Categorie Infertilitate

Beneficiile și utilizarea polenului

Polenul este un produs natural uimitor, care este considerat un tratament universal pentru diferite boli. Este produsă de albinele de miere, care zboară de la o floare la o floare, se agață de picioarele lor pufoase și o duc într-un stup pentru a fi folosite ca hrană pentru familia albinelor.

Lista completă a necesarului pentru nou-născut

Ce lucruri vor fi utile pentru un nou-născut în primele luni? Cum să nu vă pierdeți în abundența de bunuri pe rafturi? Multe mame viitoare pun aceste întrebări.

19 săptămâni de sarcină

Informații generale19 săptămână obstetrică de sarcină este perioada după care corpul femeii se schimbă dramatic. Vârsta fătului până la această dată este de 17 săptămâni. Acesta este timpul așa-numitelor furtuni hormonale, capabile să distrugă și să distrugă tot ceea ce a fost creat cu dragoste și răbdare pe o perioadă lungă de timp.

Cât de importantă este rata de progesteron în timpul sarcinii pe săptămână?

Rata de progesteron în timpul sarcinii de săptămâni este importantă pentru femeile care monitorizează starea de bine și sănătatea copilului lor nenăscut.

Eliminați eficient stresul și relaxați-vă: puteți fi sedat atunci când alăptați și ce?

Adesea, după naștere, mama experiență profundă de stres, care afectează cantitatea și calitatea laptelui. Adesea, încetarea prematură a alăptării sau reducerea producției de lapte are loc tocmai din cauza experiențelor puternice.

21 de săptămâni de sarcină: dezvoltarea fătului și ce se întâmplă cu mama

Cu 21 săptămâni începe a șasea lună de sarcină. În acest moment, mama în așteptare simte deja primele mișcări. Toate organele copilului sunt formate în mod clar, dar munca lor nu este încă bine stabilită.

Activitatea fetală și anxietatea mamei în săptămâna 21

Pe masura ce fatul se dezvolta si este activCopilul se poate mișca în interiorul placentei, dar încă nu-și poate deschide ochii. În cea de-a 21-a săptămână, rata de creștere a copilului începe să încetinească.

Doze utrozhestan cu gemeni 20 săptămâni

Creați un cont sau conectați-vă pentru a comentaTrebuie să fii membru pentru a lăsa un comentariu.Creați un contÎnscrieți-vă pentru un cont. Acest lucru este ușor!

Un copil la 6 luni mănâncă prost și refuză să mănânce.

Copilul de 6 luni nu mănâncă bineAdesea, întorcându-se la medic, părinții se plâng că în 6 luni copilul a mâncat mai puțin. Asemenea probleme pot apărea atât la sugari, cât și la artiști.

Masajul pentru femeile gravide: poate sau nu poate fi și cum să o faceți corect?

Masajul în timpul sarcinii nu este contraindicat și chiar util. Bineînțeles că o femeie nu ar trebui să aibă contraindicații.

Alegerea cremei pentru erupții cutanate pentru adulți și copii

Aproape toți părinții s-au confruntat cu problema erupției cutanate. Dermatita dermatologică nu este atât de rară și nu necesită tratament complex.

Cremă pentru nou-născuți din erupție cutanată: care dintre ele să alegeți?

Numai în cinematografie un copil nou-născut zâmbește constant, mănâncă și doarme într-un program și nu plânge niciodată. De fapt, a fi o mamă este o treabă minunată, iar bucuria maternității este uneori umbrită de colică, diateză și, din păcate, erupții cutanate.

Valerian în timpul sarcinii: este posibil să bei tinctură sau mai bine în pastile?

Valerian este unul dintre puținele medicamente a căror utilizare de către mulți este considerată sigură pentru mamă și pentru făt.

Pharynxul intern a fost extins în timpul sarcinii

Zev uter în timpul sarciniiCervix în timpul sarciniiLa prima vizită la medic, o femeie gravidă va trebui să fie supusă unui examen ginecologic, care nu numai că va confirma sarcina și că va stabili durata, dar va evalua și starea genitalului intern al femeii.

Când se poate usturoi când alăptați

Usturoiul este un condiment care adaugă spiciness și piquancy la alimente și gustări. Se știe că medicii nu recomandă să mănânce alimente picante și condimente atunci când alăptează.

39 săptămâni și 1 zi de sarcină

39 săptămâni și 1 zi de sarcină39 săptămâni de sarcinăCopilul și-a schimbat poziția, și-a aplecat genunchii la bărbie și a fost gata să se nască. El este complet imobilizat, greutatea corporală continuă să crească.

Abdomenul inferior abdomen în timpul sarcinii

Multe mame viitoare în timpul sarcinii, în stadiile incipiente, notează că au adesea dureri abdominale mai mici. Asemenea simptome pot fi, ca în dezvoltarea normală a sarcinii, și să semnaleze că există o patologie și este necesar să se ia măsuri urgente.

40 săptămâni + 2 zile există motive de îngrijorare.

este necesar să mergeți la spital Doar acolo se poate face amnioscopie pentru a vedea parametrii de creștere. De fapt, încă mai ai 1,5 săptămâni, dar e mai rău decât să suporți.