Cum să concepeți un băiat 100 la sută

Atunci când un copil este conceput, mulți dintre noi doresc să devină părinți fericiți ai unui fiu, moștenitor și succesor al unui nume de familie, după 9 luni de la nașterea unei noi vieți. Acest articol ia o privire detaliată asupra modului de a concepe un băiat.

Nu este un secret că, de-a lungul timpurilor, cuplurile căsătorite au încercat să prezică sexul copilului nenăscut. Timp de secole și milenii, strămoșii noștri au crezut din toată inima că numai o femeie influențează sexul unui copil.

Și doar relativ recent sa dovedit științific că tatăl depinde și de faptul dacă se va naște un băiat sau că Dumnezeu va da un cuplu iubitor o fiică frumoasă.

În ciuda faptului că știința medicală, desigur, nu se oprește încă în dezvoltarea sa, există încă diferite concepții greșite între cuplurile căsătorite care nu sunt susținute de absolut nimic.

De exemplu, la momentul concepției, unii tați, în funcție de cine doresc - un băiat sau o fată - leagă testicul stâng sau drept.

De asemenea, sub pat pot pune obiecte diverse, care dau aproape proprietăți mistice care determină sexul viitorului copil.

Dar, există mai multe moduri simple.

Băieți de concepție pentru băieți

Cu toate acestea, cererea de planificare a sexului copilului crește rapid.

Astfel, potrivit datelor medicale publicate recent, aproape 90% din familiile care așteaptă finalizarea ar fi bucuroase să profite de ocazie pentru a determina sexul copilului nenăscut, dacă ar fi atât de simplu.

În același timp, spre deosebire de anii precedenți, tot mai multe familii doresc să aibă o fată decât un băiat.

Cu toții știm de la cursul de școală al biologiei umane că viitorul copil primește o bucată din codul genetic, atât de la tată, cât și de la mamă.

În acest caz, ouăle poartă o combinație de cromozomi XX și spermă - XY.

În funcție de ce se va forma o combinație în momentul fertilizării, sexul copilului depinde în mod direct de: XY - băiat, XX - fată.

Deoarece sângele din corpul femeii este actualizat la fiecare 3 ani, iar bărbatul are câte 4, de aceea este necesar să se împartă vârsta mamei în trei, iar tatăl în patru.

În ultimii ani, o dietă specială a devenit larg răspândită.

Oamenii de știință moderni - nutriționiștii nu se obosesc să declare că alimentele pe care le consumăm pot avea un impact direct asupra acestui lucru.

Lista produselor, a căror consumare în alimente poate contribui la conceperea moștenitorului:

 • carne naturală - de preferință roșie;
 • diverse gustări sărate, ușor de asimilat de către organism - chipsuri naturale de cartofi;
 • băuturi cofeină.

Și mai jos, vă vom spune ce să faceți pentru a obține un băiat născut:

 1. Viitorul tată trebuie să poarte pantaloni scurți pentru a reduce temperatura scrotului - în mod similar, fertilitatea crește semnificativ.
 2. Contrastul sexual ar trebui să fie mai apropiat de data ovulației. În cele mai multe cazuri, ovulația va avea loc cu 14 zile înainte de începerea unui nou ciclu.
 3. Concepția ar trebui să se desfășoare numai în acele zile care contribuie cel mai mult la nașterea unui băiat.
 4. Acest om trebuie să inițieze relații sexuale.
 5. În timpul actului sexual, un om ar trebui să domine - culcat și așezat.
 6. Încercați să faceți sex în timp ce stați.
 7. Se recomandă utilizarea diagramei nașterii chinezești, care poate fi utilizată pentru a determina timpul cel mai favorabil.
 8. Concepția trebuie să se întâmple noaptea.
 9. Încercați să evitați concepția în luna plină, luna nouă. Un sfert din lună este momentul potrivit pentru aceasta.
 10. La momentul concepției, omul trebuie să simtă mai întâi un orgasm.

Concepție pentru băieți

Aici pentru a calcula nașterea unui copil viitor este foarte simplu. După cum puteți vedea, calendarul este alcătuit din două părți, în primul rând trebuie să indicați data nașterii: mama și tatăl, iar la intersecție veți primi un anumit număr.

Apropo, cu cât este mai mare vântul, cu atât mai probabil se va naște un copil al acelui sex. Pentru cuplul nostru cu numărul 6, cea mai mare probabilitate de a da naștere unui băiat este în luna octombrie.

Concepția unui copil este întotdeauna un eveniment semnificativ în viața unui cuplu care se iubește unul pe altul, care dorește să dobândească un copil comun.

Ce trebuie să faceți pentru a concepe un băiat: cum să rămâneți însărcinată pe calendar și să determinați zilele de succes ale ovulației pentru sarcină prima dată

Când familia ajunge să înțeleagă că este timpul să aibă un copil, se pune întrebarea: cine vrea mai mult? De regulă, cei mai mulți băieți vor să aibă doar un băiat care va fi succesorul cursei. Dar cum se face?

Concepția unui băiat: metode, tehnici, tabele

Nu ar fi de dorit, nimeni nu va avea o garanție de 100% în ceea ce privește concepția unui copil de un anumit sex.

Există multe tehnici, tabele și tehnici care au susținut că după un anumit scenariu, acesta va fi cu siguranță un băiat.

Și totuși, cine să aibă încredere, este la latitudinea viitorilor părinți să decidă.

Când trebuie să planificați concepția unui băiat

Desigur, o mare fericire de a avea un copil, indiferent de ce motiv va aparține. Dar dacă există motive pentru a-ți dori un băiat? De exemplu, - linia de sex feminin este transmis la nivel genetic are unele caracteristici (boala, predispoziție la boli), sau au doar o fiică în creștere de familie, sau două sau mai multe. În acest caz, femeia va fi de acord să încerce să facă un băiat, dar numai dacă are anumite garanții.

Calculul ovulației

Cele mai multe mod bazate pe stiinta de a concepe un băiat este de a număra zilele de ovulație și raporturi sexuale în aceeași zi sau cu o zi inainte de ovulatie. Acest lucru se datorează de a schimba compoziția chimică a mediului intern al femeilor înainte, în timpul și după ovulație, acesta funcționează în moduri diferite pe X și Y-cromozom.

Înainte de ovulație, compoziția chimică a organelor genitale feminine este schimbată în beneficiul spermatozoizilor care transportă cromozomul Y. Astfel de celule germinale sunt mai mobile, mobile, tenace, spre deosebire de sperma de sex feminin. Prin urmare, metoda cea mai exactă este numărarea zilelor pentru concepție din cauza ovulației.

Calendarul ovulației

Pentru a ști exact momentul ovulatiei, aveți nevoie pentru a crea un calendar specific care va indica începutul și sfârșitul perioadei menstruale, momentul conceptiei este posibil, și ziua ovulatiei.

Cele mai bune zile

Un ou de sex feminin se maturizează în foliculi. Când este coaptă, foliculul se sparge și oul intră în cavitatea abdominală.

Viata ei dureaza intre 24 si 48 de ore, adica maxim 2 zile. Durata de viață a spermei în cavitatea organelor feminine durează de la 2 la 4 zile, iar celulele de sex masculin, deși femeile neliniștite, dar ei mor mai repede decât femeile.

Câte zile înainte de ovulație sarcina vine ca un băiat

Deoarece cromozomi purtători de sex masculin sunt mai capabili de a supraviețui într-un mediu ostil, acestea vor fi mult mai probabil să nu moară și de a ajunge la ou în primul rând, de aceea este recomandabil să încerce să facă băiat în ziua ovulatiei sau cu o zi înainte.

Desigur, există o șansă de a concepe o fată în perioada pre-prelungire, dar există mai multe șanse pentru cromozomii Y.

Cât de mult după ovulație

Șansele ca, după ovulație, sarcina să vină un băiat este extrem de mică.

Așa cum oul trăiește 24, un maxim de 48 de ore, iar actul sexual se va întâmpla în această zi, cel mai rapid sperma va fi capabil de a ajunge la ea o zi, și sarcina. Numai atunci când ovulului își păstrează funcțiile sale vitale, X și Y-cromozom poate fertiliza. Când viața oului încetează, fertilizarea devine imposibilă.

Exemplu de calcul

Metoda nu poate primi o garanție de 100% dintr-un singur motiv: schimbarea ciclului feminin. Suficientă pentru a deveni nervoasă sau a se îmbolnăvi, iar menstruația va începe cu câteva zile mai devreme sau mai târziu decât se aștepta.

Dacă luăm în considerare faptul că 14 zile trec între ovulație și prima zi de menstruație, atunci femeia nu va putea să știe când se va întâmpla acest lucru. Numai testele speciale vor putea da un răspuns exact la această întrebare.

De asemenea, puteți utiliza programul pentru calcularea ovulației. Se bazează pe fluctuațiile bazale de temperatură. În fiecare dimineață, fără a ieși din pat și fără a face mișcări bruște, temperatura anusului este măsurată și se potrivește în masă. Pentru a determina ciclul obișnuit al ovulației, numerele sunt marcate timp de cel puțin trei luni. Plotarea ar trebui să fie astfel:

 • linia de sus indică zilele din lună;
 • linia de jos arată temperatura (de exemplu) de la 35,8˚ la 37,5˚.

Pentru măsurarea temperaturii bazale, trebuie să puneți un punct pe grafic la intersecția liniilor din ziua lunii și a temperaturii de astăzi. Dacă în ziua următoare temperatura a crescut cu 4,66 grade, înseamnă că ovulația a avut loc în acea zi.

Tabele populare pentru calculul sarcinii

Multe cupluri folosesc o varietate de mese, crezând că vor ajuta la conceperea baiatului dorit. Există mai multe mese populare.

Teoria predicției sexului copilului pe mese a fost mult timp populară.

chineză

Tabelul chinezesc pentru calculul sexului unui copil se bazează pe numărul de ani în care femeile au trăit ani întregi. Pe verticală se indică vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, pe orizontală 12 luni ale anului. Prin intersecția lor, puteți vedea cine ar trebui să conceapă această lună.

japoneză

În calendarul japonez, femeile și bărbații sunt folosite pentru a calcula sexul unui copil. La intersecția acestor două valori obținem un număr.

În al doilea tabel de pe linia orizontală superioară, numerele sunt scrise de la 1 la 12. Masa însăși este împărțită în 2 părți, unde există indicații "băiat" și "fată". Trebuie să găsiți numărul care a ieșit în prima masă și să-l găsiți pe linia de sus a celui de-al doilea tabel. Sub fiecare cifră sunt 12 luni, când puteți concepe un copil și probabilitatea de a concepe un copil de un anumit sex în această lună. Cu cât există mai multe cruci, cu atât mai mare este probabilitatea.

Calendar lunar: tabel

Calendarul lunar este strâns legat de astrologie. În funcție de faza în care se află luna, astrologii fac o masă pentru o lună sau un an, indicând zilele cele mai favorabile pentru conceperea unui băiat și a unei fete.

Calendarul lunar pentru anul 2018

Pentru a actualiza sângele părintelui

Sângele feminin este reînnoit la fiecare 3 ani, la un bărbat - o dată la 4 ani. Cui sânge va fi mai tânăr, deci copilul și reuși. Calculul reînnoirii sângelui începe din momentul nașterii, dar dacă au existat pierderi de sânge sau transfuzii de sânge, este necesar să se conta de la această dată.

Prin grupul de sânge al părintelui

Cea mai mare probabilitate de a concepe un băiat este în a treia și a patra grupă de sânge.

Acest tabel prezintă rezultatul fuziunii diferitelor grupuri de sânge ale părinților.

Alimente pentru concepție băiat

Când încercați să vă concepeți un băiat, mulți oameni folosesc diete. Dacă mâncați în mod regulat anumite alimente, modificări hormonale o femeie, aceasta afectează alcalinitatea organelor genitale, crearea unui mediu favorabil pentru cromozomul Y..

Ce este

Pentru a concepe un băiat, se recomandă utilizarea alimentelor umplute cu ioni de sodiu și potasiu, de exemplu:

 • orez;
 • grișul;
 • miere;
 • ciuperci;
 • tărâțe de grâu;
 • pește;
 • carne;
 • legume (dovlecei, dovleac, cartofi, morcovi, roșii, ridichi);
 • fructe și fructe de pădure (mere, cireșe, pere, caise, pepene verde, date, banane).

vitamine

Prezența vitaminelor poate ajuta la conceperea unui copil, dar este puțin probabil să ajute la concepția unui anumit sex. Vitaminele - o componentă importantă pentru funcționarea normală a organismului, și atunci când planificarea sarcinii este, în general, necesară. Farmaciile vând diferite tipuri de vitamine pentru femeile gravide, care sunt luate înainte, în timpul și după sarcină.

Simboluri populare pentru debutul sarcinii de către fiu

Concepțiile populare s-au format timp de mulți ani, când oamenii au observat când și cum s-au dovedit a fi băieți.

 • Se crede că pentru a concepe un băiat, un bărbat trebuie să ia inițiativa de a face sex și să fie primul care are orgasm.
 • În timpul orgasmului, un bărbat trebuie să pătrundă într-o femeie cât mai profund posibil.
 • Dacă a avut loc un act sexual în luna nouă și nu în luna nouă, va fi un băiat.
 • Băiatul este conceput în chiar ani și luni impare.
 • Sub pernă ar trebui să fie o jucărie pentru băiat.

Credintele diferitelor națiuni:

 • Italienii sunt convinși că o femeie cu exces de greutate este mai probabil să rămână gravidă ca băiat.
 • Germanii cred că în vremuri tulburi (război, confruntări populare, tulburări) se nasc mai mulți băieți. Ei spun că în timpul războiului vor fi multe fete fără o pereche, iar pentru a echilibra echilibrul, se vor naște mai mulți băieți. De asemenea, ei cred că stresul experimentat contribuie la conceperea unui copil de sex masculin.
 • În opinia japoneză, părinții non-fumatori sporesc șansa de a concepe un băiat cu 33%.

Cum de a obține băiat gravidă de la prima dată, eficacitatea metodelor

Fertilizarea in vitro se face în cazul în care în cazul în care cuplurile nu ajunge pentru a concepe un copil pe cont propriu pentru mai mult de un an. S-a făcut o mulțime de teste, de sex feminin retrase și celule germinale de sex masculin, după care ovulul este fertilizat artificial cu sperma.

În ceea ce privește alegerea sexului copilului cu FIV, este destul de realist dacă există dovezi. Să presupunem că dacă bolile genetice sunt transmise prin linia feminină, atunci acesta este un motiv bun pentru a pregăti embrionii masculi.

excepții

Cu o selecție variată de metode pentru conceperea unui băiat poate merge spinul capului. Dar cum să alegi pe cel potrivit să ajungă "la țintă" dacă nimeni nu oferă nici o garanție.

Cea mai științifică metodă de concepție a unui băiat este calculul sexului unui copil prin ovulație, dar chiar și aici nu există nici o garanție de 100%. Să creadă cine nu - alegerea pentru fiecare individ.

Excepțiile în acest caz nu pot fi decât în ​​unele cazuri:

 1. Previziunea nu este corect calculată.
 2. Intervenția chirurgicală a unuia dintre soți (dacă există) nu a fost luată în considerare. Acest lucru se aplică numai la planificarea reînnoirii sângelui.

previziuni

Până în prezent, rezultatul exact nu este așteptat.

Chiar daca mananci produsele potrivite, sex in timpul ovulatiei, folosesc o varietate de mese, nu fuma, natura se poate spune în continuare decisiv: „Nu, nu ai nevoie de un băiat, vei fi o fată!“. Probabil rezultatul cel mai apropiat de 100% dă doar FIV.

Chiar și metoda cea mai științifică pentru calculul sexului unui copil pe baza ovulației nu este exactă. Nu poți fi sigur că luna aceasta ovulația va veni la timp.

Există multe metode și tabele diferite, iar unele chiar au raționamente științifice. Alegerea dintre ceea ce trebuie încredințată și ce nu, rămâne alegerea unui cuplu căsătorit.

Cum să concepeți un băiat - o prezentare generală a metodelor populare și a oamenilor va

Mulți părinți vis de un fiu și sunt gata să încerce toate metodele disponibile de dragul nașterii sale. Există multe credințe populare, precum și mai multe moduri clinice de a concepe un băiat. Recomandările vă vor ajuta să alegeți cea mai bună opțiune.

Planificarea sexului copilului nenăscut

Ovulele femele conțin doar cromozomul X, iar celulele spermei masculine conțin X și Y. Pentru a concepe un băiat, oul trebuie să fertilizeze sperma care conține cromozomul Y.

În prezent, oamenii de știință nu au inventat încă medicamente care ar afecta sexul copilului.

Medicii nu au încredere în metodele populare de concepție, dar conform metodei Shettls, ei recomandă să facă sex în ziua ovulației. Din punctul de vedere al medicinei, modalitatea de 100% de a rămâne gravidă ca băiat este de a folosi tehnologii reproductive moderne.

Metode clinice de concepere a unui băiat

Există 3 modalități clinice de a concepe un fiu. Acestea sunt asociate cu tehnologiile medicale moderne:

 1. Determinarea timpurie a sexului. Metoda are un nivel ridicat de eficiență. În primele etape ale sarcinii determină sexul embrionului. Dacă nu îndeplinește așteptările, se efectuează un avort.
 2. Flow-through sortarea cu laser a spermei (MicroSort) - metoda este eficientă cu 75%, prevede procedura ICSI (introducerea spermei în citoplasmă). Laserul selectează sperma dorită, le injectează în uter pentru o fertilizare naturală ulterioară.
 3. Diagnosticul înainte de implantare este o metodă scumpă, dar sigură. Se efectuează procedura de FIV, medicii examinează embrionul și apoi embrionii necesari sunt plasați în uter.

Concepția ovulației baiatului

Această metodă este potrivită pentru femeile cu un ciclu menstrual regulat. Linia de jos este de a calcula ziua exactă a ovulației și de a face dragoste maxim 12 ore înainte de eliberarea oului. Dacă ciclul dumneavoastră durează constant timp de 30 de zile, ovulația poate să apară între 13 și 17 zile. Cu cât actul sexual este mai apropiat de acest moment, cu atât este mai mare șansa de a concepe un băiat.

Dacă ciclul nu este regulat, puteți afla data exactă în două moduri:

 • Cu ajutorul testelor care sunt vândute în farmacie. Ei încep procedura cu câteva zile înainte de mijlocul ciclului, de exemplu, în ziua 11-12.
 • SUA. Spitalul monitorizează creșterea foliculului dominant timp de câteva zile.

Metoda Shettles

Un doctor prin cercetare a arătat că spermatozoidele Y sunt mai slabe, dar mai rapide. Este important ca ei să ajungă mai întâi la ouă. Rezultă:

 • Dacă actul sexual a fost cu 3 zile înainte de ovulație, există șanse mari ca o fată să se nască (celulele spermatozoizilor X sunt lente, dar puternice).
 • Dacă actul sexual a fost 48 de ore înainte de ovulație, șansa de a concepe un băiat de 50/50.
 • Sexul la momentul ovulației sau cu 12 ore înainte de apariția acestuia crește semnificativ șansa de a concepe un băiat.

Nu trebuie să uităm de poziție și de temperatură. Recomandări cheie:

 • Poziția optimă pentru penetrarea maximă este "în spatele".
 • Camera trebuie să fie răcoroasă pentru ca sperma să trăiască mai mult (20-25 ° C).
 • O femeie trebuie să experimenteze un orgasm pentru a dezvolta un lichid cu o reacție alcalină (atunci sperma Y va trăi mai mult în interiorul corpului).

Planificarea de gen prin sângele părintești

Medicina modernă neagă eficacitatea următoarelor metode. Din punctul de vedere al științei, ele nu sunt justificate. Genetica afirmă că celulele sanguine nu afectează sexul copilului. În ciuda științei datelor, părinții încă folosesc:

 • metoda de numărare a sângelui;
 • Rh și planificarea tipului de sânge.

Metoda de actualizare a sângelui

Conform acestei metode, la femei, sângele este reînnoit la fiecare 3 ani, iar la bărbați - o dată la 4 ani. Oricine are cel mai mic sânge va avea un copil de acest gen. Exemplu de calcul:

 • Vârsta mamei este de 27 de ani. Calcul: 27/3 = 9.
 • Tata are 28 de ani. Calcul: 28/4 = 7.
 • Sângele tatălui este mai mic, înseamnă că va fi un băiat.

Calculul poate fi eronat. Factorii care influențează rezultatul:

 • intervenție chirurgicală;
 • unul dintre părinți era un donator;
 • transfuzia de sânge;
 • naștere;
 • pierdere severă de sânge.

Dacă sângele este refăcut din plan, calculul este ajustat. Un exemplu simplu:

 • Fata a nascut la 24 de ani.
 • Următoarea actualizare a sângelui: 24 + 3 = 27 de ani.

Prin tipul de sânge și factorul Rh

Tabela de concepție a băiatului după tipul de sânge este ușor de folosit. Secvența acțiunilor:

 • Găsiți în tabel tipul de sânge al tatălui și al mamei.
 • Se potrivesc datele. La intersecția rândului și coloanei indică sexul copilului nenăscut.

Tabela de concepție a băiatului cu factorul Rh funcționează pe același principiu.

Se potrivesc datele tatălui și mamei pentru a determina sexul copilului nenăscut.

Același rezultat din ambele tabele mărește șansa de a concepe un băiat.

Tabele și calendar pentru conceperea unui băiat

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au realizat programe speciale pentru debutul sarcinii. Există două modalități populare de a concepe un băiat cu un nivel ridicat de încredere (conform statisticilor, datele au fost confirmate în 90% din cazuri):

 • Calendarul chinezesc;
 • Masa japoneză.

Calendarul chinezesc pentru conceperea unui băiat

Coloana indică luna în care este planificată conceperea unui copil, iar linia de sus arată vârsta mamei în momentul fertilizării. Se potrivesc datele. La intersecția coloanei și liniei veți vedea sexul copilului nenăscut. Calendarul conceperii unui băiat poate fi utilizat atât în ​​timpul planificării, cât și în timpul sarcinii.

Masă japoneză pentru conceperea unui băiat

Sagrii japonezi susțin că, în medie, un cuplu are doar 2 luni pe an pentru a concepe un copil de sexul potrivit cu cea mai mare probabilitate. Găsiți în partea de sus a mesei luna de naștere a viitorului tată, iar în coloana din stânga - mama viitoare.

Comparați datele pentru a găsi numărul pentru tabelul următor.

Găsiți numărul necesar în partea de sus a tabelului. Sub ea în coloană sunt afișate 12 luni pentru concepție. În mijlocul mesei, denumirea "X" indică probabilitatea de a avea un copil de un anumit sex. Cu cât mai multe semne "X" în celulă, cu atât mai mare este șansa părinților să-și conceapă un băiat.

Planificarea nașterii unui băiat pe fazele lunii

Metoda nu este justificată din punct de vedere științific. Eficacitatea sa este îndoielnică, deoarece faza lunii nu coincide întotdeauna cu ciclul menstrual al femeii. Linia de jos este:

 • luna nouă și luna plină (11 și 13 zile lunare) - nu este o perioadă favorabilă pentru sex;
 • Puteți concepe un băiat în acele zile când luna este în Gemeni, Leu sau Cancer.

Cum să mâncați pentru a concepe un băiat

Mamele adecvate pentru nutriție și dieta nu afectează sexul copilului nenăscut, ci vor afecta evoluția normală a sarcinii. Dacă doriți să luați în considerare credințele populare, acordați prioritate următoarelor produse:

 • carne, cârnați de înaltă calitate;
 • pește (sub orice formă);
 • sucuri proaspete, fructe;
 • fasole verde, cartofi;
 • băuturi cofeină;
 • cereale.

Unele alimente vor trebui să fie excluse din dieta ta. Acestea includ:

 • crabi, creveți, scoici și alte fructe de mare;
 • înghețată;
 • produse de panificație pe bază de aluat de drojdie;
 • cacao;
 • lapte.

Tehnici alternative

Unii oameni sunt capabili să facă orice, dacă ar avea doar un băiat. În acest caz, este foarte important să mențină o minte clară, astfel încât să nu dăuneze sănătății. Metode alternative:

 • Dus cu sifon. Această metodă este eficientă dacă o femeie are o aciditate crescută în vagin. Este recomandat să se consulte cu ginecologul înainte de a începe spalatul.
 • Convingeri populare. Metodă controversată, dar distractivă. Unele semne și convingeri pot diversifica viața sexuală a partenerilor.

Sare de dus

Vaginul este întotdeauna acid. Dacă nivelul acidității este semnificativ crescut, sarcina poate să nu apară deloc. Duse cu sifon ajută la crearea unui mediu slab acid, astfel încât spermatozoizii să facă mai ușor să ajungă la uter. Metoda este eficientă dacă există indicații pentru procedură.

Soluția se prepară după cum urmează: 5 g de bicarbonat de sodiu pe 1 litru de apă. Dusul se face cu 20-25 minute înainte de sex. Asigurați-vă că vă consultați ginecologul înainte de a utiliza această metodă. Prin auto-tratament puteți sparge microflora vaginală.

Indemanare și credințe populare

Unele semne populare sunt lipsite de logică, dar strămoșii noștri le foloseau în mod activ. Eficacitatea majorității metodelor furnizate este discutabilă, însă o dispoziție bună vă va fi oferită. Lista semnelor populare populare va fi:

 • Mancati mai multe produse alungite (castraveti, banane, etc.).
 • Înainte de sex, plasați un obiect "masculin" sub pernă, de exemplu, o cheie.
 • Faceți sex doar noaptea.
 • Puneți un pistol sub pat înaintea actului sexual.
 • Femeilor i se recomandă să stea pe scaunul unui coleg însărcinat, să bea apă din paharul ei și să-și lovească burta.
 • Un bărbat ar trebui să poarte întotdeauna pantaloni "de familie" sau pantaloni pentru boxeri.

Cum să concepeți un fiu: un calculator, un calendar pentru a calcula sarcina și a da naștere unui băiat

Există multe modalități de a calcula șansele de a se naște un copil de sex masculin. Pentru a crește probabilitatea de a concepe un băiat ajută la utilizarea mai multor metode simultan. Indiferent de metoda utilizată de viitorii părinți, primul lucru de făcut este să se supună unui examen medical. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți gravidă și să vă faceți un copil sănătos.

calculator

După cum arată practica, concepția unui băiat este cel mai probabil în timpul actului sexual exact în ziua ovulației sau câteva ore mai târziu, concepția fetei este cu o zi înainte de ovulație.

Acest calculator va ajuta la determinarea timpului optim pentru conceperea unui băiat (fată), în funcție de data ovulației.

Cum de a concepe un fiu?

Trebuie remarcat că există doar o modalitate de 100% de a da naștere unui băiat de la prima dată - FIV. Această metodă de planificare a sexului unui copil este recursă în cazuri extreme. Există mai multe metode disponibile pentru a calcula sexul copilului. Se recomandă tratarea acestora ca un joc, deoarece principalul lucru este nașterea unui copil sănătos, deși mulți părinți indică eficiența unor metode.

Conform calendarului ovulației

Planificarea sexului copilului în funcție de calendarul ovulației este adecvată numai femeilor cu un ciclu bine stabilit. Este necesar să se calculeze data actului sexual astfel încât să aibă loc în ajun sau în primele ore după eliberarea ovulelor din foliculul ovarian. Dacă aveți sex cu câteva zile înainte de ovulație, chiar și acele spermatozoizi cu cromozomi Y care au ajuns în uter, mor înainte de a se întâlni cu oul.

Conform teoriei lui Shattle

Această metodă este o opțiune îmbunătățită pentru planificarea unui copil în funcție de calendarul ovulației. Conform teoriei lui Shattle, actul sexual ar trebui să aibă loc cu 12 ore înainte ca oul să părăsească foliculul. A rămâne gravidă ca un băiat ajută la abstinența temporară. Eșecul actului sexual cu câteva zile înainte de concepție contribuie la formarea de spermatozoizi cu cromozomi Y.

Prin calendarul lunar

Trebuie să ținem cont de faptul că sexul în zilele "greșite" duce la apariția unui copil cu un caracter dificil sau o soartă dificilă. Date favorabile pentru acte sexuale - 11, 15, 19 și 21 de zile lunare.

Conform tabelului cu numărul de perechi

În partea superioară și laterală a tabelului sunt enumerate lunile de naștere ale viitorilor părinți, la intersecția cărora se află numărul cuplului. Apoi, luați masa, împărțită în 2 părți: în partea de sus a indicat posibilitatea unui fiu, în partea de jos - fiica. În mijlocul imaginii există un grafic, cele mai adânci valori care permit să se identifice șansele de a concepe un copil al sexului dorit într-o anumită lună.

Conform calendarului vârstei mamei

Atunci când se calculează sexul copilului utilizând această metodă, se ia în considerare vârsta mamei în momentul nașterii intenționate. Vârsta partenerului este indicată în coloana laterală a calendarului, în linia de sus fiind luna sexuală. La intersecția acestor indicatori s-a indicat sexul probabil al copilului. Pentru a reduce eroarea de calcul, trebuie să planificați momentul nașterii copilului nu la intersecția schimbării de sex.

Concepție în japoneză

Metoda japoneză de a concepe un băiat include 2 mese. În primul tabel, liniile verticale și orizontale indică lunile de naștere ale viitorilor părinți, la intersecția cărora este reprezentată familia. În al doilea tabel, împărțit în 2 părți, se apropie un anumit număr de cruci în fiecare lună, ceea ce permite calcularea aspectului unui băiat.

În ciuda popularității acestei metode, încă nu este necesar să se bazeze 100% pe masa japoneză. Conform acestei metode, cele mai mari șanse de a concepe un copil de sex dorit sunt maxime în 2 luni ale anului. Restul timpului, posibilitatea unui copil de sex masculin sau feminin este la fel. Pentru nașterea unui băiat, este mai bine să combinați această metodă cu modalități mai precise de planificare.

Concepția germană

Potrivit cercetătorilor germani, băieții se nasc cel mai adesea femeilor, ale căror concepție și sarcină au loc într-o atmosferă relaxată. Această teorie se bazează pe date statistice privind nașterea băieților în timpul unificării Germaniei de Vest și de Est la începutul anilor 90 ai secolului trecut. În perioada de creștere a cheltuielilor financiare ale cetățenilor, majoritatea covârșitoare a copiilor născuți erau fete.

Concepție în italiană

Oamenii de știință italieni consideră că băieții se nasc cel mai adesea la femei obeze. Acest aviz a venit după ce cercetătorii au studiat statisticile, conform cărora majoritatea băieților s-au născut mamelor cu greutate de peste 54 kg, cu o înălțime medie a italienilor de 162 cm ori.

Metode populare de concepere a unui fiu

Metode populare de concepție populară:

 • Înainte de sex, un bărbat trebuie să meargă desculț pe pământ și pe iarbă pentru a câștiga puterea naturii. O femeie este recomandată să poarte șosete de lână în timpul actului sexual.
 • Aveți posibilitatea să planificați apariția unui copil de sex masculin cu ajutorul bijuteriilor cu pietre "masculine" - rodii, cristal de rocă, ochi de tigru, jasper, care ar trebui purtate pe partener în timpul actului sexual.
 • Vechii egipteni au încercat să-și închipuie fii pe lună plină. Concepția ar trebui să se desfășoare într-o noapte liniștită și fără nori, când luna luminează intens camera.
 • Probabilitatea unui succesor crește atunci când puneți sub pat un lucru "bărbat": un topor, o sabie sau un cuțit.
 • Pentru a da naștere unui băiat, o femeie ar trebui să rămână gravidă în chiar ani de vârsta ei.
 • În conformitate cu vechea tradiție vest-europeană, este necesar să beți un pahar de vin amestecat cu sânge înainte de sex. Dacă viitorii părinți nu sunt iubiți de acest exotic, puteți să faceți o cană cu jeleu de afine.
 • Unele femei care alcalinizează mucoasa vaginală fac douces cu o soluție slabă de sodă. Probabilitatea unei concepții rapide crește dacă bei un decoct de uter boric, perie roșie și salvie înainte de actul sexual.
 • Puteți auzi adesea cum o familie cu copii de sex opus spune că băiatul sa născut după ce a făcut sex pe vreme uscată, iar fata - în ploaie.
 • Concepția într-un an uniform și o lună ciudată ajută la planificarea nașterii unui fiu.
 • Șansele de a rămâne gravide de la prima dată crește atunci când inițiatorul actului sexual este un bărbat. În acest caz, viitorul tată trebuie să fie mai în vârstă decât mama.
 • În Islam, în care dorința soțului "Vreau un fiu" este legea, abstinența este comună cu câteva zile înainte de concepție. Camera trebuie să fie curată, ordonată și saturată cu tămâie de șofran. În Islam, pentru a concepe un băiat se recomandă să citiți 2 surah Koran. Părinții care sunt disperați pentru a da naștere unui moștenitor, citește dua - un apel direct la Allah, care poate fi pronunțat într-o formă liberă.

Indiferent de ce metodă alege perechea, trebuie respectate următoarele reguli:

 1. Concepeți concepția într-o cameră răcoroasă. Temperaturile ridicate sunt în detrimentul lichidului seminal, în special pentru sperma cu cromozomi Y. Contrar vechii tradiții ruse, conceperea copiilor în baie nu ar trebui să facă sex în saună sau după o baie fierbinte.
 2. Refuzați utilizarea lubrifianților artificiali. Aceste substanțe schimbă mediul vaginului și încetinesc viteza spermei. Dacă partenerul este supus tratamentului și se utilizează preparate vaginale, este necesar să se amâne concepția până la recuperarea completă și refacerea mediului alcalin al vaginului.
 3. După sex, o femeie trebuie să se așeze o jumătate de oră cu un pelvis ridicat. Aceasta asigură penetrarea spermei în tubul uterin pentru a se întâlni cu oul.

Corecția hranei și a anumitor alimente îi va ajuta pe fiul meu să-l conceapă?

În dimineața viitorului, mama băiatului este cea mai bună să mănânce terci de fructe, șuncă și ouă. Ratia zilnică trebuie împărțită în 5-6 porții mici pentru a asigura o încărcare lungă de veselie.

O dietă specială pentru conceperea unui copil de sex masculin, în primul rând, este necesară de partener. Un bărbat are nevoie de o dietă pentru a îmbunătăți calitatea materialului seminal. O dietă pentru conceperea unui băiat este necesară pentru alcalinizarea mucoasei vaginale și crearea condițiilor favorabile pentru ca sperma să se mute în tubul uterin. Nici o dietă în timpul sarcinii nu va ajuta la nașterea unui copil de sex dorit.

Pentru a concepe un băiat, se recomandă să mâncați alimente îmbogățite cu potasiu și sodiu. Pentru a da nastere fiilor, mama insarcinata trebuie sa manance urmatoarele mancaruri:

 • legume marinate;
 • dar nu abuzați de sare, pentru a nu provoca o criză hipertensivă;
 • cafea și ceai;
 • soiuri grase de pește și carne, carne afumată;
 • ciuperci;
 • miere;
 • fructe uscate;
 • fructe de mare calorii - banane, date, piersici, pere.

Doriți să vă concepeți un băiat, mamele însărcinate sunt sfătuite să limiteze utilizarea alimentelor îmbogățite cu calciu și magneziu. Este necesar să se renunțe temporar la utilizarea următoarelor produse:

 • lapte și produse pe bază de lapte - brânzeturi, creme, înghețată, ciocolată cu lapte;
 • nuci;
 • pâine și produse de patiserie dulci;
 • cacao;
 • fructe de mare;
 • gălbenuș de ou;
 • leguminoase;
 • citrice, fructe acru și boabe;
 • verde;
 • apa calcinata.

Controlează postura sexuală atunci când planifică sexul unui copil?

Sexul copilului depinde de setul de cromozomi primiti de la parinti. O mamă poate transmite doar cromozomul X, tatăl poate transmite cromozomul X sau Y, ca urmare a căruia se naște băiatul. Complexitatea concepției constă în faptul că majoritatea cromozomilor Y mor rapid, fără a ajunge la celula ouălor. Puteți crește șansele de sarcină de către un viitor bărbat cu ajutorul posițiilor pentru sex, care asigură o penetrare mai profundă a penisului în vagin.

Pe lângă poziția corectă, este important ca partenerul să aibă un orgasm în timpul actului sexual și bărbații mai devreme. În această stare, corpul feminin secretă substanțe care alcalinizează mucoasa vaginală și o fac neadecvată pentru cromozomul X. După sex, trebuie să te culci de o jumătate de oră, punând o pernă sub pelvis. Puteți crește șansele de a naște un băiat prin a face sex într-o cameră rece.

Este posibil să rămâneți însărcinată în mod specific ca băiat: moduri populare și medicale

Dorința părinților de a da naștere unui băiat sau unei fete are motive diferite. Unele cupluri doresc să continue dinastia familiei și să conceapă primul moștenitor de sex masculin. Pentru alții, alegerea sexului copilului este o oportunitate de a evita bolile genetice. Indiferent de motivele viitorilor părinți, este posibil să se prezică nașterea unui copil de un anumit sex. Din articolul nostru veți învăța cum să concepeți un băiat cu șanse maxime de succes.

Ce să faci pentru a concepe un băiat: metode de amenajare a podelei

Nașterea unui copil este un sacrament, unele aspecte din care încă nu pot fi explicate din punctul de vedere al științei. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că numeroasele moduri de a concepe o "muncă" a băiatului, chiar dacă eficacitatea lor este dificil de explicat logic. Unele metode se bazează pe o abordare științifică, altele sunt legate de superstițiile vechi. Cu toate acestea, soții trebuie să înțeleagă că este imposibil să concepeți un băiat care utilizează o singură metodă: este întotdeauna posibil să existe un "eșec al sistemului". Prin urmare, multe cupluri folosesc simultan mai multe tehnici pentru a spori șansele de succes.

Baza metodelor științifice ale concepției "masculine" este caracteristica genetică a celulelor germinale masculine și feminine. În același timp, rolul bărbaților în ceea ce privește "crearea" unui copil al sexului necesar este decisiv. Sperma conține două tipuri de cromozomi (X și Y). Unul care va fi la sfârșitul celei mai inteligente celule și va determina nașterea unui băiat (Y) sau a unei fete (X).

Este dificil de explicat logica metodelor populare. Cu toate acestea, potrivit datelor neoficiale, ele sunt, de asemenea, informative: se crede că acestea ajută cromozomii potriviți pentru a atinge obiectivul prețuit. Luați în considerare acțiunea celor mai populari dintre ei și evaluați-le șansele de succes.

Pentru a actualiza sângele părinților

În plus față de "separarea" specială a cromozomilor la bărbați și femei, corpul uman are capacitatea de a actualiza sângele. Acest factor este, de asemenea, folosit pentru a concepe un băiat. Particularitatea biologică a reînnoirii sângelui bărbaților este înregistrată o dată la 4 ani, pentru femei - la fiecare trei ani de viață.

Concepția unui copil de sex necesar este calculată pe baza "tinereții" sângelui părinților. Calculele sunt efectuate după cum urmează. Prin anul nașterii, mamele și tații adaugă numerele corespunzătoare (4 și 3). Cui sânge va fi "mai tânăr" și el "va determina" sexul copilului.

Să dăm un exemplu de determinare a sexului prin sânge.

Mama sa născut în iulie 1991, iar tatăl ei în septembrie 1986. Faceți calculele. Adăugați numărul 3 în anul de naștere al mamei dvs. până când "vă apropiați" în acest an. Faceți aceleași calcule cu data nașterii tatălui dvs., adăugând numărul 4 la acesta.

1994 + 3 = 1997, etc.

1990 + 4 = 1994, etc.

Pentru 2018, vor fi obținute următoarele rezultate: sângele mamei va fi reînnoit în luna iulie a acestui an, iar pentru tată - în luna septembrie a aceluiași an. Deci, în acest exemplu, trebuie să vă bazați pe luni pentru a concepe un băiat. Tati vor avea loc mai tarziu, asa ca planificarea fiului va trebui amanata.

Folosind această tehnică, trebuie să acordați atenție factorilor externi care distorsionează calculul. Deci, orice intervenție chirurgicală, naștere, sângerări severe, întreruperea artificială a sarcinii încalcă reînnoirea naturală a sângelui. Calculele rezultate din debutul efectelor externe asupra corpului. De exemplu, o femeie născută în 1993 în august 2013 a eliminat apendicita. Aceasta înseamnă că calculele "prin sânge" au fost efectuate din august 2013.

În ce poziție să concepeți un băiat

Pentru a concepe un băiat, un rol important îl are poziția partenerilor în timpul intimității. Cu cât este mai adâncă penetrarea, cu atât mai mare este probabilitatea de a concepe un băiat. Această caracteristică este asociată cu "caracterul" cromozomului Y. Sunt rapizi și foarte activi. Cu toate acestea, viabilitatea lor este foarte scăzută: mor rapid, fără a avea ocazia de a "micsora" și de a se mișca încet spre obiectivul lor. Prin urmare, cea mai bună poziție pentru conceperea unui viitor om este aceea în care penisul partenerului este situat cât mai aproape posibil de colul uterin. În acest caz, calea spermei către celula de ou este semnificativ redusă. Și cromozomii Y, care se mișcă rapid înainte, nu lasă nici o șansă pentru rivalii lenți, dar viabili.

Orgasmul feminin poate ajuta la cromozomi "masculi" și poate crește semnificativ șansele de a se naște un fiu. Această declarație are o bază științifică. Când o femeie are un orgasm, microflora vaginului dobândește un mediu acid, grație unui secret special. O astfel de "situație" este distructivă pentru spermatozoizii X, în timp ce "masculii" se simt grozavi în ea, luptându-se și mai repede pentru obiectivul lor prețuit.

Poses pentru conceperea unui băiat (recenzii ale părinților fericiți ai moștenitorilor):

 • Un bărbat stă în spatele unei femei;
 • O femeie sta pe un om cu picioarele pe umeri;
 • Puse de un misionar, dar sub șolduri ale unei femei trebuie să se întindă o rolă, ridicându-i pelvisul.

În orice poziție pentru conceperea moștenitorului, este important ca omul să fie în fruntea intimității.

Conform calendarului chinez

Nașterea unui băiat poate fi prevăzută printr-o metodă chineză specială. Este un calendar de concepție în care calculele se efectuează folosind vârsta mamei și luna în care intimitatea ar trebui să "dea" copilului.

Pentru a afla când puteți concepe un băiat, trebuie doar să vă uitați la intersecția liniilor dvs. de vârstă și lună. Scrisoarea "M" indică faptul că în această lună probabilitatea de a concepe un băiat este extrem de ridicată. Scrisoarea "D" înseamnă că este mai bine să aștepți cu sarcina, pentru că cel mai probabil se va naște o fată.

Este încă necunoscut ce a condus creatorii acestei mese. Cu toate acestea, recenziile cuplurilor căsătorite care l-au folosit, mărturisesc veridicitatea rezultatelor în majoritatea cazurilor.

Conform tabelului japonez

Japonezii au metoda proprie de determinare a sexului copilului. Pentru aceasta folosiți două tabele.

Prima masă japoneză de planificare a sexului pentru copii constă din numere. Trebuie să se găsească la intersecția lunilor de naștere a soților. După ce ați ales numărul de care aveți nevoie, porniți lucrarea cu cel de-al doilea tabel. Găsiți numărul "dvs." în linia de sus. În barul vertical este luna în care copilul trebuie să se nască. Multe cruci în celula dorită indică faptul că este cel mai probabil să concepeți un băiat în acest moment.

Conform termenilor din acest tabel, este foarte probabil ca un băiat să poată fi conceput numai de două ori pe an.

Prin calendarul lunar

Puteți să vă concepeți un băiat în 2018 utilizând calendarul lunar. Se crede că la femei perioada menstruației coincide cu luna lor "personală". Calculele se efectuează pe baza particularităților "lunii" interne de sex feminin.

Este posibil să concepeți un băiat în conformitate cu calendarul lunar în ziua 11, 14 și 16 după terminarea menstruației. Conform calendarului lunar indian, nașterea unui fiu este favorizată de momentul în care luna este în semne "masculine". Nu trebuie să încercați să rămâneți însărcinată cu un băiat pe lună plină și pe lună nouă.

Ce este acolo pentru a concepe un băiat

În anii '70 ai secolului trecut, oamenii de știință francezi au stabilit relația dintre hrănire și nașterea unui copil de sex "necesar". O anumită dietă pentru nașterea fiului său a început să se numească franceză.

Dieta franceză pentru conceperea unui băiat îi obligă pe ambii părinți să rămână cu ea cu 2-3 luni înainte de ziua semnificativă. Principala condiție a dietei este de a folosi alimente în care există multă cantitate de potasiu și sodiu. Dar calciul și magneziul nu sunt necesare pentru a rămâne gravide ca un băiat: trebuie să fie limitate în dieta lor.

Listează hrana pentru conceperea unui băiat:

 • Carne (puteți chiar și puțină carne afumată și slănină);
 • Peste de orice fel;
 • Ouă (în special proteine);
 • ciuperci;
 • orez;
 • Munk;
 • leguminoase;
 • Legume (în special cartofi);
 • fructe;
 • Ciocolată (în special negru fără ingrediente suplimentare);
 • Dragă și gem.

Pentru nașterea unui fiu, puteți mânca alimente sărate, alimente afumate și murate. Se crede că mâncarea favorită de sex masculin își "repede" rapid activitatea și o femeie își poate concepe un fiu.

Nutriționiștii francezi consideră că concepția unui băiat este incompatibilă cu astfel de produse:

 • Lapte și produse din aceasta;
 • Creveți și crustacee;
 • nuci;
 • Pâine albă;
 • cacao;
 • varză;
 • Dill.

În ciuda dorinței mari de a da naștere unui fiu, o femeie trebuie să înțeleagă că nu puteți urma orbește aceste recomandări. De exemplu, o abandonare completă a produselor lactate în etapa de planificare va afecta negativ starea de sănătate a mamei și a viitorului ei copil. Prin urmare, "adaptați" dieta la particularitățile corpului, reducând, dar fără a exclude produsele utile din dietă.

Căi populare

Există multe moduri de a concepe un băiat, pe care l-am cunoscut de-a lungul timpului. Unele dintre ele sunt superstiții. A înțelege esența acțiunilor lor cu ajutorul logicii este dificilă. Altele pot fi justificate din punct de vedere științific.

Pentru a rămâne gravidă ca băiat, vindecătorii antichității au sfătuit să urmeze aceste recomandări:

 • Intimitatea ar trebui să aibă loc numai în întuneric, mai bine noaptea;
 • Înainte de sex, plasați sub pernă obiecte care personifică un bărbat: o mașină de jucărie, un cuțit;
 • O femeie trebuie să mănânce o mulțime de alimente care seamănă cu penisul în forma lor: banană, morcovi, castraveți;
 • Capul somnului la nord;
 • Asigurați-vă că aerul din dormitor este întotdeauna rece și proaspăt;
 • O femeie trebuie să aibă un orgasm;
 • Nu face sex în timpul lunii pline și al lunii noi;
 • Intimitate - numai în zile ciudate;
 • Soțul trebuie să devină inițiatorul intimității sexuale și să o domine;
 • Partenerii ar trebui să consume o mulțime de alimente afumate și sărate;
 • Este imposibil să se spele înaintea contactului cu apă prea fierbinte.

De asemenea, vindecătorii vechi au sfătuit să utilizeze bicarbonat de sodiu. Această metodă va crea un mediu alcalin în vaginul feminin. Ea are un efect pozitiv asupra mișcării rapide a spermatozoidelor Y, ceea ce face dificilă mobilitatea "rivalilor" feminini. Pentru a obține rezultatul dorit, o femeie trebuie să se alcătuiască cu apă timp de o oră înainte de intimitatea intimă. Pentru a face soluția, trebuie să amestecați 2 linguri de sodă cu apă caldă fiartă (1 litru). Utilizați o seringă sau cană Esmarkh.

Cu toate acestea, ginecologii moderni nu aprobă o astfel de metodă: pot întrerupe microflora vaginală și pot duce la inflamație.

Metoda lui Freiman - Dobrotina

Pentru cei mai încăpățânați părinți viitori care îi place să facă calculele, metoda Freiman-Dobrotin va face. El "promite" cuplurile să rămână gravide ca băiat pentru prima dată, dacă sunt folosite în mod corespunzător. Metodologia se bazează pe trei factori de bază:

 • Ziua de naștere a mamei;
 • Ziua de naștere a tatălui;
 • Ziua estimată pentru a fi dedicată fertilizării.

Pentru a rămâne gravidă cu băiatul conform metodei Freiman-Dobrotin, puteți calcula independent sexul copilului folosind 12 mese sau puteți folosi calculatorul online. În primul caz, trebuie să efectuați calcule lungi și plictisitoare. După selectarea celei de-a doua opțiuni, după completarea câmpurilor propuse, rămâne să faceți clic pe butonul verde care spune "afla cine este născut". Calculatorul va calcula coeficientul impactului zilelor de naștere ale părinților pe podeaua copilului.

Prin ovulație

Numai femeile cu cicluri stabile și regulate pot folosi ovulația pentru a concepe un băiat. Este important să calculați corect ziua "X". La urma urmei, organismele de femei sunt individuale, deci ziua ovulației va fi diferită pentru toată lumea.

Esența metodei constă în comportamentul diferit al cromozomilor "feminini" și "masculi" din spermatozoizi. Băiatul se va naște la femeia a cărei celulă de ouă este fertilizată de o celulă de spermatozoizi care are codul Y la sfârșitul codului său. Aceste cromozomi "masculi" sunt foarte activi și manevrabili. Acestea sunt înaintea rivalilor "feminini" în rata de avans de-a lungul tuburilor uterine. Cu toate acestea, Y are rezistență scăzută: dacă într-o perioadă scurtă de timp nu există penetrare în celula de ou, se vor confrunta cu o moarte rapidă. Spermatozozele "feminine" care vor "ajunge" la celula oului și o vor fertiliza vor beneficia cu siguranță de această oportunitate.

Aceasta înseamnă că zilele cele mai favorabile pentru conceperea unui băiat sunt ovulația. Pentru a nu le pierdeți, trebuie să calculați data ovulației. Trebuie reținut faptul că sexul timp de 2-3 zile înainte de eliberarea oului din folicul este extrem de nedorit. În acest caz, "bărbații" activi vor muri înainte de a ajunge la un eveniment important.

Puteți calcula ovulația pentru a concepe un copil în trei moduri:

 • Utilizarea testelor speciale pentru ovulație;
 • Efectuarea calculului temperaturii bazale a ovulației;
 • Urmărirea procesului de maturare a foliculilor utilizând diagnosticarea cu ultrasunete.

Calendarul de ovulație pentru conceperea unui băiat nu are sens să mențină femeile ale căror ciclu menstrual este instabil. Pentru o buclă neregulată, calculele nu vor fi informative. În plus, încălcările principalelor modificări ciclice ale femeilor indică întotdeauna probleme de sănătate ale sistemului reproducător. Prin urmare, în acest caz, trebuie să consultați un medic pentru consultație și tratament.

Cum de a alege o metodă pentru a determina sexul viitorului dvs. copil este de până la tine. Se crede că modul de vizualizare "funcționează" perfect, când viitoarea mamă prezintă în ce detaliu arată fiul ei. "Având în vedere" ochii, forma nasului și a urechilor, culoarea părului, o femeie își va realiza cu siguranță visele de un moștenitor.

Citiți detaliile despre cum să concepeți o fată.

Comentariu obstetrician-ginecolog

"Mulți părinți sunt interesați de întrebarea cum să concepeți un copil de un anumit sex", crede ginecologul obstetrician-ginecolog Anna Sozinova. - Unii oameni cred că este un capriciu, dar nu. De fapt, există o serie de boli ereditare legate de cromozomii sexuali, de exemplu, hemofilie. Dacă o fată se naște cu gena hemofiliei, atunci ea este doar purtătorul său, iar dacă este băiat, atunci se va îmbolnăvi.

Există numeroase metode de calcul pentru a concepe un băiat sau o fată, dar numai unul este justificat din punct de vedere științific, dar încă nu oferă o garanție de 100% - aceasta este metoda de fracționare a spermatozoizilor, care are ca rezultat fracțiuni cu un conținut ridicat de spermatozoizi X și Y.

Ejaculatul partenerului este tratat cu un laser, după care spermatozoizii sunt împărțiți în grupuri cu conținutul de cromozom X și cromozomul Y. Această metodă se referă la tehnologiile de reproducere asistată și se utilizează în producția de FIV.

Ovulele selectate ale femeii sunt fertilizate de unul sau altul și se implantează în uter. Probabilitatea succesului nașterii unei fete în acest caz este de 91%, iar băiatul - 75%.

Mai multe în raport cu metodele științifice includ concepția în ziua ovulației (potrivită pentru femeile cu un ciclu menstrual clar). Se crede că spermatozoizii X sunt mai puțin mobili, dar mai viabili, în timp ce celulele spermatozoizilor U sunt foarte active, însă viabilitatea acestora este redusă. Prin urmare, în cazul în care coitusul a avut loc în ziua ovulației, atunci sperma U va fi prima care va ajunge la ovul și îl va fertiliza. Și dacă un act sexual a avut loc cu două zile înainte de ovulație, atunci sperma U va muri în așteptarea eliberării oului, iar spermatozoidul X va rămâne și va avea șansa de fertilizare, adică există o probabilitate mare de naștere a fetei.

Cum să planificați și să concepeți un băiat (toate metodele cunoscute)

Vă oferim un studiu al celor disponibile pe web despre cele mai cunoscute și comune metode și recomandări despre cum să concepeți un băiat. Vom folosi informații din diverse surse, autorii cărora sunt complet încrezători în sfatul lor.

Potrivit statisticilor privind fertilitatea, se nasc 103 băieți pentru fiecare 100 de fete.

Luăm în considerare ovulația

Studiile au arătat prezența a două tipuri de cromozomi la bărbați: X și Y. La femei, doar unul este prezent - X. Concepția băiatului apare atunci când oul feminin se îmbină cu spermatozonul care poartă cromozomul Y., au cea mai bună șansă de a-și depăși competitorii cu colegii lor cu cromozomul X și să fie primii care ajung la ouă. Acesta este motivul creșterii probabilității de a concepe un copil de sex masculin.

Este important să vă amintiți: supraviețuirea ouălor este de numai 48 de ore. După moartea ei, probabilitatea de a fi concepută este zero.

Determinarea procesului de ovulație astăzi a devenit posibilă fără efectuarea cercetărilor asupra foliculometriei, atunci când se utilizează ultrasunete, se monitorizează maturarea și eliberarea unei celule ouă într-o zonă confortabilă pentru conceperea unui băiat. Astăzi, acest lucru se poate face acasă cu testele obișnuite de ovulație care sunt vândute în fiecare farmacie.

Desigur, nimeni nu poate garanta că este celula de sperma "necesară" care va fuziona mai întâi cu celula de ou și va supraviețui. Totul depinde de: caracteristicile individuale ale omului, starea lui de sănătate, stilul de viață.

Rezultatul are două opțiuni posibile:

 1. Ovum-X este fertilizat prin spermă-X, care dă XX (femelă feminină).
 2. Ovum-X este fertilizat de sperma-Y, care dă XY (fructul masculin).

Definiția ovulation. Doctorul spune medicului obstetrician-ginecolog CIR Gevorkova E.V.

Metoda Shettles

Medicul american R. Shettls, în cartea sa "Cum să alegi sexul copilului tău", descrie o metodă bazată pe diferite perioade de viață pentru spermatozoizii de sex feminin și de sex masculin. Acestea din urmă sunt mai mobile, dar au o durată de viață mai scurtă. Pentru a crește probabilitatea de a concepe un băiat, intimitatea sexuală ar trebui să aibă loc cu 12 ore înainte de începerea ovulației. Recomandările Shettles: înainte de a se face sex, se recomandă să se abțină de la actul sexual de ceva timp - aceasta contribuie la creșterea numărului și a activității spermei masculine. Atunci când alegeți o poză, un bărbat ar trebui să fie în urmă.

Conform observațiilor, eficacitatea metodei

Planificarea conceperii unui băiat pentru "reînnoirea sângelui"

Metoda este foarte simplă și accesibilă. Se bazează pe cunoașterea caracteristicilor biologice ale corpului feminin și masculin, și anume că este credibil în mod sigur: sângele femeii este actualizat o dată la trei ani, iar bărbatul la fiecare patru ani.

Este necesar să se calculeze sângele unei persoane mai tinere și care este mai în vârstă, ar trebui calculat în funcție de principiul: divizați vârsta mamei cu 3 și vârsta tatălui cu 4, apoi comparați restul diviziunii și al cărui rest este mai mare, așteptați copilul unui astfel de sex Ie cu cât vârsta sângelui este mai apropiată de începutul perioadei de reînnoire, cu atât mai mare este probabilitatea de a concepe un băiat.

Exemplu: o femeie sa întors 24 în luna mai, iar un bărbat a împlinit 32 de ani în luna august. Copilul a fost conceput în octombrie. Vârsta de sânge a mamei: 24: 4 = 6, reziduul = 0 + 5 = 5 luni. Vârsta sângelui tatălui este de 32: 3 = 10,2, restul = 2 + 2 luni = 4. Sângele său este mai mic și, prin urmare, se naște un băiat.

+ formula:

Calculul este destul de simplu: (vârsta tatălui la concepție + vârsta mamei) * 4/3 =...

Dacă se obține un număr cu restul de 2 sau fără rest, atunci acesta este un băiat.

Și dacă în restul de 1 - atunci aceasta este o fată.

Pentru a produce divizarea într-o coloană, dar nu cu ajutorul unui calculator.

Exemplu de calcul:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - acesta este băiatul meu

(32 + 29) * 4/3 = 81 și 1 în restul este o fată

Pentru a schimba calendarul reînnoirii sângelui în realitate are un număr mare de factori externi, pe care pur și simplu nu-ți poți aminti. Aceasta poate fi o pierdere de sânge mare, o excursie la site-ul donatorului. Dacă ați dat deja naștere unui copil sau ați avortat, acest lucru are de asemenea un efect asupra modificărilor în perioadele de reînnoire a sângelui.

Tipul de sânge și factorul Rh

De tipul de sânge: Determinarea sexului copilului nenăscut prin tipul de sânge al părinților

Cunoscând factorul Rh, puteți încerca să determinați sexul copilului nenăscut:

Fertilizarea in vitro (FIV)

Aceasta este o metodă de inseminare artificială pentru conceperea unui copil de sex dorit. Este considerat cel mai fiabil și mai precis. Esența metodei poate fi descrisă în cele ce urmează. În prima etapă, se efectuează analiza spermatozoizilor donatori. Pentru aceasta, un om este injectat cu medicamente speciale, iar sperma lui este analizată pe un dispozitiv de diagnosticare cu laser. După aceea, sperma este izolată de sperma masculină Y. Sunt folosite pentru procesul de inseminare artificială a unei femei care și-a exprimat dorința de a rămâne gravidă ca băiat.

Influența pozițiilor în sex asupra conceperii unui băiat

Cea mai bună poziție pentru conceperea unui băiat este considerată a fi o postură cu o penetrare profundă.

Soțul cu sex ar trebui să se afle într-o poziție dominantă. Cea mai buna pozitie: "un barbat din spate" (de asemenea se potriveste: o femeie se afla pe spate, ridicand pelvisul, un barbat este pe varf, un barbat se aseaza pe un scaun si o femeie se aseaza in sus, cu care se confrunta). Astfel, penisul în timpul actului este cel mai apropiat de colul uterin. Odată cu orgasmul, spermatozoizii masculi mai rapizi au timp să ajungă mai devreme la obiectiv, sporind astfel probabilitatea de a concepe un băiat.

Dacă în timpul unui act sexual o femeie are un orgasm, acest lucru va crește foarte mult probabilitatea de a avea un băiat, deoarece în timpul orgasmului feminin, secrete secretate, ceea ce face ca bacteriile vaginale microflora acide și spermă să trăiască mai mult timp.

Sare de dus

Cu aciditatea crescută a mediului în vagin, sarcina este, în general, imposibilă. Dacă reduceți nivelul de aciditate, mediul slab acid în vagin contribuie la conceperea băiatului. O metodă comună este vaginala. Soluție apoasă de bicarbonat de sodiu. Frecvența și modelul de spumare ar trebui să fie coordonate cu medicul de supraveghere. El cunoaște cel mai bine toate caracteristicile corpului dvs. și vă ajută să sugerați cel mai optimist program de curățare.

Pentru a prepara soluția, luați 1 litru de apă caldă purificată și dizolvați 5 grame de bicarbonat de sodiu în ea. Douching-ul este recomandat nu mai târziu de 20-25 de minute înainte de începerea actului sexual. Rezultatul poate fi sporit prin abandonarea sufletului imediat de sex. În plus față de soluția de sifon, chiar înainte de intimitatea sexuală, puteți șterge membrul tânăr cu o soluție slabă de decoct de mangan sau musetel.

Calendare și tabele

Pentru concepția unui băiat, oamenii au folosit mult timp calendare și mese. Luați în considerare unele dintre cele mai populare și bine-cunoscute recomandări.

Planificarea podelei copilului în calendarul chinez

Calendarul chinezesc este o masă specială. Rândul său vertical prezintă lunile ianuarie-decembrie și indică pe orizontală vârsta unei femei care vrea să rămână gravidă ca băiat. La intersecția liniilor există simboluri litere M sau D. Dacă vârsta dvs. și luna în care intenționați să concepeți coincid, litera M va avea cea mai mare probabilitate ca acesta să fie băiatul care va concepe. Potrivit statisticilor, în 90% din cazuri, metoda chineză este fiabilă.

Tabel japonez de planificare a sexului pentru copii

Pentru calcularea calendarului japonez, vom avea nevoie de două tabele. În primul rând, lunile pentru selectarea femeii în care sa născut femeia vor fi introduse pe verticală, iar lunile în care veți găsi data nașterii tatălui copilului nenăscut vor fi introduse vertical. La intersecția lor, vedem numerele. Avem nevoie deja de valorile lor pentru al doilea tabel, unde sunt indicate în rândul de sus. Bara verticală indică lunile. Tabelul este împărțit de două bare verticale, fiecare conținând un anumit număr de asteriscuri. Cea mai opusă dintre ele care coincide cu valorile datelor noastre, cu atât este mai mare probabilitatea de a concepe un băiat.

* tabelul 1 În prima coloană a tabelului găsim numărul care coincide cu luna de naștere a bărbatului, iar în al doilea - numărul care coincide cu luna de naștere a femeii.

* tabelul 2 grafic japonez pentru sexul copiilor

De exemplu: viitorul tată sa născut în septembrie, iar viitorul mamă - în luna mai. Copilul a fost conceput în decembrie. Este necesar să se determine sexul copilului.

Deci, în prima masă trebuie să găsiți numărul care se află la intersecția verticală - septembrie și orizontal - mai. Cifra rezultată este 9.

Apoi, figura 9 trebuie să fie găsită orizontal în primul rând superior. Această coloană este dorită, dar căutăm luna de concepție a copilului, în exemplul nostru - acesta este decembrie. În coloana "băiat", cele mai multe dintre acestea sunt cruci (pentru a privi în fața lui decembrie), prin urmare, potrivit tabelului japonez destinat determinării sexului, ar trebui să se nască un băiat.

Este mai bine să folosiți aceste tabele japoneze pentru a planifica sexul viitorului copil și nu pentru a determina sexul, deși nimeni nu interzice acest lucru. Potrivit acestui calendar japonez, pentru fiecare pereche de părinți există doar o lună (2 maxim) într-un an în care probabilitatea de a concepe un copil de un anumit sex este foarte mare.

Mucenicii de est sunt convinși că rezultatele determinării sexului unui copil nenăscut pe mese au o precizie de 90%.

Calcularea concepției, luând în considerare ciclul lunii

Această metodă de calcul a apărut în Rusia. Metoda se bazează pe ideea că fiecare femeie are propria sa perioadă de lună nouă, coincide cu zilele ei critice. Această "lună interioară" și este luată în considerare în calcule. Trebuie să ne amintim că intrarea în relațiile sexuale dintre soți în aceste zile nu a fost binevenită deloc.

Zilele cele mai favorabile coincid cu "drumul lunar" - de la 11 la 17 zile din ciclul lunar. Se crede că fiecare dintre aceste zile favorizează unul dintre cei 7 Rozhaniți. Pentru a concepe un băiat în conformitate cu acest calendar, cele mai favorabile sunt 11, 14 și 16 zile după încheierea ciclului menstrual. De la 21 de zile și până la noua perioadă de debut a "lunii pline" (ora ciclului menstrual), sexul este considerat sigur și complet inutil.

Mese speciale sau diete

Respectarea anumitor reguli de nutriție și dietă contribuie la concepția copilului despre sexul dorit. Acest lucru nu înseamnă că este necesar să se ignore regulile de alimentație sănătoasă: este de dorit să se limiteze utilizarea anumitor produse, altele, din contră, să se acorde prioritate. De dragul scopului de aproximativ o lună, puteți să vă mutați propriile obiceiuri alimentare în fundal, dacă intenționați să vă concepeți, să aveți un băiat născut.

Există o opinie că o femeie ar trebui să mănânce numai mâncare masculină pentru a concepe un băiat. Acesta include carne, carne afumată, untură, ouă, orice fel de mâncare bogată în proteine ​​și grăsimi animale.

 1. Carne și cârnați de toate soiurile.
 2. Încercați să predomină în alimentația celor doi părinți alimente cu un conținut crescut de ioni de calciu și sodiu. Cea mai ușoară cale - nu te limita la sare, desigur, în rațiune.
 3. Fructe și sucuri proaspete ar trebui să fie în dietă în fiecare zi și nu există restricții cu privire la alegerea lor.
 4. Promovează concepția băiatului și utilizarea băuturilor cu un conținut ridicat de cafeină. Și în ceaiul verde al acestei substanțe este conținut mai mult decât în ​​cafeaua naturală preparată. O ceașcă dimineața și la prânz este suficientă.
 5. Încercați să limitați consumul de lapte proaspăt și produse lactate, aruncați cacao pentru o vreme. Când cumpărați apă minerală, asigurați-vă că lichidul a fost cu un conținut redus de calciu.
 6. Carnea și peștele pot fi consumate oricare și sub orice formă. Nu renunțați la alimente afumate și sărate, uscate. Dar, ca și în cazul tuturor, este necesară moderarea. Pregătirea pentru a concepe un băiat nu înseamnă că trebuie să cumpărați toate gustările și să mâncați doar carne și pește, uitând de necesitatea de a vă diversifica meniul. Consumul de pește, amintiți-vă că nu vorbim de fructe de mare. Crabi, creveți, moluște din dietă trebuie să fie excluse.
 7. În ceea ce privește pâinea și produsele de panificație, restricțiile se aplică numai produselor pe bază de aluat de drojdie. Cookie-urile și dulciurile ar trebui să fie, de asemenea, pe bază de drojdie fără lapte și fără a folosi produsele lactate în procesul de gătit.
 8. Cerealele și porridge de la ei, bucate din paste și orez pot fi consumate ca de obicei. În legume, preferați cartofi și fasole verde.
 9. Ingrijitorii de inghetata vor avea mai multa dificultate - este de dorit sa o abandonati complet. De asemenea, nu se recomandă produse cu creme, în special lactate.

După cum puteți vedea, este dificil să numiți aceste recomandări chiar și o dietă - fiecare dintre dvs. poate face o dietă ținând cont de propriile dvs. preferințe și chiar necesită unele bunate de la un soț / soție.

Căi populare

Printre modalitățile populare de a concepe un băiat ar trebui împărțite recomandări în două grupuri mari. Primul va include tot felul de sfaturi despre medicina tradițională. În cea de-a doua este posibilă clasificarea celor care se bazează pe observațiile și presupusele influențe magice ale anumitor obiecte și chiar ritualuri.

Trebuie să se înțeleagă că națiunile diferite au propriile recomandări și sfaturi despre cum să concepeți un băiat. Aici proverbul este mai pertinent decât oricând: "că un german este bun, atunci un rus este rău". Având în vedere că majoritatea covârșitoare a cititorilor noștri s-au născut și trăiesc în Rusia, am luat câteva semne care există între popoarele care locuiesc în teritoriile noastre.

 1. Pentru a concepe un băiat, înainte de a avea relații sexuale, ar trebui să pună "obiecte de sex masculin" în pat: cuțit, fierăstrău, topor, piatră.
 2. Este imposibil să concepeți un băiat în zilele lunii noi și al lunii pline, chiar dacă luați decoctări speciale. Și există o mulțime de astfel de rețete pe baza proprietăților plantelor și animalelor. De exemplu, se crede că dacă o femeie mănâncă alimente care seamănă cu un falus (castraveți, banane, etc.), atunci este garantată că rămâne gravidă ca băiat.
 3. Dacă un om care intenționează să devină tatăl unui băiat are un pistol în casă, este sfătuit să fie pus sub pat în timpul concepției.
 4. Dacă lucrați în echipa dvs. sau în rândul cunoscuților familiei există o femeie a cărei scanare cu ultrasunete a arătat sarcină ca băiat, trebuie să vă puneți mâinile pe stomac. Acest lucru este garantat pentru a duce la același rezultat și alte cupluri. Dar aici, mai degrabă, puterea credinței funcționează, iar relația în echipă ar trebui să fie prietenoasă. Nu toată fetița modernă va permite mâinilor altcuiva să-și atingă burta în timpul sarcinii.
 5. Se crede că dacă, după concediul de maternitate al unei femei care a dat naștere unui băiat, să-și ia scaunul, atunci și tu vei fi născut un mic protector.
 6. Dormitorul ar trebui să fie răcoros, foaia de fereastră ar trebui să fie deschisă, ar trebui să te culci cu capul spre nord, sub pernă ar trebui să ai un atribut "masculin" - un pistol de jucărie, o mașină de scris.
 7. Sex pe timp de noapte, nu în timpul zilei.
 8. Femeie orgasm obligatorie.
 9. Bărbații trebuie să poarte pantaloni scurți pentru a reduce temperatura scrotului (ajută la creșterea fertilității).
 10. Datoria civilă numai în zilele ciudate ale lunii și chiar în zilele ciclului menstrual.
 11. Inițiatorul actului sexual ar trebui să fie un bărbat.

Sfatul principal - dacă vrei un fiu, trebuie să crezi cu tărie, să-ți imaginezi și să vezi că ai un băiat!