Cum diferă un carucior de transformare de un cărucior 2 în 1?

Îmi amintesc când am ales ce scaun cu rotile să cumpărăm, eram teribil de confuzi în gama oferită de piață. Dacă totul era clar cu cărucioare, bastoane și cărucioare pentru nou-născuți, nu am învățat imediat cum să distingem cărucioarele de transformare de sistemele 2 în 1.

Atât transformatoarele, cât și vagoanele "Două în una" sunt tipuri universale de cărucioare. Aceasta înseamnă că pot fi folosite de la nașterea copilului, când el se poate culca doar până la trei ani. După trei ani, atât copilul, cât și părinții, de regulă, știu deja cum să procedeze fără ataș.

Care este diferența dintre un transformator și un sistem 2 în 1?

Răspunsul este foarte simplu și se află la suprafață, și anume în titlu.

Căruciorul de transformare își atinge versatilitatea prin transformare.

Există 2 tipuri de transformatoare:

- cu o transformare minimă - atunci când pentru a întoarce căruciorul dintr-o "plimbare" într-un vehicul pentru nou-născuți, trebuie doar să întindeți spatele orizontal și să puneți un transportor de plicuri deasupra (plicul este moale, nu are blocuri și fixări mai jos)

- cu o transformare mai complexă - atunci când trebuie să mutați locul de dormit:

Rețineți că partea superioară a căruciorului este îndepărtată, dar ea este singură! Ea se transformă mai întâi într-un loc de dormit pentru un copil și apoi într-o variantă de mers pe jos.

Situația este cu totul diferită de sistemele (2 în 1 și 3 în 1).

Cărucioarele 2 în 1 sunt aranjate diferit. Pentru a transforma un astfel de cărucior universal dintr-un cărucior de copil într-un cărucior de mers pe jos, este suficient să scoateți complet suportul și să puneți și o unitate de mers pe șasiu. Sau invers - scoatem (complet!) Blocul de mers pe jos, scoateți-l în lateral și fixați suportul.

Cărucioarele 3 în 1 nu au două blocuri, dar trei: un leagăn, un bloc de mers pe jos și un scaun de transport auto.

Cum să distingi un transportor de transport dintr-un cărucior pentru nou-născuți?

Foarte adesea, cărucioarele de transformare sunt făcute atât de îngrijorător încât poate fi dificil să le distingi de leagănele simple (cărucioare de dormit pentru nou-născuți).

În stânga în fotografie se află căruciorul bej obișnuit, leagănul, din dreapta, căruciorul transformator (cu o capotă carouri). În varianta de realizare, atunci când transformatorul este pliat într-un loc de dormit, este foarte asemănător cu un cărucior bej. Cu toate acestea, căruciorul bej nu se desface, dar cel cu capota carouri se desfășoară și se transformă într-o "plimbare".

Dacă vă uitați atent la fotografii, veți vedea pe partea laterală a căruciorului cărucior liniile de "rupere" - acele locuri care suferă schimbări în timpul transformării dintr-o plimbare într-un loc de dormit.

Acum știi cum să distingi transformatoarele de la sistemele 2 în 1, 3 în 1 și de la scaunele cu rotile pentru lăzi pentru nou-născuți cu o privire asupra lor

Articole similare:

Comentariile dvs.:

Vă mulțumim pentru sfaturile dvs., am putut alege un cărucior de calitate și de încredere.

Am auzit de mai multe ori despre caruciorul de acces anexat. Ce puteți spune despre asta? Merită să cumpărați?

A cumpărat un cărucior sicma-line.a sa descompus doar pe o jumătate de ședință și ce să facă. Trageți maneta

Am decis să luăm 3 în 1, pentru mine este ideal dacă aveți nevoie de tot în kit. Au luat sportul polonez Anex, confortabil și confortabil, și leagănul, și plimbare, și scaun auto.

Vă mulțumesc foarte mult! Acum totul este clar!

Aș dori să știu ce fel de lutches să cumpere 3 în 1 sau 2 în 1

Îmi plac vagoanele poloneze, am o astfel de anexă, convenabilă pentru un copil și de înaltă calitate, m-am gândit mai întâi să cumpăr o plimbare separat, dar în acest transport este încredințată și compactă.

Unde am cumpărat noul lor model cu un an în urmă, sunt încântat de asta.

Și am vrut să luăm transformatorul polonez, dar doar pentru că nu iau pe cei grei. Au luat de asemenea polonez, dar 3in1. Acolo imediat și scaunul de mașină, bine, îmi place că 3 în 1 mai ca.

Vreau, de asemenea, să menționez că cărucioarele 3 în 1 sau 2 în 1 (așa-numitele cărucioare de bloc) sunt mai ușoare în greutate decât transformatoarele. Acest lucru este important dacă locuiți la etajul 5 fără un lift))).

Și care este sensul scaunului auto?
Leaganul din 2 în 1 poate fi folosit ca purtător de mașini de la naștere?

Julia, într-un cărucior de 3 în 1, vine cu un scaun de mașină, care poate fi fixat în mașină în timpul mișcării, și apoi - fără a scoate copilul din scaunul mașinii - să ia purtătorul împreună cu copilul și să-l instaleze pe șasiu. Acest lucru este foarte convenabil dacă mergeți la magazin - copilul nu se trezește, deoarece nu îl schimbați, dar scoateți-l din mașină direct de pe scaunul auto.

Dacă vorbim despre scaune cu rotile pentru nou-născuți (în comun, numele lor sunt leagăne), în unele cazuri leagănele au atașamente la mașină (nu toate companiile trebuie să știe despre această opțiune). Copilul este fixat cu bretele în interiorul leagănului, iar leagănul este atașat de masina de-a lungul scaunului (acest lucru necesită mai mult spațiu decât transportul, unul și jumătate până la două scaune pentru adulți din spate). Au un leagan cu o astfel de funcție este, de asemenea, convenabil, de acord.

După cum înțeleg, transportul este mai sigur pentru nou-născuți, deoarece are înalte "urechi" în jurul capului copilului, care protejează bebelușul în timpul loviturilor laterale. De asemenea, purtătorul trebuie să fie poziționat înapoi (copilul se uită înapoi), astfel încât, în timpul frânării bruște sau a unei coliziuni frontale, se exclude "capul" capului, care este periculos pentru vertebrele cervicale fragile.

Dar este mai confortabil pentru copilul din leagăn, este mai convenabil și mai util să stați pe spatele copilului pe spate (puteți să păstrați nou-născutul în maxim 40 de minute în transportatorul auto, apoi să faceți o pauză).

În general, transportul unui copil într-o mașină reprezintă întotdeauna un compromis între siguranță și confort.

Aici se află în special automobile peg-peregula kula.
prezentată printre cărucioarele clasice.
Nu este 2 din 1 chtoli unul?
așa că după ce toată leagănul ei este îndepărtat.

2 în 1 și clasic - sunt diferite cărucioare chtoli?
nu a înțeles.

Nicho nu a înțeles, da, cărucioare 2 în 1 și clasic - acestea sunt cărucioare diferite. Leaganul clasic este atunci când un șasiu și un leagăn. Leaganul este scos din șasiu pentru a fi ușor de transportat, dar nu există nimic mai mult în kit. Cărucior 2 în 1 - atunci când un bloc de mers pe jos este de asemenea inclus în kitul de pe același șasiu.

N-am înțeles nimic.
3 în 1 - acestea sunt trei elemente separate care sunt la rândul lor montate pe șasiu?
și tranformatorul este un lucru pe șasiu?
de ce apoi autolyulki vândut separat, în cazul în care se dovedește că toate cărucioarele vin cu leagăne detașabile ??

Nimic nu a înțeles, ați înțeles corect. 3 în 1 este atunci când trei unități detașabile (un suport, un loc de agrement și un suport auto) sunt montate pe un șasiu. Au ieșit din leagăn, l-au scos, au scos-o la mansardă și au pus un bloc de mers pe jos în locul lui. Un transformator este un modul care vă servește de la naștere la 3 ani. Este transformat dintr-un leagăn într-o plimbare prin transformare (se desfășoară, spatele și treptele sunt extinse).
Scaunul auto care transporta transformatorul, de regulă, nu este furnizat.

Înțeleg corect că există fie cărucioare transformatoare, fie 3 în 1? și anume Transformatoare 3 în 1 nu se întâmplă?

afaceri

medicină

sportiv

tehnologiei

pasiune

 • Parenting
  • Parenting
  • știri
  • Articole
  • lădiță
  • Sondaje
  • Link-uri către articole utile
  • cărți
  • Resurse utile
  • Catalog de produse pentru copii
  • Haine pentru copii
  • Cărucioare pentru copii
  • Monitoare pentru copii
 • Cărucioare pentru copii

Categorii

Odată cu apariția copilului în casă, părinții se confruntă cu multe îngrijiri plăcute, dintre care una este cumpărarea unui cărucior pentru copii. Recent, modele universale cu un set de mai multe funcții care le permit să fie utilizate de mai mulți ani sunt foarte populare: transformatoarele de cărucioare pentru copii și așa-numitele căruțe 3 în 1.

Mulți oameni cred în mod eronat că acestea sunt variante ale numelui aceluiași tip de construcție. De fapt, un transformator și 3 în 1 sunt modele absolut diferite. Să analizăm în detaliu dispozitivul lor și să găsim principalele diferențe.

Cărucior pentru transformator

Echipamentul standard pentru o astfel de cărucior include:

 • cărucior;
 • plic de transport;
 • sac cu mâner;
 • plasă de țânțari;
 • haina de ploaie;
 • coș de alimente.

Avantajul acestui model este capacitatea de a regla poziția spatelui și de a regla lungimea în funcție de înălțimea copilului. Sunt folosite cărucioare pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 6 luni, cu un plic, care poate servi drept pat. Transformatorul căruciorului este, de obicei, echipat cu o capotă detașabilă și un mâner înclinat, care permite stivuirea copilului, cu care se confruntă atât cu mama, cât și cu direcția de mișcare. În unele modele, este prevăzută ajustarea înălțimii mânerului sau a cadrului.

Roțile gonflabile ale transformatorului sunt echipate cu un mecanism pivotant care vă permite să mergeți în orice vreme pe un teren dificil, inclusiv pe treptele scărilor. Cadrul său este realizat din material plastic durabil și este ușor pliat la o dimensiune compactă.

Datorită designului complex, carul de transformare are o greutate impresionantă (16-18 kg). Nu este la fel de rezistent la umezeală și căldură ca modelele cu cadru solid, însă este mai economic și poate fi utilizat până când copilul atinge vârsta de 4 ani.

Cărucior 3 în 1

Se bazează pe un cadru robust, care, dacă se dorește, instalează o unitate de mers pe jos, un suport sau un scaun de mașină. Înlocuirea unei unități cu alta este rapidă și nu provoacă complicații. Astfel, în loc de un cărucior, există trei modele diferite care vor rezolva problema transportului unui copil de la nașterea sa la 4 ani. Cărucioarele pentru copii 3 în 1 includ, de obicei, următorul set:

 • blocul de mers pe jos;
 • leagăn pentru nou-născut;
 • scaun auto;
 • sac cu mâner;
 • coș de alimente;
 • haina de ploaie;
 • plasă de țânțari;
 • pe un leagăn sau pe un bloc de mers pe jos.

Acest cărucior este destul de spațios, astfel încât, la fel ca în leagăn și în unitatea de mers pe jos, copilul, învelit într-o pătură caldă sau într-o salopetă, se simte confortabil chiar și în timpul iernii. Greutatea structurii în colecție este de 10-15 kg, este manevrabilă, versiunea de mers pe jos are o poziție înaltă și poate trece cu ușurință prin noroi sau zăpadă adâncă.

Din păcate, unitatea de mers pe jos, montată pe șasiu, are o greutate impresionantă și nu se pliază, ceea ce cauzează dificultăți în mișcarea în transportul public.

Diferențele unui carucior 3 în 1 de la un transformator de transport

Acum, că am studiat în detaliu dispozitivul scaunelor rulante universale pentru copii, există mai multe diferențe principale între ele:

 • Căruța transformatoare își schimbă aspectul prin transformarea corpului.
 • Căruciorul 3 în 1 se transformă după îndepărtarea unei unități de la șasiu și instalarea altui.
 • Corpul transformatorului este alcătuit din mai multe module și există linii vizibile de articulare a pieselor pe acesta.
 • Transformatorul este de câteva kilograme mai greu decât un cărucior de 3 în 1.
 • Pentru a stoca căruciorul 3 în 1 în apartament va necesita mult mai mult spațiu decât pentru transformator.
 • Căruciorul 3 în 1 este prevăzut cu un scaun pentru copii, care asigură transportul în siguranță a copilului în mașină.

Alegerea între un transport de transport și opțiunea 3 în 1, părinții ar trebui să analizeze toate calitățile lor, să se gândească la condițiile de utilizare și depozitare, să acorde atenție fiabilității designului și calității materialelor utilizate și numai după ce au luat decizia finală.

3 în 1 cărucior pentru copii - cum să alegeți prin design, pe trei roți sau pe patru roți, după descriere și cost

Pregătindu-se pentru nașterea unui copil, părinții cumpără o mulțime de lucruri utile. Una dintre ele - o cărucior 3 în 1 este o opțiune ieftină și practică pentru a obține tot ce aveți nevoie pentru a vă deplasa cu un nou-născut. Dacă decideți să cumpărați o astfel de opțiune, vă veți mântui mult timp de la a vă gândi cum să faceți o plimbare cu copilul dvs. în orice moment al anului pentru cel puțin 2 ani și cum să vă asigurați siguranța în mașină.

Ce este un cărucior 3 în 1

Dintre toate tipurile de cărucioare opțiunea "3 în 1" este cea mai versatilă. Se compune din trei elemente: un leagăn, scaune pentru plimbări și scaune auto. Leaganul este necesar în primele luni de viață, în timp ce bebelușul se poate culca doar în jos. Când învață să se așeze, leagănul este înlăturat și în locul lui este instalat un bloc de mers pe jos. Scaunul auto rezolvă problema transportului copilului în mașină și elimină necesitatea de a cumpăra separat, ceea ce este foarte profitabil din partea financiară.

Cele mai populare cărucioare din 3 în 1

Există mulți producători de cărucioare pentru copii. Cea mai populară ofertă de produse de înaltă calitate, care vor oferi un confort complet în timpul utilizării atât mamei cât și bebelușului. Aceasta este o bună absorbție a șocurilor, permeabilitate ridicată, echipament bogat. Majoritatea producătorilor, care ocupă primele locuri în vânzări - firme europene.

Tutis zippy

Carucioarele de înaltă pentru nou-născuții 3 în 1 sunt fabricate de compania lituaniană Tutis zippi. Oferă produse versatilate la un preț accesibil:

 • model: Tutis Zippy;
 • preț: 26050 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, 4 roți, pivotare față, cu blocare, există o reglare a spătarului de pe suport și unitatea de mers pe jos;
 • Pluses: blocul este setat de către fața / înapoi;
 • contra: nu a fost detectat.

O altă varietate este mai scumpă. Oferă un număr mai mare de accesorii necesare:

 • model: Tutis Zippy Nou;
 • pret: 28.250 p.;
 • Caracteristici: mecanism de pliere - cartelă, roți față, roată, încuietoare, greutate șasiu 8, 9 kg;
 • Pluses: există o haină de ploaie, o plasă de țânțari, o umbra de soare, o căpită pe picioare, o pungă;
 • contra: nu a fost detectat.

Adamex

Produsele producătorului polonez Adamex se disting prin stilul lor modern. Cărucioarele acestei companii sunt ieftine, dar designul lor este bine gândit:

 • model: Adamex Aspena;
 • preț: 22292 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, centuri de siguranță în cinci puncte, 4 roți gonflabile, coș de cumpărături, lățimea șasiului - 60 cm;
 • Pro: ușor de gestionat;
 • contra: roțile din față sunt prost fixate.

Designul frumos și elegant diferă de un alt produs de la Adamex. Căruciorul depășește cu ușurință obstacolele de pe șosea:

 • model: Adamex Barletta;
 • preț: 23370 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, centuri de siguranță cu cinci puncte, amortizare cu arc, coș de cumpărături;
 • Pro: ușor de gestionat;
 • contra: nu a fost detectat.

Aceste cărucioare poloneze au fost proiectate cu ajutorul experților din Elveția. Ele costau mult mai scumpe:

 • Nume model: Anex Sport;
 • pret: 45.890 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, amortizare cu arc, roți gonflabile, greutate cu leagăn 11,9 kg, relocare bloc;
 • Pluses: set complet;
 • Contra: nici o poziție de ședere în partea din spate a blocului de mers pe jos.

O altă opțiune din partea acestui producător este acoperirea originală diferită a pieilor artificiale. Jantele mari oferă confort în utilizare pe orice drum:

 • model: Anex Cross;
 • pret: 48890 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, roți gonflabile, amortizare cu arc;
 • Pluses: leagăn larg;
 • Contra: cadru slab.

Camarelo

Cărucioarele Camarelo sunt produse și în Polonia. Ei beneficiază de o garanție oficială:

 • Nume model: Camarelo Carmela;
 • preț: 25110 ruble;
 • Caracteristici: mecanism - carte, greutate 11 kg, centuri de siguranță în cinci puncte, roți gonflabile, glugă de înlocuire, coș de cumpărături, 5 poziții ale înălțimii mânerului;
 • pluses: blocurile se schimbă cu ușurință;
 • contra: frână strânsă.

Al doilea produs cel mai popular are o colorare neobișnuită. Nu este mai puțin convenabil decât cel precedent:

 • model: Camarelo Picasso;
 • pret: 27.200 ruble;
 • Caracteristici: mecanism - carte, 4 roți gonflabile, primăvară de absorbție a șocurilor, coș de cumpărături, greutate 12 kg, reglare mâner;
 • plusuri: un set complet de accesorii;
 • contra: nu a fost detectat.

Compania poloneză Alis produce cărucioare care sunt convenabile pentru utilizare în orice moment al anului. Toate produsele au o garanție de 6 luni:

 • model: Alis Berta;
 • pret: 15.900 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, 4 roți gonflabile, amortizare cu arc, greutate șasiu 9,5 kg, reglare mâner;
 • Pro: cost redus;
 • contra: nu a fost detectat.

Unul dintre cele mai recente tipuri de produse a fost dezvoltat destul de recent. Datorită costurilor reduse și a calității bune, a câștigat rapid popularitate:

 • Nume model: Alis Mateo;
 • pret: 17.900 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, greutate 12 kg, 4 roți gonflabile, amortizare pe arcuri,
 • plusuri: haine de ploaie, cap, vizor;
 • Contra: nici o modalitate de a spăla carcasa.

Produsele fiabile și convenabile pot fi achiziționate de la producătorul italian CAM. Costul lor ajunge la câteva zeci de mii de ruble:

 • Nume model: CAM Dinamico Fiori;
 • preț: 36520 p.;
 • caracteristici: mecanism - carte, 4 roți gonflabile, amortizare cu arc, coș de cumpărături, reglarea înălțimii mânerului și poziția spătarului,
 • Pro: există un parasolar, căptușeală, haina de ploaie;
 • contra: costuri ridicate.

Următoarea opțiune este ușoară și ușor de transportat. Este ideal pentru persoanele care călătoresc mult:

 • Nume model: CAM Dinamico Up;
 • Pret: 35.800 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, 4 roți, spate - gonflabil, amortizare cu arc, greutate șasiu 8 kg;
 • Pluses: este posibilă spălarea cutiei, foarte ușoară;
 • contra: costuri ridicate.

Esspero

Compania norvegiană Esspero produce produse de încredere. Costul ridicat este justificat de bună calitate:

 • modelul modelului: Esspero I-Nova;
 • Pret: 39.500 p.;
 • caracteristici: mecanism - carte, 4 roți, există un coș de cumpărături, reglarea spătarului;
 • Pluses: roți mari, care asigură performanțe ridicate;
 • contra: costuri ridicate.

Designul cu două culori al cărucioarelor din seria Magic atrage atenția asupra ei înșiși. Puteți alege acest produs în diferite combinații de culori:

 • Nume model: Esspero Magic;
 • Pret: 36.500 p.;
 • caracteristici: mecanism - carte, 4 roți, cu diametrul de 24-30 cm, sistem de amortizare - arcuri, coș de cumpărături;
 • Pluses: înălțimea treptei în blocul de mers pe jos este reglabilă;
 • contra: fără accesorii.

indigo

Produsele poloneze din Indigo sunt foarte diverse. Producătorul oferă o varietate de opțiuni pentru șasiu:

 • Nume model: Indigo Charlotte;
 • preț: 18600 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, 4 roți gonflabile, amortizare cu arc, reglarea spatelui pe ambele blocuri, un coș, o acoperă de ploaie, o căptușeală;
 • Pluses: schimbarea convenabilă a blocurilor;
 • Contra: coșul se scurge repede.

O altă variantă a produselor de la compania Indigo are o mare varietate de culori. Acesta oferă un set complet de tot ceea ce este necesar pentru mamă și copil:

 • Nume model: Indigo Color Collection;
 • pret: 24.300 ruble;
 • Caracteristici: 4 roți gonflabile, carcasă mecanică, capotă, arc de absorbție a șocurilor, greutate 13,3 kg, mâner reglabil, blocuri de spătar cu reglare;
 • Pluses: set complet de accesorii;
 • contra: nu a fost detectat.

Lonex

Lonex din Polonia furnizează 3 în 1 cărucioare pentru copii din întreaga lume. Ele sunt de bună calitate, care respectă standardele europene:

 • model: Lonex Comfort Prestige;
 • pret: 34.800 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, sistem de amortizare - arcuri, husa de tesatura, lățimea șasiului 60 cm;
 • plusuri: blocurile sunt rearanjate de către față / spate, un set complet de accesorii;
 • contra: nu a fost detectat.

O opțiune mai ieftină, dar nu mai puțin grijulie poate fi găsită în seria Bergamo. Căruciorul este echipat cu toate accesoriile necesare de la plase de țânțari la sac:

 • model: Lonex Bergamo;
 • pret: 21.800 p.;
 • Caracteristici: toate cele 13,5 kg, 4 roți gonflabile, mecanism - carte, amortizare centură, coș de cumpărături, mâner reglabil;
 • Pluses: pasul pe blocul de mers pe jos este reglabil, mânerul este reversibil;
 • contra: o mulțime de greutate.

Noordi

Compania Noordi din Norvegia produce produse moderne și confortabile. Conform recenziilor clienților, acestea se disting prin fiabilitate și siguranță:

 • Nume model: Noordi Polaris Sport;
 • pret: 38.400 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, greutate 14,25 kg, amortizare cu arc, coș de cumpărături,
 • Avantaje: ușor de pliere, stabil pe un drum dur;
 • contra: costuri ridicate.

În jurul aceluiași interval de preț se vând produse din seria Arctic Classic. Această specie are o capacitate mare de încărcare:

 • Nume model: Noordi Arctic Classic;
 • preț: 37650 p.;
 • caracteristici: mecanism - carte, 4 roți gonflabile, încărcare de până la 15 kg, amortizare cu arc, fixare în mașină în conformitate cu sistemul ISOFIX;
 • Pro: coș de cumpărături din metal, are toate accesoriile;
 • contra: costuri ridicate.

Cărucioare ieftine 3 în 1

Deoarece echipamentul "trei într-unul" include trei unități separate, este puțin probabil că va fi posibil să găsiți un scaun cu rotile mai mic de 10 mii de ruble. Cărucioarele ieftine din 3 în 1 sunt disponibile de la Alis:

 • model: Alis Berta F;
 • pret: 15.900 p.;
 • Caracteristici: carcasă pliabilă, portbagaj, 4 roți de pompă de plastic, frână centrală, greutate 14 kg;
 • Pro: există ferestre de ventilație, coborârea silențioasă a hotei;
 • contra: nu a fost detectat.

Produsul companiei Indiana costă mai mult de 1000 de ruble mai scumpe, dar diferă într-un leagăn spațios și același bloc de mers pe jos. Scaunul auto respectă standardele europene de siguranță:

 • model: Smile Line Indiana 17 F;
 • pret: 16.900 p.;
 • Caracteristici: șasiu sportiv, îndoit ca o carte, amortizare cu arc, coș de cumpărături, roți gonflabile, greutate 15,3 kg;
 • Pro: există o funcție de boală de mișcare, unitate de mers reversibil;
 • contra: nu a fost detectat.

Un alt instrument ieftin pentru mișcarea copiilor este produs de Bartoplast Mirage PCOF:

 • Nume model: Bartplast Mirage PCOF;
 • preț: 16690 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, roți pneumatice, coș de cumpărături, mâner reglabil, suport inferior;
 • Pro: cadru metalic durabil, tapițerie interioară - 100% bumbac;
 • contra: nu a fost detectat.

Cărucioare pentru gemeni 3 în 1

Bebetto oferă un cărucior pentru gemeni de bună calitate. Blocurile din acesta sunt aranjate după tipul unul câte unul:

 • model: Bebetto 42;
 • preț: 55100 p.;
 • Caracteristici: încărcare de până la 30 kg, roți gonflabile, mecanism - carte, unitatea este reinstalată de către față / spate, greutatea căruciorului împreună cu suportul este de 21 kg;
 • Pluses: manevrabil, compact pliat;
 • contra: nu a fost detectat.

Următoarele produse se află pe locul al doilea în clasamentul de popularitate. Părinții notă un dispozitiv grijuliu care oferă ușurință de utilizare:

 • model: Esspero Duetto;
 • pret: 58.800 p.;
 • Caracteristici: blocurile sunt aranjate una după alta, mecanismul este o carte, 4 roți, amortizoare cu arc, greutatea șasiului este de 11,8 kg;
 • Pluses: manevrabil, îndoit convenabil;
 • Contra: stilou slab.

Aproape 20 de mii de costuri mai ieftine vor costa clienții produsele companiei ARO. Produsul asigură prezența adaptoarelor pentru montarea scaunului auto:

 • model: ARO Twinat Duo;
 • pret: 41.700 p.;
 • caracteristicile: locația blocurilor - una după alta, mecanismul - o carte, 4 roți gonflabile, absorbția șocurilor - arcuri, mânerul este reglabil;
 • plusuri: set complet de accesorii;
 • contra: nu a fost detectat.

Cărucioare pe trei roți 3 în 1

Versiunea cu trei roți este considerată mai manevrabilă. Un produs de calitate poate fi achiziționat de la producătorul CAM:

 • modelul modelului: CAM Cortina Evolution X3 Tris;
 • pret: 45.490 p.;
 • Caracteristici: încărcătură de până la 15 kg, mecanism, roți gonflabile, roată frontală cu blocare, șasiu cântărit 9,3 kg,
 • Pro: mișcare bună, instalare ușoară a blocurilor;
 • contra: leagăn îngust.

O altă opțiune achiziționată frecvent este realizată de Chicco. Produsul este convenabil pentru a gestiona și a depăși obstacolele de pe șosea:

 • model: Chicco Activ 3;
 • Preț: 58.000 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, pliabil cu o mână, roată din față cu blocare, amortizare cu arc, mâner reglabil;
 • Pluses: roti mari, convenabile;
 • contra: nu a fost detectat.

Produsele mai scumpe oferă Maxi-Cosi Mura. Are un design original:

 • model: Maxi-Cosi Mura 3;
 • pret: 60.900 p.;
 • Caracteristici: mecanism - carte, 4 roti cu fata dubla, greutate 12 kg, sarcina de pana la 20 kg, varsta - pana la 5 ani;
 • Pluses: ușor de transformat, o glugă de protecție mare;
 • contra: nu a fost detectat.

Cum de a alege un cărucior

Alegerea căruciorului este o afacere responsabilă, pe care va depinde cel puțin 1,5 ani de îngrijire a copilului confortabil în afara casei. Acordați atenție următoarelor aspecte:

 • Manevrabilitatea. Cu cât costul este mai mare, cu atât mai mulți producători sunt atenți la gestionarea convenabilă.
 • Scaun auto Este mai bine să alegeți produsele în care este atașat la cărucior, atunci este convenabil să îl utilizați în locul unității de mers pe jos atunci când călătoriți.
 • Dimensiunea blocurilor. Mulți părinți se plâng de leaganele mici și scaunele pentru mașină, în care copilul nu se încadrează după șase luni.

video

Recenzii de scaune cu rotile 3 in 1

Cu puțin timp înainte de nașterea copilului, am cumpărat o mașină, deci am decis imediat să cumpărăm o căruță pentru copii de 3 în 1. Aceasta economisește bani pentru achiziționarea separată a unui scaun de mașină. Comandat prin magazinul online de la compania Verdi Twin, unde se găsește un catalog complet de produse. A fost rapid trimis la noi prin livrarea poștală de la Sankt-Petersburg la Moscova.

Cumpărați o cărucior 3 în 1 disponibil la prețuri reduse, unde există reduceri și promoții. Am căutat-o, altfel o nouă opțiune de calitate nu este ieftină. Ca rezultat, a obținut un alb cu un model roz de la Jane Trider. Are anvelope bune, cadru ușor, material natural interior. Dimensiunile sunt mici, astfel încât să ne putem potrivi chiar și în ascensoarele mici.

Alexandra, 28 de ani

Ne-am născut gemeni. Pentru ei a comandat un cărucior modular 3 în 1 de la Glory. Când am ales o versiune ușoară a transformatorului, era important pentru mine. Copiii mici au o imagine de ansamblu în leagăne și spătarul înalt, ceea ce este convenabil atunci când copiii încep să stea. Cu primul copil am avut un alt cărucior, în comparație cu unul, foarte manevrabil.

Privire de ansamblu a celor mai populare 10 modele de cărucioare din 3 în 1

În varietatea modernă de cărucioare pentru copii este ușor să vă pierdeți, mai ales dacă sunteți un părinte tânăr neexperimentat, care caută cel mai bun pentru primul său copil. Producătorii sunt confuzi, oferind ceva transferatori de scaune rulante, analogi 2 în 1, apoi chiar modele 3 în 1. Pentru a nu vă pierdeți și alegeți exact ceea ce aveți nevoie, atenția dvs. este invitată la o prezentare generală a scaunelor cu rotile din modelul 3 în 1.

Avantajele și dezavantajele cărucioarelor 3 în 1

Căruciorul 3 în 1 este un cadru cu roți pe care se poate instala o unitate de mers pe jos, un leagăn pentru nou-născuți și un scaun de mașină. Astfel, acest lucru include trei cărucioare deodată, care, bineînțeles, sunt foarte profitabile, economice și practice.

Set standard complet de model 3 în 1:

 • leagăn
 • Bloc de mers pe jos
 • Scaun auto
 • Geantă cu mâner
 • Puffball
 • Plasă contra țânțarilor
 • Cape pe un leagăn și un blocaj de mers pe jos
 • Cosul de produse

Uneori producătorul adaugă un covoraș sau o saltea pentru copil în cărucior sau covor pentru picioarele setului.

3 în 1 cărucioare sunt o opțiune foarte convenabilă pentru cei care doresc să economisească bani. Ele vă permit să obțineți trei poziții simultan din lista lucrurilor necesare copiilor și să uitați de problema transportului unui copil timp de cel puțin 1,5-2 ani și poate pentru toți 3.

Avantajele cărucioarelor 3 în 1:

 1. Greutate redusă și design manevrabil. Spre deosebire de cărucioarele de transformare bine cunoscute, astfel de modele cântăresc de la 10 la 15 kilograme. Sunt manevrabili, pot trece ușor prin noroiul și zăpada. În plus, 3 din 1 cărucioare înțeleg repede. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru persoanele care locuiesc în case fără ascensoare. Dacă este dificil să ridicați întreaga structură pe podeaua dvs., o puteți transporta în părți.
 2. Cumpătare. Cumpărați un model 3 în 1, nu vă puteți gândi să cumpărați cărucioare suplimentare și un scaun auto separat scump.
 3. Functionalitate. Când copilul crește și se deplasează la blocul de mers pe jos, leagănul poate fi folosit ca un pat mic, în care copilul poate, de exemplu, să doarmă pe balcon.
 4. Ușurința de asamblare. Căruciorul 3 în 1 va aduna chiar și o femeie. Leaganul este ușor scos și pus în funcțiune, mânerele sunt reglabile pe înălțime, iar blocarea roților este activată cu o singură atingere a piciorului.
 5. Leagăn spațios și cameră de mers pe jos. Acest lucru este foarte important în sezonul rece, când copilul merge pentru o plimbare înfășurată într-un plic gros sau în salopetă.

Dezavantaje ale cărucioarelor 3 în 1:

 1. Aterizare înaltă. De obicei, blocul de mers pe jos este situat destul de înaltă de la sol (datorită acestui fapt, este asigurată pătrunderea secțiunilor dificile ale drumului), ceea ce nu permite copilului să urce pe cont propriu sau să iasă din cărucior. În plus, mama va trebui să vă faceți griji constant, ca și cum miezul nu a căzut, înclinat peste margine.
 2. Dimensiuni mari. Căruciorul include trei părți mari și un cadru cu roți. Pentru a găzdui toate elementele din apartament, trebuie să aveți o cameră de depozitare mare sau o loggie. Într-un mic apartament cu plasarea transportului copiilor de acest tip pot apărea probleme.
 3. Versiunea de mers pe jos a modelului 3 în 1 are o greutate mai mare decât cea obișnuită "plimbare" (mai ales modelul "trestie"). Călătoria cu transportul public cu un astfel de model va fi dificilă și uneori imposibilă deloc.

Cu toate acestea, în ciuda "dezavantajelor" evidente, mulți părinți preferă modelele de la 3 la 1. Vă permit să mergeți liber în timpul iernii și, de asemenea, să garantați că tânăra mamă nu va trebui să tragă căruciorul, blocat în noroi, pe umerii ei. În plus, prezența scaunului auto va face o călătorie ușoară și plăcută la clinică, la o vizită în țară.

10 cele mai bune cărucioare 3 în 1

În magazinele moderne pentru copii o gamă largă de cărucioare diferite. În liniile de aproape fiecare producător există mai multe modele 3 în 1. Aceasta face alegerea mult mai dificilă. Pentru a facilita acest lucru vă va ajuta să revizuiți scaunele cu rotile modelul 3 în 1.

BogusVerso (3 în 1)

Cărucior manevrabil Producția poloneză. Unitatea de mers și suportul pot fi instalate în două poziții - cu care se confruntă mama și în direcția mișcării. Există încuietori pe roțile din față care vă permit să setați roțile într-o poziție confortabilă. Costul unui scaun cu rotile variază în zonă de la 23.000 de ruble la 25.000 de ruble.

 • Existența unei rețele de țânțari și a unui impermeabil într-un set
 • Posibilitatea diferitelor opțiuni pentru instalarea suportului
 • Roți din față rotative
 • Multe opțiuni de culoare diferite
 • Nu există mâner pentru suport (nu poate fi folosit ca suport)

Diferența față de analogi: Diferența deosebită a acestui cărucior față de cele similare este că pachetul include un suport pentru sticlă.

Tutis Zippy (3 în 1)

Excelentă cărucior, destinat copiilor de până la trei ani. Pachetul include un set standard de articole. Avantajele includ ușurința: spre deosebire de analogi, cântărește aproximativ 13 kilograme - chiar și mumiile fragile se vor confrunta cu o astfel de greutate!

În plus, modelul are un modul de mers destul de larg, astfel încât un copil se poate încadra în el, purtând o jumătate mare și exagerată. Țesătura leagănului este îndepărtată parțial și poate fi spălată. Acesta este un mare "plus" pe care mulți diferiți lipsesc.

Dar căruciorul are dezavantajele sale. Unul dintre acestea este faptul că blocul de mers pe jos nu are spătarul la un unghi drept, nu este întotdeauna convenabil. Restul argumentelor pro și contra sunt enumerate mai jos.

 • Cruce mare
 • Design confortabil
 • Piese detașabile
 • Capota căruciorului scade destul de jos
 • Scaunul auto poate fi folosit ca suport, și ca un leagăn pentru boala de mișcare.
 • Amortizare pe roți neplacute
 • Poziție incomodă a spatelui blocului de mers pe jos
 • Separă frânele pentru fiecare roată
 • Nu există acoperire de ploaie pentru modulul de mers pe jos
 • Coș de cumpărături mic

Diferență față de analogi: țesătură detașabilă care poate fi spălată.

CAM Fluido Orsobello 3 in 1

Foarte elegant și blând cărucior! Designul ei - un urs drăguț pe bara de protecție și un arc pe "capota" - este mai potrivit pentru o fată, dar puteți cumpăra și un astfel de "cărucior" pentru băiat. Modelul are multe culori - de la delicat (bej, lăcru-roz, liliac deschis) până la întuneric (maro, negru, albastru). Mecanismul de pliere al cărucioarelor CAM Fluido 3 tipice acestui tip este "cartea". Căruciorul este echipat cu un set standard de articole.

Ca și analogul lui BogusVerso, există posibilitatea de a instala suportul de-a lungul drumului și împotriva mișcării. Partea din spate a modulului de mers pe jos poate avea patru poziții diferite.

În plus, un avantaj incontestabil îl reprezintă greutatea - cadrul cu un leagăn cântărește aproximativ 10 kilograme, iar unitatea de mers pe jos - aproximativ 7 kilograme.

Cu toate acestea, căruciorul este echipat cu roți prea mici care îl fac imposibil de manevrat. Acest model abia trece prin "drumurile rusești clasice" - zăpadă, noroi, praf de primăvară.

 • Greutate redusă
 • Design frumos original
 • Multe articole incluse
 • Brăzdar și modul de mers pe jos
 • Manipulați-vă pe suport (poate fi utilizat ca suport)
 • Diametrul mic al roții
 • Prețul ridicat (32 000 - 35 000 de ruble)

Diferența față de analogi: designul original, care nu se găsește în niciun producător concurent.

Adamex ChampionAlu 3 în 1

Cărucioarele Adamex sunt deosebit de populare pentru mame și tați. Producătorul oferă numeroase variante de scaune rulante, inclusiv modelul 3 în 1.

Adamex ChampionAlu este un astfel de model. Este o cărucior manevrabil, echipat cu roți din față care se rotesc în jurul axei sale, ceea ce permite călătoriei să se miște chiar pe drumuri dificile. Dacă se dorește, roțile pot fi fixate.

Pachetul AdamexChampionAlu include trei module (scaunul pentru copii, scaunul pentru mersul pe jos și scaunul pentru mașină), o geantă pentru mamă, plase de țânțari și o plajă de ploaie, un coș pentru produse, un cap pe modulul de mers pe jos.

Rama este confecționată dintr-un material special, ușor, cu înveliș anti-coroziv, părțile din material textil sunt realizate din material ecologic, partea interioară fiind din bumbac natural.

Costul căruciorului este de 20 000 - 25 000 de ruble.

 • manevrabilitate
 • Toate sezonalitatea
 • Există o gaură în hota pentru ventilație.
 • Greutatea medie (15 kilograme)
 • Materiale naturale
 • Scule de siguranță cu cinci puncte incluse
 • Tetiera din suport poate fi ridicată și reglată în înălțime
 • Coșul de mâncare incomod
 • Incapacitatea de a schimba rapid poziția blocului

Diferența față de analogi: Căruciorul Adamex Champion Alu poate fi achiziționat într-o configurație 3 în 1, dar dacă aveți deja un scaun de mașină, acest model poate fi achiziționat fără ea - într-o configurație 2 în 1.

Inglesina Trilogy 3 in 1

Cărucior funcțional și confortabil cu un preț destul de ridicat (aproximativ 35.000 de ruble).

Avantajul și, în același timp, diferența față de analogul căruciorului este că Trilogia Inglesina este ușor de îndoit cu o singură mână - plierea tipului "trestie de zahăr" este prevăzută în scaunul cu rotile. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru mamele care înșiși micșorează transportul copiilor pe treptele clădirilor înalte.

Dar trilogia Inglesina are o aterizare scăzută și un coș de cumpărături incompatibil. Stroller rău formă. Țesătura din care sunt cusute detaliile bassinetului și ale blocului de mers pe jos este destul de subțire.

 • Ușor de îndoit ("bastonul")
 • Are multe opțiuni de culoare.
 • Ușoare (aproximativ 10-12 kilograme)
 • Spatele blocului de mers pe jos poate ocupa trei poziții.
 • Scaunul pentru autovehicule poate fi folosit ca un suport.
 • Include un suport pentru pahare
 • Coș de cumpărături incomod și incompatibil
 • Bloc de mers pe jos pentru locație mică
 • Scăderea deprecierii
 • Manevrabilitate scăzută
 • Prețul ridicat

Diferența față de analogi: Căruciorul este lumină în raport cu modele similare (aproximativ 10 kilograme). Are tipul de adaos de "trestie".

Peg-PeregoBookPlus 3 in 1

Un model scump, dar foarte convenabil și accesibil 3 in 1. Vă permite să mergeți în zăpadă și în inundațiile de primăvară - roțile mari și scaunele înalte vor salva suportul și unitatea de mers pe jos de umezeală și o acoperire de ploaie este utilă în cazul zăpezii ude sau a ploii.

Costul unui cărucior destul de mare - aproximativ 55 000 de ruble. Acesta este cel mai scump model din scaunele cu rotile prezentate în această revizuire, dar are multe "avantaje".

 • Cruce mare
 • manevrabilitate
 • O bună absorbție a șocurilor
 • Echipament convenabil
 • Adăugare ușoară
 • În kit există centuri de siguranță.
 • Prețul ridicat
 • Selecție mică de culori

Diferența față de analogi: Căruciorul este livrat cu un sistem special de suspendare pentru jucării. Unele modele Peg-Perego au 3 roți, nu 4.

Dada ParadisoGroup (3 în 1)

Căruciorul elegant este proiectat pentru părinții moderni care trăiesc în ritmul frenetic al orașului. Căruciorul are un design foarte interesant - mânerul și unele părți sunt fabricate din piele de înaltă calitate bej, care conferă modelului un aspect elegant, original. Designul este realizat din materiale ușoare.

La o plimbare, scaunul cu rotile nu zboară, călătorește cu ușurință înainte, ascultând mișcările părintelui.

Prețul cărucioarelor Dada ParadisoGroup (3 în 1) este în medie de 22.000 de ruble la 25.000 de ruble.

 • Manevrabilitate și ușurință în utilizare
 • Reglarea amortizorului
 • Capacitatea de a bloca roțile din față și din spate
 • Capacitatea de a bloca mânerul în mai multe poziții
 • Design elegant
 • Scăderea deprecierii
 • Scaun auto incomod
 • Pungă de calitate slabă
 • Reglare dificilă a spătarului
 • Leaganul leagănului este slab protejat de ploaie și zăpadă
 • Fără ventilație

Diferența față de analogi: Hota este o structură monolită fără o fereastră cu ochiuri de plasă pentru aer, nu este foarte convenabilă în vremea caldă - capota trebuie să fie înclinată complet.

Stokke Crusi (3 în 1)

Model ușor de manevrat confortabil al producătorului norvegian. Copilul va fi confortabil în nașterea ei. Leaganul larg vă permite să puneți o pătură groasă sau o pătură de lână în cărucior, precum și să puneți un salopetă jos pe copil. Cursa netedă a căruciorului va permite copilului să doarmă liniștit în timp ce merge.

Atât modulul de mers pe jos, suportul, cât și scaunul pentru mașină sunt dotate cu inserții ortopedice speciale, care oferă copilului o poziție confortabilă și formează poziția corectă.

 • Design confortabil
 • În cazul în care există deschideri ochiurilor de plasă pentru ventilație
 • Modelul este fabricat din material impermeabil la apă
 • Sunt disponibile părți detașabile pentru țesături.
 • Unitatea de mers pe jos poate fi folosită ca scaun.
 • Căruciorul este echipat cu reflectoare de lumină, care este deosebit de convenabil pentru mersul pe întuneric
 • Preț ridicat (în magazine diferite - de la 70.000 la 94.000 de ruble)

Diferența față de analogi: Este posibil să instalați un loc suplimentar pe cărucior, transformându-l într-un dublu proiectat pentru a purta gemeni.

TakoJumper

Acesta este un cărucior foarte convenabil, care oferă confort maxim în timpul unei plimbări, atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. Pachetul TakoJumper include: un leagăn, o unitate de mers pe jos spațioasă, un scaun de mașină, o geantă de rucsac, centuri de siguranță, o carcasă, un coș de produse.

Mânerele gonflabile vă permit să vă mișcați liber prin zăpadă, nisip, noroi.

 • Echipamente bogate
 • Mâner de transport inclus
 • Baza de bază de înaltă calitate
 • Abilitatea de a utiliza până la 3 ani
 • Abilitatea de a roti roțile din față la 360 de grade
 • Disponibilitatea centurilor de fixare
 • Greutate mare (16 kg)
 • Preț ridicat (aproximativ 30.000 de ruble)
 • Designul roții fragile

Diferența față de analogi: nu are caracteristici distinctive.

BebettoHolland 3 în 1

Cărucior polonez cu un design convenabil, destinat copiilor de la naștere la trei ani. Ca și modele similare de cărucioare Bebetto Olanda este pliată cu o "carte" și așezată în orice, chiar și un apartament mic.

Leaganul este usor dezasamblat, astfel încât în ​​caz de poluare poate fi spălat în apă rece. Pe capotă există o fereastră de ventilație, care, dacă se dorește, poate fi deschisă.

Centurile de siguranță și o bara de protecție detașabilă sunt furnizate pe unitatea de mers pe jos. Pasul de fier al "plimbării" poate părea incomod, dar curând atât copilul, cât și părintele se vor adapta la acesta și nu va cauza îngrijorare.

Scaunul pentru mașină poate fi folosit ca un suport.

Prețul modelului este de 25 000 - 30 000 de ruble.

 • Fuga buna si fara agitare
 • Detaliile detașabile ale unui suport și ale modulului de mers pe jos
 • Tapițerie din bumbac
 • Design frumos și o selecție largă de culori
 • Prețul scăzut
 • Mâner de reglare a mecanismului de prindere și spătar pe modulul de mers pe jos
 • Coș de cumpărături mic

Diferența față de analogi: În general, be Betto cărucior Holland este similar cu modele similare și nu are diferențe semnificative.

concluzie

După cum se poate observa din descrieri, toate cărucioarele de tip 3 în 1 au aceeași bază și diferă ușor unele de altele. Categoria de preț a tuturor modelelor este diferită, dar prețul mediu variază de la 20 la 30 de mii de ruble.

Meritele aproape tuturor modelelor sunt manevrabilitate și manevrabilitate ridicată. Acest lucru este asigurat de roțile confortabile care se rotesc 360 de grade. Dar totuși nu toate cărucioarele sunt la fel de confortabile.

Mamele care urmează să meargă împreună cu bebelușul în timpul iernii sau primăverii în parcuri și pătrate, precum și mame care locuiesc în suburbii și care nu au transportul propriu, este mai bine să se acorde prioritate scaunului cu rotile Adamex sau TutizZippy. Cunoscătorii designului original și design-ului frumos vor iubi modelul CAM Fluido, iar locuitorii "junglei de piatră" preferă să aleagă modele ușoare mici - de exemplu, Inglesina Trilogy sau Stokke Crusi.

Un cărucior pentru toate ocaziile. Cărucior pentru transformator 3-în-1

Home »Sfaturi pentru părinți» Lucruri pentru copii »Un cărucior pentru toate ocaziile. Cărucior pentru transformator 3-în-1

Ce este un cărucior de 3 în 1 transformator?

Primul și cel mai important mijloc de mișcare pentru copil este căruciorul. De-a lungul cresterii copilului, el va avea nevoie de cel putin doua carucioare: una cu un leagan (pana la 6 luni), iar cealalta o carucioare de agrement (pentru copii mai mari). Dar acum nu sunt atât de ieftine. Există, de asemenea, o problemă: unde să punem prima opțiune?
Cărucioarele transformatoare din 3 în 1 au fost create special pentru a salva bugetul parental și nu se gândesc mai departe despre locul unde să pună carul vechi. Acestea sunt concepute pentru autovehicule, pentru că au construit special scaunul pentru copii pentru mașini. Este foarte convenabil.

Alege cel mai bun model de aeronavă la radio pentru copilul tău. Detalii aici

Deci, căruciorul 3 în 1 are trei funcții diferite: poate servi ca un scaun pentru copii, un leagăn și o opțiune normală de mers pe jos. Pentru a schimba aceste tipuri între ele, este necesar să scoateți primul bloc din șasiu și să-l înlocuiți cu al doilea (sau al treilea). Nu durează decât câteva secunde. Prețul unui astfel de cărucior, desigur, este mult mai mare decât restul, dar semnificativ mai mic dacă cumpărați două altele.

Care este diferența dintre un cărucior de 3 în 1 transformator de la alte tipuri de cărucioare?

Căruciorul de transformare 3 în 1 diferă de cel obișnuit prin faptul că se poate transforma cu ușurință într-un leagăn sau într-un scaun de mașină sau chiar într-un loc obișnuit de mers pe jos prin pliere și desfășurare. Aceste cărucioare aparțin două tipuri:

 1. Transformare mica - atunci cand purtarea plicurilor este pur si simplu pusa pe un loc de mers pe jos si folosita ca un leagan complet pentru copil.
 2. Transformarea complicată - leagănul copilului se mișcă, unele părți pot fi desfăcute și îndepărtate. Cu această transformare, căruciorul pentru un nou-născut este transformat într-un cărucior pentru un copil mai în vârstă.

Dezavantaje ale căruciorului de transformare 3 în 1:

 • ocupă un spațiu suficient de mare în casă;
 • scaunul pentru scaune auto poate fi utilizat numai de copiii de până la 6 luni, atunci ar trebui să cumpărați unul nou.

În ciuda unor dezavantaje ale unui astfel de cărucior, mulți părinți o aleg.

Modele principale de transformare a cărucioarelor 3 în 1

Căruciorul de 3-în-1 "Hauck" este o opțiune excelentă atât pentru sezonul de iarnă, cât și pentru sezonul de iarnă
pentru vara. Potrivit pentru copii de la 0 la 3,5 ani, are în principal patru roți gonflabile, ceea ce îi ajută să treacă de-a lungul oricărui drum. Amortizoarele amortizoare oferă o călătorie ușoară și fără probleme. Frânele sunt atașate de roțile din față pe ambele părți, iar scaunul larg nu va putea să-ți constrângă copilul chiar și în salopete de iarna.
"Cam" este un model de cărucior cu o funcționalitate uriașă, constând dintr-un leagăn care poate fi ușor transportat într-o mașină. Are mânere pentru o mai mare comoditate a părinților și a centurilor de siguranță, plasă și copertină de la soare. Spatele scaunului poate avea patru poziții diferite, suportul pentru picioare - două poziții. Căruciorul este destinat copiilor sub 5 ani.
"Tutis" - cărucior pentru copii până la 3 ani. În spatele ei este un buzunar convenabil, în care puteți pune jucării, partea de jos - un coș spațios. Spatele poate schimba patru poziții diferite. Roțile sunt realizate din plastic, există o căpățână pe picioarele copilului, astfel încât în ​​timpul sezonului rece să nu înghețe.
"Baby care" este un cărucior funcțional, al cărui avantaj principal este un loc de dormit spațios și confortabil. Datorită mânerului, copiii se pot răsuci atât cu fața la drum cât și cu părinții. Are patru roți gonflabile mari, un leagăn bine izolat și o glugă cu o vizor care va proteja copilul de soare sau ploaie puternică.
"Happy baby" are un design minunat și elegant. Căruciorul este ușor, foarte confortabil și confortabil. Îi va plăcea un copil de orice vârstă. Există un mâner reversibil, un coș de fund spațios, un capac de ploaie, o acoperire pentru picioarele copilului și diverse alte beneficii.

Cum de a alege caruciorul 3 în 1 de transformare?

Pentru ca căruciorul să nu vă aducă emoții negative, dar întotdeauna vă place, trebuie să urmați anumite reguli pe care le puteți utiliza atunci când achiziționați:

 1. Roțile - acesta este probabil unul dintre criteriile de selecție cele mai de bază. Cel mai bine, dacă sunt mari, deoarece roțile mici sunt potrivite doar pentru drumul perfect plat. Mai mult decât atât, dimensiunea scaunului rulant în sine o face mai ușoară și mai ușoară. Din roțile gonflabile ar trebui să se abțină, pentru că ele sunt adesea perforate sau spargere
 2. Frame. Cea mai înaltă calitate va fi din oțel. Cadrul încrucișat va fi foarte fiabil, iar plasticul - dimpotrivă.
 3. Spătarul de reglare. Cel mai bine este să alegeți un cărucior de transformare 3 în 1 cu un mecanism de reglare a spătarului, astfel încât copilul să poată fi adus la culcare în siguranță sau să stea cât se poate de confortabil.
 4. Mâner. Trebuie să aibă o ajustare a înălțimii. Acest lucru este convenabil atunci când creșterea numărului de membri ai familiei este semnificativ diferită.
 5. Frână. Fiabilitatea sa depinde de roți. Cu cât sunt mai mult, cu atât este mai fiabilă frâna. Puteți să vă uitați la cărucior cu frâne de mână, sunt mai confortabile.
 6. Material. Ar trebui să alegeți căruciorul 3 în 1 din materiale naturale și hipoalergenice, astfel încât să vă protejați sănătatea copilului. Cadrul căruciorului trebuie să fie durabil.

Siguranța în funcționarea căruciorului de transformare 3 în 1

Siguranța și sănătatea copilului este cel mai important lucru, astfel încât trebuie acordată o atenție deosebită copilului din cărucior

Un pat confortabil pentru gemeni și gemeni. Detalii aici

 • Nu lăsați caruciorul 3 în 1 cu copilul în apropierea detaliilor mici care pot fi ușor accesate. Copilul le poate pune în gură și se sufoca.
 • Copiii adulți ar trebui să poarte centuri de siguranță (ar trebui să fie pe toate scaunele cu rotile), deoarece foarte des nu pot sta pe o perioadă lungă de timp într-un singur loc.
 • În căruciorul 3 în 1, nu purtați încărcături foarte grele, în special pe mâner.
 • Încărcarea pe axa din spate a căruciorului trebuie să fie mai mare decât partea din față.
 • Dacă aveți un cărucior în ploaie, atunci ar trebui să fie bine șterși și uscați.
 • Părinții trebuie monitorizați îndeaproape, astfel încât copilul să nu poată roti căruciorul.
 • Atunci când cumperi un cărucior de 3 în 1 care merită atenție la roți. Este de dorit ca acestea să fie patru și să fie destul de mari.

Aceste reguli trebuie respectate astfel încât copilul să aibă mai puține șanse de a suferi.

Cărucior pentru transpaleți 3 în 1: recenzii pentru părinți.

 • Ignatenko Elizaveta, 20 de ani (Ekaterinburg). Folosim căruciorul de transformare "Inglesina" de 3 in 1. Suntem foarte bucuroși că am cumpărat-o. Este foarte confortabil, are un aspect plăcut și frumos. Amortizarea într-un cărucior este bună, în timp ce mersul pe jos copilul nu se agită prea mult.
 • Kapralova Ksenia, 29 de ani (Tula). Căruciorul "CAM" ne-a adus la magazin cu aspectul său. Acesta este singurul ei plus pe care l-am găsit. Mâner inconvenient, cadru fragil ca întreg, plasa de sub scaun pentru copilul aproape imediat sfâșiat din sacul de lumină. Scaunul se lipeste, cu greu poate fi pus in pozitia corecta. Oroarea!
 • Podduba Lyudmila, 28 de ani. Acum folosim o carucior de transformare 3 in 1 "Teutonia". Scaun de înaltă calitate și confortabil foarte fericit. Datorită roților mari, căruciorul se plimbă fără probleme, copilul este mulțumit. Vechea căruță a avut amortizoare foarte puternice, așa că a trebuit să cumpăr una nouă. Foarte mulțumit de alegere. Vă sfătuim!
 • Pronina Maria, 23 de ani. Avem un cărucior "Riko Amigo". Are un aspect strălucitor care atrage atenția celorlalți, un mâner convenabil reglabil. Sub scaunul copilului este o plasă pentru toate lucrurile, ea nu a putut să stea în pungă și sa rupt, dar acest lucru nu este atât de înfricoșător. Căruciorul transformator 3 în 1 minus pe lângă acesta nu mai există.
 • Novolodskaya Svetlana, 27 de ani. Am ales căruciorul "Hauck" împreună cu soțul meu. Confortabil, copilul este confortabil și confortabil în el, iarna este caldă, datorită căptușeală. Există o poziție bună pentru picioare, mânerul poate fi ajustat, iar familia noastră are nevoie foarte mult, deoarece soțul meu este înalt și sunt scurt. Cărucior bun.
 • Ponusenko Irina, 26 de ani (Nizhny Novgorod). Cărucior 3 în 1 "Reindeer" este foarte practic și confortabil pentru copil. Copilul este foarte fericit când mergem pe jos, nu ieșim din el. Tapițeria interioară este moale, într-un scaun cu rotile este foarte confortabil. Datorită roților mari, se mișcă ușor și fără probleme. O alegere bună.