva timp, deoarece cu cât dimensiunea este mai mare, cu atât mai mic este numărul de scutece din pachet. În acest fel veți economisi bani.

Dintre toate cele trei mărci de scutece, în funcție de criteriul de "moale", prefer produsele Meries - ele sunt cele mai scumpe scutece.


indispensabili:

Suprafețele exterioare și interioare ale chiloților celor trei producători sunt aproape la fel. De asemenea, toate rupte în mod egal pe cusăturile laterale atunci când trebuie să le eliminați. Gong se grăbește mai tare, iar Meries și Muni sunt la fel de ușor.

Voi rezista pe scurt pentru absorbție, timp de uzură, reacție cutanată și moale.

Deci, cea mai densă elastică din jurul burții și picioarelor chilotului GooN (Gong), apoi la chilotul Merries (Meries) și cel mai liber din chiloți Moony (Mooney). Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare pentru a ridica chiloți, în funcție de dimensiunea copilului dumneavoastră. În plus, trebuie să țineți cont de schimbarea în burtă a copilului după mâncare și când se așează.

În ceea ce privește finețea și absorbabilitatea: Meries sunt cele mai subțiri, dar absorb și mai puțin, Mooney este puțin mai dens, Gong este cel mai dens. Chiloți Gong și Muni absorbi la fel de repede și aceeași cantitate de lichid. Cu toate acestea, toate diferențele în densitate și absorbție sunt abia perceptibile.

Palmă de blândețe în acest moment obține o chilot Moony (Mooney). Aș dori, de asemenea, să menționez că pantalonii Gong și Mooney sunt disponibili separat pentru băieți și fete. Suprafața de absorbție pentru băieți este puțin mai mare, iar pentru fete puțin mai mică - în funcție de trăsăturile anatomice ale ambelor sexe.

Aș dori să mă concentrez asupra faptului că scutecele și pantaloni scurți Merries (Meries), Moony (Mooney) și GooN (Gong) sunt disponibile atât pentru piața internă a Japoniei, cât și pentru exportul către China, Taiwan și alte țări. Cu toate acestea, sunt scutece și chiloți care sunt eliberate pentru piața internă, adică cele pe care japonezii înșiși le poartă, cele mai apreciate. Toate opțiunile de export sunt mult mai ieftine, sunt fabricate din materiale de calitate inferioară și sunt susceptibile de a vă dezamăgi în multe moduri în comparație cu originalele. În mod special pentru scutece și chiloți Moony (Mooney) aș ​​vrea să menționez că pentru piața internă din Japonia sunt eliberate cu personajele de desene animate Disney și sunt de cea mai înaltă calitate. Pe un pachet cu astfel de scutece și chiloți în colțul din dreapta jos va fi desenat Disney Winnie the Pooh.

În rezumat, voi scrie pe scurt sfaturile mele subiective și, probabil, acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea finală:

Deci, pentru un nou-născut vă sfătuiesc să alegeți scutecele Merries (Meries) - șansa de a nu vă place cel mai puțin. Apoi, puteți încerca și Moony (Mooney) și GooN (Gong). Dacă Meries deseori merge înapoi sau nu se descurcă cu absorbția noaptea, atunci ele pot fi lăsate pentru a purta în timpul zilei sau a fi abandonate cu totul. Reacția la nivelul pielii (înroșirea) cel mai adesea (conform recenziilor prietenilor și clienților) este pe gong.

Când copilul se mișcă foarte mult și este foarte greu să pună un scutec pe el, sau în timpul procesului de purtare a scutecului cade sau se târăște, atunci este timpul să treceți la chilotei. Din nou, vă sfătuiesc să începeți cu Merries, apoi treceți la alții. Dacă prețul întrebării nu te deranjează, atunci, bineînțeles, chiloții Moony (Mooney) sunt cei mai buni.

Se întâmplă că chiloții noaptea nu pot face față volumului de lichid emis atunci când copilul este deja mare. În acest caz, se poate purta în siguranță în timpul nopții scutece de dimensiuni mari.

Ei bine, și mai multe sfaturi despre dimensiune. Experimentată pentru copiii cu o medie de construcție (adică fără extremități: nu foarte subțiri și nu foarte bruște) a reieșit următoarea regulă: alegeți scutecul Merries, în funcție de greutatea copilului dvs., concentrându-se pe prima cifră a intervalului de greutate al scutecului. De exemplu, dacă bebelușul dvs. cântărește 6 kg, atunci cel mai probabil, scutecul Merries (dimensiunea M) (M-6-11 kg) se va "așeza" mai bine. Mergeți la dimensiunea următoare L (9-14 kg), când copilul atinge o greutate de 9 kg sau mai mult. Luați în considerare faptul că Moony (Mooney) și GooN (Gong), așa cum am scris mai sus, nu sunt malomerki și sunt, în consecință, mai mari decât dimensiunea similară a scutecelor și a pantalonilor Merries (Meries).


Wipes:

Servetele Merries (Meries) și GooN (Gong) sunt cele mai răspândite pe piața rusă.

Servițe Merkurile în ambalajul roz sunt poziționate pe măsură ce servetelele elimină cel mai eficient contaminarea de pe pielea copilului. Pe suprafața lor sunt niște caneluri, care dețin chiar particule solide sau dense de murdărie și scaune pentru bebeluși.

Servetele Se pastreaza in ambalajul verde pot fi aruncate in toaleta, deoarece sunt complet dizolvate in apa

Sapunurile Gong sunt impregnate cu o compoziție foarte asemănătoare cu apa obișnuită, se precizează că acestea nu produc deloc reacții asupra pielii copiilor.

În opinia mea, cea mai bună opțiune în ceea ce privește raportul preț / calitate este șervețele GooN (Gong). Ei nu au aproape nici un miros, Merries (Meries), este mai vizibil. Șervețelul însuși este asemănător texturii cu o țesătură subțire transparentă (Meries în ambalajul verde seamănă mai mult cu hârtia) și, dacă este necesar, servetelele pot fi rupte. Impregnarea este suficientă pentru a elimina orice contaminare cu o cantitate minimă de frecare (Meries are un pachet verde, în opinia mea, există o mulțime de impregnare, atât de mult încât să puteți șterge un șervețel). În cele din urmă, în unitatea înlocuibilă GooN (Gong) există 70 de șervete, în blocurile Merries (Meries), ele sunt roz și verde, 54 de bucăți și 64 de piese, iar prețul este de obicei mai mare pentru cel mai recent brand, ).

În orice caz, scutecele japoneze sunt scutecele de cea mai înaltă calitate din toate cele disponibile în prezent pe piața rusă, în opinia mea subiectivă. Alegerea dvs. depinde de capacitățile dvs. financiare și de caracteristicile celei mai prețioase creații - copilul dumneavoastră.

Cunosc iubitorii doar Merries (Meries), numai Moon (Mooney) sau doar GooN (Gong). Și nu pot fi convinși în acest lucru, nu se dau la convingere să încerce alte mărci. Îi cunosc pe acei părinți care sunt de bună voie sau cu răbdare, dar încercați diferite mărci, întorcându-vă mai târziu la iubitul lor Merries / Moony (Mooney) / GooN (Gong). Apoi, sunt aceia ca mine și fiica mea: în diferite stadii ale creșterii noastre, am folosit simultan scutece de diferite mărci și chiar mărimi diferite. Mai recent, am folosit chiloți GooN (Gong) și Merries (Meries) alternativ pentru o zi. Și acum purtăm chilotul Moony (Mooney) - ziua aceleiași dimensiuni, iar noaptea le îmbracăm la fel, dar dimensiuni mai mari, pe măsură ce au început să doarmă mai mult și să elibereze mai multe lichide. Bucurați-vă de folosirea dvs. pentru dvs. și copilul dumneavoastră.

Merries sau GOON, care este mai bine ??

Fetelor, spune-mi care dintre aceste scutece îți place, am folosit copilul Pampers Active, dar am început să observ că, chiar dacă nu l-ai purtat mult timp, atunci când mi-am scos fundul umed de la fiica mea, ca și cum subosul absoarbe prost. esti tu

33 răspunsuri

Îmi place foarte mult luna nouă

În Merris dormim toată noaptea, nu se scurg, sunt foarte bune și mi se pare că este mai subțire decât modurile, cel puțin pentru noi)))

dacă în centime ei compară același lucru. numai guna nou mai moale

Guna nu ne-a plăcut foarte mult, am fost abordați de Merris, în general, toate acestea sunt individuale, trebuie să încercăm.

și este de acord cu voi - este necesar să încercați și să fiți deja hotărâți

Iată multe dintre cele noi nu au luat nici măcar. Razniya numai gong de absorbție mai mare. Și astfel unul la unu cu Meries doar puțin mai ieftin.

Guna cu siguranta mai bine Meries absorb si sta pe copil mai bine. Meries tocmai a încercat mai mulți oameni și mulți nu au luat noii Gunas, judecați de cei vechi. Iar Gunele sunt foarte frumoase acum. Cel mai bun dintre japonezi cu siguranță.

Este un păcat, și am vrut să încerc, ca și în pantaloni scurți, de asemenea, nu găsim foarte convenabil în scutece, încercați mai întâi podguzy și apoi chiloți))

Da, voi comanda cu siguranta, este pacat ca nu vad pachete de mici, asa ca pot incerca totul, am oprit pe chilotii Merris de la 6 kg, ma plimbam in jurul magazinelor pentru copii, s-ar putea sa fie pachete mici, voi incerca)))

Merried și Moon încercați, acesta din urmă mai mult

Merris. Și între acești doi, exact Muni, rahatul lui Gong. Dar, în general, cine este potrivit.

Nu scrie nonsens. Rahat :) Pentru noi, rahaturile au fost merite. Aici ne-am curgat și ne-am strecurat. Gunele de țânțar s-au dovedit a fi ideale, deși mai târziu au început să poarte Munias cu Meries, dar nu asta. Dar faptul că este potrivit sau nu pentru toată lumea trebuie să fie judecat, deoarece toate cele trei mărci de scutece japoneze nu sunt foarte diferite între ele și sunt diferite pentru a numi unii dintre ei prostii.

Ce fel de atitudine - dacă nu te duci, nu înseamnă. Ce este asta? Poate că ați luat o dimensiune greșită sau este o intoleranță individuală. toți cei care folosesc arme în lume sunt idioții care folosesc rahatul. Gândiți-vă ce scrieți.

Merries, Moony și GooN comparație scutece

Ce scutece de ales? Și care este mai bine pentru un nou-născut?

Aceste întrebări vă îngrijorează multe mame. Vă aducem la cunoștință un articol despre compararea scutecelor japoneze Merries, Moony și Goon. Comparația scutecelor se bazează pe recenzii ale clienților, recenzii de pe Internet, opinii ale prietenilor și cunoștințelor. Desemnarea în tabele: 2 sau 3 înseamnă - scutecul are al doilea (al treilea) loc.

Compararea gadgeturilor Merries, Moony and Goon

Mai bine pentru nou-născuți

Notă de până la 5 kg. și S 4-8 kg. - fără gumă

Notă de până la 5 kg. și S 4-8 kg. - tăiată pentru buric

Urmează primul număr indicat în kg.

Scutecele Merries și Moony mai atent tratarea nou-născuților (rană ombilicală). Pentru nou-nascuti, este mai bine sa cumparati Merries sau Moony. Meritele scutece au mai puține plângeri despre iritație, erupții cutanate și așa mai departe.

Comparație TRUSS Merries, Moony and Goon

Cum să vă scoateți chiloții: rupeți de-a lungul cusăturilor laterale

Este mai ușor să rupeți cusăturile laterale

Mai elastic elastic

pentru crawling / standing

pentru băieți / fete

Merge chiloți sunt mai subțiri, atât de bine pentru mers pe jos. Ele sunt aproape imperceptibile sub îmbrăcăminte. Deși absorb puțin mai puțin decât Moony și Goon, datorită faptului că este mai subțire. Moony și Goon sunt mai groase, dar absorb și mai mult. Pentru moliciune: unii cred că cele mai moi chiloți Merries, alții - că cele mai moi chiloți Moony.

Chiloți Moony M 6-10 kg. Puteți cumpăra 2 opțiuni: pentru copiii cu crawlere sau pentru copiii care pot sta în picioare. Diferența în deplasarea zonei de absorbție maximă, datorită căreia - o distribuție mai uniformă a umidității în scutec.

Chiloți L 9-14 kg. și Goon L 9-14 kg. (și mai mult) puteți cumpăra 2 tipuri: pentru băieți sau pentru fete. Diferența constă, de asemenea, în deplasarea zonei de absorbție maximă.

Acum, despre scutecele Merries, Moony și Goon mai mult.

Merries producător

Scutecele Merries (Meries) sunt produse de KAO japoneză (Cao Corporation), înființată în 1887.

Meritele scutece au fost produse din 1983. În acest timp, marca Merries (Meries) a devenit unul dintre liderii nu numai pe piața japoneză, ci și a câștigat conducerea pe piețele rusești și asiatice.

Scutecele, chiloti Merries, Moony si Goon sunt produse premium. O astfel de caracteristică a mărcii Merries (Meries) atribuită calității impecabile. Merries bunurile de marcă (Meries) sunt fabricate din bumbac organic folosind o tehnologie unică, care nu are analogii în lume.

Scutece, chiloți, șervețele Merries (Meries) monitorizează strict nivelul radiațiilor. Faptul că radiația este normală este confirmată de evaluările celor care măsoară în mod regulat nivelurile de radiații acasă cu ajutorul unui dispozitiv special.

De aceea, în siguranță pentru copii.

Merries urmărește îndeaproape tendințele pieței și dezvoltă în mod constant tehnologii avansate pentru a ține pasul cu ultimele evoluții.

Moony Maker

Scutece, chiloți Moony (Mooney) este produs de Unicharm Corporation (Unisharm Company), fondată în 1961. Compania a stăpânit treptat producția de produse de igienă feminină, produse pentru îngrijirea copiilor, diverse produse cosmetice, produse pentru copii și multe altele.

Pentru a-și crea scutecele, Unisharm a creat un laborator special, cu manechinul unui copil în mișcare. Laboratorul a analizat cantitatea de absorbție a scutecului, rata de absorbție, distribuția uniformă a fluidului, confortul la purtare, confortul, nivelul de alunecare și așa mai departe.

Mooney (scutece), chiloți și șervețele, precum alte produse japoneze, au câștigat prestigiu pe piața de scutece din Rusia, datorită calității excelente japoneze. Scutecele moon aparțin de asemenea segmentului premium.

Producătorul GooN

Scutece, pantaloni GooN (Gong) sunt fabricate de Daio Paper (Dio Paper), infiintata in 1943. Este una dintre cele mai mari firme de produse din industria hârtiei din Japonia.

Daio Paper urmărește conceptul său principal: hainele primare din viața copiilor trebuie să fie de cea mai înaltă clasă, prin urmare produsele GooN sunt fabricate numai din materiale naturale.

Baby scutece GooN (Gong) - o nișă separată în activitățile lui Daio Paper. Scutece GooN - produs de înaltă calitate. De asemenea, fac parte din clasa premium.

În japoneză, "GooN (Gong)" înseamnă "Creșteți".

dimensiuni

scutece

chiloți

M 6-10 kg - pentru accesarea cu crawlere

M 6-10 kg - pentru a sta în picioare

L 9-14 kg - pentru băieți

L 9-14 kg - pentru fete

L 9-14 kg - pentru băieți

L 9-14 kg - pentru fete

XL 12-17 kg - pentru băieți

XL 12-17 kg - pentru fete

XL 12-20 kg - pentru băieți

XL 12-20 kg - pentru fete

XXL 13-25 kg - pentru băieți

XXL 13-25 kg - pentru fete

XXL 13-25 kg - pentru băieți

XXL 13-25 kg - pentru fete

Dimensiunile chiloturilor Merries, Moony și Goon sunt puțin diferite.

Pantalonii de lână sunt de 9-14 kg, 12-17 kg, 13-25 kg, și Goon 9-14 kg., 12-20 kg., 13-25 kg. pot fi cumpărate pentru băieți sau pentru fete. Diferența dintre aceste pantaloni se bazează, de asemenea, pe deplasarea zonei de absorbție maximă, luând în considerare diferențele fiziologice în structura corpului. Pantalonii moonului pot fi cumpărați cu 6-10 kg pentru copiii care se târăsc sau se află în picioare. Diferența dintre scutece este schimbarea zonei de absorbție maximă. În scutecele concepute pentru a alăpta copiii, zona de absorbție maximă va fi plasată ușor în față, ținând cont de poziția copilului.

Pantaloni Merries 6-10 kg., 9-14 kg., 12-22 kg., 15-28 kg. - universal și potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. În același timp, nu uitați că Merries sunt femei mici.

DESCRIEREA DRAWNERULUI Merries, Moony and Goon

Dintre toate scutecele, scutecele Merries sunt cele mai subtiri. Multe recenzii susțin că scutecele Merries sunt cele mai moi.

Scutecele Moony și Goon au o grosime puțin mai groasă. În același timp, între ei Moony și Goon sunt cam la fel.

Scutecele Moony și Goon absorb cel mai mult. Acest lucru se realizează printr-o grosime mai mică a scutecului.

Alegerea unui scutec trebuie amintit: cu cât scutecul absorb mai mult, cu atât mai mult poate fi copilul și cu cât mai mult contact cu pielea. Dacă bebelușul tolerează contactul cu un scutec complet, atunci absorbția scutecului este importantă.

Dacă aveți tendința de a schimba scutecul mai des (de exemplu din cauza alergiilor), atunci este mai bine să acordați atenție Merries. Potrivit recenziilor clienților, Merries are un risc minim de iritare.

Pentru nou-născuți, mulți recomandă mai întâi cumpărarea Merries (din același motiv pentru absența reacțiilor alergice), apoi trecerea la Moony sau Goon.

Merries și Scutecele Moon pentru nou-născuți sunt, de asemenea, mai bine să cumpere, deoarece în dimensiuni NB 0-5 kg., S 4-8 kg. Aceste scutece au o protecție a plăgii ombilicale. Scutecul Merries nu are elastic la talie, pentru a nu stoarce, iar scutecul Moony are un canal / gât pentru ombilic.

Atât Merries, cât și Moony și Goon au cavități în interiorul scutecului, astfel încât să absoarbă scaunul și să atingă pielea bebelușului cu un material uscat și curat care se ridică deasupra locașurilor.

Descrierea TRUSERILOR de Merries, Moony and Goon

Chiloți încep să se folosească când copilul începe să se miște mai mult și este mai greu să poarte un scutec. Chiloții se pot îndepărta cu ușurință dacă spargeți cusăturile laterale și îndepărtați-o ca un scutec. Deci, nu bloca picioarele copilului.

Chiloții Merrie sunt cel mai subțire, cel puțin din toate plângerile de iritare, elasticitatea densității medii, cusăturile laterale sunt ușor de rupt. Puțin absorbi puțin, pentru că ele sunt mai subțiri. Acestea pot fi cumpărate pentru mersul pe jos (subțire), dacă există iritații la scutece (cele mai non-alergice). Având în vedere că Merries malomerki atunci când cumpărarea ghidate de o dimensiune figura mai mică.

Pantalonii de lână sunt mai groși, dar absorb foarte mult, densitatea medie este elastică, cusăturile laterale se rup ușor. Puteți să le cumpărați atunci când trebuie să schimbați scutecele mai rar (călătorii, somn de noapte), copilul a început să scrie mai mult atunci când alte scutece nu se descurcă cu volumul. Canapele de chilot sunt împărțite în chiloți pentru băieți și chilotei pentru fete, precum și chiloți de mărimea M 6-10 pentru crawlere și pentru cei care pot sta. Țineți cont de acest lucru atunci când cumpărați.

Goon chilotei sunt asemănătoare cu Moony, absorb foarte mult, sunt un pic mai ciudate (Meris și Mooney sunt considerate cele mai moi), guma este mai strânsă, cusăturile laterale sunt mai greu de rupt. Puteți să le cumpărați, precum și pe Muni, dacă copilul scrie multe și alte scutece nu se confruntă cu volumul atunci când doriți să schimbați scutecele (chiloții) mai rar. Chiloți GooN au și o divizie în chiloți pentru băieți și chiloți pentru fete.

Dacă chiloții nu pot face față volumului pe timp de noapte, puteți încerca chiloți de mărimea următoare.

Scutece de calitate

Scutecele japoneze sunt considerate cele mai bune scutece. Dar unii vorbesc despre calitatea lor proastă. Cum poate fi aceasta?

Ce scutece sunt mai bune la fel?

Esența este după cum urmează. Merries, Moony și GooN sunt diferite. Pentru piața internă japoneză, scutecele sunt de o calitate superioară. Însă scutecele sunt încă disponibile pentru export în alte țări. Și aceste scutece au o calitate mai slabă. Și, de regulă, nu face fericiți cumpărătorii ruși.

Cum să distingi scutecele japoneze de pe piața internă a Japoniei.

1. Codul de bare al țării producătorului - 45 sau 49.

2. Pe ambalaje toate inscripțiile sunt numai în limba japoneză.

3. Sigla în formă de arc a inimii Merries are contururi clare (nu neclare).

7. Scutecele sunt durabile, părțile sunt simetrice, nu există părți proeminente necorespunzătoare, secțiuni de produse necorespunzătoare. Nu există mirosuri ascuțite, scutecele sunt moi și delicate la atingere.

Exportați ambalajele traduse în mai multe limbi. Emblema Merries pe ambalajele de export este o neclaritate a unei blururi în formă de inimă.

Goon sau merries, sau moon?

Cumpărați altele și folosiți-le pentru perioade scurte de timp - înainte de îmbăiere sau de îmbrăcare pentru o plimbare. Deși crește încă foarte repede de la o dimensiune a nou-născutului, încă mai am o jumătate de pachet de primele dimensiuni.

Și în problema topului - Guna. Merrișul trece câteva muni. nesemnificativ în comparație cu Gunami, benzile de cauciuc de pe laturi nu le-mi place încă.

În funcție de forma preoților și de consistența scaunului. În primele luni, fiul meu curgea totul perfect.

Ne-am oprit la muni. Arma mai place, dar unde le iau, sunt mai scumpe decât muni. Merris sunt, de asemenea, ele, ele sunt mai elegante), dar ne-am scurgeri.

Și fabrica Muni este cea mai îndepărtată față de fukushima)

În tendință

Natalia Negoda a spus cum a fost atacată de femeile căsătorite și de procuratură

Mă reproșez pentru ei: Yana Rudkovskaya a mărturisit iubirea ei pentru clătite

Accident vascular cerebral Vyacheslav Malezhik a vorbit la un concert al vedetelor din anii '90

Dulciuri de gătit: clătite cu brânză, fierte în cuptor

Unele sărbători umilitoare: Dragostea Tolkalina a vorbit despre 8 martie

Despre proiect

Toate drepturile asupra materialelor publicate pe site sunt protejate prin drepturi de autor și drepturi conexe și nu pot fi reproduse sau utilizate în nici un fel fără permisiunea scrisă a deținătorului drepturilor de autor și punerea la dispoziție a unei legături active la pagina de pornire a portalului Eva.Ru (www.eva.ru) de lângă cu materiale utilizate.
Pentru conținutul materialelor promoționale ediția nu este responsabil. Certificat de înregistrare media nr. FS77-36354 din 22 mai 2009 v.3.4.127
© Eva.ru 2002-2019

Suntem în rețele sociale
Contactați-ne

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și pentru a îmbunătăți eficiența site-ului. Dezactivarea modulelor cookie poate cauza probleme cu site-ul. Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.

Muni, Meries sau Guna.

Spune-mi cine a încercat pe toți? Care dintre ele ți-au plăcut mai mult. și ce Am încercat Muni și Pampers premium, scutecele, desigur, vor fi mai grele și vor mirosi ca ceva nu foarte bun. dar acestea au cleme cool și confortabile, ajunge)). în timp ce clemele lui Mooney sunt uneori frecate, dar moi, moi.

19 răspunsuri

Avem copii încă în spital (scutece cumpărate) au început să apară puncte. pata cu creme nu a ajutat. Am cumpărat o scrumieră premium - mai moale decât verdele - dar nu sa întâmplat nimic. Am cumpărat 2 pachete de merii și alte gunuri sunt mici de înțeles. Deci, aici este concluzia - că înroșirea este dispărută. mk sunt foarte subțiri subțiri. De asemenea, ei au observat că, uneori, umedul din afară - mama spune că este ca efectul opus al saunei. Cei din interior nu o vor primi, dar totul merge afară. dar Meries și mai des scurgeri și o astfel de umiditate a fost mai des observate. și nu atât de interesant, guni au imagini diferite în față și ne place mai mult. în timp ce alegerea mea este japoneză

Guna - Kaki... nu ne place, Merries-Best. Dar în munay rezinochka, astfel încât ei stau mai bine merriyesov. Potrivit scutecelor și nu numai dacă întrebi în PM :), mă voi bucura să vă ajut.

Vând. și ajutor consultații.. toate)))

Trăim de la naștere pe Merries. Îmi place foarte mult. Ass nu a rănit niciodată, nu a roșu și nu a ofensat la aceste scutece. Undeva de două sau trei luni, dormim toata noaptea într-un singur subwoofer - și știm problemele! Indicatorul este bun, o picătură - și totul este clar)) Nu mirosi, moale, pufos. În general, alegerea mea este Merries!

Am încercat nu pe toți, ci pe mulți. Așa că nu pot spune că am fost încântat de niște kea de la Pampers premium - ei nu au scurgeri, nu au frecat, dar a existat o DOAR - ochiurile, cel dinăuntru, lipiți de fundul bebelușului de câteva ori, s-au trezit, s-au trezit, s-au mutat, au trebuit sa se rupa imediat. Haggis nou-născuți în valoare de 8 buc. Am fost donat la spital, nu au existat plângeri, dar nu le-am cumpărat după. Merrisul este subțire și moale, dar în mod regulat curge pe picioare și umed în exterior (.). Gunas practic nu diferă de Merris, avem și scurgerile. Încerca cumva scutece portocaliu și verde-albastru, diferența cu excepția desenelor externe nu a observat în mod special (explică, știind :)) Apropo, aceste scutece, spre deosebire de japonezi, nu s-au scurs cu noi. Și totuși: avem toate scutecele lasă urme pe picioare, nu puternice, dar este păcat pentru bebeluș Cumpărăm același guna sau merris. noi îndura și mint adesea golopopi))) este ceva de genul asta. care nu numai că a scris despre japonezi.

A venit pentru noi Guny - Mi-a plăcut. Dar nu înțeleg 0, poate că sa întâmplat astăzi - dar prin spate, a ieșit - au murdarit. Poate apropo, Sasha la purtat - strâns strâns. Dimensiunea noastră pare a fi.

Doar am vrut să creez un post despre alegerea mea! Ei bine, voi scrie aici! Am încercat marissa lui guni și muni! Marissa este bună: moale, indicatorii sunt buni, ei țin bine... nu urmează nimic, dar unele palide. (dar acest lucru este mai mult pentru părinții acestor imagini) bine, și într-adevăr frecati-l. Apoi ea a decis să încerce muni. Nu mi-a plăcut deloc. Da, ele sunt moi! DAR acestea sunt cu modele verzi și un indicator verde care în general nu este vizibil pe un astfel de fundal. Și acest indicator schimbă culoarea numai dacă copilul scrie 5 kg ((ce fel de pătrat sunt toate între picioare se dovedește că nu mi-am dat seama că erau prea subțiri și le-am folosit pentru a fi friptură în vară, pe scurt, m-am dus la Merissa din nou. Nu cred ca o sa incerc si ce crezi ca mi-a placut P directmn direct Mi-a placut poze luminoase Indicatorul este acelasi ca si in meris si nu freca deloc Deși nu-l freesc toată ziua și noaptea Pts fericit! Pentru noi, cel mai bun guna, Merissa!

dar nu am nici o plângere în indicatorul muni, chiar și fiica mea scrie puțin și este imediat vizibilă, nimic nu se simte la atingere, iar indicatorul schimbă imediat culoarea.

folosit Merris și Muni, la început părea că Muni este mai bine, dar acum, sincer, nu văd nici o diferență între ele, dar eu cumpăr Muni, doar pentru că, teoretic, ele par a fi mai bune)

Ciudat, dar și prietenul meu nu are plângeri cu privire la indicatorii munni.

În detrimentul indicatorilor, rață, ele nu sunt, în principiu, necesare. Eu și așa, la atingerea pe care o definiu. dar faptul că unele pătrat între picioare, cu siguranta este. Și la ce vârstă ați decis deja alegerea. Păi, iau totul, Muni, și o iau, nu pot decide cumva să încerc un alt fir. Sedna aici din nou Mooney a cumpărat. Dar spune-mi, dacă întoarceți luminile și indicatoarele și toată frumusețea, și lăsați moale și uscată, bine, confort, ce ai pleca? și în cele din urmă ceea ce folosiți, și aceia și alții.

Ei bine, în termeni de moliciune, toate Merissas sunt mai bune pentru ele. Suprafața este plăcut catifelată sau ceva asemănător. Și munov și armele sunt, de asemenea, mai moi, dar mai fluide. Dar, desigur, nu se compară cu nucleele roșu-fierbinți. Merissa pe care o folosim de la naștere. Apoi, ea a decis să încerce muni și vara ea a folosit muny amestecat cu Meris, dar numai săptămâna trecută am cumpărat guna și sunt încântat))), în principiu, puteți să determina cu siguranță sub-boot descris, dar când a oftat un pic, trebuie să mergeți direct la stradă. Mai ales daca exista indicatori, ei ar trebui sa fie buni si nu ca muni) incearca sa nu-l regreti, mai ales ca nu stiu cum esti si avem destule din ele timp de 10 zile si vom folosi repede)) Nu ma obosesc acum să ia)))

Văd, mulțumesc pentru comentariul!)

Am încercat cu adevărat toți japonezii și non-japonezii. cel mai bun pentru noi este Muni. La iritarea Merisa. și gunele sunt ceva între ele, când nu-l găsesc pe Muni, îl cumpăr pe Gunas. Dar muni este și mai convenabil din cauza pereților laterali de întindere, o dată, când guna mea se afla într-o poziție așezată, încerca să prindă un deget între scutece și burtă, așa că apasă stomacul până se află, este ceva și dacă slăbiți clemele atunci va cădea complet sau scurgeri :)

despre încheieturile scutecilor sunt de acord ________))))))))))))

mai bine merris, au câștigat chiar recent testul de cumpărare))))))))

L-am pierdut pe Merisa, Mooney a câștigat =))) Ne-a plăcut cu adevărat lui Mooney.

aici pe bb fata a scris că ea a hrănit merris.

Am privit acum 2 ani, apoi, în general, haggis a împărțit primul loc cu Helen Harper))))

Merisa nu era doar un gud, dar, ca întotdeauna, Muni era cel mai bun.

ele sunt cele mai subtiri

am inceput cu Meries, sunt fericit =)) De asemenea, doresc ca celelalte doua companii sa incerce =)) pana cand Meries a folosit scutece obisnuite (cum ar fi libero, scutece) de la ele doar emotii negative, acum n-am sa le schimb pe japonezi pentru nimic =)))

Care este diferența dintre scutecele japoneze? Comparând Merries, Moony și GooN
← înapoi la listă

Fiecare părinte dorește să-i ofere copilului tot ce este mai bun, pentru a face viața copiilor confortabilă. În primii ani de viață, copilul este foarte important să se facă prieteni cu scutece bune. Pe aceasta depinde nu numai sănătatea, somnul și starea de spirit a copilului, ci și atmosfera generală din familie. Dacă părinții se culcă destul, petrec mai mult timp cu descendenții lor, decât să spele scutece, foi, chiloți și colanți, atunci, în consecință, au mai multă răbdare, au suficientă forță pentru a simți pe deplin marea fericire a micuțului.

În calitate de șef al unui magazin on-line, selectez cu grijă o gamă largă de produse pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri. După mult timp de lucru cu diverse mărci și comunicare cu clienții obișnuiți, am avut o opinie clară că scutecele japoneze sunt de departe cea mai bună alegere a părinților care îi îngrijesc. Cu toate acestea, problema este că în rețeaua comercială brandurile japoneze sunt încă reprezentate puțin. Pentru a compensa lipsa de informații despre asistenții copiilor de acest gen util, voi încerca să subliniez acest subiect astăzi.

Cele mai populare sunt scutecele și pantalonii japonezi Merries (Meries), Moony (Mooney), GooN (GON). Cu siguranta esti interesat, care este diferenta dintre ele. Pentru a răspunde cât mai complet la această întrebare, mă voi concentra pe fiecare brand separat.

Caracteristicile comparative ale scutecelor japoneze

Pentru a avea mai multe informații pentru a sfătui clienții noștri, desigur, am studiat, de asemenea, scutecele din toate cele trei branduri. Este destul de evident că scutecele Merries (Meries) s-au dovedit a fi cele mai subțiri din toate. Comparând GooN (MoG) și Moony (Mooney), nu am simțit o diferență semnificativă în ceea ce privește densitatea. Se pare că acesta este motivul pentru care Gun și Muni sunt capabili să absoarbă mai mult fluid decât Meries. Scutecele Mooney absorb umiditatea cel mai rapid.

Totuși, întotdeauna luați în considerare susceptibilitatea copilului dumneavoastră la reacții alergice. La urma urmei, cu cât fluidul absorb mai mult, cu atât mai mult copilul nu-l poate schimba. Pe de o parte, acesta este un avantaj, iar pe de altă parte un dezavantaj. În cazul în care copilul dumneavoastră este predispus la alergii, contactul pe termen lung al pielii bebelușului cu un scutec, dimpotrivă, nu este de dorit - ar fi mai bine să schimbați scutecul mai des. În această chestiune, voi trebuie să decideți. Dacă pielea copilului dvs. fără probleme suferă un contact prelungit cu suprafața scutecului, atunci Moony (Mooney) și GooN vă vor potrivi. În acest caz, nu veți mai deranja copilul, schimbând scutecul și economisiți bani pentru alte lucruri necesare. Dar dacă pielea unui copil este predispusă la tot felul de reacții alergice, căldură, erupții cutanate și roșeață, atunci nu ar trebui să riscați și să-i ispitiți soarta - alegeți cu îndrăzneală Merries! La urma urmelor, sănătatea moștenitorului sau moștenitorului tău este mai prețioasă decât toți banii din lume.

Pentru majoritatea copiilor, scutecele celor trei producători sunt destul de potrivite. Judecând după recenziile clienților noștri obișnuiți, dacă copilul nu se apleacă noaptea, se poate ridica toată noaptea într-un scutec Meries sau Mooney sau Gun. Principalul lucru este să alegeți dimensiunea potrivită.

Merries (Meries) scutecele primesc în mod constant un feedback pozitiv, în special pentru nou-născuți. Dacă analizăm opiniile clienților noștri, putem recomanda următoarele: de la naștere, este mai bine să folosiți produsele TM Merries (Meries) - este puțin probabil să fiți nemulțumiți de ei. Și apoi puteți experimenta cumpărați Gun și Mooney. După ce ați încercat totul, veți putea evalua avantajele acestora în raport cu copilul. După aceasta, puteți alege cu ușurință marca dvs. preferată, deși unii dintre clienții noștri folosesc alternativ scutecele celor trei producători. La urma urmei, toate aceste produse sunt de o calitate foarte bună, iar pentru confortul deosebit al copilului, ele au adâncituri pe suprafața interioară, permițând scaunului să se înmoaie fără să atingă pielea delicată pentru sugari. Datorită structurii scutecului, fundul rămâne curat și, cel mai important, uscat, deoarece se ridică deasupra canelurilor din material.

Cum de a determina dimensiunea?

Bebelusul va fi întotdeauna confortabil în scutec, dacă alegeți dimensiunea potrivită, care depinde de greutatea copilului.

De exemplu, dacă aveți nevoie de scutece Merries pentru cele mai mici, acestea sunt de dimensiuni NB (până la 5 kg) și S (4-8 kg). Ele sunt create în așa fel încât să nu stoarceți în niciun caz burta și să nu deranjați rănile de pe ombilic. De aceea, în cele mai mici dimensiuni de scutece Merries nu există elastic în jurul burții. Se pare că acest lucru este un plus incontestabil, dar, conform clienților noștri, scurgeri sunt posibile din cauza lipsei de elasticitate, mai ales pe spate. Mă grăbesc să mă asigur: începând cu mărimea M (6-11 kg) și mai departe, guma din Merries este deja prevăzută, deoarece copilul crește și se mișcă mai mult. În consecință, fără o gumă, scutecul va cădea pur și simplu în jos.

Însă scutecele moon (Mooney) pentru copii (dimensiuni NB (până la 5 kg) și S (4-8 kg)) au un alt avantaj. În zona buricului, ele sunt prevăzute cu o tăietură sub ombilic, care este proiectată să nu dăuneze buricului sau să nu rănească ciocul ombilical care nu a căzut încă.

Atunci când alegeți între scutece, rețineți că Meries sunt mici. Asta este, arma și munis de aceeași mărime vor fi puțin mai mari. Prin urmare, dacă utilizați scutece Meries, dar copilul lor este în mod clar deja crescut, puteți cumpăra acel Gun și Mooney, proiectat pentru aceeași greutate. La urma urmei, mersul la dimensiunea următoare va crește costul unui scutec, iar temporar la GoGun sau Mooney vă va economisi bani. Producătorii, de regulă, formează ambalajele astfel încât dimensiunile în mărime ale ambalajului să rămână neschimbate, iar numărul de scutece din acesta să scadă.

Clienții noștri obișnuiți spun adesea că pentru copiii cu o greutate medie (nu foarte subțiri și nu foarte plini), ar trebui să alegeți un scutec, concentrându-se pe prima cifră a intervalului de greutate indicat pe ambalaj. Adică dacă copilul dvs. cântărește aproximativ 6 kg, este foarte probabil ca scutecele Merries (Meries) de dimensiune M, concepute pentru o greutate de 6 până la 11 kg, să fie ideale. Când bebelușul crește până la 9 kg, mergeți imediat la dimensiunea următoare - L, destinat copiilor care cântăresc între 9 și 14 kg.

chiloți

În mod separat, vreau să rămân pe scutece sub formă de chiloți, deoarece sunt foarte populare printre clienții noștri.

Chiloți de la toți cei trei producători nu diferă foarte mult una de cealaltă. Toate acestea prevăd că pentru îndepărtare este necesar să le rupeți de-a lungul cusăturilor laterale. Adevărat, pistolul se mișcă mai tare decât Meries și Mooney.

Pentru ca bebelușul să nu apese scutecul oriunde, este necesar să se ia în considerare tenul copilului, dimensiunea burta copilului după masă și postura de ședere, precum și densitatea elasticului pe chiloți în jurul burții și picioarelor. Potrivit clienților noștri, chiloți GooN (GON) au cea mai densă bandă elastică în jurul burții și picioarelor. Acestea sunt urmate de chiloți Merries (Meries). Dar cea mai liberă gumă recunoscută în chiloți Moony (Mooney).

Judecând după recenziile cumpărătorilor, diferențele dintre produse în ceea ce privește grosimea și volumul lichidului absorbit nu sunt foarte semnificative. Cu toate acestea, chiloți Meries sunt considerate a fi cele mai subțiri. Dar din cauza acestui avantaj, ele absorb puțin mai puțin decât celelalte două probe. Mooney urmează, iar clienții noștri sunt cei mai strâmbați. Nimeni nu a observat o diferență semnificativă în capacitatea de absorbție dintre chiloturile lui Gun și Mooney.

În clasamentul chiloților moi, palma a fost câștigată de marca Moony (Mooney). Mulți părinți consideră că este un mare avantaj că chiloții de gong și muni sunt făcuți separat pentru băieți și fete. Opțiunea pentru băieți este făcută astfel încât zona absorbantă specială să fie situată puțin mai sus, respectiv pentru fete - puțin mai mică, ținând cont de trăsăturile anatomice ale copiilor.

Nuanță secrete

Atât scutecele, cât și chiloții descriși mai sus sunt fabricați de producătorii japonezi atât pentru piața internă, cât și pentru export. Încearcă să găsești exact scutecele și chiloții, create pentru consumatorii japonezi. Toate analogiile de export costă mult mai puțin, dar sunt, de asemenea, făcute din materii prime de calitate inferioară, astfel încât vă vor dezamăgi cu siguranță în multe feluri. Clienții noștri apreciază în special produsele concepute special pentru copiii japonezi.

Sfaturi pentru a vă ușura viața

În concluzie, vreau să recomand totul pentru nou-născuți să aleagă scutece Merries (Meries). Nu am auzit nimic negativ în direcția acestui brand de la cumpărătorii magazinului nostru online. Apoi puteți încerca Moony (Mooney) și GooN (WG), combinați-le. Dacă Meries "dau o scurgere", le poți lăsa doar pentru ziua și pune-l pe Muni sau Gun în noapte. Timpul va spune ce combinație de scutece este potrivit pentru copilul dumneavoastră.

Acum, despre trecerea la chiloți. Înlocuirea scutecului pe chiloți este atunci când copilul începe să se miște foarte activ. La urma urmei, este dificil să alergi și să prinzi un bebeluș care să alerge și să poarte un scutec, care mai târziu începe să se târască. Vă sfătuiesc să începeți cu Merries. Deja puteți încerca alte chilotei japoneze, scutece. Dacă partea materială a problemei nu vă privește în primul rând, atunci cea mai bună alegere de chiloți va fi Moony.

Printre clientii nostri sunt urmasii activi doar Merries (Meries), altii ca Moony (Mooney), multi cumparatori prefera sa cumpere doar GoON (GOn). Există, desigur, părinți experimentali care încearcă alte scutece japoneze, revenind mai târziu la alegerea inițială.

Soluția inventivă a unuia dintre clienții noștri sa dovedit a fi foarte practică: în timpul zilei pune copilului un scutec de aceeași dimensiune, iar noaptea folosește un produs de dimensiuni mari. Acest lucru este convenabil în perioadele de creștere activă a copilului, care, crescând, crește durata de somn și, în consecință, produce mai mult fluid.

În general, experiența magazinului nostru online și recenziile pozitive ale clienților noștri obișnuiți demonstrează că scutecele japoneze sunt într-adevăr scutecele de cea mai bună calitate, reprezentate în rețeaua comercială rusă. Alegerea finală depinde de capacitățile financiare și caracteristicile copilului dumneavoastră.