Este posibil să concepeți (planificați) o fată 100%?

Nașterea unui copil este un eveniment plin de bucurie în orice familie. Atunci când apar părinții întâi-născuți, rareori le pasă de ce sex va fi un copil. Dar în viitor, mulți oameni vor să ridice copii de sexe diferite. Mommies cu unul sau mai mulți fii, întrebarea cum să conceapă o fată 100 la sută, se îngrijorează cel mai adesea. Există o metodă garantată de a contesta natura și nu speranța de a avea o șansă?

De ce să planificați sexul copilului

Uneori, medicii sfătuiesc părinții tineri să planifice în prealabil sexul copilului. Este asociat cu boli genetice moștenite. În prezent, sunt cunoscute astfel de boli grave cum ar fi epilepsia, schizofrenia, alcoolismul, cheala, hemofilia cauzată de mutația recesivă a cromozomului X, tulburările de dezvoltare a organelor genitale, conducând la infertilitate în viața adultă etc.

Boli ereditare transmise de la tată sau mamă la fiu sunt mult mai greu de vindecat comparativ cu bolile transmise fetelor. Aici, planificarea sexului copilului este un factor vital. Astfel de părinți au două opțiuni: să-și asume riscuri, în speranța că se va naște o fată sau nu va avea copii deloc.

Context științific

Organismul masculin produce spermatozoizi (celule de sex masculin), purtătorii a doi cromozomi X și Y. La femei, ouăle sunt sintetizate cu un cromozom X. Dacă purtătorul X ajunge mai întâi la celula feminină, se va naște o fată mult așteptată, dacă Y-gamete se va dovedi a fi primul, se va naște un băiat.

Modalități de a concepe fete

Dovezile științifice ale majorității tehnicilor care oferă recomandări despre cum să concepeți o fată în mod corect nu există. Dar, dacă respectați anumite reguli, utilizați calcule calendar și tabele, șansele de succes cresc semnificativ.

În ziua ovulației

Metoda se bazează pe proprietățile naturale ale structurii spermei. Supraviețuirea purtătorilor X este mult mai mare decât cea a tipului Y. Dacă, la începutul ovulației, purtătorii Y mor și doar supraviețuiesc gameții X, soțul / soția va naște o fată.

 1. Y-jocurile sunt mobile, dar nu foarte viabile. Ei nu tolerează temperaturile ridicate inerente în canalele genitale feminine și sunt distruse la 24 de ore după ce intră în vagin.
 2. Spermatozoizii X - lente, dar viabile. În canalele reproductive, ei trăiesc bine timp de 3-5 zile. Dacă calculați cu exactitate timpul de fertilizare, puteți avea încredere în nașterea unui copil de sex feminin.

Deoarece celulele spermei Y sunt manevrabile și rapide, ele vor întâlni o celulă de ou mai devreme decât purtătorii X. Prin urmare, este important să nu aveți relații sexuale în timpul ovulației, altfel cromozomii fetelor nu vor avea timp pentru băieți. Actul marital se face cel mai bine cu 3-4 zile înainte de începerea ovulației, adică înainte ca oul să ajungă în tractul genital. Acest timp este suficient pentru cei vulnerabili, capabili să trăiască nu mai mult de o zi, spermatozoizii Y sunt complet distruși.

Cu aceasta:

 • Y-jocurile vor muri cu o zi înainte de eliberarea oului;
 • X-purtătorii vor călca ușor prin tractul genital;
 • în timpul ovulației, celula feminină va intra în tuburile unde se va întâlni cu spermatozoizi X;
 • se va produce fertilizarea;
 • celula feminină va avansa în uter, unde va fi fixată pe pereții săi;
 • Procesul se va încheia cu succes cu concepția unei fete.

Metoda este eficientă dacă o femeie, de câteva luni, urmează în mod clar ciclul ei și determină corect ziua ovulației.

Calculați timpul de ovulație

Există mai multe modalități simple de a determina ziua eliberării unui ou matur în canalele reproductive:

 • Metoda de calcul Este necesar să se calculeze durata ciclului menstrual și să se împartă în două. Cifra rezultată indică începutul ovulației. De exemplu, dacă ciclul durează 30 de zile, momentul cel mai convenabil, care vă permite să rămâneți gravidă complet, cade în ziua 15.
 • Masurarea temperaturii bazale. Măsurătorile se efectuează zilnic timp de 3-4 luni la rând. Acest lucru va rezolva problema modului de a concepe mult așteptata fată. Mama viitoare, care nu se ridică din pat și nu face mișcări bruște, ar trebui să măsoare temperatura rectal. În notebook notați datele și faceți un program. Diagrama va prezenta în mod clar 2 faze ciclice: înainte de perioada de ovulație și după. La început, temperatura variază în jurul valorii de 36,3-36,8 C. Când bara de pe termometru crește la 37 C și mai mult, această zi este considerată începutul ovulației. Creșterea temperaturii va continua până la menstruație și apoi va reveni la normal.
  Dacă diagrama rămâne necunoscută pentru o perioadă lungă de timp, fără creșteri evidente și scăderi ale temperaturii, consultați un ginecolog. Tulburări posibile ale sistemului reproducător și probleme asociate ciclului menstrual.
 • Testul. Metoda vă permite să concepeți o fată pe ovulație folosind testele farmaciei pentru analiza urinei. Un mod simplu, convenabil, dar nu ieftin. Testele-benzi aproape nu diferă de testele de sarcină. Ei reacționează la sinteza hormonului luteinizant al peptidei, al cărui conținut la femei sănătoase crește semnificativ cu 1-2 zile înainte de momentul ovulației. Despre testul pentru ovulație.
  Înainte de testare, trebuie să calculați durata ciclului menstrual. Pentru a face acest lucru, numărați zilele din prima zi a lunii până în prima zi a lunii următoare. Testarea începe cu 17 zile înainte de apariția menstruației.
  Dacă ciclul durează 28 de zile, verificarea se efectuează din ziua 11. Dacă ciclul este instabil și se schimbă mereu, atunci perioada cea mai scurtă din ultimele șase luni este selectată pentru calcul. În plus față de teste, există dispozitive pentru determinarea datei saliva. Se comportă ca teste.
  Când ziua ovulației este determinată cu precizie, contactul sexual trebuie efectuat cu cel puțin 3-4 zile înainte de data stabilită. În acest timp, sperma Y va pierde activitate și va muri, iar cuplul va fi capabil să-și conceapă fetița dorită în siguranță.
 • Puteți aplica ultrasunete. Diagnosticul va urmări procesul de maturizare a foliculului și va informa pacientul cu privire la data estimată a ovulației.

Conform "tinereții" sângelui

Conceperea unei fete prin sânge este posibilă, după ce a definit-o "prospețime". Sângele masculin este întinerit cu repetabilitate o dată la 4 ani, femeie - o dată la 3 ani. Calculați al cărui sânge este "proaspăt" nu este dificil. Vârsta tatălui ar trebui împărțită în 4, iar anii mamei viitoare vor fi 3.

De exemplu, un bărbat de 27 de ani. Dacă 27 împărțit la 4, 6.75 vor fi eliberați. Reziduul este eliminat și se utilizează un număr întreg. Înmulțirea cu 6 cu 4 va primi 24. Sângele tatălui a fost actualizat acum 3 ani. Mama lui are vârsta de 25 de ani. Dacă 25 împărțit la 3, 8.3 va fi eliberat. Produsele 8 și 3 dau 24. De aceea, sângele mamei mele a fost actualizat cu numai un an în urmă - sângele ei este mai mic și va fi mai ușor pentru un astfel de cuplu să conceapă o fată.

Este important! Numărătoarea începe din momentul nașterii. Dar dacă în viață au existat sângerări mari (intervenții chirurgicale, donații, avorturi, avorturi, naștere), atunci trebuie să numărați din acel moment.

Prin grupul de sânge și factorii Rh

Specialiștii au elaborat tabele care indică dependența sexului fătului de grupul sanguin parental și factorul Rh.

Cum să concepeți o fată: sfaturi utile

Nașterea unui copil este cel mai vesel și mai fericit eveniment din viața fiecărei familii. Pentru unii, genul viitorului copil nu este important, pentru alții poate fi o chestiune de principiu, mai ales dacă familia are deja un copil. Majoritatea femeilor visează la fiica lor, doresc să cumpere rochii frumoase pentru ea, panglici de panglică și să-și păstreze secretul atunci când crește.

De mult timp sa stabilit că sexul copilului nenăscut depinde de cromozomul spermatozoizilor care fertilizează oul. Un ou de sex feminin are un cromozom X, în timp ce spermatozoizii sunt produși la un mascul de două specii cu cromozomii X și Y. Dacă există o fuziune a unui ou cu o celulă de spermatozoizi cu cromozomul X, atunci va exista o fată, dar aici, dacă este cu un cromozom Y, atunci un băiat.

Fiecare tip de spermă are proprietăți diferite:

 • Spermatozoa-X are un cap oval, o viteză mică de mișcare, o speranță de viață mai mare (până la 3 zile).
 • Sperma-Y are un cap rotund, o viteză mare de mișcare, o scurtă durată de viață (zi).

Se pare că numai celulele sexuale masculine afectează sexul copilului, iar femeia nu o poate afecta. În nici un caz, dacă se calculează corect ovulația (perioada de fertilizare), atunci se poate întâmpla și concepția unei fete.

Luați în considerare câteva moduri de a concepe o fată.

Concepția fetei privind ovulația

Una dintre modalitățile cele mai eficiente de a se asigura că este concepția unei fete care are loc este de a efectua relații sexuale cu 2 zile înainte de debutul ovulației. Ovulația este eliberarea unui ovul matur, pregătit pentru fertilizare, de la folicul până la tubul uterin. Esența acestei metode constă în trăsăturile spermatozoizilor X pentru o lungă perioadă de timp pentru a supraviețui în corpul feminin. Cromozomii Y masculi mor într-o zi, iar cromozomii X femele pot fi în tuburile uterine timp de până la 3 zile în așteptarea fuziunii cu celula de ou, care durează 12 ore. Se pare că, dacă se produce un act sexual cu câteva zile înainte de ovulație, celula de ou se va întâlni cu spermatozoizi cu cromozomi feminini, când toți cromozomii masculi au murit deja și nu vor putea participa la procesul de fertilizare.

Deci, pentru a concepe o fată, trebuie să știți exact ziua ovulației. Pentru aceasta, calculatorul nostru online vă va ajuta:

Calculatorul online poate calcula cu exactitate ziua ovulației, dar cu un ciclu normal (28-29 zile).

Pentru a actualiza sângele părinților

Sângele viitorilor părinți poate afecta concepția unei fete. Există o ipoteză că sângele este reînnoit în corpul uman într-un anumit moment - la femei o dată la 3 ani, la bărbați o dată la 4 ani. Și al cărui sânge la momentul concepției era "mai nou", acel copil ar fi născut din acel sex. Este important de reținut că, dacă au existat deja naștere, avort, pierderi mari de sânge, atunci data reînnoirii sângelui va fi această dată, nu data nașterii.

Pentru a determina ce sânge a părintelui a fost revigorat și care nu este, este necesar să împărțiți vârsta femeii cu 3, iar bărbatul cu 4. Cărora rămasă după împărțire este mai mult, sexul va fi o crumbă. Deși această tehnică nu are o bază științifică, multe cupluri o folosesc foarte bine.

Prin diagnostic genetic preimplantare

Conceptul de 100% al unei fete este posibil numai datorită diagnosticului genetic preimplantare (PGD), care se desfășoară în cadrul fertilizării in vitro. PGD ​​este de obicei folosit pentru a studia embrionul pentru prezența bolilor genetice, poate fi, de asemenea, utilizat pentru determinarea sexului. Cu toate acestea, acest diagnostic este foarte scump, prin urmare, este efectuat numai din motive medicale. PGD ​​este utilizat pentru a determina sexul embrionului dacă există o probabilitate mare de a avea un copil cu o boală genetică asociată cu sexul. De exemplu, hemofilia este o boală ereditară rară, transmisă doar băieților.

10 moduri de a concepe o fata 100%

Cum să concepeți o fată? Această întrebare este fundamentală pentru unele cupluri. Pentru ei, este de mare importanță pentru sexul feminin al copilului nenăscut. Și dacă un cuplu are deja un fiu sau mai mulți fii, atunci dorința părinților de a concepe o fată nu poate fi descrisă în cuvinte. Există mai multe metode pentru a vă apropia de ceea ce doriți.

Puțin despre procesul de concepție

O femeie are un uter și două ovare. Atunci când hormonul estrogen începe să fie produs, oul se extinde. În fiecare lună, oul părăsește ovarul (momentul ovulației) și începe să se miște prin tuburile uterine. Scopul ei - cavitatea uterului.

Unele femei pot produce simultan mai multe ouă. În acest caz, sperma le fertilizează pe toate. Dacă există o legătură în două ouă, atunci se nasc gemeni (în cazul prezenței a trei ouă - tripleți). Dacă oul fertilizat este împărțit în două, se naște gemeni.

De obicei ciclul lunar este de 28 de zile. Cu toate acestea, numărul acestor zile poate fi mai mic sau mai mare. Fluxul de sânge durează aproximativ cinci zile. Prima zi de sângerare este marcată de profunzimea descărcării. Ovulația apare la mijlocul ciclului, în ziua 14. Începerea sa poate fi determinată de temperatura bazală. În prima jumătate a ciclului, scade. Când temperatura crește brusc cu 0,5 grade, atunci ovulația a început. O femeie simte adesea tensiune în abdomenul inferior.

Apoi, să vorbim despre bărbați. Ei sunt responsabili pentru sexul copilului nenăscut, deoarece posedă setul necesar de cromozomi. Sperma de sex masculin este stocată în testicule, care sunt ambalate în scrot. Funcția lor: menținerea unei temperaturi constante în testicule. Este mai mică de 36,6˚. Testosteronul hormonal masculin este responsabil pentru producerea de spermatozoizi și acumularea lor. În timpul ejaculării, se eliberează aproximativ 3,5 grame de material seminal. Această cantitate conține aproximativ 300.000 spermă.

În procesul de concepție sperma și oul sunt implicate. Celula de ou conține un cromozom X. Spermatozoidul poartă două cromozomi: X și Y. Când apare o fuziune, cromozomul feminin se conectează la mascul. Ca urmare, sunt posibile următoarele combinații: XX sau XY. Cu combinația a douăzecea, se naște o fată, cu un băiat xy.

Sperma X și Y sunt diferite în ceea ce privește aspectul și capacitățile. Tipul X are un cap oval și o mare rezistență. Astfel de spermatozoizi trăiesc mai mult decât X. Totuși, în termeni cantitativi, spermatozoizii X sunt mai mici decât Y.

View Y are un cap rotund. Se caracterizează printr-o mare fragilitate, o viteză mare de mișcare și o durată scurtă de viață. Sperma Y mai mult decât X.

După momentul conectării celulei ouă și spermatozoizilor (momentul conceperii), noua celulă ouă unificată își începe divizarea. Rezultatul este un zigot. Cu aceasta începe dezvoltarea fătului.

Dacă concepția nu a funcționat, atunci cochila peretelui uterului se îndepărtează. În acest moment, femeia începe sângerarea menstruală. În acest moment, femeia este chinuită de indispoziție.

Prima metodă: cum să concepeți o fată pentru ovulație

Se ia în considerare timpul de debut al ovulației, viteza de mișcare a spermatozoizilor și durata de viață a acestora. Este clar că spermatozozele de sex masculin sunt foarte active, dar nu și tenace. La o zi după actul sexual, mor. Cromozomii feminini sunt mai lenți. Dar au capacitatea de a trăi timp de câteva zile. Dacă aveți contact sexual în ziua ovulației, atunci este mai probabil să aveți un băiat. Ce zile să concepem o fată? Dacă doriți să vă nașteți și să aduceți o fată, trebuie să planificați sex cu o zi înainte de ovulația așteptată.

Se calculează exact ziua în care ovulația este ușoară. El împarte ciclul în jumătate. Aceasta înseamnă că, pentru un ciclu de 28 de zile, ziua ovulației este de 14 ani. Pentru o determinare mai precisă a zilei ovulației, se măsoară temperatura bazală. Este necesar să se efectueze astfel de acțiuni în mai multe cicluri, pentru a se afla exact timpul eliberării celulei ouă cât mai exact posibil.

Cum să concepeți o fată pe ovulație

 1. Ciclul începe să conteze din prima zi a descărcării sângeroase. Pe tot parcursul ciclului există zile favorabile și nefavorabile.
 2. Următoarele patru zile sunt considerate sigure, nu puteți rămâne însărcinată în acest moment. Dacă luăm în calcul ciclul calendaristic de 28 de ani, este imposibil să rămâneți gravidă între 1 și 9 zile. În acest moment, femeia simte o ușoară indispoziție și o slăbiciune.
 3. Următoarele cinci zile sunt considerate în siguranță în condiții de siguranță. Datorită naturii corpului feminin, ovulația poate să apară în momente diferite. Adică, concepția în aceste zile este încă posibilă.
 4. Apoi urmează următoarele patru zile, în timpul cărora există o mare probabilitate de a fuziona XX, adică a obține o fată. Acest lucru este justificat de buna viabilitate a cromozomilor femele.
 5. Debutul ovulației și prima ei zi. În acest moment, oul sa maturat deja și a părăsit ovarul. Aceasta este ziua cea mai bună pentru conceperea unui copil în general.
 6. După ovulație timp de 4 zile, este foarte probabil ca un băiat să devină copil. Deoarece activitatea cromozomilor Y este foarte mare.
 7. Aceasta este urmată de patru zile sigure, condiționate, datorită apropierii de menstruație.
 8. Următoarele cinci zile sunt considerate sterile pentru sex. Sarcina nu vine. Singurul lucru pe care o femeie îl trăiește în acest moment este durerea și disconfortul. Intimitatea sexuală din cauza acestui lucru nu poate fi bucuria ei. Adesea, pentru sexul feminin în timpul menstruației există mișcări de iritabilitate și agresivitate.

Metoda pictată are o precizie bună.

Pentru a rezuma, este necesar să concepeți o fată pentru ovulație:

 1. Minimizează numărul de spermatozoizi.
 2. Schimbați microflora în vagin.
 3. Efectuați concepția înainte de ovulație.

A doua metodă: sânge

Unii oameni cred că sângele părinților este responsabil pentru sexul copilului. În acest caz, cel mai tânăr și, prin urmare, sângele sănătos este câștigătorul. Dacă sângele mamei este mai mic, atunci se va naște o fată. Despre tatăl este contrariul.

Esența actualizării sângelui este după cum urmează. La om, sângele este complet reînnoit la intervale regulate. Pentru bărbați, această perioadă este de 4 ani, pentru femei - 3. Pentru a determina ce sânge este mai mic, trebuie să împărțiți vârsta tatălui cu 4 și mama cu 3. Cine va avea un rest mai mic, sângele și cel mai mic. Copilul nenăscut va avea cel mai sănătos și cel mai puternic sânge.

Un astfel de calcul este acceptabil dacă nu există factori periculoși în viața oamenilor, care includ:

 • Vătămare profundă și puternică.
 • Pierderea mare de sânge.
 • Operațiunea.
 • Avort spontan.
 • Avortul.

Acești factori reduc ciclul de reînnoire a sângelui. Prin urmare, pentru fiabilitate, numărul trebuie să se facă de la data factorului.

A treia metodă: calendarul chinez

Ce zile poți să concepeți o fată? Chinezii au inventat un calendar special care a oferit informații despre câmpul copilului nenăscut. Sageții credeau că o femeie de vârste diferite, în diferite luni, poate concepe un copil de un anumit sex. Calendarul inventat în China este, de asemenea, popular în țara noastră. Tabelul conține următoarele rânduri, coloane și date. Vârsta femeii este reflectată mai sus, în dreapta - luna probabilă a concepției. La intersecția acestor două coloane sunt literele M și D. M este un băiat, D este o fată. În consecință, dacă alegeți vârsta mamei și luna de concepție, puteți obține sexul copilului nenăscut. Utilizarea calendarului este simplă. Dacă există un băiat la intersecție și părinții doresc o fată, atunci trebuie să alegeți o altă lună pentru concepție.

A patra metodă: calendarul japonez

Calendarul japonez este un pic similar în definiția sa cu cea chineză. Numai este compus din două mese. Primul tabel se bazează pe data nașterii părinților. Pe deasupra indică luna de naștere a unui bărbat, iar stânga - luna de naștere a unei femei. La intersecția rândurilor și coloanelor date o cifră non-aleatoare. Trebuie identificat și memorat. Veți avea nevoie de el pentru a doua masă. Luna de concepție este copleșită de al doilea tabel. Există, de asemenea, o cifră în partea de sus a primei mese. În mijlocul mesei sunt coloane, în care sunt cruci roșii și albastre. Cine traversează mai mult, acel etaj va apărea în această pereche.

A cincea metodă: conform metodei slave

Aici, baza, de asemenea, se calculează. Dacă o femeie dorește o fată, ea trebuie să aștepte un număr par de ani și să-și petreacă conceperea unui copil numai la numerele parțiale ale lunii.

O altă interpretare. Pentru a obține o fată în viitor, este necesar să adăugați luna de concepție la vârsta mamei. Ar trebui să obțină un număr par. Dacă e ciudat, atunci e un băiat.

În plus, se consideră că este necesară conceperea unei fete numai în timpul zilei. În acest caz, întreaga inițiativă trebuie să provină de la o femeie.

A șasea metodă: pe o dietă specifică

Înțelesul ei este că trebuie să mănânci numai anumite alimente. Susținătorii acestei metode cred că alimentele creează un anumit mediu în organism, care influențează foarte mult sexul copilului. Dacă un om mănâncă numai alimente sănătoase și renunță la obiceiuri proaste, calitatea spermei sale va crește semnificativ. De asemenea, dacă o femeie conduce un stil de viață corect, șansele ei de a obține un pui sănătos cresc doar.

Linii generale de nutriție pentru conceperea unei fete:

 • Cu 4 luni înainte de concepție, zahărul, carnea, cartofii și sarea trebuie limitate în mod semnificativ.
 • Mâncarea unei femei necesită alimente bogate în calciu și magneziu. Aceste elemente pot fi obținute din morcovi, castraveți, sfecla, ceapă și alte legume.
 • De asemenea, trebuie să mâncați lapte, pește, fructe (cu excepția bananelor și piersicilor), orice legume, ouă, fructe de mare și orez.
 • Sub interzicerea strictă a tuturor produselor dăunătoare.

A șaptea metodă: conform metodei lui Erickson

Conform metodei cercetătorului din laborator, se efectuează analiza spermatozoizilor și filtrarea necesară. Pentru nașterea unei fete din spermatozoid, eliminați sperma care se mișcă rapid. Acestea sunt cromozomii masculi. Sperma purificată este inserată în vagin. Ca rezultat, oul poate fi fertilizat numai de cromozomii femele. În consecință, va apărea o fată.

Aceasta este o nouă metodă. Nu peste tot poate fi efectuată.

A opta metodă: starea psihologică

Poate cineva crede că este lipsit de sens, dar tehnica funcționează. Este necesar să vizualizați psihologic fata în faza de planificare. Mama trebuie să-și reprezinte în mod constant copilul. Visele ei ar trebui să fie complet scufundate în gândurile fetiței. Mama trebuie să prezinte, până la cel mai mic detaliu, fiica: părul, ochii, buzele, înălțimea, caracterul. Știm că gândurile sunt importante. Și dacă încerci, poți să-ți programezi viitoarea fiică.

A noua metodă: în funcție de calendarul lunar

Calendarul lunar a fost popular în zilele îndepărtate. Multe evenimente istorice au avut loc în conformitate cu calendarul lunar. Pe ea puteți alege zilele cele mai optime pentru nașterea unei fete. Astfel, conform calendarului, luna trece la fiecare 2,5 zile prin semnul feminin necesar. Semnele feminine includ Taurul, Fecioara și Racul. Este, de asemenea, posibil să fii însărcinată atunci când luna este în Capricorn, Pește și Scorpion.

A zecea metodă: test de sânge

Clinica determină grupul de sânge și factorul Rh. Analiza este furnizată în faza de planificare. După ce factorul Rh al ambilor părinți este comparat. Atunci când un cuplu are un alt factor Rh, este imposibil să rămâneți însărcinată de ani de zile. Situația este exacerbată de rhesus negativ feminin, sub acțiunea căruia sperma este pur și simplu respinsă în organism. Când factorii Rh sunt aceiași, atunci nașterea unei fete va fi mai probabilă.

Unele recomandări

 • O femeie nu ar trebui să aibă un orgasm, altfel mediul alcalin format va ucide spermatozoizii X.
 • Concepeți concepția cu câteva zile înainte de ovulație. Cromozomii masculi nu vor supraviețui până în ziua X.
 • După ovulație, nu puteți merge la relații sexuale sau trebuie să fiți atent protejate. În momentul abstinenței va fi nevoie de mai mult de două zile. Dacă trece mai puțin timp, atunci cromozomul Y va depăși X.
 • Încercați să faceți afecțiune și preludiu minime. Reduceți procentul de excitare.

Un alt sfat: pentru a crește mediul acid în vagin și a crește șansa de a rămâne însărcinată ca o fată, trebuie să faceți spălare acetică. Pentru a face acest lucru, două linguri de lichid dizolvat într-un litru de apă. Soluția indusă nu poate fi stocată decât după utilizare timp de peste două ore. Este recomandabil să-l utilizați imediat.

În ce poziție să concepeți o fată

Pentru a obține fata de care aveți nevoie pentru a obține poziția celui mai mic penetrare. Această categorie include următoarele: "misionar"; „Lingură“; bărbatul e sus și femeia stă cu spatele la el.

semne

 1. Dacă fătul are o frecvență frecventă a bătăilor inimii, atunci este o fată.
 2. Dacă o femeie dă un dulce, atunci va fi o fiică.
 3. Dacă forma abdomenului crește, atunci este la sexul feminin.
 4. Dacă mama în așteptare dorește în mod constant să doarmă - fata.
 5. Dacă fătul se mișcă în abdomenul inferior - atunci aceasta este o prințesă.
 6. Mama doarme în partea dreaptă - la nașterea unei fiice.

Dacă sexul copilului este vital pentru un cuplu, atunci puteți utiliza diagnosticul genetic preimplantare, care se efectuează în timpul FIV. Sexul copilului nenăscut va fi clar în avans, deoarece fertilizarea oului are loc într-o eprubetă de către un medic specialist. Dar pentru FIV trebuie să existe anumite indicații. Nici toate cuplurile nu au această ocazie. În plus, FIV costă o mulțime de bani.

Metodele enumerate nu oferă o garanție absolută că o fată se va naște. Și dacă, în ciuda așteptărilor, în ciuda eforturilor pentru lumină a apărut un copil al sexului greșit (băiat), nu trebuie să-l deranjezi pe Dumnezeu și să te superi. Orice copil este cea mai mare bucurie și dar.

Cum să planificați și să concepeți o fată: toate metodele cunoscute

Apariția copilului în lume este întotdeauna un eveniment fericit în viața oricărei familii. Se crede că sexul unui copil este determinat de natură, dar dacă vrei să provoci o putere mai mare, folosește metode care vor ajuta la conceperea unei fete la 100%.

De ce este important să planifici sexul copilului?

În unele situații, medicii recomandă insistent părinților viitori să planifice cu atenție podeaua copilului. Acest lucru se aplică la patologiile asociate cu ereditatea. Astăzi, sunt cunoscute anumite boli care sunt transmise prin linia ereditară fiului: hemofilie, schizofrenie, susceptibilitate la alopecie, patologii în dezvoltarea organelor genitale, care au ca rezultat infertilitatea la vârsta adultă, alcoolismul etc.

Toate patologiile ereditare identificate la băieți sunt mai dificil de tratat comparativ cu fetele.

Notă: în cazul unui factor ereditar, este doar o problemă de susceptibilitate la boli. Sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copilului sunt determinate de un complex de factori: imunitate, hormonală și, mai presus de toate, stilul de viață.

Din punct de vedere științific

Datorită testosteronului hormonal, organismul masculin sintetizează două tipuri de spermatozoizi - X și Y. Corpul feminin este capabil să producă numai ouă de tip X. Astfel, sexul copilului depinde în mod direct de tată. Dacă spermatozoidul de tip Y se dovedește a fi mai activ, băiatul va fi conceput, dacă celula de spermatozoiză masculină X se va alătura ouălui X de sex feminin, obiectivul dorit va fi atins - veți avea o fată!

Metode și metode de concepere a unei fete

Experții nu dau o garanție absolută în ceea ce privește influențarea piciorului viitorului copil, dar probabilitatea de a concepe o fată poate fi crescută în mod semnificativ dacă urmați anumite recomandări.

Prin ovulație

Tehnica se bazează pe anumite trăsături ale celor două tipuri de spermă. Durata de viață a spermatozoidelor X este mai lungă decât cea a grupului Y. Dacă în timpul fertilizării un ou în sperma unui corp de femeie din specia Y este mort și dacă cele necesare rămân de tip X, probabilitatea ca cuplul să aibă o fiică este foarte mare.

Pentru a menține sperma necesară, actul sexual trebuie să aibă loc cu patru până la cinci zile înainte de intrarea ovulului în vagin, adică înainte de ovulație. Acest timp este suficient pentru moartea spermei din grupa Y.

Notă: tehnica este eficientă dacă o femeie urmărește ciclul pentru o lungă perioadă de timp și cunoaște ziua ovulației.

Cum se determină ziua ovulației

Metoda unu - luați în considerare cu atenție:

Dacă știți exact durata ciclului menstrual, atunci divizați-l în jumătate - rezultatul va însemna ziua ovulației. De exemplu, pentru un ciclu de 28 de zile, ovulația survine la aproximativ ziua 14.

Metoda a doua - măsurarea temperaturii rectale:

Pentru a obține rezultate fiabile, este necesar să se efectueze măsurători pentru mai multe cicluri la rând, ceea ce va ajuta la eliminarea posibilității de eroare. Graficul ar trebui să vadă clar cele două faze ale ciclului - înainte și după ovulație. Temperatura primei faze variază între 36,3-36,8 grade. În ziua în care temperatura crește până la 37.0-37.5 înseamnă ovulație. La acest nivel, temperatura rectală rămâne până la menstruație, apoi scade din nou.

Notă: dacă programul pentru mai multe luni se dovedește a fi neclară - fără o creștere accentuată și scădere a temperaturii - acesta este un motiv pentru a vizita ginecologul, pot apărea probleme cu ovulația.

Metoda trei - cumpărare teste:

În orice sortiment din sortiment, sunt prezentate teste speciale pentru a determina ziua ovulației. Principiul de funcționare al acestor teste este similar cu utilizarea testelor de sarcină.

Notă: când ziua ovulației este precis stabilită, actul sexual ar trebui să se desfășoare cu patru până la cinci zile înainte de data dorită, ceea ce va ajuta la eliminarea spermatozoizilor Y inutili. Timp de două zile și trei zile după ovulație, este mai bine să se abțină de la acte sexuale neprotejate, această perioadă fiind cea mai favorabilă pentru conceperea unui băiat.

Prin sânge

Metoda unu - definim sângele "tânăr":

Sângele uman are proprietăți de reînnoit, la bărbați și femei, acest proces are loc cu diferite cicluri. Sângele de sex masculin este actualizat mai rar - la fiecare patru ani, femeia mai des - la fiecare trei ani. Este suficient să calculați - a cărui sânge la momentul conceperii a fost mai tânără și mai activă. Pentru aceasta, vârsta viitorului tată este împărțită de patru, iar vârsta viitoarei mame - de trei.

Exemplu: vârsta unui bărbat este de 29 de ani, dacă împărțiți 29 cu 4, obțineți 7,25. Înmulțiți 7 cu 4, se pare că ultima dată când sângele tatălui a fost actualizat în 28 de ani - acum un an.

Vârsta mamei este de 27 de ani, dacă 27 este împărțită la 3, va fi exact 9, de aceea, sângele ei este actualizat în anul conceperii copilului. În această situație, trebuie să vă concentrați asupra lunii de naștere. De exemplu, luna de naștere a unei femei este mai, în acest caz procesul de reînnoire a sângelui va începe în prima jumătate a lunii aprilie și va fi finalizat până în a doua jumătate a lunii iunie. Cel mai bine este să planificați concepția unei fete pentru anul următor după ce o femeie și-a actualizat sângele.

Puteți efectua calculele pe an. Adăugați la anul nașterii tatălui cu patru, și până la anul nașterii mamei - cu trei. De exemplu, anul nașterii a viitorului Papă în 1989, sângele lui va fi actualizat la fiecare patru ani - 1993, 1997, 2001, 2005, 2009, 2013, 2017, 2021. În cazul în care mama insarcinate sa născut în 1990, apoi sângele ei este actualizat în 1993, 1996, 1999, 2002, 2005, 2008, 2011, 2014, 2017, 2020. Perioada optimă pentru conceperea unei fete pentru anul următor după actualizarea sângelui viitorului mame.

formula:

Calculul este destul de simplu: (vârsta tatălui la concepție + vârsta mamei) * 4/3 =...

Dacă se obține un număr cu restul de 2 sau fără rest, atunci acesta este un băiat.

Și dacă în restul de 1 - atunci aceasta este o fată.

Pentru a produce divizarea într-o coloană, dar nu cu ajutorul unui calculator.

Exemplu de calcul:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - acesta este băiatul meu

(32 + 29) * 4/3 = 81 și 1 în restul este o fată

Notă: Experții nu recomandă planificarea conceperii unui copil în anul reînnoirii sângelui mamei, deoarece șansele de a naște o fată în acest caz sunt reduse semnificativ.

Metoda doi - grup de sânge și rhesus:

Determinarea sexului copilului după tipul de sânge al părinților

Există tabele speciale care arată dependența sexului copilului de grup și rhesusul sângelui celor doi părinți.

 • dacă rhesusul sângelui mamei și tatălui este același, atunci cel mai probabil veți reuși să concepeți o fiică;
 • dacă rhesusul cuplului nu se potrivește - cel mai probabil, fiul va fi conceput;
 • dacă viitorii părinți au sânge din primul sau al doilea grup, atunci șansele de a concepe o fată sunt ridicate.

Calendar lunar

Conform calendarului lunar, durata unei luni este de 29 sau 30 de zile. Având în vedere că ciclul menstrual are, de regulă, o lungime similară, corpul feminin este mai susceptibil de influența lunii decât de soare. Toate semnele cercului zodiacal sunt împărțite în două grupuri - bărbați și femei. În această situație, este semnul zodiacului care vă spune când să vă concepeți astfel încât să se nască o fată. Dacă concepția unui copil sa întâmplat într-un semn - Taur, Rac, Fecioară, Pesti sau Scorpion, este probabil să se nască o fiică. În alte cazuri, stelele vă vor da un fiu.

Notă: este de asemenea cunoscut faptul că corpul unei femei este cel mai activ cu câteva zile înainte de nașterea unei mame în conformitate cu calendarul lunar. Astăzi, aflarea propriei date lunare de naștere nu va fi dificilă.

Calendarul chinezesc

Vechii înțelepți au acumulat cele mai multe cunoștințe din știința numerologiei. În China, sa constatat o relație între vârsta mamei și sexul viitorului copil. Conform înțeleptului, o femeie la o anumită vârstă și într-o anumită lună este capabilă să reproducă în lume fie un băiat sau o fată. De exemplu, dacă o femeie are 25 de ani, ea poate concepe o fată în ianuarie, aprilie, mai și iulie.

Calendarul de planificare a copilului din China

O astfel de tabelă convenabilă constă doar din doi parametri - vârsta și luna de concepție, la intersecția căreia este indicat sexul destinat copilului. Potrivit statisticilor, în 90% din cazuri, metoda chineză este fiabilă.

Graficul japonez de sex pentru copii

Tehnica este destul de complicată, dar are și dreptul de a exista. Calculele trebuie efectuate pe două mese. În primul rând, viitorii mame și tații calculează totalul pentru ei folosind luni de naștere. În al doilea tabel, sexul copilului este determinat de cifra rezultată și de luna de concepție.

1. În prima coloană este necesar să se determine cifra care este centrul intersecției lunii de naștere a unui bărbat (tatăl viitor) și luna de naștere a unei femei (viitoare mamă):

În prima coloană a tabelului găsim numărul care coincide cu luna de naștere a bărbatului, iar al doilea - numărul care coincide cu luna de naștere a femeii.

2. Numărul pe care îl găsiți la intersecție trebuie găsit în cea de-a doua masă japoneză din rândul cel mai de sus situată orizontal. Acest număr va indica coloana în care este scris numele lunilor de concepție ale copilului. În opoziție în fiecare lună, există un anumit număr de încrucișări în coloanele "fată" și "băiat". Deci, cu cât mai multe semne (cruci) sunt într-un anumit grafic, cu atât este mai mare probabilitatea de a avea un copil de ambele sexe:

Graficul japonez de sex pentru copii

De exemplu: viitorul tată sa născut în septembrie, iar viitorul mamă - în luna mai. Copilul a fost conceput în decembrie. Este necesar să se determine sexul copilului.

Deci, în prima masă trebuie să găsiți numărul care se află la intersecția verticală - septembrie și orizontal - mai. Cifra rezultată este 9.

Apoi, figura 9 trebuie să fie găsită orizontal în primul rând superior. Această coloană este dorită, dar căutăm luna de concepție a copilului, în exemplul nostru - acesta este decembrie. În coloana "băiat", cele mai multe dintre acestea sunt cruci (pentru a privi în fața lui decembrie), prin urmare, potrivit tabelului japonez destinat determinării sexului, ar trebui să se nască un băiat.

Este mai bine să folosiți aceste tabele japoneze pentru a planifica sexul viitorului copil și nu pentru a determina sexul, deși nimeni nu interzice acest lucru. Potrivit acestui calendar japonez, pentru fiecare pereche de părinți există doar o lună (2 maxim) într-un an în care probabilitatea de a concepe un copil de un anumit sex este foarte mare.

Concepția fetelor care utilizează dieta

Trebuie remarcat faptul că această tehnică nu aparține priorității, ci doar mărește eficiența altor metode. Esența metodei se bazează pe faptul că cromozomii Y mor într-un mediu acid. Pentru a concepe o fată, este necesar, cu ajutorul anumitor alimente, să se creeze un mediu acid în corpul viitoarei mame.

Două până la trei luni înainte de data de concepție dorită, trebuie să ajustați dieta.

Cum de a planifica o fată: toate modurile cunoscute de a concepe o fată

Dorința de a controla natura, în special în materie de naștere, a urmărit întotdeauna omul. Observațiile și practica au ajutat omenirea să creeze mai multe moduri de a prezice sexul copilului nenăscut și de a concepe o fată. Cel mai interesant este faptul că majoritatea metodelor destul de vechi sunt folosite chiar și astăzi, deoarece garantează un procent relativ ridicat de probabilitate a rezultatului dorit.

Planificarea de gen: Adevăr sau mit

Știința nu dezminte posibilitatea de a planifica sexul unui copil, explicând totul cu fiziologia.

În corpul unui bărbat, sunt sintetizate simultan două tipuri de spermatozoizi.

 • X - ei dau părinților viitoare fiice;
 • Y - ei dau fii.

Este incredibil de dificil, dar posibil, de a determina care dintre ele va fertiliza un ou și, astfel, va determina sexul. Principalul lucru de reținut este că ambele tipuri de spermatozoizi au caracteristici proprii. Cei responsabili de nașterea fetelor sunt lenți, dar constanți. Ei supraviețuiesc mult mai bine decât cei responsabili pentru nașterea băieților, mai ales că aceștia din urmă sunt incredibil de vulnerabili și supuși cu ușurință la moarte.

Este ușor de ghicit că, dacă creați condițiile adecvate care permit spermatozoizilor de un tip să atingă obiectivul mai rapid decât ceilalți, se va naște un copil de sex dorit.

Are sens pentru a planifica

Doctorii sfătuiesc cuplul să se adreseze uneia dintre metodele dovedite de planificare a pardoselii și să încerce să conceapă o fată în cazurile în care viitorul copil de sex masculin este amenințat de ereditate proastă.

Există o serie de boli care sunt transmise exclusiv prin linia de sex masculin. Printre acestea se numără:

Este important! Având în vedere faptul că bolile ereditare care sunt transmise prin linia de sex masculin sunt mai dificil de tratat în reprezentanții articolului puternic, medicii îi sfătuiesc pe viitorii părinți să folosească una din metodele de planificare a podelei pentru a concepe o fată.

Fetele metode de concepție

Important: știința spune: nu există nicio modalitate de a anticipa cu precizie sexul copilului, în timp ce șansele unui rezultat de succes cresc dacă urmați recomandările specialiștilor.

Puteți concepe o fată, recurgând la tehnicile:

 • ovulatiei;
 • prin sânge;
 • folosind diferite tabele;
 • datorită unei diete speciale;
 • metoda douching;
 • folosind diagnosticul genetic preimplantare;
 • prin alegerea posturii corecte.

Dar mai intai lucrurile intai.

Planificarea sexului ovulației

Această metodă a fost dezvoltată de Dr. Landrum Shetlzom, care a devenit faimos în întreaga lume, datorită abilității sale unice de a ajuta cuplurile să-și dea naștere fiicele. Tehnica este ușor de efectuat, iar singura dificultate este definirea ovulației.

Fiți atenți! Este eficient dacă o femeie își cunoaște propriul ciclu și zilele în care are loc ovulația. În alte cazuri, ovulația poate fi calculată prin una dintre metodele propuse.

Metode pentru determinarea datei de debut a ovulației:

 • Femeile care știu exact durata ciclului menstrual sunt suficiente pentru a împărți figura finală în jumătate. De exemplu, cu un ciclu de 30 de zile, ovulația apare cel mai des în ziua 15.
 • Restul pot fi achiziționate teste de farmacie pentru a determina ovulația. Principiul acțiunii lor este similar cu principiul de acțiune al acelor teste care ajută la stabilirea debutului sarcinii. Rezultatul este aproape întotdeauna de încredere.
 • Ultima opțiune este măsurarea temperaturii bazale. Pentru rezultatul cel mai precis, este mai bine să practici definirea zilei "X" pentru mai multe cicluri. Pentru a face acest lucru, este suficient, începând cu prima zi de menstruație, măsurarea temperaturii în anus dimineața devreme, fără a ieși din pat. Datele obținute trebuie înregistrate în program. Ca urmare, până la sfârșitul lunii vor fi vizibile în mod clar două faze: înainte de ovulație (temperatura aproximativ 36,4 - 36,7), ovulația în sine (temperatura 37,0 - 37,5). Temperatura, ca și în ovulație, va rămâne până la începutul unui nou ciclu.

Este important! Indicatorii pot fi afectați de: stres, efort greu fizic sau sex cu o noapte înainte, precum și răcelile, medicația sau consumul de alcool. Dacă calculați cu exactitate debutul ovulației nu funcționează pentru mai multe cicluri, este logic să consultați un medic. Poate din cauza perturbațiilor hormonale nu apare.

Pentru a concepe o fată prin această metodă, este necesar să se angajeze în sex neprotejat timp de 3-4 zile înainte de debutul ovulației. În același timp, direct în fața ei și timp de 3 zile după aceea, este mai bine să refuzați contactul sexual sau să folosiți un prezervativ în acest proces. Toate acestea vor permite spermatozoizilor X să supraviețuiască și, încet, dar în mod liber, să ajungă la țintă.

Cum să concepeți o fată printr-o metodă care ia în considerare grupul de sânge și factorul Rh al părinților

O altă modalitate de a concepe o fată este de a calcula zilele necesare pentru contactul sexual prin tip de sânge și rhesus. Toți avem sânge reînnoit la fiecare câțiva ani. La bărbați, acest lucru se întâmplă la fiecare 4 ani, la femei - la fiecare trei ani. Pentru a da naștere unei fiice, este suficient să aștepți momentul în care sângele feminin va fi mai mic.

Fiți atenți! Pentru a calcula momentul în care sângele este actualizat este ușor. Pentru a face acest lucru, trebuie să împărțiți vârsta soțului / soției cu 4 și soțul / soția cu 3. Este mai bine să planificați concepția pentru anul următor după actualizarea sângelui.

De exemplu, un bărbat are 30 de ani. Sângele său a fost actualizat de 7 ori în viața sa (30: 4 = 7,5). Înmulțiți 7 cu 4 și obțineți vârsta când sa întâmplat ultima dată, adică 28 de ani. O femeie are 25 de ani. Sângele ei a fost actualizat de 8 ori în viața ei (25: 3 = 8,33). Ultima oară sa întâmplat acum un an. În momentul de față, cuplul va reuși să conceapă o fată, deoarece sângele mamei este mai mic.

O altă opțiune este utilizarea de tabele speciale care vă permit să determinați sexul grupului de sânge și rhesus. Potrivit acestora:

 • soții cu aceeași rhesus de sânge au deseori fiice;
 • soții cu diferite rhesusuri;
 • soții cu sânge din grupa I sau II au o fiică.

Cum să concepeți o fată folosind mese

Rețeaua prezintă mai multe versiuni de tabele pentru a determina sexul copilului nenăscut. Între timp, două sunt mai populare, care se bazează pe metoda japoneză de calcul al sexului.

Acordați atenție: Aceste metode sunt date exclusiv în scopuri informative, nu există date științifice care să confirme eficacitatea lor.

Conform primei metode, viitorii părinți determină totalul pentru ei după luni de naștere.

În conformitate cu al doilea, sexul copilului în funcție de data și luna de concepție.

De exemplu: pentru un cuplu căsătorit în care sa născut o femeie în mai și un bărbat în februarie, numărul total este de 5 (prima masă). Cifra rezultată ar trebui găsită în al doilea tabel din rândul orizontal. Sub acest număr sunt listate lunile, iar în dreptul lor sunt încrucișările în coloanele băiatului și fetei. Inutil să spun că numărul acestor cruci în fiecare lună afectează în mod direct probabilitatea de a concepe un copil de sexul potrivit.

Dieta specială pentru a ajuta la conceperea unei fete

Această tehnică este populară, dar oferă rezultate bune numai atunci când este utilizată simultan cu alte persoane. Cu alte cuvinte, crește șansele unei femei de a naște o fată, dacă ea folosește în plus metoda de determinare a sexului prin ovulație sau, de exemplu, prin calendarul lunar.

Esența sa este următoarea: utilizarea anumitor produse în corpul femeii creează un anumit mediu. Având în vedere că mediul acid este în detrimentul spermatozoizilor responsabili de nașterea băieților, trebuie să mâncați alimentele care o creează și să excludeți pe cea care îi împiedică crearea.

Este important! În mod similar, este mai bine să vă ajustați dieta cu câteva luni înainte de concepție.

Pentru a da naștere unei fiice ar trebui să mănânce mai mult:

 • ceai;
 • ciocolată;
 • carne de vită și mânzat;
 • pește proaspăt sau congelat;

La rândul său, în această perioadă este mai bine să abandonăm:

 • dulce sifon;
 • cârnați, carne afumată;
 • brânzeturi grele, înghețată;
 • produse de panificație sărate;

Metoda douching

Crearea unui mediu potrivit pentru supraviețuirea anumitor spermă în corpul femeii poate fi artificial, de exemplu prin duș. Pentru a concepe o fată (sau crește șansele de a se naște) imediat înainte de actul sexual ar trebui să se administreze seringă cu o soluție slabă de oțet (câteva linguri pe 1 litru de apă).

Pentru a face acest lucru, în vagin, cu o seringă pentru a introduce până la 300 ml de lichid.

Este important! Înainte de a utiliza tehnica este mai bine să consultați un medic. Iritarea, inflamațiile, bolile organelor genitale ale ambilor soți pot constitui contraindicații pentru utilizarea acesteia. În plus, nu puteți exagera cu oțet, deoarece prea multă concentrație a acestuia ucide toate spermatozoizii și, de asemenea, duce la arderea membranelor mucoase.

Cum să concepeți o fată cu diagnostic genetic preimplantare

Metoda de a concepe o fată este 100% eficientă. Aceasta implică un studiu de laborator în care embrionii sănătoși sunt selectați conform anumitor criterii și apoi examinați pentru spermatozoizi, fertilizați de aceste ouă. Avantajul metodei este 100% garanție, iar dezavantajul este costul ridicat. Prin urmare, este utilizat pentru cuplurile care au decis să nască un copil prin FIV, precum și pentru cei care au riscul de a dezvolta patologii genetice în timpul sarcinii.

Acordați atenție: Unul dintre motivele incapacității de a folosi această metodă pentru unele cupluri căsătorite este partea etică și morală a procedurii. Viitorii părinți trebuie să fie conștienți de faptul că embrionii masculi sunt distruși în această opțiune de planificare.

Alegerea poziției corecte

Pentru a concepe o fată, este necesar să se asigure o penetrare superficială care să permită ca spermatozoizii să fie țâșniți să ajungă lent la ou.

Cele mai bune poziții:

 • misionar;
 • „Lingură“;
 • o femeie de jos, culcată pe stomac, adică cu spatele la un bărbat;
 • femeie pe spatele bărbatului.

Pentru a obține rezultate maxime, este mai bine să faceți sex în după-amiaza, de preferință pe lună plină.

Și, cel mai important, pentru a concepe și a da naștere unei fete, ar trebui să utilizați metoda de vizualizare psihologică, adică imaginați-vă fiica viitoare. Gândurile sunt materiale și, probabil, ele vor ajuta la dorința cea mai intimă de a se împlini. Ei bine, dacă, în ciuda tuturor eforturilor, natura încă a decis să vă dea un băiat, să-l acceptați ca cel mai prețios dar care merită să fie dragostea cea mai pură și devotată a Mamei. Și fata? Fata va fi în continuare - ar fi dorința ei, sănătatea și timpul!

Sovinskaya Elena, comentator medical

14,424 vizualizări totale, 2 vizualizări astăzi

Cum de a concepe o fată - 4 cele mai bune căi de a da naștere unei fete

Din cele mai vechi timpuri, femeile au căutat moduri diferite de a rămâne însărcinate ca o fată: au inventat calendare speciale, au calculat zilele și luni de concepție, au urmat diete și chiar au făcut ritualuri magice groaznice. Unele dintre aceste tehnici au supraviețuit și sunt folosite în mod activ de cuplurile căsătorite. Dacă o mamă dorește să nască o fată prin toate mijloacele, nu trebuie să vă bazați pe șansă, ci mai degrabă să încercați una din metodele de mai jos. Deși nu dau o garanție de 100%, au fost testate de secole și sunt complet sigure, astfel încât să puteți încerca.

Factorii care afectează sexul copilului

Sexul copilului nenăscut depinde de mulți factori: este suficient să amintim lecțiile de biologie din școală. În fiecare celulă a corpului uman există un nucleu în care se află informațiile genetice (ADN). Toate caracteristicile unei persoane, și anume culoarea ochilor, părului, compoziția corpului, sexul etc., depind de setul de gene și de cromozomi. La femei și bărbați, acest set este diferit.

O celulă conține 23 de perechi de cromozomi, dintre care 22 sunt aceleași (XX). Structura celui de-al 23-lea diferă în funcție de sex: femeile - XX, bărbați - XY. Setul pereche de cromozomi este prezent în toate celulele și doar în ouă și spermă este setul singur. În perioada de formare a celulelor germinale este separarea seturilor pereche.

În special, în ovocite există 23 de cromozomi unici, ultimul trebuie să fie X. Din nou, 23 de cromozomi au spermatozoizi, dar X și Y pot deveni ultimii, deoarece numărul lor este egal. De la un set de spermă care a fertilizat un ou și depinde de cine apare ulterior - un băiat sau o fată, adică Y sau X.

Dacă presupunem că toate spermatozoizii au aceleași proprietăți, atunci posibilitatea de a concepe un copil de un anumit sex ar fi cel puțin 50%. Dar faptul este că în sexul masculin, celulele diferă în comportamentul lor. De exemplu, celulele spermei Y se mișcă repede, dar ele nu sunt viabile, iar invers, celulele spermatozoizilor X au o activitate scăzută, dar sunt mai bine tolerate de mediul sistemului reproducător feminin.

Există mai mulți factori care afectează direct natura viitorului copil:

 1. Concepție timp. S-a spus deja că spermatozoizele diferă în ceea ce privește viabilitatea și nivelul de activitate, și anume: Y - mișcă repede și, de asemenea, mor curând, X - mai lent, dar mult mai durabil. Se știe că sperma poate trăi în corpul feminin de până la 7 zile. În timpul actului sexual, în timpul ovulației, oul este fertilizat prin sperma rapidă (Y). Cu toate acestea, dacă actul a fost după ovulație, atunci șansele sunt sporite în sperma supraviețuitoare (X). Prin urmare, putem concluziona că, dacă doriți să concepeți o fată, este necesar să faceți relații sexuale cu 2-3 zile înainte de ovulație.
 2. Puneți-vă în timpul actului sexual. În procesul de act sexual, în cazul în care membrul penetrează profund, distanța față de celula de ou este semnificativ redusă, în acest caz există mai multe oportunități pentru sperma Y. Cu o mică penetrare, distanța pe care sperma trebuie să o depășească, dimpotrivă, crește. Probabilitatea de fertilizare cu spermatozoidul X este ridicată, deoarece numai cei puternici supraviețuiesc.
 3. Numărul de acte sexuale. Dacă se produce un act sexual în mod regulat, probabil că spermatozoidul Y va fi în celula oului, deoarece șansele sunt mari ca actul sexual să coincidă cu ziua ovulației. Dacă sexul sexual între soți apare rar, atunci posibilitatea de a rămâne gravidă cu o fată va fi mai mare, deoarece spermatozoizii X mai viabili supraviețuiesc înainte de ovulație.

1 mod. Concepe o fată în conformitate cu Shetlz

Această metodă de a concepe un copil de un anumit sex, dezvoltat de omul de știință Landrum Shetlz, se bazează pe diferențele în activitatea și vitalitatea spermei. Celulele reproducătoare masculine poartă două tipuri de cromozomi: X și Y. Primul spermatozoid, greu, lent, dar puternic și stabil, când este combinat cu celula de ou, formează un embrion feminin. În al doilea rând, ușoară, agilă și mobilă, dar slabă, - fătul masculin. Principiul concepției conform Shetlz este acela de a ajuta trompii X să ajungă la celula de ou, eliminând competitorii - spermatozoizii Y.

Pentru a folosi metoda Shetlza, o femeie trebuie să-și cunoască propriul ciclu menstrual. Este important să se determine ziua ovulației. Pentru a face acest lucru, puteți măsura temperatura bazală zilnică și puteți construi un grafic în funcție de date. Pentru a concepe o fată, actele sexuale după menstruație ar trebui să fie în fiecare zi și trebuie oprite cu trei zile înainte de ovulație sau ar trebui să începeți să utilizați prezervative. Astfel, spermatozoizii X tenace se vor mentine timp de trei zile in organele genitale feminine, asteptand ovulul, iar restul de Y-tadpoles vor muri in momentul ovulatiei.

2 moduri. Concepție fete la numerele de masă ale cuplurilor

Puteți încerca să programați o fată pe o masă specială. În acest tabel trebuie să calculați numărul de perechi. Linia orizontală marchează luna în care sa născut un bărbat, coloana verticală indică luna de naștere a femeii. Numărul care stă la intersecția lunilor este numărul perechii. De exemplu, să presupunem că o femeie sa născut în luna mai, și un bărbat în martie. Deci numărul lor este 9.

Apoi, trebuie să mergeți la graficul de sub masă și să vedeți după numărul cuplului, în care lună probabilitatea de a rămâne gravidă este cea mai mare și cea mai mică. Acordați atenție celor mai profunde fluctuații ale graficului. Cuplând numărul 9, de exemplu, este mai bine să încerci să faci o fiică în mai, iar în decembrie nici nu ar trebui să încerci.

3 fel. Concepe o fată prin sânge

De exemplu, un cuplu a planificat să conceapă un copil pentru luna martie. Femeie de 24 de ani, sa născut în noiembrie. Omul are 25 de ani, luna de nastere este august. Vârsta mamei prospective trebuie să fie împărțită la 4, iar vârsta tatălui - cu 3. Numerele 6.5 și 8.3 ies. Dar acestea nu sunt valori finale, deoarece de la data nașterii mamei la concepție, adică de la noiembrie până în martie, încă cinci luni. De asemenea, de la ziua de naștere a tatălui până în martie este de opt luni. Din numerele 6.5 și 8.3 este necesar să luăm resturile, și anume numerele 5 și 3, și să le adăugăm numărul de luni de la nașterea părinților până la concepție. Numărul cinci este plus cinci, iar numărul opt este adăugat la numărul 3. Se pare ca varsta de sange este de 10 pentru mama si 11 pentru tata. Sângele de sânge este mai mic, astfel încât această familie va putea concepe o fată în martie. În general, metoda este destul de dificilă pentru cei care iubesc matematica, dar eficace.

4 moduri. Concepția fetei privind vârsta calendaristică a mamei

Cel mai bun moment pentru a concepe o fată poate fi determinat de calendarul vârstei mamei. Faceți-o foarte ușor. O femeie trebuie să-și găsească vârsta în prima coloană a mesei. Dacă mama, de exemplu, are 23 de ani, atunci martie, iunie, august și decembrie sunt optime pentru planificarea unei fiice.

Dieta pentru conceperea fetelor

În mod surprinzător, nutriția corectă și bine aleasă joacă un rol foarte important în conceperea unui copil de un anumit sex. Pentru a rămâne gravidă ca o fată cu probabilitate ridicată, trebuie să includeți alimente bogate în magneziu și calciu în meniul zilnic. Dar sarea și zahărul sunt de dorit să se limiteze. În plus, în dieta unei potențiale mame ar trebui să fie:

 • Carne slabă, dar puțin ouă de pui.
 • Pește și fructe de mare în cantități nelimitate.
 • Diferite cereale.
 • Lapte, brânză de vaci, iaurt, kefir, smântână, smântână.
 • Pâine, produse de patiserie fără drojdie.
 • Fructe și legume proaspete, fructe de padure.
 • Fructe uscate și nuci.
 • Ceai, cafea într-o cantitate mică, cacao, apă minerală.
 • Dragă, gem.

O femeie care vrea să nască o fată ar trebui să fie scoasă din meniul zilnic: