Teste de sarcina Evitest Plus - recenzii

Cea mai simplă și mai accesibilă modalitate pentru o femeie de a afla dacă este gravidă sau nu este un test de acasă rapid, care este vândut în orice farmacie.

Banda tratată cu reactiv, plasată în urină de dimineață, răspunde la conținutul "hormonului de sarcină" - gonadotropină corionică. Dacă este prezent în urină (acest lucru este indicat de două benzi care apar pe aplicator), atunci femeia va deveni în curând o mamă.

Benzi indicatoare au sensibilitate diferită, uneori rezultând un rezultat fals. Unul dintre testele super-sensibile care dau rareori date eronate este Evitest.

Evitest - un test de încredere fiabil

Evitest este un instrument pentru determinarea sarcinii timpurii (numele este uneori confundat cu produsele cosmetice Eveline). Aceasta confirmă faptul că a fost concepută pentru o perioadă de 10-14 zile, răspunzând la conținutul de gonadotropină corionică în urină într-o cantitate de 25 mIU / ml.

Caracteristici Evitesta:

 • precizie crescută - până la 99%;
 • sensibilitate ridicată - de la 20 la 25 mIU / ml (conform unor date de la 15 mIU / ml);
 • timpul recomandat de utilizare - prima zi de absență a menstruației;
 • Studiu de confort - puteți utiliza banda de testare, indiferent de ora și locul locului;
 • rezultate rapide de analiză - până la 5 minute;
 • sterilitatea ridicată și calitatea materialului de testare.

Evitest, care confirmă faptul de a concepe copilul, nu este capabil să stabilească locul în care embrionul sa înrădăcinat: în uter sau în afara cavității uterine. Dacă rezultatul este pozitiv, femeia trebuie să contacteze clinica antenatală pentru a confirma "corectitudinea" sarcinii.

Cu o mare precizie a acestui instrument de diagnosticare, probabilitatea de a obține rezultate false este posibilă din cauza scurgerii pachetului sau a datei de expirare.

Care sunt tipurile de aluat?

În seria Evitest sunt emise mai multe variații ale testelor.

Ele diferă în sensibilitate diferită, numărul de benzi indicator în pachet, principiul de utilizare.

Evită unul

Aceasta este o bandă standard cu indicatoare, ambalate într-o cutie roz. O margine a benzii este colorată întunecată. Pentru el îl țin în mână. Partea albă trebuie să fie scufundată într-un recipient cu urină, scăzând până la marcajul indicat pe banda de testare cu săgeți.

În lichidul de testare este menținut timp de câteva secunde. Apoi este îndepărtat și lăsat pe o suprafață uscată timp de cel puțin cinci minute. După aceasta, verificați rezultatul studiului.

Evitest Plus

Eviteste plus diferă de bază prin prezența unei benzi suplimentare, studiul cărora ar trebui efectuat la 48 de ore de la utilizarea primei benzi. Dacă a doua linie roșie este abia vizibilă pe primul instrument de cercetare, atunci pe a doua, utilizată 2 zile mai târziu, va deveni mai strălucitoare.

Acest lucru se datorează faptului că cantitatea hormonului hCG, produs după concepție, se dublează zilnic, iar fiecare studiu ulterior va confirma fără echivoc sarcina sau o va respinge. Test dublu Evitest plus vă permite să obțineți informații exacte.

Evită dovada

Acesta este un test de sarcină extrem de sensibil pentru casetă. Indicatorul din acesta este plasat într-o cutie din plastic. În plus, producătorul pune o pipetă în pachet. Ea ia câteva picături de urină și le pune într-o fereastră pe casetă. În a doua fereastră în cinci minute rezultatul va apărea.

Costul de acest tip este mai scump, dar arată un rezultat mai precis, deoarece reactivii din el "lucrează" practic în condiții de laborator. Particularitatea acestei specii este diagnosticarea prezenței embrionului mai devreme decât alte teste de acasă care sunt capabile.

Evitest Perfect

Evitest perfect este un dispozitiv de diagnosticare a treia generație sau un test de jet. Nu necesită colectarea prealabilă a urinei.

Poate fi folosit în orice loc și în orice condiții. Pentru a face acest lucru, scoateți doar capacul de protecție, puneți indicatorul sub urină timp de câteva secunde, puneți capacul din nou, așteptați cinci minute și vedeți informațiile primite.

Evitest Supreme

Acesta este un alt sistem de testare cu jet de cerneală. Ea funcționează și ca Evites Perfect. Diferența este că un caz de stocare pe termen lung este inclus în pachet dacă o femeie dorește să păstreze memoria acestui moment interesant când a aflat că este însărcinată.

Producătorul acestor sisteme populare de testare nu are doar mijloace pentru determinarea sarcinii, ci și indicatorii utilizați pentru a controla ovulația.

Datorită diagnosticării rapide a Eviplan, o femeie poate să stabilească independent modul în care sistemul său de reproducere este pregătit pentru concepție, adică să identifice timpul cel mai favorabil pentru el.

Cum să utilizați Evitest - instrucțiuni detaliate

Pentru a face studiul fiabil, trebuie să știți cum să utilizați în mod corespunzător aceste instrumente de diagnosticare:

 1. Asigurați-vă că recipientul pentru urină este steril, sistemul de testare este proaspăt (data expirării este indicată) și că ambalajul este intact.
 2. Nu reutilizați banda de testare.
 3. Nu verificați rezultatul mai devreme de 5-10 minute după test.
 4. Când cumpărați un produs în cantități de mai multe bucăți, depozitați-l într-un loc uscat în ambalaje închise.
 5. Efectuați analiza dimineața, când conținutul de gonadotropină corionică în urină este mai mare decât în ​​alte ore ale zilei.
 6. Nu beți mult lichid în ajunul analizei. Aceasta afectează precizia rezultatului.

Sistemul de testare este utilizat după cum urmează:

 • unele urine sunt colectate într-un recipient curat;
 • o bandă de testare este introdusă vertical în ea timp de câteva secunde până la limita indicată de săgeți;
 • banda de testare este îndepărtată și plasată pe o suprafață plană și uscată;
 • în cinci minute rezultatul este descifrat. O bară - un rezultat negativ. Două benzi - pozitive.

Mărturia studiului este de încredere în numai zece minute după. Dacă o femeie are îndoieli cu privire la autenticitatea testului la domiciliu, merită să cumpere un alt sistem pentru a face din nou testul sau să doneze sânge dintr-o venă la laborator pentru prezența gonadotropinei corionice în ea.

În primele secunde după ce testul este coborât în ​​urină, este vizibilă o primă bandă luminată (n). A doua bară slabă (n2) apare puțin mai târziu, dacă testul este pozitiv. Chiar dacă ea este abia vizibilă, dă motive să creadă că o femeie va deveni în curând o mamă.

Informații despre modul de utilizare a Eviteste și a omologilor săi de la o altă companie vor indica un scurt videoclip:

Ce poate afecta rezultatul final?

Chiar dacă instrucțiunile de utilizare a testului rapid sunt respectate corect, probabilitatea de a obține un rezultat fals este încă păstrată.

Deci, o femeie poate obține date negative la începutul sarcinii și invers, pozitivă, dacă nu este însărcinată.

Obținerea de date false este asociată cu:

 1. Întreruperea dezvoltării fetale la debutul sarcinii.
 2. Patologiile ovarelor.
 3. Cercetarea timpurie (înainte de întârzierea ciclului menstrual).
 4. Tumori, provocând producerea de gonadotropină corionică umană.
 5. O întrerupere recentă a sarcinii (hCG este eliminată treptat din organism, prin urmare este detectată de test chiar și la câteva săptămâni după avort).

Cât costă Evitest?

Cel mai accesibil preț de la Eviteste One. Se vinde în farmacii, supermarketuri, chiar și la unele benzinării. Costul său variază de la 100 de ruble. și mai sus. Un cost mai mare (mai mare de o sută de ruble) are un sistem de testare a casetofonului.

Cel mai scump sistem de testare EVI este Supreme. Acesta este un test cu jet de cerneală care arată ca un accesoriu elegant. Poate fi folosit ca atribut al unei fotografii tematice fotografice sau stocat împreună cu fotografii cu o scanare cu ultrasunete a copilului, primul mamelon și alte lucruri frumoase pentru inima mamei, în memoria aspectului unui copil, interesant pentru fiecare familie.

Prețul acestui instrument de testare foarte sensibil cu designul original de 400 de ruble.

În medie, costul sistemelor de testare Evitest este mai mare decât analogii bugetari, dar, în același timp, calitatea și sensibilitatea acestora sunt mai mari. Pentru a afla mai exact cât costă aceste instrumente de diagnoză, puteți merge la mai multe farmacii.

În plus față de testele cu jetoane, cu jet de cerneală și casete, textele electronice despre sarcină sunt populare, nu numai că confirmă faptul, ci și indică termenul de "situație interesantă" în săptămâni.

Astfel de sisteme de testare nu sunt de obicei cumpărate pentru a confirma că femeia este în poziție, ci pentru a afla câte săptămâni are copilul. Aceste sisteme de testare au, de asemenea, o sensibilitate și o fiabilitate diferite.

Cumpărați sau nu - recenzii de testare Evitest

Cu privire la calitatea și fiabilitatea sistemelor de testare Eve multe recenzii pe Internet. Majoritatea covârșitoare vorbesc despre înaltă precizie a lui Eviteste. Multe femei susțin că, din cauza sensibilității ridicate a acestor teste, au putut afla despre "situația lor interesantă" în prima zi a întârzierii.

Există recenzii care susțin că testul a fost "arat" înainte de începerea întârzierii, iar studiile ulterioare au confirmat faptul că bara secundă slabă este un fapt, nu o eroare de test.

În plus față de opiniile pozitive cu privire la exactitatea și fiabilitatea Evitesta, există și unele negative.

Nu toate femeile, fără excepție, au fost mulțumite de experiența lor în utilizarea acestor produse de testare, dar multe comentarii negative nu au indicat dacă au fost respectate regulile de utilizare, dacă termenul de valabilitate și starea ambalajului nu au fost încălcate, așa cum rezultă din următoarele studii.

concluzie

Teste rapide la domiciliu - instrumente de diagnostic simple și accesibile pentru a recunoaște semnele unei noi vieți în corpul mamei încă din primele zile de dezvoltare.

Ca orice instrument de diagnosticare rapidă, Evitest are un anumit procent de inexactitate, dar marea majoritate a utilizatorilor consideră că este o metodă sigură și fiabilă de a obține încrederea deplină în indicațiile pozitive sau negative.

Scriu o recenzie, deci nu era necesar să cumperi un test! Am cumparat Evitest...

Scriu o recenzie, deci nu era necesar să cumperi un test! Evitest am cumpărat, nu numai că sunt vândute în farmacii har DEJA restante (29.05.2014g fabricat, termen l 2,5 ani, adică până la 01.29.2017, și a cumpărat 06.02.17), așa cum a arătat, în general, o bandă de abia - desenat și cu spații, așa că pe ambalajul în sine este încă scris pentru a utiliza ÎNAINTE: ianuarie, 2019, în cazul în care LOGICA. la farmacie, desigur, nu au returnat nimic, pentru că termenul nu i-a trecut încă. cum poate fi valabil până în ianuarie 2017 și în același timp până în 2019. Bineînțeles, el a arătat incorect, dar dacă banda a fost desenată în mod clar, nu aș acorda atenție termenului (pentru că noi credem că farmacia nu poate face comerț cu restanțe) și cred că nu ar fi fost o sarcină și aș fi luat medicamente cu sarcină nu este compatibil, ar trebui să aibă un avort cu toate consecințele care decurg din acesta. Așa că, Femei, plătiți atenție la termeni. Este o rușine că nu există un site oficial, China o face, aș fi scris-o acolo, dar toată lumea nu-i pasă.

Toate recenziile pentru scrierea unei recenzii, astfel încât nu a fost necesar să cumpărați un test! Am cumparat Evitest...
nu de înaltă calitate

Bună, vrei să râzi. și eu testul evi a arătat 3 benzi.
o întârziere de mai mult de o săptămână, a făcut un test EVI pe acesta 3 STRIPS, într-o zi mortă, [. ]

Test de sarcină Evitest - instrucțiuni și recenzii reale

Testele precise, rapide și compacte pentru determinarea sarcinii sunt folosite de femei din întreaga lume. Testul de sarcină Evitest - liderul în popularitatea și acuratețea rezultatului. Acești indicatori au câștigat încredere universală din cauza preciziei și disponibilității germane.

Testele rapide Evitest sunt certificate și disponibile la fiecare farmacie. Acestea sunt eliberate fără prescripție medicală.

HELM Pharmaceuticals Gmbh a dezvoltat mai multe tipuri de teste pentru diagnosticarea sarcinii. Care dintre ele să alegeți? Cum să le folosiți? Cât costă? Care este diferența? Răspunsuri - în articol.

descriere

Testul de sarcină Evitest este un instrument special pentru diagnosticul imunocromatografic al sarcinii timpurii. Ea are forma unei benzi de unică folosință cu un strat de indicator chimic sau sub forma unei capsule din plastic cu cartușe.

Indicatorul răspunde la prezența gonadotropinei corionice umane (hCG) în urină. Sensibilitatea testului este de 20 mIU / ml. Acesta este motivul pentru care testele rapide ne permit să determinăm sarcina chiar și pentru o perioadă atât de scurtă ca 5-10 zile.

Normele hCG

Gonadotropina gonionară este un hormon care secretă placenta din primele zile de sarcină, adică din momentul în care embrionul se atașează la peretele uterului (de regulă se produce la a 5-a zi după concepție).

HCG începe să iasă din primele ore de sarcină și continuă să fie sintetizat pe toată perioada de gestație.

Valoarea maximă a hCG este stabilită în perioada a 7-a până în a unsprezecea săptămână de sarcină. În această perioadă, indicele hormonal crește de câteva mii de ori. Apoi, nivelul hormonului scade treptat.

Prezența hCG la urină la bărbați și la femeile care nu sunt însărcinate indică prezența unei tumori producătoare de hormoni.

Nivelurile scăzute de hCG la femeile gravide indică:

 • vârsta gestațională defectuoasă;
 • sarcina ectopică;
 • dezvoltarea înghețată a fătului.

Tabelul "Normele hCG pentru femeile însărcinate"

instrucție

Testarea rapidă selectată corect - cheia pentru un rezultat obiectiv. Achiziționați numai Evitest, a cărui sensibilitate coincide cu nivelul hCG. În caz contrar, rezultatul va fi neinformativ.

Benzi de testare pentru determinarea sarcinii lucrează pe principiul hârtiei de turnătorie: atunci când vine în contact cu un reactiv (în acest caz, cu urină), indicatorul se schimbă în culoare. Pentru rezultatul cel mai precis, trebuie să urmați cu strictețe instrucțiunile care sunt incluse în pachet.

Instrucțiuni generale pentru benzi de test ale companiei Evitest:

 • pentru a colecta porțiunea de dimineață a urinei (în acest moment al zilei nivelul de hCG este cel mai înalt) într-un vas de sticlă sau plastic;
 • Deschideți cu grijă pachetul și scoateți banda de testare.
 • efectuați un test rapid în urină până la nivelul specificat timp de 5-10 secunde;
 • efectuați testul și puneți-l pe o suprafață uscată, curată și impermeabilă (de exemplu, pe marginea unui borcan sau ceașcă);
 • urmăriți rezultatul după 5 minute, dar nu mai târziu de 10 minute.

Instrucțiuni generale pentru casetele de testare Evitest:

 • pentru colectarea urinei de dimineață în vase din sticlă sau din plastic (uneori, containerul este inclus în kitul de testare rapidă);
 • Deschideți cu grijă pachetul și luați testul casetei;
 • folosind o pipetă pentru a colecta câteva picături de urină și a le arunca în fereastra casetei;
 • urmăriți rezultatul după 5 minute, dar nu mai târziu de 10 minute.

Instrucțiuni generale pentru încercarea midstream (teste rapide cu jet de cerneală), firma Evitest:

 • Deschideți cu atenție pachetul și obțineți testul cu jet de cerneală;
 • scoateți capacul de protecție și, ținând mânerul, înlocuiți un flux de urină (puteți, de asemenea, să colectați urină într-un recipient și să lăsați testul în el timp de 5-10 secunde);
 • încercați testul și puneți-l pe o suprafață plană orizontală;
 • urmăriți rezultatul după 5 minute, dar nu mai târziu de 10 minute.

Cum se efectuează testul rapid: după contactul cu urina indicatorului apare fluidul care se mișcă încet, care umple spațiul cu reactivul. După ora specificată, pe indicator vor apărea o oadă sau două dungi roșii închise sau bordoase.

Ce va spune fâșiile din test

Foarte adesea pe forum se întreabă cum să "decodeze" fâșiile pe testul rapid. Am atașat toate variațiile rezultatelor:

 1. O bandă întunecată. Acesta este un test de sarcină negativ.
 2. Două dungi întunecate. Acesta este un test de sarcină pozitiv.
 3. O bandă este întunecată, iar a doua este palidă. Este un indicator al sarcinii timpurii, al sarcinii ectopice sau al unei tumori producătoare de hormoni. În astfel de cazuri, se recomandă repetarea testului după 2 zile și consultați un medic.
 4. Nu există o singură bandă. Aceasta înseamnă că testul nu este potrivit pentru utilizare sau a fost aplicat incorect. Cauzele posibile ale unei reacții incorecte: data de expirare a fost expirată, ambalajul ermetic a fost deteriorat, urina nu a ajuns pe indicator.

Rezultatul negativ negativ - testul arată absența sarcinii, deși femeia este însărcinată.

Rezultatul fals pozitiv - testul arată prezența sarcinii, dar femeia nu este însărcinată.

Note speciale

Citiți cu atenție lista de precauții:

 • ambalajul ermetic trebuie deschis doar imediat înainte de testare;
 • în cazul în care integritatea ambalajului sigilat este afectată, testul nu este recomandat a fi utilizat pentru a evita un rezultat incorect;
 • benzi de testare și casete pot fi utilizate o singură dată;
 • nu folosiți testul după data de expirare;
 • notați timpul exact specificat în instrucțiuni;
 • nu supraîncălziți testul în timpul rezultatului;
 • testul este destinat exclusiv utilizării externe;
 • nu consumați mult lichid (și medicamente diuretice) în noaptea dinaintea testului, pentru a nu distorsiona rezultatul.

În primele zile de întârziere a menstruației în prezența sarcinii, a doua bandă, ca regulă, pare mai slabă și mai lentă.

Care sunt testele de sarcină

Atunci când alegeți un test de sarcină Evitest, este necesar să se ia în considerare faptul că sensibilitatea acestora variază de la 10 la 25 sau mai mult mIU / ml. Aceasta înseamnă că, cu cât este mai scurtă perioada de gestație, cu atât este mai puțin sensibilă testul. Dimpotrivă, cu cât este mai lungă perioada, cu atât este mai mare sensibilitatea testului.

Luați în considerare toate tipurile de produse de teste rapide Evitest.

Evită unul

Testul cel mai ușor și mai accesibil din prima generație, sub formă de banderolă. Face parte din testele rapide submersibile. Este aleasă pentru diagnosticarea sarcinii timpurii în primele zile ale ciclului de întârziere.

Evitest Plus

Testarea rapidă a primei generații. În aparență și în scop similar celui din Evitest One. Kitul include două benzi de testare. Prima bandă trebuie utilizată în prima zi a întârzierii, iar după câteva zile, fixați rezultatul cu cel de-al doilea.

Evită dovada

Testul rapid al tabletei sau casetei pentru a doua generație. Kitul include o pipetă specială. Un tip mai precis de testare.

Evitest Perfect

Tipul de încercare Jet (midstream) a treia generație. Cel mai scump din întreaga serie Evitest. Pot fi folosite în orice moment al zilei. Nu necesită colectarea de urină într-un recipient separat.

Evitest Supreme

Testul cu jet de cerneală pentru a treia generație. Are un design elegant și o sensibilitate ridicată.

În 1998, a fost efectuată o analiză a rezultatelor testelor de sarcină rapide. Sa constatat că testele efectuate la domiciliu de către persoanele cu experiență nu au fost diferite în ceea ce privește rezultatele obținute în urma examinărilor de laborator (valoarea medie a preciziei a fost de 97,4%). Rezultatele consumatorilor obișnuiți au fost mult mai mici (cu precizie de 75%). Acest lucru sugerează că multe soții pur și simplu nu respectă instrucțiunile din manual.

În funcție de tipul de test rapid, prețul lor fluctuează (datele pentru 24 octombrie 2015 sunt prezentate mai jos):

Evitest One - 76-93 ruble;

Evitest Plus - 157-191 ruble;

Evitest Proof - 212-281 ruble;

Evitest Perfect - 280-309 ruble;

Evitest Supreme - 345-427 ruble.

Prețurile pentru produsele Evitest din zona dvs. pot diferi de prețul afișat în acest articol.

opinii

În ultimii doi ani, produsele Evitest au devenit din ce în ce mai eșuate. Multe fete s-au plâns de rezultate false și negative false. Dar majoritatea consumatorilor preferă această firmă.

Câteva recenzii despre Evitest.

Natalia, Noginsk (Rusia).

De câțiva ani am fost prieten cu testele Evitest. În farmaciile noastre, prețul Evitest One variază de la 50 de ruble. Mi se pare foarte ieftin.

Am cumparat intotdeauna exact unul, deoarece sunt usor de folosit si fara "clopote si fluiere" inutile. El a colectat urina, a scufundat testul, a ținut-o timp de 5 secunde, apoi a așteptat încă 5 minute și rezultatul a fost gata! Totul este întotdeauna clar!

Povestea mea este...

În 2011, testul mi-a arătat prima sarcină. A fost o veste bună pentru soțul meu și pentru mine.

Un an mai târziu am decis să avem un al doilea copil. Dar nu am putut rămâne însărcinată pentru mult timp. Orice întârziere a fost considerată o sarcină, dar testul a arătat cu încăpățânare o dungă. Deci a trecut aproape un an și jumătate.

Și acum, în ajunul noului an, am început să amâne. Am cumparat Evitest si nu speram nimic. Dar, pe 31 decembrie dimineața, testul a arătat cele două benzi costisitoare. Bucuria noastră nu cunoștea limite.

Niciodată testul nu a dezamăgit! Vă recomandăm!

Natalia, Vladivostok (Rusia).

Evitest ma pacalit! Odată am început o întârziere pe care eu și soțul meu am așteptat-o. Am fugit la farmacie pentru test. A cumpărat Evitest și a testa altă companie.

Evitest a arătat o bandă strălucitoare, iar cea de-a doua - roz pal. Aceasta este cunoscută ca un indicator al sarcinii. Al doilea test a arătat un rezultat negativ. Înainte de asta, nu am avut nici o îndoială cu privire la calitatea lui Evitest și i-am spus vestea bună soțului meu. Era la lucru. Pe drum spre casă, a cumpărat mai multe teste.

În dimineața am verificat rezultatul. Din nou, Evitest a arătat o bandă roz pal, iar restul testelor au arătat un rezultat negativ. Și în seara zilei aceleași am mers lunar. Cum de a crede apoi producătorul?

Alice, Moscova (Rusia).

Acea perioadă în viața mea a venit când am decis să-mi iau un copil. În procesul de planificare, am încercat multe teste de sarcină diferite. Îți voi spune impresiile mele despre Evitest.

Deoarece acesta este cel mai popular producător, l-am cumpărat. Cu toate acestea, în instrucțiuni, în opinia mea, a existat un defect. Se spune că rezultatul va fi vizibil în 5-10 minute. Am așteptat 15-20 de minute pentru a vedea a doua fâșie. M-am confundat puțin, dar nu am încetat să folosesc aceste teste.

Mai presus de toate, am fost descurajat de o bandă fantomă care a apărut și a dispărut la momente diferite (pe un test a apărut după 5 minute, iar pe al doilea după 10). La început, am crezut că a doua bară arată sarcina. Și multe fete neexperimentate se gândesc la fel de bine.

După ce am scos pe Internet, am aflat că este o căsnicie a producătorului. Aceasta nu indică nicio sarcină. Așa că fii atent. Și verificați rezultatele diferiților producători de teste rapide.

Cum se face un test de sarcină. Spune ginecologului.

Vizualizare video a testului Evitest Plus. Reacția consumatorilor

Opinii despre testele de sarcina Evitest

Produse de sănătate - Recenzii ale testelor de sarcină Evitest

opinii

Testele de sarcină Evitest

Din nefericire am apărut, părea fals, după cum am arătat două fâșii, eram deja în cerul al șaptelea, dar după câteva zile am verificat din nou, dar de către o altă companie și a arătat una. Apoi am cumpărat încă o dată Evitest și din nou două benzi, atunci m-am dus la doctor...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2087

Testele de sarcină Evitest

eșuat, adesea defect

Iar acest Evitest nu mi-a arătat o singură bandă! Am cumpărat un pachet de 2 benzi de testare, am făcut ambele teste și am făcut totul conform instrucțiunilor, dar nu a apărut nici banda de test, nici controlul. Am inceput sa aflu pe Internet ce ar putea fi conectat - sa dovedit...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2294

Testele de sarcină Evitest

eșuat, deteriorarea calității, deseori defectă

Am folosit întotdeauna acest test înainte. Dar în ultimele șase luni, am avut câteva greșeli cu acest test și chiar și de 2 ori am cumpărat un pachet defect, nu au existat benzi de testare! A ajuns până la punctul în care, când am rămas însărcinată...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări totale: 2367

Testele de sarcină Evitest

Cu câțiva ani în urmă, ginecologii au avut încredere în rezultatele unor astfel de teste, dar acum ei spun din ce în ce mai mult că aceste metode de verificare a sarcinii nu sunt la fel de exacte precum au crezut anterior. Și am fost convins de asta din experiența mea. Când soțul meu și cu mine am decis să avem un copil și am încetat să ne protejăm...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2027

Testele de sarcină Evitest

Testul dezgustător, de două ori a luat testul cu jet de cerneală și de ambele variante de repetare a testului, testul nu este ieftin, toate fierte și nu sunt bune!

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2272

Testele de sarcină Evitest

Nu există în fiecare farmacie, să te lase jos

Am citit despre Evitest pe forumuri și, bineînțeles, cu o întârziere (copilul a fost planificat de aproape o jumătate de an) m-am dus și am cumpărat dublu la o dată, cu siguranță. Ambele teste (a doua a doua dimineață) au arătat doar o bandă de control. Nu exista nici un indiciu al celui de-al doilea. Lunar,...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2095

Testele de sarcină Evitest

Am cumpărat de două ori și de două ori un nonsens. Odată ce nu exista nici o singură bandă - nici măcar controlul, a doua oară când banda de control curgea într-o pată. Brad unii. Fic știe cât de mult și calitatea este ca a unui bănuț.

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2320

Testele de sarcină Evitest

nu a arătat existența sarcinii, nu a reușit

Din cauza Evitestului fals negativ, am încetat să mai beau Duphaston, așa că mi-a încetat sarcina mult așteptată. Nu cred nici un feedback pozitiv despre Evitesta și nu o voi recomanda nimănui.

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2279

Testele de sarcină Evitest

nu există fiecare farmacie, nu a arătat sarcina existentă, nu a reușit, deteriorarea, de multe ori sconce

Sunt total dezacord cu Yana1800! Evitest - este adesea confundat. Doar ieri, sora mea a făcut Evitest - mințit, arătând o bandă. În această dimineață am rechetat pe trei Frauteste (pe tabletă...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2025

Testele de sarcină Evitest

nu a arătat existența sarcinii, adesea defectuoasă

În a șaptea zi de întârziere, Evitest nu mi-a arătat o sarcină existentă. Nici măcar o sugestie. Numai controlul. A doua zi, am făcut două teste ale altor companii (diferite) - două dungi strălucitoare pe fiecare. Aici este feedback-ul meu despre Evitest, bazat pe...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2195

 • în primul rând
 • "
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • "
 • ultimul

căutare

nsotz.com - Site independent de revizuire.

Comentariile și comentariile lăsate de vizitatorii site-ului sunt opiniile personale ale autorilor acestora.

Feedback despre Pregnancy Tests Evitest

Vizitatorul
09 august 2013 la 23:03

Teste de sensibilitate diferite sunt oferite, începând cu prima zi a ciclului până la câteva săptămâni după concepția intenționată, dar testele de sarcină Evitest nu sunt ieftine, doar o bandă este în pachet cu teste sensibile și pentru a repara rezultatul pe care trebuie să-l cumperi al doilea, acesta este deja cinci sute de ruble.

Vă sfătuiesc să achiziționați numai teste sensibile, atunci când este important să cunoașteți rezultatul cât mai curând posibil. Testele de sensibilitate obișnuită sunt mai ieftine.

Evitest /

Evitest testul de sarcină este un test rapid pentru diagnosticarea sarcinii în stadiile incipiente.

Sursa: http://puziko.net/testy/t-info/evitest.html Puziko.Net © Totul despre sarcină și naștere

test de înaltă sensibilitate, care este de 20mME / ml; test de precizie de mai mult de 99%; posibilitatea diagnosticării din prima zi de menstruație; posibilitatea de utilizare în orice loc, în orice moment al zilei; obținând rezultate în 3-5 minute; prezența a 4 tipuri de teste pentru determinarea sarcinii la domiciliu; utilizarea în producția de materiale de înaltă calitate, sterilitate, testarea în fiecare etapă de producție.

Sursa: http://puziko.net/testy/t-info/evitest.html Puziko.Net © Totul despre sarcină și naștere

Nu m-am mințit.

Test accesibil, adevărat și celebru

Test de sarcină Evitesta am cumpărat de două ori în viața mea, și a petrecut trei. Trei benzi descrise cu o bandă au fost aruncate în coșul de gunoi și o bandă descrisă nu se află în cutie. Este necesar să găsim și să sfotăm.

Îmi amintesc cutia roz în care sunt ambalate benzile de testare Evitest. Ouch! Benzi de test sunt ambalate mult mai reci! Într-un pachet opac cu imagini. Și un sentiment de satisfacție profundă când Eviteste a arătat că nu eram însărcinată. După ce Eviteste a arătat că nu eram însărcinată, nu am dat naștere. Probabil, adevărul a fost demonstrat de benzi de testare Evitest.

Vreau să sfătuiesc sfaturi utile cu privire la aplicarea Evitesta. Cu toții ne întrebăm unde să scriem, pentru ca mai târziu să dăm Evitesta. În feluri de mâncare se pare că nekomilfo. De obicei, am pus o sticlă de plastic, și-am tăiat peruci aproape până la fund. Deci se dovedește un rezervor convenabil pentru urină.

PS: Am crezut că cutia era roză și era cam violet 0_0

spunând adevărul

Un rezultat rău este, de asemenea, un rezultat.

Este ceva de apreciat!

Originalul nu va fi - testul este popular, iar această popularitate este ușor de explicat: accesibilă și inspiră încrederea prin faptul că "nu pentru 10 ruble" și "nu doar o geantă, ci o cutie" (pentru care cumpărătorul, desigur, plătește). De câte ori am observat în farmacii, cum sunt cuvintele fetelor / femeilor "Și dați-mi ceva nu prea scump, ci un test normal de sarcină", ​​au spus farmaciștii "EVITEST".

Folosit "EVITEST" și în mod repetat. Când nu a existat o sarcină, el nu a declarat-o în consecință. Atunci când prima și singura sarcină a avut loc în mod neașteptat, el a identificat-o, dar nu imediat, așa că nu este atât de sensibil. Mai multe despre acest :)

Nu am avut un rezultat pozitiv în prima zi de întârziere - un bar, deși am fost 200% sigură că am fost "în poziție", pentru că atunci când corpul funcționează bine ca un ceas bun, orice schimbare / abatere în ritmul fiziologic al sistemului feminin va părea suspicios. Poate că eu sunt atât de special (deși cu fond hormonal, exact ca sănătatea femeilor totul este bine, ce atunci, ce acum), dar declarația producătorului despre "prima zi" cu privire la situația mea este de.

În cea de-a treia zi a întârzierii, o "hatch" era abia vizibilă pentru cea de-a doua fâșie - o persoană obișnuită cu deficiențe de vedere ar fi putut vedea cu greu un astfel de lucru în lumină și el nu ar vedea deloc o insuficiență vizuală. Și abia în ziua a 4-a, 1 august 2008, am fost în sfârșit convins de ipotezele mele despre viitorul maternității și m-am dus îndrăzneț să mă înregistrez în clinica antenatală :) Aceste două teste memorabile sunt încă păstrate: una cu o a doua bandă abia vizibilă, al doilea - în mod specific dungat.

Testul de prețuri este disponibil: "EVITEST One"

55 de ruble (în farmacii sociale și chiar mai puțin), "EVITEST Plus"

80 de ruble. În plus, există un test pentru determinarea ovulației "EVIPLAN Comfort" (EVIPLAN) din serie.

350-400 de ruble - pentru planificare specială, o să sugerez lucrurile necesare, dar niciodată nu aveam nevoie. În orice farmacie teste similare disponibile. În supermarket-uri, cum ar fi "SoseDDushki", de asemenea, vinde. Pentru mine, în toate cazurile, opțiunea "EVITEST Plus" (2 teste într-o singură cutie) a fost acceptabilă: pentru o mai mare persuasivitate ca rezultat, bine, ca să nu mai fugi în jurul cumpărării din nou - o dată, cred că,

Și, bineînțeles, atunci când cumperi un test, o recomandare importantă este să întrebi despre data expirării, pentru a nu obține un rezultat fals și a avea o antipatie nesemnificativă față de producător.

În general, testul "EVITEST" ca test este normal! În masele largi este apreciat și, prin urmare, există un motiv!