Peg Perego sau Inglesina?

Cărucioarele provin din Italia - este atent la fiecare detaliu. De aceea, se pune o întrebare în fața părinților cu privire la transportul pentru copii, și anume "Inglesina" sau "Perego"? Care ar fi mai bine pentru un mic pasager și un șofer? Modelele sunt împărțite în opțiuni pentru nou-născuți și copii mai mari. Ar fi corect să le comparăm în acest fel.

Alegeți o opțiune pentru un nou-născut

Aici, mamele și tații vor fi din nou tulburați de dificultatea alegerii: Inglesina sau Perego? Este ușor de spus că ele sunt aproape egale în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea. Dar mai există încă câteva defecte în fiecare dintre ele. Luați în considerare exemplul "Inglesina" Sofia și "Perego" Kulla:

 1. Greutatea și prezența unui mecanism de balansare pentru copil. Căruciorul Inglesina este puțin mai greu - doar câteva kilograme, care nu se simte prea mult când conduci, dar designul cadrului său este special. Ea asigură un efort ușor, cu un efort minim din partea unui adult, care roagă un nou-născut.
 2. Sistemul de aer condiționat. Nu contează, Inglezina sau Perego va deveni preferatul tău, în ambele produse vor fi deschideri speciale pentru o circulație bună a aerului.

Care scaun cu rotile este cea mai bună glugă?

Fără a se îndepărta de subiectul, verificăm "zgomotul" capului - un detaliu nesemnificativ al designului la prima vedere. Pentru a fi sincer, în "Kul" el este puternic cracare, de la care copilul se poate trezi. Nu există așa ceva în "Sofia", dar controlul înclinării spătarului în el este aranjat într-un mod special: pentru a reduce capota, va trebui să apăsați butoanele de pe ambele părți simultan și nu pe una.

Alegerea dificilă a căruciorului

Care este cea mai populara intrebare referitoare la modele din aceasta categorie? Aceasta este o excursie Inglezina Trip sau Peg Perego Pliko mini. Pentru a determina, ia în considerare următoarele:

 1. Centurile de siguranță. În Inglesina, ele sunt aranjate în tipul "fluture", în timp ce în Perego ele sunt montate puțin diferit. Ele oferă libertate de mișcare, iar copilul poate privi peisajele din jur cu toată curiozitatea.
 2. Vârsta copilului. Este ușor de spus că scaunele cu rotile discutate sunt de mers pe jos, ceea ce înseamnă că nu contează ce să cumpere, Inglesina Trip sau Peg Perego Pliko mini, deoarece ambele ar trebui să fie potrivite pentru vârsta de 7 luni. Dar, de fapt, totul este puțin diferit: în prima aterizare joasă și picioarele sunt libere să stea. Această opțiune este optimă pentru un copil de la 6 la aproximativ 18 luni. În timp ce al doilea transport va fi bun pentru un copil de la 1,5-2 ani. Acesta oferă un loc mai adânc.
 3. Ușor de design pliabil. Dificultatea alegerii - Inglesina sau Perego - va fi cu siguranță rezolvată aici. Primul poate fi pliat cu o mișcare ușoară a mâinii, dar al doilea va trebui să se îndoaie puțin.

Acum nu veți fi chinuit de întrebarea: "Inglezina" sau "Perego". Căruciorul pentru copii trebuie să se potrivească vârstei copilului. Și departe de orice copil poate reacționa la astfel de deficiențe ca "zgomotul" capului. Vino la magazinul online "Kinderley" pentru cel mai bun transport de crumbs!

Caracteristicile comparative ale cărucioarelor modulare Inglesina și Peg Perego

Doi producători italieni de căruciori pentru copii Inglesina (Inglesina) și Peg Perego (Peg Perego) au fost de mult timp în cerere foarte mare pe piața rusă. De ce sunt atât de atractive pentru clienții noștri și de ce sunt mărci italiene care dau cote "japonezilor" sau "coreenilor"? În primul rând, calitatea europeană, a doua - prețul. De ce plătesc cu exactitate un produs cu exact aceleași caracteristici, dacă există aproape un analog, dar mult mai ieftin?

Oferă cărucioarele modulare Inglesina și Peg Perego

Odată cu apariția frigului și a nașterii copiilor în perioada toamnă-iarnă, vă recomandăm să alegeți o opțiune modulară 2 în 1 sau 3 în 1 Inglesina și Peg Perego cu un suport încălzit și pe un șasiu clasic.

Acesta din urmă pentru alunecările de teren și snowdrifts este o variantă excepțională cu roți de teren.

Până în vară, copilul va crește, va învăța să stea și chiar să meargă, astfel încât este posibil să trimiteți un cărucior modular pentru a "odihni" până la nașterea celui de-al doilea copil și, în schimb, alegeți ceva mai ușor în magazinul nostru, cum ar fi un cărucior de trestie.

Caracteristicile comparative ale cărucioarelor modulare Peg-Perego și Inglesina

Modele Peg-Perego

Culori originale, inclusiv textile bine structurate, cum ar fi blugi. Culoarea ideală pentru blugi și jachete de la aceiași părinți materiale. În plus - materialul pe baza căruia este 100%, prin urmare - căruciorul "respiră"!

Alegerea șasiului, de exemplu, alb, elita, linia Martinelli.

O geantă inteligentă pentru mama pe o curea de umăr, unde poți să te pliezi ca toate lucrurile de care ai nevoie pentru o femeie și încă mai există spațiu pentru haine pentru copii, scutece și chiar și o pereche de jucării plate și zăbrele de apă.

Grupul de transporturi de scaune pentru autovehicule 0+ este instalat pe șasiul căruciorului Peg-Perego, dar va trebui să cumpărați și adaptoare speciale. Acesta este un plus mare pentru familiile cu mașină. Pune jos cartea șasiului, trimisă pe trunchiul mașinii.

Scaunul pentru mașină a fost atașat cu un scaun cu o centură obișnuită. La sosire, au deconectat-o, au pus-o pe șasiu și au mers cu bebelușul la cumpărături sau la plimbare.

Toată lumea se întoarce acasă în același scaun auto, cu excepția faptului că este demonstrat din cadru în ordine inversă - rapid, simplu, ușor!

Cărucioarele Inglesina

Modelele Inglezina 2 în 1 sau 3 în 1 pe șasiul clasic sunt ușor mai grele decât căruciorul Peg Perego. Dar leagăn în lungimea ei pe centimetru mai puțin, prin urmare, este mai ușor la 100 de grame. În alte chestiuni, modelele din 2016 au aproape aceeași dimensiune și cântăresc și cu o diferență de 100-300 de grame.

Dar cu culorile brandului Inglesina nu este atât de simplu. Dacă culorile Peg-Perego sunt saturate, clasice, apoi la Inglesina uneori nu sunt de acord între ele, deși pentru orașul modern nu este chiar rău. Mama cu un astfel de cărucior iese în evidență din mulțime și, dacă este îmbrăcată și în tonul tapițeriei, atunci nu poate decât să zâmbească și să se întoarcă după ea, dorindu-și noroc să ridice generația mai tânără.

Caracteristicile rămase, referitoare la siguranță, capota, scaunul, instalarea și demontarea scaunului auto, sunt aceleași ca și în carucioarele modulare Peg-Perego.

Profi de la achiziționarea de cărucioare peg-perego

Un leagan cald, spațios și foarte confortabil, învelit, așa cum sa menționat mai sus, textile de respirație, înmuiate într-o compoziție specială care respinge apa și particulele solide. Plimbarea cu un cărucior în parc este o plăcere. O ramură a spart un copac, iar frunzele galbene au căzut - tapițeria lor a izbucnit fără zgomot de pe suprafața sa. Copilul dormea ​​și continuă să doarmă fie în leagăn, fie în scaunul desfăcut al blocului de mers pe jos.

Tapițeria interioară este moale. Petrece-ți mâna pe ea - chiar drăguță. Aici ar fi un pat de dormit pentru părinți, unde părțile sunt mari, încălzite, protejându-se de curenți. A scos o astfel de tapițerie, înmuiată în apă la 30 de grade, spălată, uscată, clătut cu butoanele - iar cutia a fost din nou gata să-l ia pe micuț înăuntru.

Mecanismul capotei este silențios, în afară de aceasta, puteți reduce carligul la bara de protecție și, dacă este necesar, puteți ventila prin deblocarea fermoarei din fermoar din exterior. Pentru vara cu o astfel de fereastră, leagănul este gata - se eliberează în timp ce mergeți cu copilul.

Șasiul clasic, cu roți gonflabile mari, nu se teme de murdăria amestecată cu zăpadă sau cu nisip umed sau chiar cu zăpadă cu o înălțime de până la 7 cm. Căruciorul merge ca un rezervor. În această unitate de amortizare se înmoaie cursul. Poți să te plimbi ca pe niște pietre prețioase sau peste umflături undeva în natură - copilul nu va simți că ceva sa schimbat. El o scutură la fel de bine ca pe un drum plat, poate, poate un pic mai puternic, dar totuși legătura este plăcută.

Cărucioarele Peg-Perego au mânere foarte confortabile, care sunt părinte, portabile, încorporate în glugă. Primul schimba pozitia in functie de cat de inalt este un adult atunci cand se plimba cu bebelusul, iar cel de-al doilea se potriveste perfect chiar si cu un adolescent.

Profesioniști de la achiziționarea cărucioarelor Inglesina

Funcționalul funcționează ca cel care poate fi instalat ca scaun pentru un nou-născut într-o mașină pe scaunul din față sau pe scaunele din spate, cu ajutorul unei centuri standard de fixare. Adevărat, există un singur lucru: dacă îl instalați pe bancheta din spate, atunci doar o persoană se va potrivi lângă ea, iar dimensiunile sale nu trebuie să depășească media.

Blocul de mers pe jos de carucioarele modulare Inglesina este foarte convenabil pentru off-sezon. Pentru a nu îngheța picioarele copilului, producătorii oferă un caz special în kit. Atunci când temperatura aerului este sub + 10C, se recomandă împachetarea picioarelor într-o pătură de lână sau cumpărarea unui plic de iarnă.

Partea din spate a scaunului se desfasoara pe linia orizontului, o incuietoare anatomica cu o centura de siguranta cu cinci puncte este introdusa in interior, astfel incat sa te poti plimba cu bebelusul, sa-l acoperi cu o capota de vreme proasta si sa vina la picioare.

Ampatamentul este un vis al oricărei mame: lățimea sa este pur și simplu universală pentru trecerea spațiilor înguste - ușile apartamentelor și ascensoarelor vechiului aspect, coridoarele și arcadele, precum și căile mici de asfalt în centurile forestiere și trotuarele necorespunzătoare în timpul iernii.

Caracteristicile șasiului pe roțile pivotante ale cărucioarelor Inglesina și Peg-Perego

Ampatamentul este mai restrâns decât mecanismul clasic de îndepărtare a roților, dar pentru regiunile rusești cu precipitații frecvente sub formă de zăpadă nu este cea mai bună opțiune. De îndată ce capacul de zăpadă la zero sau peste zero ajunge la 4-5 centimetri, problemele încep. Trebuie să te apleci în mod constant pentru a le curăța. Cine ar plăcea să meargă cu copilul și să-și chinuiască spatele prin îndoirea înainte sau prin numeroase lebede.

Roțile din față se blochează atunci când există un noroi puternic și în șine de murdărie, prin urmare, în zonele rurale, cum ar fi scaune cu rotile nu sunt recomandate. Aceasta este o opțiune urbană, deși pentru vară, cărucioarele modulare de la Inglesina și Peg-Perego cu roți rotative și în afara orașului sunt bune, dar cu condiția să mergeți la plimbare după ploaie numai de-a lungul unei gazon fortificate.

În general, cărucioarele Inglesina și Peg-Perego sunt foarte confortabile. Atât noii născuți, cât și bebelușii cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani se simt bine în ele. Mamele și tații au de asemenea confort în timpul plimbărilor, deoarece pot regla mânerul părinților la înălțimea lor, schimbă rapid direcția de mișcare, nu vă temeți că bebelușul va simți disconfort în interiorul leagănului sau în blocul de mers pe jos în timpul ploii sau ninsorilor neașteptate.

Pantofii adulților vor rămâne, de asemenea, intacți: punțile din spate și cele din față ale scaunelor cu rotile sunt situate la o distanță suficientă, astfel încât degetele de la pantofi, încălțăminte și cizme nu sunt lovite în timpul conducerii.

Dacă aveți nevoie de sfaturi profesionale cu privire la alegerea unui anumit model de cărucior, atunci puteți contacta managerii noștri pe telefoanele listate pe site sau prin formularul de feedback online.

Site-ul nu a fost găsit pe serverul srv047

Sunt posibile următoarele opțiuni:

 • Este posibil să fiți sigilați când introduceți numele site-ului.
 • Dacă nu sunteți clientul nostru, contactați proprietarul site-ului.
 • Site-ul cu același nume nu a fost creat, mergeți la panoul de control și asigurați-vă că este creat site-ul cu numele pe care l-ați solicitat.
 • Este posibil să creați site-ul sau să adăugați numele pe care l-ați utilizat în site în ultimele 30 de minute. Dacă da, așteptați o perioadă și faceți clic pe butonul de reîmprospătare. Configurația serverului web este actualizată de la 15 la 30 de minute.
 • Dacă sunteți sigur că ați făcut totul bine și totuși nu puteți accesa site-ul dvs. timp de o oră, contactați asistența tehnică.
 • Este posibil să utilizați un modem necertificat.
 • Este posibil să doriți să deveniți clientul nostru, în acest caz permiteți-mi să vă invit să vă familiarizați cu tarifele noastre.

Rating-ul de top al blogurilor pentru Runet

Yablor.ru - ratingul de bloguri al RuNet, ordonat automat de numărul de vizitatori, link-uri și comentarii.

Phototop - o vedere alternativă a posturilor de top, ordonată după numărul de imagini. Videotonul conține toate videoclipurile găsite în înregistrările actuale ale bloggerilor. Începutul săptămânii și începutul lunii sunt clasamentul celor mai populare postări ale blogosferei pentru perioada specificată.

În secțiunea de rating există statistici despre toți bloggerii și comunitățile care au lovit topul principal. Evaluarea bloggerilor este luată în considerare pe baza numărului de posturi publicate în partea de sus, a timpului petrecut în top și a poziției acestora.

publicitate

Peg-Perego Pliko Mini sau Inglesina Espresso?

Malyshi - 06/19/2016 Ne pare rău pentru postul următor, am întrebat deja despre cărucioare, dar de atunci am googled în albastru în față și acum înțeleg mult mai bine ceea ce am nevoie :) Am decis cu privire la doi candidați: Inglesina Espresso și Peg-perego Pliko Mini. Ajutați-vă să alegeți între ele!
Condiții: copil 11 luni, nu mare (9 kg / 70 cm). În timp ce nu mergem. Acum călătorește în proiecția de la Chameleon. Prietenii ei ne-au dat o plimbare și nu par să le ceară înapoi, ca să poți continua să le folosești pentru iarnă.
Vreau o pliere compactă în trunchi și, uneori, în transportul public, și o dulap suficient de lungă (așa că ara peg-perego a dispărut) - să dorm uneori și bineînțeles vreau o greutate mai mică decât cea actuală (9 kg). Posibilitatea de a trece pe zăpadă / nisip / dacha gropi, toată lumea de acolo, nu este necesară, dar nu vreau să le ridic înainte de fiecare lovitură.
Capota profund adâncă nu este o chestiune de principiu, care va fi, asta e în regulă. Nu sunt necesare picioare pe picioare și plase de țânțari.

Canes nu a considerat inițial deloc! Nu vă place adăugarea de roți în direcții diferite și faptul că o mână nu poate conduce. M-am dus la magazin pentru a viziona espresso-ul inglesin pe care mi-a plăcut-o din toate punctele de vedere. Și acolo, alături de ea, este un mini stiuca. Și se îndoaie toate roțile în jos și într-o mișcare, și bine, atât de ușor! Și patul pare mai spațios decât espresso, deși diferența este, desigur, centimetri. Ei bine, cumva sufletul a căzut imediat la ea!
Dar pentru beneficiile espresso:
- nu o trestie (poti sa o faci cu o mina, chiar daca am piko in jurul magazinului, l-am rostogolit pe unul, dar probabil e si o alta poveste pe asfalt real)
- mai mari roți și un singur spate - deși pe rampa mea pe scări, probabil, nici unul, nici celălalt nu va rezista, dacă va veni un bagaje ale cărui ampatament este cu 10 cm mai mare și în acest caz, greutatea este mai importantă pentru mine. Dar dintr-o dată, espresso drept critic este mai bun decât crucea și netezirea? Ce se întâmplă dacă bastonul se zvârcolește? Sau între ele nu va exista o diferență tangibilă? Oh, le-ar da o plimbare pe asfalt inainte de a cumpara :)
- bara de protecție - este rău într-un mini plico fără o bara de protecție? Fiica mea a mers la el fără ea, până când i-am adus aminte și l-am scos din magazie, acum merge cu el și cu el mă fixez cu trei puncte. Dar fără el părea să fie și normal, așa cum înțeleg, depinde de scaun: dacă se face în acest fel, copilul nu alunecă, atunci bara de protecție nu este necesară.
- partea din spate a pârghiei se sprijină foarte confortabil și rapid, deși plico se comportă bine și în această privință.
- coșul de cumpărături într-o carte, prin definiție, ar trebui să fie mai convenabil decât o trestie de zahăr (și în chameleonul meu este atât debilitatea încât niciodată nu o iau deloc, deci coșul este, în principiu, un astfel de lux râvnit)))
Minus espresso - mai multă greutate. Și nu este greu în mod obiectiv! Eu și chameleonul meu, cu un copil la etajul al doilea, pur și simplu, dacă brusc ascensorul a cedat. Dar, dacă schimbați deja căruciorul, atunci doriți să simțiți această diferență de greutate. Dacă aș fi rostogolit un rezervor de leagăn înainte, m-aș fi gândit să mă îngrijorez pentru pene, presupun că :)
Ei bine, prețul este mai mare pentru espresso.
Ca rezultat, se pare că matematica ingerului espresso e mai mare, dar sufletul este atras de plico mini, în ceva un truc aici! :)

Acest videoclip nu este disponibil.

Vizionați coadă

viraj

 • Ștergeți toate
 • Opriți-vă

Peg-Perego Culla Auto, Inglesina Sofia și Navington Caravel - o revizuire și testare a scaunelor rulante clasice

Doriți să salvați acest videoclip?

 • plânge

Raportați videoclipul?

Îți place?

Nu ți-a plăcut?

Videoclip text

Puteți vizualiza și alege carucioarele bune prin linkul https://goo.gl/1PTsnY

Pentru MomGo, principalul lucru este încrederea. Facem totul pentru a vă asigura că sunteți sigur de alegerea dvs., v-ați plăcut cu adevărat, ați fost de încredere, confortabil pentru copil și confortabil pentru părinți.

Un client satisfăcut este o recomandare bună a magazinului nostru pentru prieteni, drept rezultat - succesul pe termen lung al afacerii noastre. Prin urmare, noi, ca tine, sunteți interesați să vă faceți ușor alegerea unui cărucior, ușor de înțeles și conștient.

Încrederea se realizează prin autoritate. Credibilitatea noastră a fost câștigată de mulți ani de muncă și este confirmată de revizuirea atât a magazinului, cât și a scaunelor rulante care sunt vândute.

Gama de cărucioare pe care le avem este limitată. Marcile au trecut selecția naturală. Oferim numai cele mai bune. Cum să dovediți că acestea sunt de fapt optime în ceea ce privește prețul și calitatea?

În primul rând, conform recomandărilor celor care le folosesc. Colectăm feedback de la clienții noștri o lună mai târziu, la un an după folosirea scaunelor cu rotile.

În al doilea rând, ascultați ce spune expertul în reparații pentru scaune cu rotile în secțiunea din blogul nostru video. El cunoaște în mod sigur aproape totul despre fiabilitatea majorității mărcilor de carne care sunt vândute în Rusia.

În al treilea rând, citiți și vedeți recenziile și articolele noastre comparative, succint, capabil, ușor de înțeles și fără simpatie pentru un anumit brand.

Echipa MomGo este bine pregătită în scaune cu rotile. Această frază poate spune multe, da. Dar diferența noastră este în specializarea îngustă. Și aceasta este deja o raritate în lumea hipermarketurilor pentru copii, unde vinde totul, de la scutece la haine. Prin urmare, știm aproape totul despre cărucioare (în special cărucioare pentru nou-născuți).

De asemenea, cunoaștem personal proprietarii de branșamente pentru scaune cu rotile reprezentate în magazin. Prin urmare, știm totul la prima vedere, înțelegem toate nuanțele, avantajele și, uneori, dezavantajele. Și, foarte important, avem ocazia să le transmitem cu perseverență comentariile utilizatorilor scaunelor cu rotile, astfel încât producătorii să le corecteze și să-și facă carucioarele mai bune.

Desigur, datorită volumului mare de vânzări, magazinul nostru are parteneriate eficiente cu furnizori (distribuitori) din Rusia. Aceasta înseamnă răspunsul prompt la solicitările de garanție, gama maximă în stoc, informații fiabile și actualizate despre produse noi, promoții etc.

Atelierul de service vă permite să discutați cu încredere despre sprijinul deplin al clienților noștri. Am dezvoltat propriul program de servicii. În funcție de complexitatea reparării, scaunul rulant va fi reparat de noi (adică, chiar acolo "la fața locului") sau transferat la reprezentanța de brand din Rusia. În cel de-al doilea caz, ne vom asigura că totul merge cât mai curând posibil. Și pentru perioada de reparații oferim un cărucior de schimb.

Deci, MomGo este un magazin care face procesul de selecție al căruciorului accesibil și obiectiv, oferă întotdeauna cea mai bună ofertă de cumpărare și oferă suport pentru întreaga viață a căruciorului.

Ce este mai bun peg perego sau inglesina

Am cumpărat Peg-perego Culla, pentru că am citit că Inglesina (Sofia, Vittoria) pare să scârțâie! Voi testa în curând!

Peregr, de asemenea, scrape în curând, trebuie doar să lubrifiați roțile, chiar dacă o dată la trei luni și va fi ok :)

Nu știu ce fel de cărucior să-l aleg pe Peg-perego Culla sau Inglesina (Sofia, Vittoria). Poate cineva sa sfatuiasca!

Kulla este bună pentru copiii de vară - pentru că sunt înlăturate cămăși calde (exact acest lucru a jucat rolul în cumpărarea acestui cărucior special)
reglarea panoului exterior este foarte convenabil - îl puteți ridica fără a deranja copilul (deși adeseori această funcție nu este utilizată)
deprecierea nu este foarte mare - în principiu, puteți presupune că practic nu este acolo (prin urmare, dacă bebelușul necesită boală de mișcare sau va călători adesea off-road) - această opțiune nu este foarte potrivită pentru dvs.
pentru restul - căruciorul ca un cărucior, nimic special, cu excepția capacelor detașabile.

Nu am avut o prietenie cu inglesina pentru motivul că m-am îndrăgostit de cool :)

dar al doilea copil nu o va cumpăra. IMHO prețul nu satisface așteptările.

întoarce-ți ochii spre ROAN-IMHO cel mai bun raport preț-performanță. Șasiu moale, leagăn adânc durabil, cu microventilație, reglabil (deși din interior). Plus un bloc de mers pe jos.

Acum, Peg-perego face în China. Știe cineva ceva despre asta?

Acum aproape toată lumea face în China :)

pe culmea mea a fost scris - Italia.
roțile lunii după trei au început să scârțâie nemilos :)
pe Aria care a înlocuit-o - China. roțile nu scârțâie
În general, nu am observat o mare diferență în calitate.

Mergeți la centrul de vânzări pentru cărucioare pentru copii și purtați cărucioare diferite.

La început am fost mai înclinat spre Peg-perego, dar am citit că deprecierea lui este mai rea decât cea a lui Inglesina. Și altcineva a scris că acum se face Peg-perego în China. Știe cineva ceva despre asta?

Am avut o pereche adevărată, dar au același șasiu. Amortizarea nu s-a încurcat, singurul lucru de la inglesina mai puternic decât leagănul care se învârtea atunci când se balansează (sper că am explicat în mod clar: 005 :). Ce să faci în China, nu știu. am schițat 5 luni Acum, prietenul de mască al prietenei a folosit timp de aproape două luni - nu a avut loc nici un singur eșec

Am avut un cui.. Sunt complet satisfăcut :).. singurul dezavantaj este lipsa unei pungi (dar o puteți cumpăra separat, se pare). lipsa de inglezina pentru mine este roți gonflabile (mi-au străpuns prietenul de mai multe ori) și tetiera se ridică mai confortabil la cot, altfel ele par a fi similare

Și eu cred.
a cumpărat Peregu Yang b / y timp de o jumătate de an, ca unul nou, are un scaun auto pentru el, este instalat pe același șasiu, îmi place tot. dar nu l-am folosit încă, sunt sigur că nu voi dezamăgi.

Nu știu ce fel de cărucior să-l aleg pe Peg-perego Culla sau Inglesina (Sofia, Vittoria). Poate cineva sa sfatuiasca!

Am Inglesina Vittoria, nu scrâșnește, este o mișcare frumoasă, îmi place foarte mult!

Tema: Alegerea unui cărucior: Inglezina Magnum (transformator) sau Peg Perego Giovanni (leagăn)?

Opțiuni tematice

capră, în opinia mea, totul depinde de momentul nașterii copilului. Am înclinat în siguranță în lula la "stop" (în sensul de, oprit pentru a se potrivi în ea). Pentru că s-au născut în ianuarie. Primele trei luni au dormit faimoase în plimbări, apoi a fost foarte confortabil să stau pe stomac, iar apoi a fost toamna și hibernația a atacat din nou copilul - doar au dormit pe plimbări. Lyulya la înălțimea de 80 cm - puteți dormi aproape un an. Bineînțeles, dacă copilul avea 6 luni. în mai, nu va dormi în lula.

Deci, ce despre ochii razuvaniya. nu la adresa. Totul trebuie făcut din motive de confort a copilului, într-o lună tare, să dormi și mai uniform și mai igienic. Bineînțeles, am cumpărat o plimbare după 6 luni. - dar de ceva timp nu am folosit.

În plus, mi se pare că fiecare persoană poate vorbi doar despre ceea ce a încercat. Și ce fel de a discuta și de a condamna acțiunile străine, mi se pare dificil de înțeles. Cu toate acestea, totul este cunoscut în comparație, și atunci când nu este nimic de comparat, atunci spune despre a ta fără comentarii cu privire la altcineva, probabil că va fi mai corect.
Cu ce ​​s-au simțit nemulțumiți prietenii tăi? Ce a trebuit să cumpere din nou un scaun cu rotile. Personal, am fost gata pentru asta - atât din punct de vedere moral cât și financiar. Alte deficiențe, cu excepția problemelor materiale, nu văd. Nu m-am gandit sa fac cumparaturi cu bebelusul, plimbarea este o plimbare, nu sunt probleme sa se desfasoare pe treptele oamenilor rigizi, asa ca nu stiu, nu stiu.

În general, cărarea trebuie aleasă "pentru copil", dar "singură". Unde, de ce și când umblați cu un cărucior?

Șmecherie murdară
Ascensorul trebuie să fie, de asemenea, măsurat - este posibil să nu se încadreze în leagănul îngust (și pe lângă ascensoare, trebuie să țineți cont și de ușă și de intrarea în hol). În transportul public puteți folosi slingul / kengurushkoy. Acum, dacă aveți propria mașină și există o șansă să-l călăriți cu un cărucior undeva pe ea - carul trebuie să se plieze bine și să se potrivească în portbagaj.

În general, IMHO, există două condiții principale de luat în considerare:

1. Caruciorul trece prin greutate / dimensiune pentru toate căile posibile de utilizare?

2. Familia are ocazia / dorința de a cumpăra două cărucioare (după leagăn, o plimbare va fi cu siguranță necesară).

Dacă răspunsul la ambele întrebări este "da" - este posibil - (deși nu este deloc necesar) să cumpărați un leagăn. Dacă cel puțin una nu este - cu siguranță un transformator sau o plimbare "caldă" cu spătar pliabil.

Oooo. Îți voi spune chiar acum.
Timp de 8 luni sarcina a cumpărat un cărucior
http://www.gracom.ru/polish/sleep/177.html
- clasic (opțiunea de leagăn plus mers pe jos). Mi-a plăcut înainte de a-mi pierde pulsul. Pe roțile motocicletelor, adânc, cald, foarte manevrabil, greu.
Și apoi sa născut o fiică. Ridește-l în minciună, care se află refuzat CATEGORIC, nimic nu este vizibil din ea. N-am dormit în plimbări. Am mers 30-40 de minute. atunci a fost un strigăt total. Am luat-o și mi-am rostogolit căruciorul cu o mână, deci spun, foarte ușor de manevrat.
La 11 luni a trecut la asta
http://www.stroller.ru/gen_pc_goods.php?val=1
Totul este acolo: un mâner flip (vânt, soare), curele (nu săriți), o capota vine dezasamblată (doar acoperisul pentru o umbră rămâne în timpul verii), pasul este ajustabil (picioarele nu se atarna cand copilul doarme), mânerul este reglabil.
DAR nu este manevrabil, greu, dur

dacă aș cumpăra totul mai întâi
http://www.babyshop.ru/tovmore.php?i. cat = 9idfirm = 1
are tot ceea ce este în 2, dar în același timp are izvoare și manevrabilitate ca în primul

vale
Principalul lucru este că, atunci când oasele ei erau complet moi, ea se așeză într-o situație dificilă și nu răsucite în trei decese. Și purtătorul scaunului cu balansoar este de fapt un scaun de mașină, deci în el copilul este, în general, într-o poziție semi-așezată.

În corectitudine - aceste scaune ortopedice. Nu aduceți absolut niciun prejudiciu oaselor copilului dacă respectați toate cerințele pentru înălțimea în greutate

vale
În leagăn, nivelul de înclinare din exterior este reglat, adică Puteți seta poziția așezată.

Aceasta este ceea ce nu captează cu adevărat tehnicilor pur. Dacă suportul este în formă de cutie, atunci cum se poate așeza într-o poziție așezată? Cutia Napopa a pus?

Căruciorul are roți mari, în cazul în care bontul nu este resimțit de copil, acesta doarme fără picioarele din spate.

Plus un cărucior special, nu niște leagăne ca atare. Și transformatoare, și plimbări pot fi găsite cu roți mari, dacă doriți. Deși, desigur, nu toate plimbările au această proprietate.

Nu înțeleg de ce transformatorul este mai ușor să ridice scările, la ce apelează?

În general, cărucioarele vor fi leagane mai ușoare - asta e pentru mama, deci este mai ușor să ridici un astfel de cărucior.

Acum mă uit la un alt loc pentru a putea sta și a muri în ea.

Despre asta este vorba. Oricine cumpără un leagăn - ar trebui să fie gata să cumpere oa doua cărucior oricum. Cine ia imediat un transformator / plimbare, costă o achiziție. Având în vedere că mersul durează de obicei mai mult (de la șase luni până la 1,5-2,5 ani în loc de 6 luni) și într-un mod mult mai intens (în parcuri / excursii în loc de mers cu un cărucior cu nou-născut în curtea cea mai apropiată) să fie fiabile, confortabile și, prin urmare, nu cele mai ieftine.

Principalul lucru este că, atunci când oasele ei erau complet moi, ea se așeză într-o situație dificilă și nu răsucite în trei decese.

De asemenea, mersul pliabil normal are o spate solidă și o poziție orizontală, astfel încât argumentele cum ar fi "răsucite în trei morți" și "pe o firmă" nu sunt acceptate. Desigur, dacă comparați un leagăn și o umbrelă de cârpă ieftină fără o spătar pliabil, atunci cu siguranță aceasta din urmă este dăunătoare pentru un copil mic, dar nimeni nu oferă să poarte un nou-născut într-o umbrelă! Și cărucioarele corecte sunt așezate până la 180 de grade, iar partea din spate este situată pe exact aceeași bază din plastic dur. Singura diferență este că, spre deosebire de leagănul dintr-o singură bucată, legătura dintre două părți din material plastic, spatele și scaunul este obținută sub coapse, dar cu spătarul desfăcut 180 de grade și prin saltea atașată la cărucior, este imperceptibil de imperceptibilă.

Site-ul nu a fost găsit pe serverul srv047

Sunt posibile următoarele opțiuni:

 • Este posibil să fiți sigilați când introduceți numele site-ului.
 • Dacă nu sunteți clientul nostru, contactați proprietarul site-ului.
 • Site-ul cu același nume nu a fost creat, mergeți la panoul de control și asigurați-vă că este creat site-ul cu numele pe care l-ați solicitat.
 • Este posibil să creați site-ul sau să adăugați numele pe care l-ați utilizat în site în ultimele 30 de minute. Dacă da, așteptați o perioadă și faceți clic pe butonul de reîmprospătare. Configurația serverului web este actualizată de la 15 la 30 de minute.
 • Dacă sunteți sigur că ați făcut totul bine și totuși nu puteți accesa site-ul dvs. timp de o oră, contactați asistența tehnică.
 • Este posibil să utilizați un modem necertificat.
 • Este posibil să doriți să deveniți clientul nostru, în acest caz permiteți-mi să vă invit să vă familiarizați cu tarifele noastre.

Revizuire: Cărucior pentru copii Peg-Perego Aria - Cărucior pentru copii Peg-Perego Aria așa cum l-am cumpărat de două ori! + Comparație cu Inglesina Espresso.

Voi începe prin a spune că sunt o persoană foarte sceptică prin natură și, înainte de a cumpăra orice lucru, cred că de zece ori trebuie să citesc toate recenziile și, în cele din urmă, după 10 vizite la magazin, voi încerca să o obțin, cu privire la cumpărare vine, după ce soțul "bawls": "ia-l deja" sau copilul va începe un urlat în inimă că el a fost obosit de a fi la magazin pentru o oră... Deci. Despre cărucior.

Acest cărucior ne-a fost dat de părinții soțului pentru nașterea unui copil, am ales-o mai precis cu ei, când copilul nu era încă de o lună, adică nu am putut încerca atunci, ci pur și simplu am procedat din ce am avut nevoie:

A) cărucior ușor pentru a trage acasă și din casă fără un lift,
B), astfel încât spatele era moderat rigid și confortabil,

Prin urmare, nimic despre ei în acel moment, fără să știe, la sfatul vânzătorilor, sa oprit la Peg-Perego Aria (cântărește doar 6,8 kg), adică un car de transport foarte ușor și convenabil.

După ce copilul avea vârsta de 6 luni, am decis să-l încerc în acțiune, ca să spun - am pus copilul în cărucior și mi-am dat seama că există anumite inconveniente:

2) că copilul este înclinat în ea pe de o parte

3) nu există absolut nicio poziție orizontală, atât de convenabilă pentru a dormi în afară.

Am mers la magazin, deoarece căruciorul nu era în uz, a fost de acord să schimbe un alt cărucior. Managerul magazinului a spus imediat că aceasta este cea mai bună opțiune și că nu există o înlocuire demnă în acest interval de prețuri, dar ca opțiune am fost oferit Inglesina Espresso.

Am fost din nou în contact, am întrerupt Internetul încă 2 săptămâni, hotărând să se schimbe mult timp sau nu. Ca urmare, după ce am decis să schimbăm și am ajuns cu Aria în magazin - au plecat cu ea, Inglesina Espresso nu-i plăcea faptul că:

1) locul ei de ședere este mult mai mic și mai îngust decât în ​​Aria, adică pentru un copil mare, bine hrănit, nu este potrivit;

2) cântărește mai mult decât Aria;

3) capota ei este mult mai mică.

O poziție complet orizontală a dispunerii spătarului, așa cum sa dovedit, nu se găsește în nicio carte de scaune cu rotile, 165 gr. (ca în Aria) este maximul.

Ca rezultat, timp de 3 luni. utilizarea activă a căruciorului a fost obișnuită și chiar mi-a plăcut. Pata de bord, așa cum sa dovedit, nu este un lucru fundamental, copilul nu suferă fără ea, iar scaunul cu rotile sa dovedit a fi cu un trafic bun, în ciuda roților mici și plusul său este că se dă cu ușurință pe trepte. Deci, acum apreciez pe un solid 4 -ku.

Ceea ce mi-a plăcut și acest scaun cu rotile este:

- capota mare mare

- tapițerie de material de calitate (este ușor de curățat, aspect decent, respinge apa)

- mâner confortabil pentru o înălțime de până la 174 cm.

- scaun confortabil, larg, de dimensiuni complete.

- coș de cumpărături mare.

Revizuire continuă de la 11.28.2014g.

Peg perega aria ne-a furat sau mai degraba a plecat cu masina noastra furata (((si ce credeti ca am fost obisnuita cu faptul ca am cumparat aceeasi arie pentru inlocuirea ei, dar deja folosit, chiar si dupa 2 copii, pentru 1400 de ruble, culoare roșu-negru Da, este deja foarte șubredă, dar în mișcare, iar încă un an ne oferă, ceea ce confirmă încă o dată că acest cărucior - Peg-Perego Aria - își merită cu adevărat banii!

Și aici voi vorbi despre scaunul de mașină al primilor copii, despre cum să-l alegeți corect.