Cărucioare pentru copii (59 produse)

Catalogul Babypark prezintă 39 de modele de cărucioare pentru copii pentru copii. Nouă branduri germane creează transportul copiilor, recurgând la tehnologii moderne și luând în considerare sfaturile utilizatorilor. Gama de modele recreaționale, universale, îi va încânta pe părinții care caută pentru copiii lor un transport durabil pentru copii.

Caracteristicile gamei

Cărucioarele din Germania prezentate în catalog sunt clasificate în funcție de:

Catalogul Babypark prezintă 39 de modele de cărucioare pentru copii pentru copii. Nouă branduri germane creează transportul copiilor, recurgând la tehnologii moderne și luând în considerare sfaturile utilizatorilor. Gama de modele recreaționale, universale, îi va încânta pe părinții care caută pentru copiii lor un transport durabil pentru copii.

Caracteristicile gamei

Cărucioarele din Germania prezentate în catalog sunt clasificate în funcție de:

 • anotimpuri: iarnă și vară;
 • disponibilitatea blocurilor care pot fi înlocuite: transformatoare; un leagăn, un bloc de mers pe jos și un cărucior pentru copii;
 • numărul de locuri: single, pentru gemeni și tripleți.

Producătorii de vehicule pentru copii sunt mărci Cybex, TFK, iCoo, ABC Design, Kiddy, Recaro, Hauck și Osann.

Ce fel de scaune rulante fac brandurile germane in atentia mamei si tatilor?

Universal (universal)

Caracteristicile universale sunt după cum urmează:

 • cadru cu rezistență ridicată;
 • roțile dense capabile să susțină plimbările pe impasibilitate și pe drumurile acoperite de zăpadă;
 • trei blocuri într-un set (leagăn, opțiune de mers pe jos, scaun auto).

Șasiul universal pentru cărucioare pentru copii are o suspensie moale, deoarece modelele sunt echipate cu amortizoare. Producătorul oferă modele cu trei și patru roți. Acestea din urmă sunt mai stabile, iar variațiile cu trei roți sunt mai manevrabile. Vagonul profitabil - vitalitatea lor va economisi la achiziționarea de scaune rulante suplimentare.

plăcere

Cărucioarele germane sunt proiectate pentru mersul pe jos, mai ușoare și mai manevrabile. Alte avantaje ale modelelor de mers pe jos includ fluxul de aer bun, o varietate de culori și un leagăn moale. Spătarul este ajustabil astfel încât bebelușul să se deplaseze confortabil în timpul ședinței. Dar roțile unor astfel de modele sunt fragile și nu există elemente izolante în leagăn, astfel încât accesoriile să poată fi folosite doar la sfârșitul primăverii și vara.

bastoanele

Un trestie de zahăr este o variantă ușoară de mers pe jos. Părinții ar trebui să cumpere un astfel de model atunci când copilul știe deja cum să meargă, dar petrece încă o parte din timp într-un scaun cu rotile (de exemplu, pe drum spre casă). Utilizatorii notează, de asemenea, greutatea minimă și capacitatea de a plia căruciorul, astfel încât acesta să necesite un spațiu minim la domiciliu sau în portbagaj.

Modele pentru gemeni

Un astfel de transport pentru copii are două leagăne, respectiv, găzduiește doi copii puțin vechi / gemeni. Puteți aranja leaganele astfel încât copiii să se uite unul la celălalt, la mamă sau să se afle înapoi la mamă. Înălțimea blocurilor poate fi aceeași, un bloc poate fi situat deasupra celui de-al doilea.

Cum să faceți o comandă?

Checkout online Babypark ușor. Pentru a cumpăra un cărucior elegant german, urmați acești pași:

 1. Alege modelul tău preferat de transport pentru copii;
 2. Alegeți culoarea, accesoriile (dacă este posibil);
 3. Specificați detaliile dvs., alegeți metoda de plată și de livrare;
 4. Așteptați operatorul apelului și acceptați cu el nuanțele comenzii;
 5. Primiți comanda în termen de 14 zile lucrătoare.

Scopul nostru este să vă facem pe dumneavoastră și pe copilul dumneavoastră fericit. Contact Babypark pentru produse de calitate!

Cărucior 3 în 1 Germania

Alegerea unui cărucior pentru un copil nu este ușor, deoarece trebuie să îndeplinească în același timp parametri precum confortul, calitatea, estetica externă, fiabilitatea, accesibilă pentru părinți și pentru întreaga perioadă de funcționare. Cu toate aceste sarcini cărucioarele 3 în 1 reușesc cu succes.

Astăzi, acestea sunt modele destul de populare care se găsesc printre toți producătorii (germană, poloneză, italiană, etc.). Aceste cărucioare au mari avantaje pe care părinții le vor aprecia.

În general, căruciorul 3-în-1 este un model modern, prevăzut cu un cadru, un leagăn pentru nou-născuți, o parte de mers și un scaun de mașină din grupul 0+ (adică până la maximum 13 kg). Prin achiziționarea unui astfel de cărucior, puteți economisi bani în mod semnificativ, deoarece acesta va fi util pentru copilul dvs. timp de 3-4 ani.

Caracteristicile principale ale cărucioarelor 3 în 1 includ:

 • posibilitatea de a folosi leagănul și porțiunea de mers pe același șasiu (câteodată există un suport pentru scaunul auto);
 • gurile pneumatice (staționare și pivotante), mai multe opțiuni de depreciere;
 • frână fiabilă pe roți (în unele modele instalate manual);
 • mâner reglabil;
 • largă, confortabilă, cu saltea ortopedică;
 • partea de mers pe jos este echipată cu o centură de siguranță (cea mai fiabilă - cu 5 puncte);
 • capacitatea de a seta spatele "plimbare" în mai multe poziții;
 • Adaosuri: protecție împotriva intemperiilor, inserții cu fermoar în glugă, coș, buzunare.

Cărucioare pentru transpaleți 3 în 1

Unul dintre tipurile de scaune rulante pentru nou-născuți și copii mai mari include cărucioare de transformare 3 la 1. Ele sunt transformate dintr-un leagăn într-o "plimbare" prin transformare, care poate fi de două tipuri:

 • minim (atunci când pentru a transforma leaganul pentru nou-născuți într-o "plimbare", trebuie să ridicați spatele și să scoateți plicul);
 • o transformare mai complexă (patul trebuie mutat și mutat în afară, îndepărtând o parte din cărucior).

Transformatoarele sunt destul de masive (cel puțin 14 kg), deci roțile lor sunt adesea mari, pneumatice, cu anvelope din cauciuc și amortizoare. Un astfel de cărucior poate trece cu ușurință orice obstacole. Nu există prezența roților rotative în toate modelele.

Din părțile pozitive ale cărucioarelor transformatoare se poate distinge încă compactitatea lor. Ele formează o "carte" și ocupă puțin spațiu. Există două "minusuri" principale în astfel de scaune rulante: o mulțime de greutate (așa cum sa spus mai sus) și o manevrabilitate scăzută.

Cărucior universal 3 în 1

Căruciorul universal 3 în 1 diferă de un transformator de cărucior prin faptul că setul său include blocuri care pot fi înlocuite - un suport și modulul de mers pe jos. Ele sunt ușor de instalat, îndepărtați, schimbați direcția în raport cu mișcarea. Unele modele au adaptoare pentru instalarea unui scaun de mașină în locul unuia dintre blocuri.

În configurații universale, leagănul diferă foarte puțin de cel clasic (este spațios, cu fundul dur și laturile). Roțile rotative îmbunătățesc manevrabilitatea și iau încărcătura totală de pe corpul șasiului. Dar, deoarece mărimea lor este de obicei mai mică decât roțile staționare, aceasta afectează deprecierea (este puțin mai slabă decât cea din transformatoare). Este ușor să operați un cărucior universal chiar și cu o mână.

Acestea sunt avantajele cele mai evidente ale transformării cărucioarelor și a cărucioarelor universale de 3 în 1. Prețurile pentru astfel de modele variază foarte mult. Puteți găsi o opțiune bugetară pentru 9-15 mii de ruble. (Zippy, Verdi, etc.) sau cumperi un cărucior de elită scump pentru 70-100 de mii de ruble. (Hartan, Concord, Teutonia).

În cazul în care pentru a cumpăra

Deoarece cărucioarele pentru copii 3 în 1 sunt populare, găsirea lor este destul de simplă. Cumpărați un cărucior pentru copii de 3 ani în orice magazin pentru copii. Managerul va ajuta cu alegerea, va vorbi despre avantajele și dezavantajele modelului. În plus, în magazin, puteți "atinge" totul, încercați mecanismul din transformator sau rearanjați blocurile din scaunul rulant universal.

În ciuda faptului că cărucioarele din 3 în 1 sunt ușor de cumpărat, nu toată lumea are timpul să meargă la cumpărături, comparând caracteristicile cărucioarelor și costurile acestora. Mai mult decât atât, este inconvenient pentru mama viitoare, iar ea trebuie să se implice cu certitudine în acest proces, deoarece ea este cel care cel mai adesea va scoate copilul la plimbare. Acesta va ajuta la rezolvarea acestei probleme, precum și să ofere o oportunitate de a studia de la distanță cărucioare pentru copii 3 în 1 magazin online. Site-urile sunt prezentate fotografii din diferite unghiuri, o descriere completă a modelului cu o listă a tuturor caracteristicilor principale și o indicație a costului. Aceste informații sunt suficiente pentru a face o alegere.

Cărucior pentru gemeni 3 în 1

Apariția gemenilor în familie este o mare fericire. Dar pentru părinți, aceasta este responsabilitatea "în piață", deoarece este mai dificil de a acorda atenție și de a monitoriza doi copii deodată decât unul. Dar pe plimbare vă puteți relaxa, dacă alegeți versiunea căruciorului pentru gemeni 3 în 1.

Pe stradă există adesea modele similare. Cele mai importante branduri de scaune rulante sunt printre ele, ca întotdeauna. producătorii depun toate eforturile pentru a produce transport confortabil. Aceste cărucioare sunt clasificate ca universale (sau modulare). Kitul în duplicat include: leagane, blocuri de agrement și scaune auto (de altfel, nu toți producătorii includ un scaun de mașină în cutie). Toate componentele sunt montate pe șasiu în trei direcții: față și spate în ceea ce privește mișcarea și orientate unul spre celălalt. Un mâner ridicat poate fi ajustat la înălțimea sa, iar roțile gonflabile (2 dintre ele se rotesc) și amortizarea moale contribuie la o călătorie ușoară pe orice drum.

Unele scaune cu rotile pot avea un dezavantaj semnificativ - localizarea blocurilor unul după altul. Aceasta își mărește lungimea totală. Deci, dacă în casă nu există lift de marfă și părinții nu locuiesc la primele etaje, este mai bine să nu cumpărați un scaun cu rotile cu o structură similară. În acest caz, căruciorul este mai potrivit pentru gemeni cu un aranjament paralel de blocuri (de exemplu, CozyDuo, TacoDuo JumperClassic etc., numai scaunul pentru mașină nu este inclus în pachetul acestor modele).

3 în 1 producători de scaune cu rotile

Pentru cei care au grija de siguranta si confortul copiilor lor, care apreciaza usurinta managementului si de asemenea stiu sa salveze, se recomanda cumpararea unei carucioare de 3 in 1. La ce producator ar trebui sa se faca alegerea? Desigur, cu privire la dovedit. Printre acestea, germanii și polonezii sunt deosebit de importanți pe piața mondială.

Produce cele mai grijile cărucioare din Germania în 3 în 1. Totul în ele - de la cadrul la componentele țesăturii - are o funcție proprie. Dacă adăugăm la acest material unic, se dovedește aproape ideal. Dar scaunele cu rotile din Germania au un "minus" semnificativ - costul. Din moment ce aparțin clasei de elită, este aproape imposibil să găsești o opțiune care ar costa mai puțin de 16 mii de ruble. (o medie de 30 de mii de ruble și mai sus).

Căruțele poloneze sunt perfect adaptate la climatul de mijloc și la particularitățile drumurilor. Calitatea lor poate fi evaluată ca fiind "patru" (comparativ cu limba germană), în ciuda faptului că acestea au toate dezavantajele principale ale transformatoarelor și scaunelor rulante modulare, care au fost deja menționate. Dar costul lor este de câteva ori mai mic decât cel german (în medie de la 13 mii de ruble).

Căruciorul 3 în 1 este o realizare a prezentului, care se ocupă de rezolvarea problemelor de bază legate de plimbări și salvează bugetul familiei.

Cărucioare pentru copii, universale

Anex Sport, cărucior 2 în 1

 • colorat:
 • Opțiuni:
 • Cu baza Isofix: (+3946 UAH.)

Adamex Dragon, cărucior universal 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

Adamex Reggio, cărucior universal de 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

Anex Cross, cărucioare universale

 • Opțiuni:
 • colorat:
 • Cu baza Isofix: (+3946 UAH.)

Adamex Luciano, cărucior universal 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

Adamex Chantal, cărucior universal 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

Cărucior Anex Sport Vogue 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+3146 UAH.)
 • Cu baza Isofix: (+3946 UAH.)

Junama Diamond S-Line, cărucior 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+3100 UAH.)
 • Cu baza Isofix: (+3180 UAH.)

Adamex Luciano Deluxe, cărucior 2 în 1, 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

Anex Sport Discovery, cărucior 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+3146 UAH.)
 • Cu baza Isofix: (+3946 UAH.)

Adamex Riccio, cărucior universal 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

Adamex Reggio Limited Chrome, cărucior universal 2 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

GoGrow MOVE cărucior universal 2in1, 3in1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2250 UAH.)

Junama Enzo, cărucior universal 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2540 UAH.)
 • Cu baza Isofix: (+3180 UAH.)

BeBe-Mobile Cesaro, cărucior universal 2 în 1 și 3 în 1

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+2640 UAH.)

Verdi Laser, 2 în 1 cărucioare

 • Cumpara scaun auto 3in1: (+1550 UAH.)

Magazin online de cărucioare pentru copii

În primele zile de naștere, o persoană mică are nevoie de o ședere regulată lungă în aerul proaspăt. Lumina soarelui întărește țesutul osos, iar aerul proaspăt promovează dezvoltarea completă. În acest caz, cărucioarele populare pentru nou-născuți vor deveni ajutători indispensabili, puteți să vă uitați și să cumpărați un cărucior universal pe diverse site-uri web, conectându-vă la magazinul online de scaune cu rotile. În timp ce îmbătrânesc, cerințele se schimbă. În timp ce nou-născutul nu a învățat să stea, cel mai bun mod de a explora lumea pentru el va fi un "bebikar" cu un leagăn. Dacă mirosul a început să se așeze independent, atunci blocul de mers pe jos al vehiculului este deja necesar. Se pare că trebuie să comandi două cărucioare? Deloc! Există o decizie mai rațională. O soluție excelentă care vă va dura mult timp, va fi cărucioare pentru copii universal. Acestea, dacă este necesar, se transformă într-un vehicul cu scaun. Prețul acestui model este pe deplin justificat de calitatea acestuia. În magazinul online este ușor să ridici oferte ieftine sau să comandați din depozit o carucioră pentru copii la prețuri mai mici.

Tipuri de cărucioare pentru copii pentru nou-născuți

Practic, există astfel de tipuri de cărucioare pentru copii pentru nou-născuți în magazinul nostru online

Cărucioare pentru copii - beneficii

Cumpărarea unui cărucior universal pentru copii are multe avantaje evidente, ceea ce îl face atât de popular:

 • Mai întâi, unul, așa cum este deja clar din nume, este universal, adică Acesta va fi semnificativ mai profitabil atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere practic. Oricum, o achiziție este mai ieftină decât două.
 • În al doilea rând, căruciorul universal, vehiculul este destul de compact. Majoritatea familiilor tinere locuiesc în apartamente mici, iar problema depozitării este acută. Compactitatea facilitează stocarea ușoară.
 • În al treilea rând, rezultă din al doilea, este - o greutate mică. Camioanele sunt ușoare, dar durabile. Și dacă părinții tineri locuiesc la etajul superior al unei clădiri cu mai multe etaje, atunci o asemenea nuanță poate fi decisivă.
 • Un alt avantaj va fi utilizarea pe termen lung. Atâta timp cât mania este încă destul de bebelușă, el va fi confortabil și sigur în leagăn. Apoi, acesta va fi înlocuit de o transformare de mers pe jos, care se descompune ușor într-o poziție de dormit, în cazul în care nou-născutul a adormit în timp ce merge.

Căruciorul perfect universal pentru toată lumea: ce este?

Cele mai populare tipuri sunt cărucioarele 2 în 1, precum și 3 în 1. Fiecare are propriile bonusuri și va fi de mult timp un companion de încredere în plimbări cu copilul dumneavoastră. Aceste modele sunt gândite la cele mai mici detalii. Ele sunt ușoare, ceea ce permite mamei să meargă singură la plimbare.

2 în 1 include o pătuț și un cărucior pentru copii. Este foarte convenabil. Acest buton de transport va fi folosit o perioadă lungă de timp. Următorul pas poate fi o bicicletă.

Design 3 in 1 este proiectat în principal pentru cei care au o mașină. O astfel de viziune elimină necesitatea de a achiziționa un scaun auto. Este imediat inclus.

Pentru a cumpăra un cărucior universal pentru copii înseamnă a face o afacere odată și salvează-te de durerea de cap a selecta următoarea opțiune "șezut". Datorită designului și schemei de culori, puteți să comandați cu ușurință noutățile copiilor la modă pentru fete și băieți din catalogul magazinului online pentru scaune cu rotile. Pentru iubitorii de lux, designerii creează modele de brand premium. Un cărucior pentru fete sau pentru un băiat poate străluci cu pietre sau lumini. De asemenea, puteți să comandați un nume sau o broderie metrică.

Caracteristicile alegerii unei căruțe universale pentru un nou-născut

Este important să se abordeze alegerea unui cărucior pentru un nou-născut cu o responsabilitate maximă, deoarece, în consecință, confortul și copilul depind de el și părinții în timpul promenadei de-a lungul bulevardului sau curții. Când se ia în considerare intervalul, este recomandabil să se țină cont de opinia mamelor care folosesc deja acest lucru sau ceva similar. De asemenea, este inutil să uitați câteva puncte importante:

 • Roți. Acestea trebuie să fie bine fixate, iar materialele anvelopelor și discului trebuie să se potrivească zonei în care vor merge mama și copilul. Dacă drumurile sunt inegale, iar precipitațiile frecvente și murdăria sunt fenomene comune, atunci roțile de cauciuc mari vor fi cea mai bună cale de ieșire. Dacă acestea sunt gonflabile, atunci este rațional să le păstrați într-o stare ușor deflatată. Acest lucru va îmbunătăți amortizarea și nu va deranja somnul friabililor.
 • Șasiu. Este important ca aceasta să nu emită nici un fel de scârțâit. Prezența sunetelor indică unele probleme sau nevoia de întreținere. Este important să verificați modul swing.
 • Dimensiuni. Merită să ne amintim că în timpul iernii și toamnei nou-născutul este, de obicei, îmbrăcat într-un costum volumetric sau învelit cu o pătură groasă. Pentru ca iarna să se încadreze în transportul său, ar fi bine să aveți grijă de dimensiunea leagănului în avans.

De unde să cumperi și cât de mult este un nou cărucior universal pentru un nou-născut?

Cel mai bun loc pentru a cumpăra un cărucior 3 în 1 și 2 în 1 pentru un nou-născut este, bineînțeles, magazinul online de cărucioare Kapitoshik. Nu este nevoie să alergi prin magazinele pentru copii în căutarea continuă a căruciorului universal dorit. Puteți selecta oferta după fotografie și contactați managerii care răspund la toate întrebările. Pentru locuitorii din orașul Dnepropetrovsk, puteți cumpăra un cărucior direct din depozit. Magazinul funcționează cu livrare în Ucraina: nu numai Dnepropetrovsk (Dnipro), dar și Kiev, Kharkov, Odessa, Zaporozhye, Nikolaev, Krivoy Rog, Sums, Poltava, Cherkasy, Vinnitsa, Zhitomir, Mariupol, Lviv, Kirovograd. Deci, puteți obține produsul potrivit chiar la ușa casei.

Puteți cumpăra nu numai cărucioare universale pentru copii prin magazinul online Kapitoshik, dar și accesoriile cele mai ieftine: huse de iarnă sau plase de țânțari de vară. Astfel, nu este necesar să se cumpere separat modele de copii de iarnă și de vară.

Cărucioare pentru transpaleți 3 în 1:
cele mai bune modele pentru copii

Nașterea unui copil este o mare bucurie pentru fiecare familie. Părinții trebuie să se pregătească responsabil pentru acest eveniment. Înainte de ele există o serie de sarcini care trebuie rezolvate înainte de apariția copilului. Una dintre aceste sarcini este de a cumpăra un cărucior. Alegerea transportului pentru nou-născut nu este un lucru ușor. Există multe cerințe pentru aceasta. Ar trebui să fie confortabil, manevrabil. Designul întregii structuri și a mediului ambiant al materialelor joacă, de asemenea, un rol important. Producătorii moderni oferă un număr imens de modele pentru fiecare gust.

Tipuri de cărucioare pentru copii

leagane

Leaganul obișnuit clasic, montat pe roți. Dacă este necesar, leagănul este îndepărtat și este situat în apropierea mamei. Acest tip de transport pentru copii este potrivit pentru copiii care nu știu încă cum să stea. Căruciorul are o serie de avantaje. În primul rând, are o capotă și laturi late. Chiar și în condiții nefavorabile, copilul va fi cald și confortabil. În al doilea rând, un astfel de cărucior nu îndoa fundul, iar spatele este destul de rigid. Nou-născutul va putea dormi în leagăn fără a afecta coloana vertebrală.

Căruciorul are un aspect frumos. Dacă scoateți roțile, atunci leagănul poate fi folosit ca o pătuț. Cu un astfel de cărucior, va fi foarte convenabil pentru mamele să meargă la cumpărături, deoarece coșul spațial este prevăzut mai jos.

Opțiuni transformabile

Căruciorul de transformare înlocuiește simultan două căruțe. Până la șase luni, este folosit ca un leagăn. Când copilul crește, este transformat într-un cărucior. Acest lucru este foarte ușor de făcut: ridicați doar spătarul.

Dar acest model are defecte. Deci, din cauza formei sale și a unui număr mare de detalii, un astfel de scaun cu rotile poate fi destul de greu.

Sisteme modulare 3 in 1

Căruciorul universal 3 în 1 este un cadru pe roți, la care se fixează trei module diferite: un leagăn pentru copil, un scaun pentru mașină și un bloc pentru plimbare. Setul standard include, de asemenea, un sac pentru mama, o carcasă de protecție și un impermeabil. Unii producători oferă accesorii suplimentare, cum ar fi o plasă de țânțari, un suport pentru pahare și o saltea pentru copil. În prezent, cărucioarele modulare "trei în una" sunt foarte populare.

caracteristici

Cărucioarele multifuncționale au un design robust și un șasiu manevrabil. Puteți să vă mutați în siguranță în jurul orașului, să faceți cumpărături sau să stați într-o cafenea în timp ce bebelușul dormește. Datorită noului sistem de depreciere, copilul nu se va agita în timp ce conduce.

Diferența principală a căruciorului transformatorului este în blocuri separate. Cu ajutorul acestora puteți colecta trei opțiuni pentru transportul copiilor:

 • Leaganul pentru nou-născuți este destinat copiilor de la naștere la 6-7 luni. Dacă copilul este mic și nu se așează bine, atunci acesta poate fi folosit mai mult. Cadrele sunt de două tipuri: cadru și plastic. Leaganul tipului de cadru este un cadru metalic acoperit cu o cârpă. Lăzile din plastic au o rezistență ridicată la impact. Lojele moderne sunt foarte spațioase, realizate din materiale de calitate, bine protejate de vânt și de ploaie.
 • Scaunul pentru mașină este destinat copiilor de la naștere până la un an și jumătate. Acest modul va fi deosebit de util pentru părinții care conduc adesea o mașină. Scaunul poate fi montat și pe șasiu. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece nu trebuie să îndepărtați copilul de pe scaun pentru al transporta în cărucior. În funcție de marcă, scaunul pentru mașină poate fi echipat cu o capotă de soare, un mâner de transport și o centură de siguranță cu cinci puncte.
 • Blocul de mers pe jos pentru copii de la șase luni la trei ani. Un astfel de modul este instalat atunci când copilul poate sta deja și este interesant pentru el să observe lumea exterioară. Căruciorul are o glugă și o căprioară, astfel încât să puteți să-l utilizați în orice vreme. Partea din spate a modulului este ajustabilă astfel încât copilul să poată dormi în timp ce merge. Unitatea poate fi setată să se confrunte sau să se întoarcă la mama. Toate modelele au centuri de siguranță și centuri de siguranță reglabile.
 • Baza (șasiul) este un element indispensabil al tuturor scaunelor rulante universale. Cadrul poate fi îndoit "carte" sau "trestie de zahăr". Poate fi un vehicul cu trei roți sau patru roți. Producătorii oferă cărucioare cu o bază puternică care poate susține un copil de până la 30 kg.

Sistemele modulare universale sunt convenabile în utilizare atât la căldură, cât și la îngheț. Designul căruciorului este făcut astfel încât bebelușul să nu explodeze nicăieri. Într-o leagănă în partea superioară a leagănului care asigură siguranța nou-născutului sunt asigurate. Are fundul dur care îndeplinește toate cerințele ortopedice. O astfel de achiziție economisește bani. De câțiva ani, părinții nu vor trebui să se gândească la cumpărarea unui cărucior și a unui scaun pentru mașini.

Conform recenziilor clienților, căruciorul 3 în 1 are mai multe avantaje decât dezavantajele. Un dezavantaj semnificativ este dimensiunea sistemului modular. Blocuri diferite vor fi dificil de depozitat într-un apartament mic.

materiale

Atunci când aleg transportul unui copil, fiecare părinte se gândește mai întâi la sănătatea copilului. De cele mai multe ori, copilul îl va petrece într-un scaun cu rotile, astfel încât materialele joacă un rol important. Ele trebuie să fie ecologice și sigure. Mai mult decât atât, este necesar să alegeți cu atenție atât tapițeria interioară, cât și exteriorul.

Producătorii moderni oferă materiale naturale de înaltă calitate. Ei sunt inofensivi pentru copil și nu sunt pretențioși să le folosească.

Bumbac înăuntru

Capacul interior al bumbacului 100% este cel mai popular material. Nu este o coincidență: bumbacul are o impregnare specială impermeabilă la apă. Tapițeria este absolut hipoalergenică. Poate fi îndepărtat oricând și spălat. Structura poroasă a materialului oferă confort copilului atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii.

Lenjerie de pat

Inul are proprietăți medicinale. Toate calitățile sale utile sunt păstrate datorită tehnologiei de presare. Stofa de lînă este utilizată pentru tapițeria pentru un bassinet pentru copii, iar lenjeria presată este utilizată ca umplutură.

Acest caz are următoarele avantaje:

 • efect hidrofug;
 • are efect antibacterian;
 • previne dezvoltarea bacteriilor și formarea de ciuperci;
 • ajută la vindecarea rănilor și zgârieturilor minore.

Este de remarcat faptul că inul se învârte rapid. Dar pentru un cărucior pentru copii, acesta este un dezavantaj minor.

Ecologică pentru tapițerie

Când cumperi un cărucior pentru copii, părinții au o întrebare - alegeți o țesătură sau o piele ecologică. Fiecare material are avantajele și dezavantajele sale. Tapițerii din piele ecologică nu sunt pretențioase pentru utilizare. Diverse pete, urme de murdărie și spray pot fi ușor îndepărtate. Compoziția acestui material include componente cum ar fi:

 • bumbac;
 • piele naturală;
 • elemente artificiale pe bază de celuloză;
 • polimeri sintetici.

Este necesar să se țină seama de faptul că într-un scaun cu rotile cu tapițerie din piele ecologică va fi foarte înfumurat în vremea caldă.

Vinil piele artificială în exterior

O țesătură specială cu un nume neobișnuit este adesea folosită pentru tapițeria transportului copiilor. În exterior, acest material arată foarte frumos și nu este inferior nici unui material natural. Principalele avantaje ale acestor tapițerii sunt accesibilitatea și ușurința întreținerii.

Compoziția din piele de vinil poate include materiale nețesute, tricotate și țesături cu adaos de polimeri. Va fi plăcut să atingeți un astfel de cărucior, deoarece tapițeria este foarte moale. În timp, calitatea externă a materialului nu va fi afectată. Printre neajunsurile trebuie remarcat faptul că materialul este deteriorat mecanic.

Tavă din față din poliester

Acest material pentru tapițerie are proprietăți funcționale ridicate. Acestea includ:

 • protecția solară în condiții de siguranță;
 • rezistență la foc;
 • etanșeitatea la apă;
 • bună izolare termică.

Dacă fibrele de in se adaugă la compoziție, materialul devine foarte durabil. Adăugarea bumbacului va asigura o bună izolare termică și durabilitate a materialului. Poliester carucior tapițat protejat în mod fiabil de arsuri solare.

Statisticile arată că cărucioarele din materiale naturale sunt în cea mai mare cerere. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece părinții încearcă să-și protejeze copilul.

desen

Varietatea de alegere a cărucioarelor pe piața rusă este uimitoare. Modele diferite sunt reprezentate de marci germane, chinezești, engleze, olandeze și norvegiene. Toate acestea diferă în ceea ce privește calitatea, designul și prețul. Fiecare marcă are avantajele și dezavantajele sale.

Stil și calitate din Germania

Pe piața rusă puteți găsi o gamă largă de cărucioare din mărcile germane. Modelele sunt prezentate în diferite segmente de prețuri. Cele mai renumite mărci germane sunt:

 • Concord;
 • TFK;
 • FD-Design;
 • Zekiwa.

Alegerea transportului pentru copii, ar trebui să acordați atenție funcțiilor suplimentare de confort: picioare reglabile și spătar, pernă, saltea în plus. La Hauck și TFK se pot întâlni modele cu trei roți. Dar ele pot fi incomode și nesigure pentru a fi utilizate.

Produsele germane sunt de o calitate excelentă și detalii amănunțite. Cărucioarele sunt echipate cu absorbție de șoc, frână de mână, roți gonflabile mari. Pentru producția de materiale de înaltă calitate și ecologice.

Sortimentul chinezesc

Principalul avantaj al modelelor chinezești este prețul. Cele mai populare branduri chinezești sunt Geoby, Jetem, Seca. Modelele marca Jetem se disting prin manevrabilitate ridicată și ușurință în funcționare. Acest lucru se datorează designului special al ramei și suspensiei.

Abordare engleză

Cele mai renumite branduri englezești sunt Happy Baby, Maclaren, Britax, Silver Cross. Modelele Britax se caracterizează prin absorbția șocurilor de înaltă calitate.

La Happy Baby și Silver Cross puteți găsi modele ieftine cu funcționalitate bună: roți mari de tip gonflabil, saltea de nucă de cocos, frână pedală, absorbție șoc.

Produse din Olanda

Segmentul olandez este reprezentat de mărci cum ar fi Nuna, Maxi-Cosi, Quinny, EasyWalker, Mutsy. Aceste modele sunt notabile pentru confortul, compactitatea și confortul lor deosebit. Pentru scaunele cu rotile de la Nuna caracterizate prin mâner și picioare reglabile, manevrabilitate ridicată, sistem simplu de frânare. La Quinny găsiți tricicluri caracterizate prin manevrabilitate bună.

Produse norvegiene

Noordi, Esspero, Stokke sunt mărci norvegiene care se disting prin calitate și design de primă clasă. Inginerii de la Esspero au dezvoltat un model specific pentru Rusia. Acest cărucior are caracteristici excelente. Are un sistem de absorbție a șocurilor de înaltă calitate, un sistem de frânare confortabil, manevrabilitate excelentă, stabilitate și siguranță. Noordi este cunoscut pentru modelele sale pentru ierni dure. Materialele pentru module au un efect de respingere a apei.

Produse din Polonia

Recent, transportul copiilor producătorilor polonezi câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Cele mai renumite branduri sunt Cacper, TAKO, Lonex, Bogus, Camarelo, Anmar. Ei își cuceresc clienții cu o calitate ridicată la un preț relativ scăzut.

Timbre portugheze

Cea mai faimoasă marcă portugheză Bebecar este unul dintre cei mai buni producători de vehicule pentru copii. Această marcă se caracterizează prin înaltă calitate și fiabilitate a modelelor.

Ofertele interne

Marcile interne precum "Apex", "Stack", Little Trek, "Mir detstva" sunt reprezentate pe piata moderna. Nu se pot lauda de calitate, la fel ca în brandurile europene. Modelele acestor producători atrag prețuri reduse și funcționalități largi. Varietatea de branduri de pe piața internă este uimitoare. Dar nu toate sunt populare. Printre ei sunt "favorite".

FD-Design prezintă adevărata calitate germană. Compania este lider de piață în Germania. Designerii gândesc prin fiecare detaliu. Tehnologii încearcă în mod constant să introducă noi tehnologii de siguranță și calitate. Din minus, merită menționat faptul că marca utilizează nuanțe conservatoare pe care nu le place toată lumea.

Teutonia este o altă marcă germană caracterizată de standarde ridicate de calitate și siguranță. Compania folosește pentru cărucioarele sale textile de înaltă calitate, hipoalergene cu protecție UV 50+. Principala caracteristică distinctivă a mărcii este roțile mari, moi de tip gonflabil. Acestea arată elegant și oferă manevrabilitate, manevrabilitate și netezime.

Maclaren este liderul absolut al pieței pentru bunurile pentru copii din Anglia. Compania acordă o atenție deosebită standardelor de siguranță. Inclusiv cu căruciorul este o mulțime de accesorii suplimentare: un ambreiaj pentru picioare, pături, saltele, capace portabile, plase de țânțari, capace pentru centurile de siguranță. Toate produsele companiei au un certificat de calitate și un certificat de igienă.

Stokke este o companie din Norvegia care produce produse pentru copii. Principalele caracteristici ale brandului sunt designul ergonomic și minimalismul. Modelele Stokke sunt remarcabile datorită gradului înalt de practică și a unei game largi de funcții. Pentru producția de scaune rulante, compania folosește materiale de înaltă calitate, sigure, hipoalergenice. Marca garantează un serviciu de scaune rulante de lungă durată.

Bugaboo este o companie olandeză binecunoscută, care combină funcționalitatea, tehnologia modernă și designul luminos și îndrăzneț.

Gama de modele este reprezentată de culori luminoase și interesante. Dacă cumpărați un cărucior, puteți alege culoarea cadrului, suportului și scaunului.

Cum sa alegi?

Producătorii moderni oferă o gamă largă de sisteme modulare 3 în 1. Când cumpărați un scaun cu rotile, ar trebui să acordați atenție nu doar designului, ci și altor parametri.

 • Cărucior în valoare de cumpărare cu roți gonflabile mari. Astfel de modele sunt mai stabile și au o cruce bună. Se recomandă alegerea unui scaun cu rotile cu roți față îndoite. Aceasta va oferi o manevrabilitate mai bună.
 • Mânerul ar trebui să fie aruncat dintr-o parte în alta, pentru a schimba înălțimea și înclinarea.
 • Căruciorul trebuie să fie suficient de ușor pentru a face convenabil ca mama să se ridice și să o transporte.
 • Merită să acordați atenție dimensiunii. Căruciorul trebuie să se potrivească în ascensor și să treacă liber prin ușa apartamentului sau a intrării.
 • Calitatea materialelor joacă un rol important. Dacă caruciorul este acoperit cu o cârpă, ar trebui să fie posibilă scoaterea acesteia pentru spălare. O atenție deosebită trebuie acordată tapițeriei. Nu trebuie să fie o culoare prea strălucitoare. Acesta va distrage copilul și nu va putea să doarmă. Tapițerie albă este, de asemenea, mai bine să nu aleagă. Culoarea albă se va reflecta și va orbi copilul.
 • Căruciorul pliat ar trebui să fie compact, astfel încât acesta să fie convenabil de depozitat.
 • Modulele înlocuibile trebuie să aibă dispozitive de fixare și cleme fiabile. Acestea ar trebui să fie ușor de instalat, dar cu aceasta să fie durabile.
 • Asigurați-vă că aveți un pas reglabil. Paturile picioarelor ar trebui să fie pe o suprafață orizontală.
 • Copilul trebuie fixat în siguranță în cărucior. Este necesară prezența centurilor cu cinci puncte sau trei puncte.
 • Scaunul auto trebuie ales sub forma unui leagăn, astfel încât bebelușul să poată să stea în el. Acest lucru va permite nou-nascutului sa ia pozitia corecta din punct de vedere anatomic.
 • Toate accesoriile trebuie să fie ușor de desfăcut cu o mână.

Prezența diverselor accesorii joacă, de asemenea, un rol important. Va fi convenabil dacă plasa de țânțari sau suportul pentru sticle este deja inclusă.

Modele populare

Avantajele scaunelor rulante 3 in 1 sunt evidente. O privire de ansamblu asupra lor arată: un sistem modular include trei elemente simultan: un leagăn, un bloc de mers pe jos și un scaun de mașină. Dacă ați cumpărat un astfel de cărucior, vă puteți furniza trei elemente necesare de îndată, pentru mai mulți ani înainte. Acest lucru va economisi bani pentru părinți. Mai jos este un clasament - TOP-20 cele mai bune cărucioare 3 în 1.

Bogus verso

Cărucior modular polonez. Principala diferență față de alte modele este suportul pentru sticlă.

avantaje:

 • modulele pot fi instalate în direcția de deplasare sau împotriva;
 • pe roțile din față există o încuietoare rotativă;
 • preț scăzut;
 • Kitul include o acoperă de ploaie, plasă de țânțari, geantă de mumie, suport pentru sticle și coș de cumpărături;
 • mânerul este reglabil pe înălțime;
 • mari roți gonflabile.

Dezavantajul este că nu există nici un mâner pentru deplasarea bassinetului.

Tutis zippy

Modelul producătorului lituanian are materiale de înaltă calitate, asamblare și design elegant. Baza este din aluminiu. Acest lucru oferă o bună durabilitate cu o greutate redusă.

avantaje:

 • Cărucior cu greutate redusă. Este de 13,4 kg.
 • Tapițeria din material pot fi îndepărtate și spălate.
 • Kitul include: un haină de ploaie, o pungă pentru mamă, o plasă de țânțari, un capac pe picioare pentru un leagăn, un capac pe picioare pentru un bloc de mers pe jos.
 • Este posibil să pivotați roțile din față.
 • Modulele pot fi instalate în mișcare sau în mișcare.
 • Curele de siguranță în cinci puncte.

dezavantaje:

 • poziția mânerului nu se modifică;
 • nivel scăzut de depreciere.

Cam Fluido Orsobello

Cărucioarele italiene sunt de înaltă calitate. Acest model diferă în funcție de varietatea colorării de culoare, care va fi potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete.

avantaje:

 • disponibilitatea scaunului auto de înaltă calitate;
 • greutate specifică mică;
 • modelul este bine izolat pentru sezonul rece;
 • există un sistem de ventilație bine gândit;
 • selecție largă de culori;
 • modulele sunt instalate în ambele direcții.

dezavantaje:

 • Prețul ridicat În diferite magazine online, acesta poate varia de la 33.000 la 40.000 de ruble.
 • Prezența roților mici. Acest lucru reduce manevrabilitatea transportului copiilor.

Adamex Champion Alu

Modelul producătorului polonez, cu un design frumos și o selecție largă de culori.

avantaje:

 • acoperirea este făcută din materiale naturale;
 • tetiera încorporată poate fi ajustată în mai multe poziții;
 • Trusa include: un haină de ploaie, o pungă, un coș de alimente, o plasă de țânțari; căpită pentru picioare pe blocul de mers pe jos;
 • roți de tip gonflabil;
 • proporție mică, până la 14 kg;
 • roțile din față rotative cu blocare;
 • modulele sunt instalate în ambele direcții;
 • manevrabilitate ridicată datorită roților din față;
 • cadrul are o acoperire rezistentă la coroziune, care îl protejează de rugină.

dezavantaje:

 • preț ridicat;
 • poziția mânerului nu se schimbă.

Trilogia Inglesina

Căruciorul modular al producătorului italian este destinat copiilor de la naștere la trei ani.

avantaje:

 • carul dezvoltă cu ușurință o mână;
 • modulele sunt instalate în două poziții;
 • prezența centurilor de siguranță cu cinci puncte cu căptușeală moale;
 • spatele este reglabil în patru poziții;
 • pasul este reglabil în două poziții;
 • șasiu din aluminiu ușor rezistent;
 • greutate specifică mică;
 • scaunul auto respectă standardele internaționale.

dezavantaje:

 • Datorită micilor roți de plastic, căruciorul are o manevrabilitate slabă;
 • acoperirea țesăturilor nu vine decuplată, prin urmare este incomod să-l curățați;
 • preț ridicat.

Peg-Perego Book Plus

Un alt model italian, care aparține categoriei de cărucioare de elită. Acest lucru îi afectează prețul. În medie, valoarea sa poate varia de la 55.000 la 60.000 de ruble.

avantaje:

 • Rama este din aluminiu. Oferă rezistență ridicată, cu greutate redusă.
 • Tapițerie complet detașabilă.
 • Înălțimea mânerului este reglabilă.
 • Roțile rotative față pot fi fixate.
 • Există un sistem de frânare pentru picior.
 • Curele de siguranță în cinci puncte.
 • Sistemul de amortizare de primăvară.
 • Există un mâner portabil.

dezavantaje:

 • Prețul ridicat
 • Kitul standard include câteva elemente.

Dada Paradiso Group

Printre alte modele, acest lucru se distinge prin utilizarea materialelor neobișnuite în fabricare. Ea are un design foarte elegant și modern.

avantaje:

 • prezența unor roți gonflabile mari asigură o bună performanță și manevrabilitate;
 • roțile din față rotative cu blocare;
 • kitul include plasă de țânțari, strat de ploaie, vizor de soare, căptușeală pentru picioare, sac pentru mama;
 • înălțimea mânerului poate fi reglată;
 • modulele pot fi instalate de-a lungul drumului și împotriva mișcării.

dezavantaje:

 • proporție mare;
 • tapițeria nu este îndepărtată, deci va fi dificil de spălat;
 • deprecierea medie.

Cărucioarele 3 în 1

Dacă aveți o mașină, trebuie să cumpărați un cărucior de 3 în 1!

Căruciorul 3 în 1 este un vehicul pentru cei mici, constând dintr-un bloc de mers pe jos, un leagăn și un grup de scaune auto 0+. În primele luni se utilizează leaganul. După ce copilul învață să se așeze, se folosește un bloc de mers pe jos, care este folosit până la 3-4 ani. Cumpărarea unui astfel de cărucior este o priză pentru persoanele care folosesc o mașină.

Astfel de modele sunt populare în rândul părinților moderni care conduc un stil de viață activ și pentru care nașterea unui copil nu reprezintă un obstacol în calea călătoriei. Avantajele acestor cărucioare includ mobilitatea și funcționalitatea. Pe șasiul scaunelor cu rotile 3 în 1 se instalează ușor scaunul pentru mașină, care vine în kit. Acest lucru este convenabil dacă bebelușul a adormit în timpul călătoriei.

Acum, piața este aglomerată și este foarte ușor să cumperi ieftin un cărucior pentru copii cu un scaun de mașină. Alegeți prin design, culoare și alți parametri. Astfel de modele de scaune cu rotile sunt cu trei și patru roți. Acoperirea pe picioare, o haină de ploaie și o rețea de țânțari este inclusă în pachetul standard.

Privire de ansamblu a celor mai populare 10 modele de cărucioare din 3 în 1

În varietatea modernă de cărucioare pentru copii este ușor să vă pierdeți, mai ales dacă sunteți un părinte tânăr neexperimentat, care caută cel mai bun pentru primul său copil. Producătorii sunt confuzi, oferind ceva transferatori de scaune rulante, analogi 2 în 1, apoi chiar modele 3 în 1. Pentru a nu vă pierdeți și alegeți exact ceea ce aveți nevoie, atenția dvs. este invitată la o prezentare generală a scaunelor cu rotile din modelul 3 în 1.

Avantajele și dezavantajele cărucioarelor 3 în 1

Căruciorul 3 în 1 este un cadru cu roți pe care se poate instala o unitate de mers pe jos, un leagăn pentru nou-născuți și un scaun de mașină. Astfel, acest lucru include trei cărucioare deodată, care, bineînțeles, sunt foarte profitabile, economice și practice.

Set standard complet de model 3 în 1:

 • leagăn
 • Bloc de mers pe jos
 • Scaun auto
 • Geantă cu mâner
 • Puffball
 • Plasă contra țânțarilor
 • Cape pe un leagăn și un blocaj de mers pe jos
 • Cosul de produse

Uneori producătorul adaugă un covoraș sau o saltea pentru copil în cărucior sau covor pentru picioarele setului.

3 în 1 cărucioare sunt o opțiune foarte convenabilă pentru cei care doresc să economisească bani. Ele vă permit să obțineți trei poziții simultan din lista lucrurilor necesare copiilor și să uitați de problema transportului unui copil timp de cel puțin 1,5-2 ani și poate pentru toți 3.

Avantajele cărucioarelor 3 în 1:

 1. Greutate redusă și design manevrabil. Spre deosebire de cărucioarele de transformare bine cunoscute, astfel de modele cântăresc de la 10 la 15 kilograme. Sunt manevrabili, pot trece ușor prin noroiul și zăpada. În plus, 3 din 1 cărucioare înțeleg repede. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru persoanele care locuiesc în case fără ascensoare. Dacă este dificil să ridicați întreaga structură pe podeaua dvs., o puteți transporta în părți.
 2. Cumpătare. Cumpărați un model 3 în 1, nu vă puteți gândi să cumpărați cărucioare suplimentare și un scaun auto separat scump.
 3. Functionalitate. Când copilul crește și se deplasează la blocul de mers pe jos, leagănul poate fi folosit ca un pat mic, în care copilul poate, de exemplu, să doarmă pe balcon.
 4. Ușurința de asamblare. Căruciorul 3 în 1 va aduna chiar și o femeie. Leaganul este ușor scos și pus în funcțiune, mânerele sunt reglabile pe înălțime, iar blocarea roților este activată cu o singură atingere a piciorului.
 5. Leagăn spațios și cameră de mers pe jos. Acest lucru este foarte important în sezonul rece, când copilul merge pentru o plimbare înfășurată într-un plic gros sau în salopetă.

Dezavantaje ale cărucioarelor 3 în 1:

 1. Aterizare înaltă. De obicei, blocul de mers pe jos este situat destul de înaltă de la sol (datorită acestui fapt, este asigurată pătrunderea secțiunilor dificile ale drumului), ceea ce nu permite copilului să urce pe cont propriu sau să iasă din cărucior. În plus, mama va trebui să vă faceți griji constant, ca și cum miezul nu a căzut, înclinat peste margine.
 2. Dimensiuni mari. Căruciorul include trei părți mari și un cadru cu roți. Pentru a găzdui toate elementele din apartament, trebuie să aveți o cameră de depozitare mare sau o loggie. Într-un mic apartament cu plasarea transportului copiilor de acest tip pot apărea probleme.
 3. Versiunea de mers pe jos a modelului 3 în 1 are o greutate mai mare decât cea obișnuită "plimbare" (mai ales modelul "trestie"). Călătoria cu transportul public cu un astfel de model va fi dificilă și uneori imposibilă deloc.

Cu toate acestea, în ciuda "dezavantajelor" evidente, mulți părinți preferă modelele de la 3 la 1. Vă permit să mergeți liber în timpul iernii și, de asemenea, să garantați că tânăra mamă nu va trebui să tragă căruciorul, blocat în noroi, pe umerii ei. În plus, prezența scaunului auto va face o călătorie ușoară și plăcută la clinică, la o vizită în țară.

10 cele mai bune cărucioare 3 în 1

În magazinele moderne pentru copii o gamă largă de cărucioare diferite. În liniile de aproape fiecare producător există mai multe modele 3 în 1. Aceasta face alegerea mult mai dificilă. Pentru a facilita acest lucru vă va ajuta să revizuiți scaunele cu rotile modelul 3 în 1.

BogusVerso (3 în 1)

Cărucior manevrabil Producția poloneză. Unitatea de mers și suportul pot fi instalate în două poziții - cu care se confruntă mama și în direcția mișcării. Există încuietori pe roțile din față care vă permit să setați roțile într-o poziție confortabilă. Costul unui scaun cu rotile variază în zonă de la 23.000 de ruble la 25.000 de ruble.

 • Existența unei rețele de țânțari și a unui impermeabil într-un set
 • Posibilitatea diferitelor opțiuni pentru instalarea suportului
 • Roți din față rotative
 • Multe opțiuni de culoare diferite
 • Nu există mâner pentru suport (nu poate fi folosit ca suport)

Diferența față de analogi: Diferența deosebită a acestui cărucior față de cele similare este că pachetul include un suport pentru sticlă.

Tutis Zippy (3 în 1)

Excelentă cărucior, destinat copiilor de până la trei ani. Pachetul include un set standard de articole. Avantajele includ ușurința: spre deosebire de analogi, cântărește aproximativ 13 kilograme - chiar și mumiile fragile se vor confrunta cu o astfel de greutate!

În plus, modelul are un modul de mers destul de larg, astfel încât un copil se poate încadra în el, purtând o jumătate mare și exagerată. Țesătura leagănului este îndepărtată parțial și poate fi spălată. Acesta este un mare "plus" pe care mulți diferiți lipsesc.

Dar căruciorul are dezavantajele sale. Unul dintre acestea este faptul că blocul de mers pe jos nu are spătarul la un unghi drept, nu este întotdeauna convenabil. Restul argumentelor pro și contra sunt enumerate mai jos.

 • Cruce mare
 • Design confortabil
 • Piese detașabile
 • Capota căruciorului scade destul de jos
 • Scaunul auto poate fi folosit ca suport, și ca un leagăn pentru boala de mișcare.
 • Amortizare pe roți neplacute
 • Poziție incomodă a spatelui blocului de mers pe jos
 • Separă frânele pentru fiecare roată
 • Nu există acoperire de ploaie pentru modulul de mers pe jos
 • Coș de cumpărături mic

Diferență față de analogi: țesătură detașabilă care poate fi spălată.

CAM Fluido Orsobello 3 in 1

Foarte elegant și blând cărucior! Designul ei - un urs drăguț pe bara de protecție și un arc pe "capota" - este mai potrivit pentru o fată, dar puteți cumpăra și un astfel de "cărucior" pentru băiat. Modelul are multe culori - de la delicat (bej, lăcru-roz, liliac deschis) până la întuneric (maro, negru, albastru). Mecanismul de pliere al cărucioarelor CAM Fluido 3 tipice acestui tip este "cartea". Căruciorul este echipat cu un set standard de articole.

Ca și analogul lui BogusVerso, există posibilitatea de a instala suportul de-a lungul drumului și împotriva mișcării. Partea din spate a modulului de mers pe jos poate avea patru poziții diferite.

În plus, un avantaj incontestabil îl reprezintă greutatea - cadrul cu un leagăn cântărește aproximativ 10 kilograme, iar unitatea de mers pe jos - aproximativ 7 kilograme.

Cu toate acestea, căruciorul este echipat cu roți prea mici care îl fac imposibil de manevrat. Acest model abia trece prin "drumurile rusești clasice" - zăpadă, noroi, praf de primăvară.

 • Greutate redusă
 • Design frumos original
 • Multe articole incluse
 • Brăzdar și modul de mers pe jos
 • Manipulați-vă pe suport (poate fi utilizat ca suport)
 • Diametrul mic al roții
 • Prețul ridicat (32 000 - 35 000 de ruble)

Diferența față de analogi: designul original, care nu se găsește în niciun producător concurent.

Adamex ChampionAlu 3 în 1

Cărucioarele Adamex sunt deosebit de populare pentru mame și tați. Producătorul oferă numeroase variante de scaune rulante, inclusiv modelul 3 în 1.

Adamex ChampionAlu este un astfel de model. Este o cărucior manevrabil, echipat cu roți din față care se rotesc în jurul axei sale, ceea ce permite călătoriei să se miște chiar pe drumuri dificile. Dacă se dorește, roțile pot fi fixate.

Pachetul AdamexChampionAlu include trei module (scaunul pentru copii, scaunul pentru mersul pe jos și scaunul pentru mașină), o geantă pentru mamă, plase de țânțari și o plajă de ploaie, un coș pentru produse, un cap pe modulul de mers pe jos.

Rama este confecționată dintr-un material special, ușor, cu înveliș anti-coroziv, părțile din material textil sunt realizate din material ecologic, partea interioară fiind din bumbac natural.

Costul căruciorului este de 20 000 - 25 000 de ruble.

 • manevrabilitate
 • Toate sezonalitatea
 • Există o gaură în hota pentru ventilație.
 • Greutatea medie (15 kilograme)
 • Materiale naturale
 • Scule de siguranță cu cinci puncte incluse
 • Tetiera din suport poate fi ridicată și reglată în înălțime
 • Coșul de mâncare incomod
 • Incapacitatea de a schimba rapid poziția blocului

Diferența față de analogi: Căruciorul Adamex Champion Alu poate fi achiziționat într-o configurație 3 în 1, dar dacă aveți deja un scaun de mașină, acest model poate fi achiziționat fără ea - într-o configurație 2 în 1.

Inglesina Trilogy 3 in 1

Cărucior funcțional și confortabil cu un preț destul de ridicat (aproximativ 35.000 de ruble).

Avantajul și, în același timp, diferența față de analogul căruciorului este că Trilogia Inglesina este ușor de îndoit cu o singură mână - plierea tipului "trestie de zahăr" este prevăzută în scaunul cu rotile. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru mamele care înșiși micșorează transportul copiilor pe treptele clădirilor înalte.

Dar trilogia Inglesina are o aterizare scăzută și un coș de cumpărături incompatibil. Stroller rău formă. Țesătura din care sunt cusute detaliile bassinetului și ale blocului de mers pe jos este destul de subțire.

 • Ușor de îndoit ("bastonul")
 • Are multe opțiuni de culoare.
 • Ușoare (aproximativ 10-12 kilograme)
 • Spatele blocului de mers pe jos poate ocupa trei poziții.
 • Scaunul pentru autovehicule poate fi folosit ca un suport.
 • Include un suport pentru pahare
 • Coș de cumpărături incomod și incompatibil
 • Bloc de mers pe jos pentru locație mică
 • Scăderea deprecierii
 • Manevrabilitate scăzută
 • Prețul ridicat

Diferența față de analogi: Căruciorul este lumină în raport cu modele similare (aproximativ 10 kilograme). Are tipul de adaos de "trestie".

Peg-PeregoBookPlus 3 in 1

Un model scump, dar foarte convenabil și accesibil 3 in 1. Vă permite să mergeți în zăpadă și în inundațiile de primăvară - roțile mari și scaunele înalte vor salva suportul și unitatea de mers pe jos de umezeală și o acoperire de ploaie este utilă în cazul zăpezii ude sau a ploii.

Costul unui cărucior destul de mare - aproximativ 55 000 de ruble. Acesta este cel mai scump model din scaunele cu rotile prezentate în această revizuire, dar are multe "avantaje".

 • Cruce mare
 • manevrabilitate
 • O bună absorbție a șocurilor
 • Echipament convenabil
 • Adăugare ușoară
 • În kit există centuri de siguranță.
 • Prețul ridicat
 • Selecție mică de culori

Diferența față de analogi: Căruciorul este livrat cu un sistem special de suspendare pentru jucării. Unele modele Peg-Perego au 3 roți, nu 4.

Dada ParadisoGroup (3 în 1)

Căruciorul elegant este proiectat pentru părinții moderni care trăiesc în ritmul frenetic al orașului. Căruciorul are un design foarte interesant - mânerul și unele părți sunt fabricate din piele de înaltă calitate bej, care conferă modelului un aspect elegant, original. Designul este realizat din materiale ușoare.

La o plimbare, scaunul cu rotile nu zboară, călătorește cu ușurință înainte, ascultând mișcările părintelui.

Prețul cărucioarelor Dada ParadisoGroup (3 în 1) este în medie de 22.000 de ruble la 25.000 de ruble.

 • Manevrabilitate și ușurință în utilizare
 • Reglarea amortizorului
 • Capacitatea de a bloca roțile din față și din spate
 • Capacitatea de a bloca mânerul în mai multe poziții
 • Design elegant
 • Scăderea deprecierii
 • Scaun auto incomod
 • Pungă de calitate slabă
 • Reglare dificilă a spătarului
 • Leaganul leagănului este slab protejat de ploaie și zăpadă
 • Fără ventilație

Diferența față de analogi: Hota este o structură monolită fără o fereastră cu ochiuri de plasă pentru aer, nu este foarte convenabilă în vremea caldă - capota trebuie să fie înclinată complet.

Stokke Crusi (3 în 1)

Model ușor de manevrat confortabil al producătorului norvegian. Copilul va fi confortabil în nașterea ei. Leaganul larg vă permite să puneți o pătură groasă sau o pătură de lână în cărucior, precum și să puneți un salopetă jos pe copil. Cursa netedă a căruciorului va permite copilului să doarmă liniștit în timp ce merge.

Atât modulul de mers pe jos, suportul, cât și scaunul pentru mașină sunt dotate cu inserții ortopedice speciale, care oferă copilului o poziție confortabilă și formează poziția corectă.

 • Design confortabil
 • În cazul în care există deschideri ochiurilor de plasă pentru ventilație
 • Modelul este fabricat din material impermeabil la apă
 • Sunt disponibile părți detașabile pentru țesături.
 • Unitatea de mers pe jos poate fi folosită ca scaun.
 • Căruciorul este echipat cu reflectoare de lumină, care este deosebit de convenabil pentru mersul pe întuneric
 • Preț ridicat (în magazine diferite - de la 70.000 la 94.000 de ruble)

Diferența față de analogi: Este posibil să instalați un loc suplimentar pe cărucior, transformându-l într-un dublu proiectat pentru a purta gemeni.

TakoJumper

Acesta este un cărucior foarte convenabil, care oferă confort maxim în timpul unei plimbări, atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. Pachetul TakoJumper include: un leagăn, o unitate de mers pe jos spațioasă, un scaun de mașină, o geantă de rucsac, centuri de siguranță, o carcasă, un coș de produse.

Mânerele gonflabile vă permit să vă mișcați liber prin zăpadă, nisip, noroi.

 • Echipamente bogate
 • Mâner de transport inclus
 • Baza de bază de înaltă calitate
 • Abilitatea de a utiliza până la 3 ani
 • Abilitatea de a roti roțile din față la 360 de grade
 • Disponibilitatea centurilor de fixare
 • Greutate mare (16 kg)
 • Preț ridicat (aproximativ 30.000 de ruble)
 • Designul roții fragile

Diferența față de analogi: nu are caracteristici distinctive.

BebettoHolland 3 în 1

Cărucior polonez cu un design convenabil, destinat copiilor de la naștere la trei ani. Ca și modele similare de cărucioare Bebetto Olanda este pliată cu o "carte" și așezată în orice, chiar și un apartament mic.

Leaganul este usor dezasamblat, astfel încât în ​​caz de poluare poate fi spălat în apă rece. Pe capotă există o fereastră de ventilație, care, dacă se dorește, poate fi deschisă.

Centurile de siguranță și o bara de protecție detașabilă sunt furnizate pe unitatea de mers pe jos. Pasul de fier al "plimbării" poate părea incomod, dar curând atât copilul, cât și părintele se vor adapta la acesta și nu va cauza îngrijorare.

Scaunul pentru mașină poate fi folosit ca un suport.

Prețul modelului este de 25 000 - 30 000 de ruble.

 • Fuga buna si fara agitare
 • Detaliile detașabile ale unui suport și ale modulului de mers pe jos
 • Tapițerie din bumbac
 • Design frumos și o selecție largă de culori
 • Prețul scăzut
 • Mâner de reglare a mecanismului de prindere și spătar pe modulul de mers pe jos
 • Coș de cumpărături mic

Diferența față de analogi: În general, be Betto cărucior Holland este similar cu modele similare și nu are diferențe semnificative.

concluzie

După cum se poate observa din descrieri, toate cărucioarele de tip 3 în 1 au aceeași bază și diferă ușor unele de altele. Categoria de preț a tuturor modelelor este diferită, dar prețul mediu variază de la 20 la 30 de mii de ruble.

Meritele aproape tuturor modelelor sunt manevrabilitate și manevrabilitate ridicată. Acest lucru este asigurat de roțile confortabile care se rotesc 360 de grade. Dar totuși nu toate cărucioarele sunt la fel de confortabile.

Mamele care urmează să meargă împreună cu bebelușul în timpul iernii sau primăverii în parcuri și pătrate, precum și mame care locuiesc în suburbii și care nu au transportul propriu, este mai bine să se acorde prioritate scaunului cu rotile Adamex sau TutizZippy. Cunoscătorii designului original și design-ului frumos vor iubi modelul CAM Fluido, iar locuitorii "junglei de piatră" preferă să aleagă modele ușoare mici - de exemplu, Inglesina Trilogy sau Stokke Crusi.